Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Kisbéri félvérek

• Please log in to reply
15121 válasz a témához

#7801 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 10:08

Bazsi! Nem írtad, de gondolom ultrahang alapján diagnosztizálta az orvos az ínszakadást. Mert ha esetleg mégsem, akkor mindenképpen meg kellene ultrahangozni. Tavasszal egyszer én is rosszul lettem, mikor a ló lába úgy nézett ki egyik napról a másikra, mintha el lenne szakadva az ina, Még Magosi Zoli mezõhegyesi állatorvos is azt mondta ránézésre az ultrahang elõtt, hogy teljesen olyan, aztán szerencsére az ultrahang teljesen ép inat mutatott, csak valami ütés hatására keletkezett rajta kötõszövetes megvastagodás, ami azután két hét alatt teljesen rendbejött, elmúlt.

Edited by furiosojr., 2009 július 1. - 10:26.

#7802 milagn422

milagn422

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 10:44

WWW.EQUITEAM.MLAP.HU

#7803 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 10:49

Egy kancával is lehet jó lovat tenyészteni. Én úgy gondolom magamról, hogy nem vagyok hobbiló tenyésztõ, de mivel nem is ez a fõ foglalkozásom, hiszen még tanuló vok, szóval csak hobbi lótenyésztõ. A színnel kapcsolatban igazad van, hogy a jó lónak nincs színe, de ha van 10 teljesen ugyanolyan küllemû, képességû ló és csak a színük más, és neked a fekete ló tetszik akkor valószínûleg nem a sárgát fogod válassztani.

Egy kancával az ember kanca tartó és nem tenyésztõ. A késõbbiekben, ha ennek a kancának kancautódai születnek, megtartod az/õket és attól további csikók születnek, akkor tenyésztõ lehetsz (kialakítasz egy kancacsaládot). Itt többünk egy kancás tartó, én is az vagyok. Amit írtam nem bántásból írtam, csak épp szemet szúrt, hogy míg egy származásra jóminõségû (nem ismerem a lovat ezért nem tudok valójában milyen) kancával rendelkezõ tulajt majd a földbe döngöltek, mert fedeztetésrõl kérdezett, másnak (és ez a személyedtõl független, bárki más is lehetett volna) bíztatás jut. Tény, hogy sokkal jólesõbb érzés azt hallani, hogy valaki sport célra kíván lovat nevelni. Én is örülök neki, és ezért próbáltam a magam kis véleményével segíteni. Hidd el tapasztalatból tudom mit beszélek, magam 10 évig nagybátyám 30 évig tenyésztett (igaz nem lovat, hanem kutyát, de a tenyésztõ tenyésztõ, még ha nyulat is tenyészt). Ahogy Qkesz szokta volt mondani "Hobby lovat nem kell tenyészteni, az nem tenyésztés". Tehát való igaz ilyen szempontból az a tenyésztõ aki meghatároz magának egy tenyészcélt, de ez csúnyán fogalmazva az elején csak próbálkozás. Ismerek olyan embert, akinél egy bizonyos kanca után született két kanca, azoktól született egy-egy kanca akik apáról testvérek, és azok után is egy egy csikó akik apáról testvérek. Tehát az eredeti kancával együtt a 4. generációnál tart. Mindíg azokat a csikókat, lovakat tartotta meg, amik az õ irányelvének megfeleltek, tehát szelektált tenyésztést folytat. Megint más kérdés, hogy ez mennyire egyezik az egyesület, vagy más tenyésztõk elveivel. Az én szememben Õ egy tenyésztõ. Kitartással válhat belõlünk, belõled, és akár belõlem is ilyen. És igen valóban õ is egy kancával kezdte, de többel folytatta. Tehát õ is egy kanca tulajdonos volt. TÉNY hogy Valahol kezdeni kell......

