Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Számítógép

• Please log in to reply
659 válasz a témához

#41 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 6. - 23:18

Kérdésem a következõ: swf-bõl ki lehet szakítani valahogy a zenét?

#42 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 7. - 17:37

Kérdésem a következõ: swf-bõl ki lehet szakítani valahogy a zenét?

Hozzászólás megtekintése

Az origo szoftverbázisában fenn van a Macromedia Flash 8 Flash-szerkesztõ 30 napos verziója. Nem próbáltam ki, mert nem volt most türelmem letölteni azt a bõ 100 megát, de az elvben tudhatja. Egy próbát minden esetre megérhet. (ha nem találsz addig, valami egyszerûbb módot)

#43 ImRe

ImRe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.250 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 7. - 17:53

Egy cimborám megkért, hogy, mint unix szakértõ, üzemeljem be a wireless lan kártyáját Linux alatt. Gondoltam mi se egyszerûbb ennél. Letöltöttem hozzá a drivert, és nekiáltam. Viszont kiderült, hogy az Uhu-Linux nevû csodát használja, amivel eléggé megnehezítette a dolgot.Szóval lefordítottam a drivert, és bekonfiguráltam iwconfiggal. De innentõl elakadtam. Úgy néz ki, hogy az Uhu-Linux RedHat stílusú hálózati konfigurációt használ, viszont a hozzáadott GUIs csoda nem látja a wireless interface-t. Kínomban megpróbáltam ifconfiggal (nert az meg látta) aktiválni a device-t, de ettõl meg merevrefagyott. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet ezzel kezdeni, vagy tegyek fel valami tisztességes disztrót?Egyáltalán, hol lehet ennek a bagolynak utánnaérdeklõdni?

#44 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 7. - 18:14

ImRe!A www.linuxforum.hu -n van elvben UHU linux-al foglalkozó rész. Érdemes lehet ott utánanézni, hátha.

#45 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 7. - 16:03

http://www.hostingbox.hu/Szerver hosting, tárhely biztosítás.

#46 kt-gyu

kt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 680 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 13. - 21:45

Nem tudom jó helyre teszem-e de talán itt a legideálisabb...Röviden...föl kellene telepítenem legalább egy 30napos próbaverziót a CorelDraw 11-bõl a vizsgáimig, de...Kedden netrõl letöltöttem egyet, feltelepítettem, de nem indult el, úgy viselkedett, mintha már egyszer lett volna a gépen, SOHA nem volt elötte.Ma megpróbáltam letörölni elvileg sikerült is, de valami makacsul ragaszkodik hozzá, hogy marad a gépen, megpróbáltam letörölni: nem engedi, megpróbáltam kijavítani: nem engedi, újratelepíteni: nem engedi, legváltozatosabb hibaüzenetekkel dobálódzik.Ha elindítom a Win keresõjét elkezdi magát feltelepíteni és reklamálja, hogy nem jó az elérési út(nem is lehet jó, hisz ott már nincs is semmi), úgyanez van, ha elindítom az explorert, a helpjeim sorra csõdöt mondtak, várom az ötleteket és a javaslatokat.Nekem mostanra már az is elég lenne, ha le tudnám szedni rendesen - már az sem érdekel, ha nem bírom felpakolni - de ez marha idegesítõ amit most mûvel.Csak plíííz azt ne mondjátok, hogy telepítsem újra a Windowst.Elõre is köszi :)

Edited by kt-gyu, 2006 július 13. - 21:49.

#47 kt-gyu

kt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 680 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 13. - 22:10

Nod32-vel átnéztem a gépet és semmi...Nem akarom újratelepíteni, mert azzal valaki - aki utána megpróbálja rendberakni - nagyon-nagyon megszívná. :DRendszer-visszaállítás?

Edited by kt-gyu, 2006 július 13. - 22:10.

#48 kt-gyu

kt-gyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 680 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 13. - 22:39

Ma frissült, naponta többször is frissit.A kézzel bogarászóst más is javasolta, hozzátéve, hogy annak szintén win telepítés lehet a vége.Köszi a segítséget, holnap ezt is megpróbálom, mára már nagyon elegem van belõle...

Edited by kt-gyu, 2006 július 13. - 22:40.

#49 Dia01

Dia01

Csikó

• Fórumtag
  • 1.319 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 17. - 16:28

Lenne egy kérdésem:A spyware mi mindent tud lenyomozni? A legutolsó internet számlánkon egy akkora összeg szerepelt,amitõl minden embernek felmenne a vérnyomása.(Egészen pontosan ilyen összegért már vehetnék két pónilovat,meg némi felszerelést is hozzá).Okozhatja a spyware???Köszi elõre is!

