Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Érdekesség

• Please log in to reply
8980 válasz a témához

#7761 endy.papa

endy.papa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 751 hozzászólás

Közzétéve 2014 augusztus 27. - 7:59

Ekkora "körmön" nem érdemes kiakadni.

Láttam már tenyészkancát, ami egész addigi életét egy istállóban kötve élte le.

Mikor a kupec cigó megvette, vasfűrésszel vágták le a 40-50cm-es,  Aladin papucsa szerűen felkunkorodó akármit, hogy haza tudják vezetni a még járni is allig tudó szerencsétlent. Akkoriban neves tenyészetet magáénak tudó, babócsai tsz-é volt az állat.

#7762 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2014 augusztus 27. - 9:53

N.C., nem kell mentegetned magad, nem akartalak én bántani!

endy.papa, egyik sem normális állapot, az általad leírt egészen extrém, de a zebra patája sem elfogadható. az én olvasatomban mindegy, hogy mennyire deformált, ha már az, akkor kezelendő. attól még, hogy valakinek eltörik a gerince, a "sima" kéztörött beteggel is foglalkozni kell, pedig klasszisokkal enyhébb trauma. 

de nem akarom tovább csavarani, aranyos a csikó. 

#7763 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 augusztus 30. - 6:50

A mohácsi csata. Augusztus 29., az ütközet évfordulója!

#7764 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2014 augusztus 31. - 15:37

http://mult-kor.hu/2..._egy_mentelepen

(Nem biztos, hogy a mai Magyarországon érdekes, de a Nagycenki Széchenyi Kastélyt - múzeumával és a méntelep maradványaival együtt - a fertődi Eszterházy Kulturális Központ alárendeltségébe helyezték októbertől...)

#7765 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 3. - 19:51

http://www.lovasok.h...dex.php?i=89371

• Kistáltos kedvelte

#7766 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 5. - 11:07

"A Guinness Rekordok Könyve szerint az első repülőgép-eltérítés a perui Arequipában történt 1931-ben, ahol az amerikai Byron Rickards Ford Trimotor típusú gépével landolt, majd az országban éppen dúló forradalom katonái rögtön foglyul is ejtették. Egyrészt milyen gépeltérítés már ez, hogy csak a földön térítik el a repülőt. Másrészt a perui forradalmárok legfeljebb harmadikak lehetnek csak a sorban, mert Guinness ide vagy oda, a magyar történelem két korábbi géprablót is ismer. Ráadásul egyik báró, másik király volt – ezek az arisztokraták nem bírtak magukkal a XX. század elején."

Magyar kalandor volt az első gépeltérítő

#7767 N.C.

N.C.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.563 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 7. - 20:29

http://nol.hu/mozaik...epatiat-1484537

#7768 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 8. - 6:21

Az ilyen cikkeket utálom.

Cím: "először bizonyították..." de hogy valóban bizonyították, olvass el három másik cikket. Vagy nem.

#7769 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 8. - 7:37

Nem mai cikk.

"Ez tehát olyan képesség, mely izolálva áll qualitative és quantitative egyaránt az emberek milliói között. Természetes, hogy még ez sem zárja ki a lehetőségét, csak csökkenti a valószínüségét, ami azt jelenti, hogy a meggyőzni akarásnak sokkal nehezebb dolga van. A természettudományos kísérletezésnek valósággal szabálya, hogy ha egy újonnan tapasztalt jelenség nem illeszthető be az eddigiek sorába, úgy ez csak akkor kényszeríthet az eddigi tapasztalatoknál alkotott véleményünk megváltoztatására, ha kellő számban, ismétlődve, hibátlan kísérleti feltételek mellett egyértelmüleg mutatkozik. Ez fenn is áll a Parapszihologia jelenségeire, de nézzük meg, hogy áll a helyzet a materializációs jelenségekkel. Mindenekelőtt meg kell állapitanunk, hogy tulaj donképen nem is beszélhetünk kísérletekről ott, ahol a kísérletező a jelenség lefolyására semmiféleképen sem hathat, s ahol, amint látni fogjuk, az eredmény teljesen kiszámíthatatlan, de a lehetőségek szinte korlátlanok. Hiszen igaz, hogy a tudományos ismereteknek egy igen tekintélyes része olyan megfigyeléseken alapszik, ahol a jelenség létrehozásában semmi részünk sincsen, sőt, olyanok is vannak, ahol azt sem tudjuk pontosan, hogy mit fogunk tapasztalni. Egy meteor megjelenése egészen váratlan, kiszámíthatatlan, tőlünk független és mégis, az egybehangzó megfigyelések elfogadtatják velünk."