#7804 kedves

kedves

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 11:09

Nincs 10 egyforma ló. 2 sincs. Úgygondolom sport célra jó tulajdonságú, jó ösztönû ló, jó küllemi- fizikai adottságú ló kell, és a ménválasztásnál ezt és csakis ezt kell figyelembe venni. A ló színe tökéletesen lényegtelen kéne hogy legyen. Persze nyilván nem az, hisz gondolom rossz lenne olyan lóval versenyezned, ami valójában nem is tetszik neked.

#7805 Bazsi5678

Bazsi5678

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 13:25

Tényleg nem mondtam, de meg lett ultrahangozva és sajnos meg van szakadva. Sajnos én nem láttam, hogy mennyire,mert évzáróra kellett mennem, de azt tudom, hogy nem teljesen van elszakadva. kedves! Ezt így szépen megfogalmaztad, így már teljesen érthetõ és nem bántó, hogy akkor ki a tenyésztõ. A lószínnel kapcsolatban meg átvitt értelemben gondoltam, hogy van 10 egyforma ló és melyik tetszik, mert tudom én is, hogy nincs két egyforma. Nekem teljesen mindegy milyen színû a ló, ha egészséges és jó képességû. De ha már nekem kell eltartanom akkor csak olyat választok, ami tetszik nekem. A versenyzés az más tészta, ott nyerni kell és kész, mindegy, hogy mivel.

#7806 tom the black

tom the black

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 16:43

Nincs 10 egyforma ló. 2 sincs. Úgygondolom sport célra jó tulajdonságú, jó ösztönû ló, jó küllemi- fizikai adottságú ló kell, és a ménválasztásnál ezt és csakis ezt kell figyelembe venni. A ló színe tökéletesen lényegtelen kéne hogy legyen. Persze nyilván nem az, hisz gondolom rossz lenne olyan lóval versenyezned, ami valójában nem is tetszik neked.

Na kedves Kedves, már kezded pedzeni :yeah:

#7807 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 16:52

Messi!

És akit érdekel még, itt vannak friss képek a kis Vegáról!

http://img1.tar.hu/c...e2/38364779.jpg

http://img1.tar.hu/c...e2/38364781.jpg
http://img1.tar.hu/c...e2/38364760.jpg

#7808 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 1. - 21:07

Így van! Valahol el kell kezdeni! Sok sikert minden vállalkozó kedvûnek! ;)

#7809 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 2. - 9:28

Csepebaba, szép csikó lett a kis Vega, szépen cseperedik. Nagyon tetszetõs, hogy a bal elejérõl a zokni felkúszott a pofijára ;)

#7810 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 4. - 18:04

Sziasztok kisbérisek! Holnap itt nálunk lesz helyi díjugrató verseny, amin kint leszek, és indulni fog pár kisbéri paci is, képeket sajnos nem tudok készíteni róluk, de majd beszámolok az eredményekrõl! Indulni fog elvileg majd egy Jackson apaságú, egy Kannibál apaságú, egy Paks Hadfi-4 apaságú, egy Athos apaságú, egy Széplak Szilaj apaságú, ami az én lovam féltesója ugyebár, és egy Ramzes IV-23 apaságú, ami nekünk szintén rokon. Na majd jelentkezem az eredményekkel!

#7811 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 4. - 21:52

Várom a beszámolót! ;)

#7812 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 14:23

Posted Image

#7813 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 17:01

Köszi a képeket (a kisbérit és a gidránt is), Zsubaba! Néhány képet én is felteszek a versenyrõl a www.kisberigidran.hu honlapra holnap vagy holnapután, ezek sehol nem lesznek a tieidhez minõségben, de dokumentumnak jók. Gyönyörû verseny volt, nagyon szép, ízlésesen kivitelezett, tájba illõ pályával. Egyesek azt mondták, nem is volt nehéz. Hát nem tudom, én ugróversenyekhez szoktam az évek során, most viszont az egyik lovam militaryban kezd versenyezni, tehát ezzel a szakággal is barátkoznom kell. Amikor ott álltam a duplán be-ki benk alatt (felugrás, egy marha nagy rönk, aztán leugrás újabb rönkkel nehezítve, utána még teljesen õrült vonalvezetéssel egy nagyon keskeny ugrás, nem is kicsi), szentül megígértem magamban ennek a lónak, hogy másnap befedeztetem, csak idáig ne kelljen eljutnia. Aztán láttam, hogy a lovak milyen szívvel mentek, és persze mégse fedeztettem be...