#50 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 18. - 9:48

Definíció szerint nem spyware, mert azok inkább "bizalmas" adatokat továbbítanak (pl. gömbészési szokások, ilyesmi), persze okozhatnak lassulást, instabilitást, másegyebet is...Viszont nem kizárt, hogy beszereztél egy betárcsázó programot, ami kivállóan alkalmas nem kívánt nagyságú telefonszámlák elõállítására... (ööö... már amennyiben telefonos internetrõl beszélünk)Érdemes telepíteni 1-2 ellenõrzõ programot (pl. Spybot Search&Destroy - http://www.safer-net...g/hu/index.html vagy Ad-aware - http://www.lavasoftu...tware/adaware/), telepítés után frissíteni õket, és megnézni, mit találnak...Kis "szakirodalom" a témában:- http://www.terminal....05040523&page=0- http://www.vedekezz.hu/?p=alapokEz meg nagyon tetszik, nekem is kellenek ilyen toolbar-ok:http://en.wikipedia....infestation.png:D

#51 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 22. - 23:19

Ad-Aware, CWShredder és MS Antispyware /egyetlen használható MS progi.../, windóz füzfalat nyugodtan ki lehet kapcsolni, semmire se jó csak az erõforrást eszi, van helyette jó kis ZoneAlarm vagy Kerio, ezek jól beállítva megfognak mindent, antivirnak pedig NOD32. Apró szépséghibája a fenti progiknak h legálisan elég drágák /de ha fennvannak akkor vírus többet nem lesz/Ingyenes antivir AVG, renszeresen frissítve állítólag jó, és az alap az ingyér van, ingyen tüzfalról még nem hallottam.Számlához: dialert elöttem mondták, de ez csak modemes net esetén lehetséges. /szintén lelõve már/Spyware mit tud lenyomozni: pl minden billentyüleütést /jelszavak.../, kb mindent amit gépen csinálsz, de a legtöbbjük aljas cégek terméke akik reklámoznak/fogyasztást mérnek fel.

#52 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 4:44

A fent említett progik jók, de mindent sajnos nem szürnek ki! Napi szinten, még ezek ellenére is, bejön 2-3 szemét! A roszabbak beépülnek, a rendszer filekba!Eddig egy vírusirtó mûködik megfelelõen a Furkó antivírus. Most 3000ft ellenében letölthetõ! Aki nem hisz töltse le a demot, és indítsa el. Tuti hogy talál beépült férget!

#53 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 6:08

Ez meg nagyon tetszik, nekem is kellenek ilyen toolbar-ok:http://en.wikipedia....infestation.png:D

Hozzászólás megtekintése

csak most néztem meg, kegyetlen. Ehhez azér már ügyesnek kellet lenni...

Edited by herites, 2006 július 23. - 6:08.

#54 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 6:32

Eddig egy vírusirtó mûködik megfelelõen a Furkó antivírus. Most 3000ft ellenében letölthetõ! Aki nem hisz töltse le a demot, és indítsa el. Tuti hogy talál beépült férget!

Hozzászólás megtekintése

Nah! Dezinformálunk? :dev: http://index.hu/tech...tonsag/furi8016

#55 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 6:44

Hoppá... végül is találni talált vmit :D, de h Morhuhn fájl átnevezve. ROTFLEgyébként ZoneAlarm+NOD32 összeállítással nekem még nem volt sose gondom, komolyabb vírust se szedtem be, csak spyware-t minden mennyiségben /pl styleXP témák spyware-el jönnek, akkor NOD32 kikapcs, téma és spyware felrak, aztán spyware legyalul :)/Jah és rájöttem, egy bajom van tüzfallal: nem tudok szerver lenni tüzfalla Warcraft 3ban :D, csak egy csomó szórakozással. Mondjuk amikor Battle.net-en játszok akkor elég kicsi az esélye annak h bármi szemét jöjjön

#56 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 7:21

Eddig egy vírusirtó mûködik megfelelõen a Furkó antivírus. Most 3000ft ellenében letölthetõ! Aki nem hisz töltse le a demot, és indítsa el. Tuti hogy talál beépült férget!

Hozzászólás megtekintése

Nah! Dezinformálunk? :dev: http://index.hu/tech...tonsag/furi8016

Hozzászólás megtekintése

KÖSZI Stg!!!!! :kocc: Akkor ezért talált mindig vírust! :rolleyes: Maradok a Kasperskynél! Vagy erre is tudtok valamit? :)

#57 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 7:24

Ez egy gyors pénzkereseti lehetõség volt a pár körmönfont embertõl az emberi hülyeség kiaknázására. Hasonló elvet követve terjednek a lánclevelek.