#7770 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 9. - 21:17

Az egyik induló fórumos:

http://www.lovasok.h...dex.php?i=89418

#7771 ppr

ppr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.052 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 9. - 23:08

Gratulálok neki is!

A címvédő meg egy igazi jó kedélyű bohóc a hétköznapokon, és van szerencsém személyesen ismerni!  :ang:

• Ernest kedvelte

#7772 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 0:02

Az áentéeszt megüti a guta. Remélem. :D

http://www.csaladila...llatos_kavezoja

#7773 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 0:16

Az ötlet érdekes, magam is állatokkal élek egy házban, mégsem aggálytalan a dolog, ami a közegészségügyi vonatkozást illeti....

#7774 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 6:30

Közegészségügyi vonatkozásban szerintem az ott levő állatok kevesebb kockázatot jelentenek, mint a betérő kuncsaftok. Inkább az állatokkal, környezetünkkel kellene több kapcsolatot kialakítani, mint a fertőtlenítő kéztörlővel.

#7775 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 8:02

A betérő kuncsaftok szerintem is aggályosak lehetnek :gm:

#7776 ppr

ppr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.052 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 17:21

Meg különben is, ha valamelyik papagáj belepottyant véletlenül egy kávéba, legalább nem kell tejszín!  :P

#7777 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 20:41

Kicsit túlérzékeny vagyok mostanában a témára, ugyanis néhány hete állandóan egeret találok a konyhában, mindenütt ott az egérszar, meg húgy. Megfogom őket, kirakom a kertbe, mindent kisikálok, másnap ugyanez. Mindez két macska mellett. Ezek teljesen el vannak tévedve. Ők cipelik be az egereket élve. Megüt a guta. Odaáig még nem fajultam, hogy megölős egércsapdát rakjak ki, az élvefogós meg szart sem ér. A kaja eltűnik belőle, az egér meg vígan cincog az edényeim között. :angry: Végig sem merem gondolni, hányféle betegséget terjeszt...

Ötlet, valaki?

#7778 Rontó

Rontó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 632 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 21:18

válassz halva fogósat! nálam szerencsére nincs egér helyzet, de egy kis pimasz valahogy bejutott a pincébe (szerencsére egyedül) és megrágta a viaszban érlelt sajtomat. utána kb 3 hétig "etettem" az élvefogóban, hiába szűkítettem be, mindig kiette belőle a csalit. Már úgy megszokta, hogy valami izében kap kaját, hogy a normál egérfogóval 10 perc alatt megvolt. nem szenvedett.

évekig volt kígyóm, így én nem sajnálom őket. de az már szerintem se tréfa dolog, ha a tálak-fazekak-tányérok között mászkálnak. az egérhúgy popcorn szagától pedig a gyomorom forog.

van még ugye a diós-cserepes módszer, régebben azzal is fogtam egeret, de ahhoz hely kell, dió, csend és türelem.

ja és ne a kertbe rakd ki, mert azonnal visszajön!!! kilyukasztott fedelű befőttes üvegbe be, majd ha mész valahova kocsival viszed magaddal és ott a valahol (távol az otthonodtól) elengeded!!!

#7779 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 21:31

Lehetőleg bagolyvár közelében. :D

#7780 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 10. - 21:41

Az egér, patkány nálam abszolút féreg kategória, így ha bejön a lakásba, akkor a humanitás felejtős. A ragasztós csapda is jó, kinek-kinek pszichózisa szerint élvezettel végig lehet nézni, ahogy megpusztul fél-egy óra alatt, vagy fejbelőni légpuskával. :D 

#7781 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 7:04

A ragasztós az nagyon borzasztó, de a sima fejkilapítós csapó az a kegyes halál kategória. Bár nálunk a terrier irtja a férgeket nagy élvezettel, és az ő fogai közt sem szenvednek túl sokáig.

Városi korszakomban én is másképp álltam a témához, de tanyára költözve megkérgesedtem, mert vagy ők, vagy én.