#7814 LANDGRAF

LANDGRAF

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.722 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 19:01

Köszi a képeket (a kisbérit és a gidránt is), Zsubaba!
Néhány képet én is felteszek a versenyrõl a www.kisberigidran.hu honlapra holnap vagy holnapután, ezek sehol nem lesznek a tieidhez minõségben, de dokumentumnak jók. Gyönyörû verseny volt, nagyon szép, ízlésesen kivitelezett, tájba illõ pályával.
Egyesek azt mondták, nem is volt nehéz. Hát nem tudom, én ugróversenyekhez szoktam az évek során, most viszont az egyik lovam militaryban kezd versenyezni, tehát ezzel a szakággal is barátkoznom kell. Amikor ott álltam a duplán be-ki benk alatt (felugrás, egy marha nagy rönk, aztán leugrás újabb rönkkel nehezítve, utána még teljesen õrült vonalvezetéssel egy nagyon keskeny ugrás, nem is kicsi), szentül megígértem magamban ennek a lónak, hogy másnap befedeztetem, csak idáig ne kelljen eljutnia. Aztán láttam, hogy a lovak milyen szívvel mentek, és persze mégse fedeztettem be...

Az angolok azt mondták,hogy korrekt a pálya.
A magyarok csapatban 6. helyezést értek el!!!! :yeah: :yeah:
A telivér még mindig a military lova.

#7815 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 19:01

Köszi, Mókus. Ez a Parázsos - a kukából lett visszahozva, így "agyonphotoshoppolva" nézhető. Egyébként az élesség nagyon elcsúszott. A Sovis teljesen jó minőségileg. Nemhiába, én is még csak gyakorlom. :) Landgraf: hozzátenném hogy a Gidrán is ott van azért! ;)

Edited by Zsubaba, 2009 július 5. - 19:03.

#7816 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 19:07

Hahó!

És lehet errõl az amatõr Európa bajnokságról valami "beszámoló" félét is tudni mert a honlapjuk a pénteki díjlovas eredménynél "leragadt"! ;)

Landgraf! Meg a KISBÉRI!!!!!!!!

Zsubaba....még mindig jók a fotóid! :)

Illetve egy másik baba- csepebaba is ígért valami beszámolót!

Vagy túl türelmetlen vagyok? :kir:

Edited by Qkesz, 2009 július 5. - 19:10.

#7817 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 19:19

Talán Poziferi szól majd egy-két szót, mert õ beszélt is az illetékesekkel ma is.
Szerintem színvonalas pálya volt, az akadályokat megnézve nem biztos, hogy neki mertem volna menni egyik-másik akadálynak. Bár Parázst ismerve bármikor bármit be mernék vele vállalni. Posted Image

Nekem az volt nagyon érdekes az egészben, hogy a külföldiek egy-egy akadálykupac teljesítése után tapsoltak, kiabáltak - bátorították tovább a versenyzõiket. A magyarok ilyet miért nem szoktak?! :confused:

#7818 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 19:28

Hát...akkor majd várom Feri barátom beszámolóját! :dev:

A pályarajzot én is megnéztem és nekem is nagyon tetszett! Ha nem szerdán államvizsgáznék és kedden diploma-védnék, nem vakartatok volna le az akadályok környékérõl...és összeszedtem volna valami "ordibátorral" felszerelt brigádot! :yeah:

Egyébként ez csak rajunk múlik! ;)