#58 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 7:27

Ez egy gyors pénzkereseti lehetõség volt a pár körmönfont embertõl az emberi hülyeség kiaknázására. Hasonló elvet követve terjednek a lánclevelek.

Hozzászólás megtekintése

Még jó, hogy eddig hezitáltam! Most szegényebb lennék 3000ftal, de gazdagabb egy egy tapasztalattal!

#59 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 16:14

Azért /foglalkozást nézve/ gondolom neked nem nehéz több vinyót beszerezni és azon archiválni, de az egyszerü földi halandónak drágaa vinyó, meg ugye azt be is kell szerelni /nem mintha nagy kunszt lenne IDE meg tápkábelt bedugni, SATA-ról backup vinyónál nincs szó/. Ebbõl az akart kijönni h a legtöbb ember nem tud/akar vinyót szerelni én havonta nyomni egy backupot /meg az idõ is/. Tény h a fent vázolt módszer tökéletes /apró kérdés: rootkit, amit szinte semmi se ismer fel és mondjul Sony driverben is van, lett belõle per is/ viszont idõigényes, odafigyelést igényel és ez a mai rohanó világban luxus. Apropó: HTML kód mennyire van letiltva fórumban? Ez arról jutott eszembe h másik fórumról használtam egy parancsot, ami itt alapból nincs felajánlva. /ezt/ Csak azért mert így mondjuk lehet hozzászólásban olyan kódot is írni ami belemászik fórum adatbázisba...ps: signature és avatar mér van tiltva? szerverkapacitás kímélése végett?ps2: mayahoz/3dsmax-hoz hasonló ingyenes programot tud vki? És rájöttem h a világ legjobb HTML editora a jegyzettömb ^^

Edited by herites, 2006 július 23. - 16:19.

#60 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 21:12

...És rájöttem h a világ legjobb HTML editora a jegyzettömb ^^

Hozzászólás megtekintése

Editplust próbáltad már ? :)

#61 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 21:15

Még nem, de most utánanéztem, jó h ott vannak a parancsok, nem kell bepötyögni az egészet, gondolom mindig felajánlja az adott betüvel kezdõdõ parancsok listáját. Kár h fizetõs...

#62 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 23. - 21:28

Archiválni <> másolat a wincsirõl. CD-re is ki lehet írni, ami fontos.

Azért több giga adatot macerás kiírkálni, DVD-re is, ezért írtam vinyót. Nekem ugye PS munkáim, játékok image fájlai /cd vagy dvd megsérülhet és tépném a hajam mondjuk egy 12k HUF áru játék után/, feldolgozásra váró videóim/képeim nem férnének ki egy DVD-re /meg amúgy se szeretek irkálni/ ezért van vinyó /lassan betelik 200 GB-s/

#63 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 24. - 17:26

Internetezés közben azért nem árt ha van pár rezidens szépség a memóriában, fõleg manapság és elsõsorban az internet explodert használóknak. Egy rezidens víruspajzs, tûzfal, spyware eltávolító és pajzs amolyan alap dolog. Egy popupokat gátló olyan böngészõ ami lehetõleg nem kompatibilis az exploderrel szintén nem árthat. Ami fontos az embernek azt meg úgyis elmenti, ha nem, akkor egyszer csak lesz egy olyan élménye ami után mentegetni fog.

#64 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 1. - 20:59

Valaki tud nekem segíteni, hogy internetrõl lehet-e tévézni? Ha igen mi kell hozzá (kábel, kártya a gépbe, stb.)? Jobban megéri, mint a kábeltévé? Stabilabb?Bocs, ha hülyeséget kérdeztem.

#65 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 1. - 21:04

Lehet netrõl tévézni, TV tuner kártya kell hozzá. H mit lehet vele fogni azt nem tudom /antennás rendszerrel megy ha jól tudom/ Az utolsó két kérdés meg passz.

#66 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 1. - 21:17

Herites, sztem te félreértetted a kérdést. Amit te mondtál, az nem netrõl tévézés, hanem csak számítógéprõl tévézés. Netrõl tévézéshez nem (ha csak a monitoron akarod nézni) nem kell semmi más, mint egy jó gyors internet kapcsolat. És persze megtalálni a megfelelõ oldalakat. :)Mivel egyelõre elég kevés mûsort lehet így elérni, nem hinném, hogy reális alternatívája lenne egy kábeltévének. A netrõl tévézésben amúgy sem az lenne a jó, ha a szokásos kötött mûsort bámulhatnád, hanem amikor a saját kedved szerint válogathatod össze a mûsort. Ha ki akarsz menni egy sörért, megállíthatod, stb. Alakul az is, de még pár év kell mire használható lesz. Fõleg otthon.