#7782 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 7:05

"Megfogom őket, kirakom a kertbe, mindent kisikálok, másnap ugyanez."

Nem hülyék ezek. Szeretnek jól élni. Ha egyszer beszoktak, vissza is fognak járni.

" kilyukasztott fedelű befőttes üvegbe be, majd ha mész valahova kocsival viszed magaddal és ott a valahol (távol az otthonodtól) elengeded!!!"  - lehetőleg valami"kedves" ismerős házánál!

A kérdés, hogy a humanitás csak az állatok vagy az ember irányában is értendő-e.

Az jó, ha egy állattartó állatokat tart, de akinek a vállalkozása ló, marha, sertés, baromfi... (mezőgazdasági haszonállat) tartására szól, az nem igazán akar kisállattenyésztéssel foglalkozni, a növénytermesztők meg pláne nem. Részükre a hatóságok előírják a kártevőmentesítést, rágcsálóírtást (Az élelmiszer-biztonsági törvény alapján a rovar és rágcsálóirtó tevékenység kötelező jellegű) és nem az áttelepítésüket.

Nálam tavaly szeptemberben, mikor a szeretett gázépítés keretében feltúrták a tanya közepét, elárasztottak a patkányok és az egerek. Ősszel felzabáltak több, mint 30 eFt "mérget", amitől csak jobban szaporodtak, idén tavaszig még 15 eFt-ért. A házban az egerektől egérfogó, ragacs és légpisztolyos futóvadlövészet alkalmazásával tudtam megszabadulni (a pofátlan egerek a gáztűzhelyen korzóztak, mikor 1,5 méterre ültem). Kint a csapós patkánycsapdákat eltüntették, a mérget felzabálták, futóvadlövészetre pedig csak a süldők jelentkeztek, mivel az öregek ismerték a csíziót és lesbenállásom alatt vígan kufircoltak a rejtekhelyeken. A pohárból a házipálesz akkor csordult ki, mikor sorozatban találtam reggel a tyúkok huzatát gyönyörűen kitisztítva, lágyrészmentesítve az ólban, mikor este még másfél méter magasan ültek, a tyúk alól elvitték az összes csibét. A humanitáriasságom a humán erőforrás irányába fordítottam és drasztikus (tűzzel-vassal) módszerekhez folyamodtam, sikerrel. Azóta némi méreg használatával kordában tartható a jelenlétük. Megjegyzem, a kutyák is vastagon kivették a részüket a vadászatból.

• Ernest kedvelte

#7783 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 7:07

A ragasztós az nagyon borzasztó, de a sima fejkilapítós csapó az a kegyes halál kategória. Bár nálunk a terrier irtja a férgeket nagy élvezettel, és az ő fogai közt sem szenvednek túl sokáig.

Városi korszakomban én is másképp álltam a témához, de tanyára költözve megkérgesedtem, mert vagy ők, vagy én.

Valahogy így.

#7784 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 7:27

Itt se volt még ennyi, kb. én is 30 ezernél tartok a méreggel, de nem nagyon van látható nyoma. (szívesen bevizsgáltatnám, van-e benne más is az ízfokozó mellett??? :angry:

Pénztárca kiürült, nem veszek többet, határoztam el, mire a szomszéd marhatelepen nagytakarítottak (géppel túrják ki időszakonként a trágyát), és hozzánk megjöttek a menekültek is. Volt nagy viháncolás.  :angry:

Légpuska nincs, egy-két jó patkányozós kutyára lenne szükségem, de amíg a kutyairtót nem irtja ki valaki, addig félek patkányozós kutyát beszerezni, mert nem állítja meg a kerítés.

Reménykedem a baglyokban és a menyétekben, bár éjjel ők sem merészkednek ki az éjjeliőr kutyáktól.

Érdekes, hogy egy-két kisebb csivavában benne van az ösztön, de attól félek, őket derékon kapja egy jól megtermett patipéldány. 

Edited by Kistáltos, 2014 szeptember 11. - 7:28.

#7785 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 9:10

Nálam a csapós csapdából rendszeresen kizabálták a kaját, így elkezdtem ragasztózni. Miután a konyhában a lábosokban egérszar-húgy volt, a nappaliban a fotel tetején is egérszar, valahogy elveszett a maradék humanitásom is.