#7819 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 20:10

Mókus 77 is ott volt , Ő is tud beszámolót irni, jobbat mint én. de tényleg jó verseny volt még annak dacára is, hogy sokáig bizonytalan volt a megrendezése. Ami főbb, nagyon nagy hiba volt az a titkosítása a versenynek. Sehol semmi infó (média) sőt Kanizsán egy büdös jelző táblát sem raktak ki , hogy van itt valami izé :D A felszinen a nagy mézesmázos megnyitó hablaty stb. mélyén a francba kivánta ezt a kanizsai vezetés. De a végére jól sikeredett a dolog legalábbis látványilag. Hiányzott a kirakodó vásár, miegymás ami fontos kelléke lett volna ennek a versenynek. Meg volt szar ügy is. :D A 6 db tojtoj-t elégnek gondolta a szervező a több ezres tömegnek ami optimálisan lett volna, ha.... :D de még igy is kevés volt :D Az 1 hez amit eredetileg beigértek , annál több volt :D A pálya tényleg korrekt volt, határozot elugrókkal nagy, tömör fronttal/ugrásokkal. Sok szük ugrás, technikás vonalvezetés, megujult akadályok. A másik nagy ellenfél a pálya talaja volt, ami a rendezőség minden erőfeszitése ellenére nagyon mély volt. A hőség viszonylag elfogadhatónak tünt kibicelés közben, nagyokat kortyolgatva a hideg kólábol :D Viszonylag kevés hiba, inkább a kombináciokban a szűk ugrásokon volt. Bukás egy ló elcsuszása miatt történt az egész mezőnyben. Jól szerepeltek a hazai tenyésztésü /kisbéri-gidrán/ lovak. Kikelet sajnos kizárásra került a benknél. Parázs már a starttól elég indiszponáltan kezdte, de vitte a szive meg a lovasa ( ügyes lány). Egy mellé csuszással ( sövényt a ló nem sráfolva megugrotta, 160 cm, lovasa kibillent nem tudta irányba tenni, /lovashiba/ ( ez nem ellentmondás a lovassal szemben)) , a másik hiba, az utolsó előtti ugrásnál a ló elfáradva megállt egyszer. Tehát két hibával célba ért. Több kisbérit nem tudok de Mókus77 , talán igen. Gidrán Soványka extra klasszis ló, jelenleg a legjobb hazai gidrán. Nagyon jól együtt van a lovasával. Egymásra találtak, habár még a fejlődés utján vannak :D Jól mentek a gidránok mind!!!!! Regölő, az öreg motoros most is jól ment. Mayenn ( kisbériben engedélyezett ATV mén) 3. lett Schaller Eszterrel CCI*-on. röviden ennyi ) Ugró. Parázs egy fával, nagyokat ugorva jól teljesitett. ( triplebar-egyvágta-meredek, meredeket lehuzva)

Edited by PozitívFeri, 2009 július 5. - 20:45.

#7820 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 20:21

köszi Feri! :)

Ja, és várom Mókus77 beszámolóját is! ;)

Edited by Qkesz, 2009 július 5. - 20:44.

#7821 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 5. - 20:36

még egy momentum. Jan van Beek, Vaida n. lován (CCI*) olyan látványos hibát vétett, amit az Õ szintjén tilos elkövetni. Akadály: Benk fel, rajta rönk majd le( hip-hop ugrások) kis ivre 4 vágtára szûk doboz. Már a benk elõtt a lovát nagyon felvéve feszengve ugrota meg az akadályt. Leugorván szintén nagyon röviden, fogva vágtázott a ló de jó irányba készségesen, az utolsó két vágtaugrást megnyujtva jó lendülettel megugorva az ugrást...... lett volna, HA hagyta volna. Ehelyett a négy vágtából hatot csinálva, a ló egyensulyát vesztve megállt. A második kisérletnél a benket jobbról kerülve nagy iramban!! 5-6 vágtával elõtte huszárosan megiramodván a szûk ugrásra, lova szétesve jobbra kitörve megugrotta a jelzõ zászlót. Harmadik kisérletre szintén jobbról rendkivül leröviditve a vágtaugrást, lovát lehetetlen helyzetbe hozva szintén megállt és kizárásra került. Ha odaüget, a ló simán megugorja az ugrást. Csak érdekességképp emlitettem.