#67 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 1. - 22:39

Jah, télleg, késõ van, bocsi. Winamp Media Library-ban is lehet adást nézni. /igaz h eddig csak angolt láttam, nem mintha gond lenne/

#68 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 2. - 5:38

Köszi a segítséget!

#69 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 5. - 13:10

Itt egy jó cikk a Webtévérõl.

#70 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 12:13

Nem találtam jobb topicot, úgyhogy ide firkantottam:Kéne nekem egy kis segítség! A NFS Most Wanted lemezhez kéne nekem crack ( . A lemez nem az enyém volt, ezért vissza kellett adnom. Bemásoltam a gépembe, rá is írtam DVD-re, de azt írja ki, hogy hibás. Beszéltem a keresztpapámmal, és õ azt mondta, hogy ilyen cracke kell hozzá. Valaki nem tudja, hogy honnan lehet letölteni? :)

Edited by The Oldenburgi, 2006 augusztus 10. - 20:27.

#71 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 18:45

crack... (nah, még drogterjesztéssel is megvádolnak a végén... :rolleyes: :D )Azt ugyan nem tudom, hogy ilyesfajta, a szerzõi jogokat súlyosan sértõ izék hol találhatók ( :ang: ), viszont ha azt írja ki (de micsoda?), hogy hibás a lemez, akkor elképzelhetõ, hogy a kiírás nem sikerült tökéletesen...

#72 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 20:29

A gépem írja ki, amikor beteszem a lemezt és elindítom a játékot. Tudom, hogy ejnye-bejnye járna érte... A kiírással nem lehet probléma, mert már az ismeretségi körömbõl többen panaszkodtak rá, hogy ilyesmiket csinál a játék indításánál a szerkezet, de õk itt meg is elégelték a dolgot, és inkább nem játszottak vele. Én meg szeretem a Need for Speed-et, pláne ezt a változatás, és nem fogom annyiban hagyni!! :)

Edited by The Oldenburgi, 2006 augusztus 10. - 20:31.

#73 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 20:32

Magánban segítek.jav: rájöttem mi gond. nekem imázsfájl volt, és a játék nem indult el ha volt virtuális meghajtó, kellet egy progi ami elrejti õket.

Edited by herites, 2006 augusztus 10. - 20:34.

#74 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 10. - 20:33

Köcc. :ang: vagy! :)

#75 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 15. - 20:42

akinek meg van a Need for speed most wanted,az lécci küldje át a telepítõ kódját!! köszike! Oldi

#76 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 27. - 17:07

Keresek 256MB, 100Mhz-es SD RAM-ot, ABIT BE6-II alaplapba. Legalább annyi garanciát kérek rá, hogy megnézhessem Memtest-tel, nem hibás e. Ha 512-es van, az is érdekel, de a magasabb ára miatt kevesebb eséllyel döntök a vétel mellett.

#77 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 2:26

segítséééég...elviekben 2.0-ás az usb portom. mindahány. a windows újrarakásakor viszont elfelejtette. nincs driverem hozzá. a neten kerestem, de nem találtam. tud valaki segíteni? (napokig nem leszek most neten, ergo nem fogok tudni reagálni)

#78 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 8:04

Több oka lehet. Alaplapi SETUP -ál engedélyezett-e port, a telepítéskor az alaplap chipkészletéhez megfelelõ driver -(ek) fel lettek.e rakva, majd az USB ketyerád chipkészletének megfelelõ USB driver hiányzhat. Ezt a ketyera gyártója szerinti driver kell a hozzáadott adathordozóról, ennek hiányában a NET-rõl kell letölteni -itt is a chipset/oprendszer- az irányadó info.Elég bonyinak tûnik, de ezek mentén kell haladni.Kérdés: oprendszer? ketyera típusa, gyártója?

#79 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 8:52

xp sántikál (a futás talán erõs szó rá :gm: ) a gépen. a port gyártóját nem tudom megmondani, a gép mitac, de az õ oldalukon semmit sem találtam.

#80 herites

herites

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 869 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 10:33

Alaplapi driver cd, drivers mappa es ott USB. Vagy vmi hasonlot keress. Ha nincs meg a CD akkor nezd meg alaplap tipusat /vhogy sajatgepben is meg lehet eszkozkezelovel de en az AIDA32 ingyenes progit ajanlom, millioszor jobb. esetleg PC wizard/ es googlebe megy alaplap neve +driver.