#7822 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 7:58

.... a francba kivánta ezt a kanizsai vezetés. ...

Nem lehetett volna ezt akkor egy másik pályán megrendezni? Netán közeleb Pesthez, talán akkor a nézõsereg is nagyobb lett volna (bár ez lovasversenyen aligha számit - kivéve világkupa )

Gratula mindenkinek!

#7823 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 8:31

... A magyarok ilyet miért nem szoktak?! :confused:

Szoktak. Külföldön. :D Vagy bringásversenyen. Vagy ahol én is ott vagyok. Habár magyar lovasversenyen ezer éve nem voltam, de ha végre eljutok egyre, akkor én is leszek buzdítótábor szívesen. :) Síppal, dobbal, nádi hegedûvel. :)

Juteszembe, a debreceni Farmer Expora már vajon érdemes szállást keresni? Gondolom lesz millió látogató...

#7824 shutterfly

shutterfly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 347 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 8:59

Valaki tudna segíteni, hogy a Landliche EB hivatalos eredményeit hol lehet megtalálni, mert a honlapjuk / hihetetlen !!! / még a pénteki díjlovas eredményeknél tart.

#7825 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 10:05

Juteszembe, a debreceni Farmer Expora már vajon érdemes szállást keresni? Gondolom lesz millió látogató...

Szerintem azért a jelentõs része Debrecen és vonzáskörzetébõl megy, nem vagyok benne biztos, hogy néhány fõnek ne lehetne az utolsó pillanatokban szállást találni, de ha mondjuk tutira jönni akarsz, akkor nyilván érdemesebb lenne már most lefoglalni. Egyébként mivel az agrár egyetemnél van, közvetlenül mellette van a koli. Ott nem lehet ilyenkor szállást kapni? Ha jól rémlik, anno kaptak ott szállásokat, de lehet csak a bemutatósokra vonatkozik ez, s mezei nézõkre nem. Qkesz, Fecó? Szerintem Ti errõl többet tudtok. Nyilván nem 5*-os a dolog, de ezt leszámítva a legideálisabb lenne szerintem.

#7826 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 11:45

messi!

Ikácska jól jellemezte a helyzetet! Nagy valószínûséggel lesz szállás ilyenkor Debrecenben, de nem árt elõre gondolkodni.... a kollégiumi elhelyezés nem megoldott ebben az idõszakban...mert ugye a sok kiállító kapja a szobák zömét, illetve ezzel egy idõben a hivatalos és meghívott vendégek zöme is a kollégiumban kap szállást. Illetve elõfordult, többször is, hogy valamilyen Gólya-Fecske (kinek hogy tetszik) tábor is abban az idõben megy....vagyis a koli csúcsra szokott járatva lenni ebben az idõben...meg az idõpontból adódóan "meleg váltás" szokott lenni, mert jönnek be a diákok már az utolsó nap déltõl....

Na.....hát kb. így szokott lenni.... ;)

Edited by Qkesz, 2009 július 6. - 11:48.

#7827 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 12:24

Nekünk jó a nem-kolesz, sõt, csak akkor ezek értelmében már most érdemes most lecsapni egy jó debreceni szálláshelyre. :)

#7828 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 12:28

Nekünk jó a nem-kolesz, sõt, csak akkor ezek értelmében már most érdemes most lecsapni egy jó debreceni szálláshelyre. :)

Aranybika? :D

#7829 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 13:34

Aranybika? :D

Aranylósz*r :) Pardon! :D
Arról olyan rossz kritikát olvastam, hogy ihaj!

Panziókat nézegetek - mire is jó a munkaidõ ugye -, kb mind egy árban vannak. Viszont láttam kiadó apartmant (= sima lakás a városban, felújítva) 1-6 fõig, fix 10 ezer Ft/éjszaka. Néztem a pucchoteleket is, megfizethetetlenek, természetesen. :) Meg kolesz-szerûségeket is.

#7830 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 13:46

Kár, hogy egy ismerõsöd sincs debrecenben, aki segíthetne.... :dev:

#7831 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 17:19

Majd jövõre lesz!

#7832 csepebaba

csepebaba

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 503 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 19:30

Sziasztok! Nos az eredmények: Kezdõ lovas kategóriában, vagyis B/1 a., Széplak Mylady, sárga kanca, apja: Széplak XVIII Kannibál, anyja: Széplak XII Gitta, ez stílusverseny volt, itt 6,9 pontot ért el, ezzel a 9. helyen végzett. Aztán Hadfi Herceg, sárga herélt, apja: Paks Hadfi-4, anyja: Széplak Zserbó, 6,6 pontot kapott, ezzel 14. helyen végzett. Kezdõ lovak: B/1 b., Athos Románc, pej kanca, apja: Athos, anyja: Maxim Remény, 5,9 stíluspont, ezzel 19. hely, aztán Jackson Kalandor, pej mén, apja: Jackson, anyja: Andorlánya Bianka, 6,3 stíluspont, ezzel a 17. helyen végzett. B/1 c., nyitott kategória: Széplak Mylady: O hibaponttal ment, és a 8. legjobb idõvel teljesített, aztán ment Széplak Szélvész, sárga kanca, apja: Széplak Szilaj, anyja: Rakéta IV Sziszi, õ 4 hibaponttal ment, és Jackson Kalandor is ment, õ is 4 hibaponttal. B/2 ifi, 110 cm-en: Maxim Dolly, sárga kanca, apja: Maxim XV-1, anyja: Klári, õ O hibaponttal teljesített és 7 stíluspontot kapott, és ment még ebben Széplak Szélvész is, õt sajnos kizárták 3-szori ellenszegülés miatt. A nagyobb számokban nem volt kisbéri paci!

#7833 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 6. - 19:57

Köszi a beszámolót! ;)

#7834 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 7:07

Majd jövõre lesz!

Khmm, most is van, erre próbáltam célozni. Ráadásul az érintett Egyetem alkalmazottja....

#7835 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 7:25

Biza', már most is van kedves barátom, magánban kapom az ötleteket December és környékérõl, amit nagyon köszönök is a Kedves Fórumtársaknak. :)
Ori, azért ha van még jó ötlet szeretettel várom privátban... :)

Edited by messi, 2009 július 7. - 7:26.

#7836 Mókus77

Mókus77

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.303 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 9:57

Néhány képet láthattok a Landliche EB-rõl a www.kisberigidran.hu honlapon. Eredmények az eventing.hu oldalon. Szabó Brigitta Oktogonnal (gidrán) nyerte az egyik 1 csillagos számot (gratulálunk!), az ötödik lett Schaller Gábor Korridorral (kisbériben engedélyezett angol telivér mén).

#7837 ikácska

ikácska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.792 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 9:58

December és környékérõl

Ez aranyos. :) De azért ne decemberben menj. :dev:

#7838 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 13:38

Néhány képet láthattok a Landliche EB-rõl a www.kisberigidran.hu honnlapon....

Kicsit pontosabban?

#7839 messi

messi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.935 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 13:42

Kicsit pontosabban?

/ bal menüsor / sportoló lovaink / Nagykanizsa Ländliche EB :)

#7840 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 7. - 14:56

/ bal menüsor / sportoló lovaink / Nagykanizsa Ländliche EB :)

Köszi! ;)