Patkányoknak meg raktam ki modellgipsz-liszt keveréket egy kis sóval, vízzel, hadd egyenek, abból is fogyott rendesen.

#7786 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 9:27

A megölős csapda (a rugós-lecsapós), az azonnal megöli, vagy törött gerinccel szenved még órákig? Ha azonnal öl, beszerzek párat....

#7787 Cavalier

Cavalier

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 9:31

A megölős csapda (a rugós-lecsapós), az azonnal megöli, vagy törött gerinccel szenved még órákig? Ha azonnal öl, beszerzek párat....

Attól függ, hol, hogyan találja el. Volt olyan amelyiknek csak a seggét csapta szét, az biztos szenvedett még. (nem mintha érdekelne... :D - jó, tudom, ezek is csak élni akarnak, meg buddhizmus meg minden )

#7788 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 9:37

Hár most kurvár@ megnyugtattál.....

#7789 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 9:41

A gipsz-liszt keverék fogyott bőven, de az állomány sűrűségén ez nem látszott meg.

A csapós csapdában döntően élettelenül találtam az egereket (sokszor egér nélkül is hiányzott a csali, volt, hogy cérnával kötöttem rá a csemegét). Ha fejbe, nyakon, gerincen kapja, nincs sok esélye, ha a lába marad ott, akkor előléphetsz második csapónak.

A csapósokat érdemes finomhangolni. A billenő rész szögállását és a akasztó (pöcök) végét úgy beállítani, hogy könnyen nyisson. Szerintem akkor jó, ha csak finoman tudod elsülés nélkül lehelyezni.

#7790 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 12:31

Huh, köszi.

Elmentem csapósért a boltba, hazajöttem megint egy másfajta élőcsapdással.... :unsure:

• Lótuszvirág kedvelte

#7791 ori

ori

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.916 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 13:24

Ami a mérget illeti, ami magamfajta laikus számára elérhető, az szerintem gyengus. Nekem szerencsém van, mert kedves tanyaszomszédom profi irtó, nálam ő helyezi ki a csapdákat spéci betéttel.

Ami meg étvágytalan, vagy még mozog a méreg után, azt a kutyák rendezik.

Jagdom valamelyik nap akkorát rázott, mint saját maga (kis túlzással), alig tudtam elkobozni tőle.

Nálam egy télen fordult elő, hogy nagyon felszaporodtak, iszonyatos károkat okoztak, ilyen esetben lehet, hogy megéri profit hívni, nem baj, ha van referenciája.

#7792 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 14:27

Elmentem csapósért a boltba, hazajöttem megint egy másfajta élőcsapdással.... :unsure:

Javíthatatlan. Míg a döglött egér sorsát gond nélkül elrendezed (pl. könnyes gyászbeszéd közben helyezed örök nyugalomra a kert egértemető sarkában egy szál virág kíséretében), addig az élvefogóban talált éhes, ijedt szegény kis jószágot majd egy kirándulás után ereszted szabadon a kietlen természetben otthonából (esetleg árván maradt gyermekei köréből) kiszakítva (a német törvényeket nem ismerem, de itt a háziállatok kidobása, magára hagyása büntetendő). Legalább keress egy kigyász vagy ragadozómadaras ismerőst (talán a piranha is segíthet).

• Kistáltos kedvelte

#7793 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 14:58

:D

Egyébként tényleg úgy gondolom, hogy nálam értelmetlen a halála, odakint legalább jóllakik vele valaki.... A ragadozómadarakra is gondolni kell, ha már nem hagyják magukat vegetariánussá átképezni.... :P

#7794 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 16:09

Amúgy volt egy kifejezetten egérellenes topic, abban is óriási szellemi élet folyt. :D

http://www.paci.hu/f...ic=4619&hl=egér

Edited by Ernest, 2014 szeptember 11. - 16:11.

• Kistáltos kedvelte

#7795 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 20:16

Köszönöm, végigolvastam, a könnyem potyogott a nevetéstől...

Az jutott szembe, tudja valaki, mi van Natossal? Nekem hiányzik....

Szóval a további fejleményekkel átmegyek majd az egeres topikba.

#7796 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 11. - 23:22

Szoktasd át a macskákat bolti kajáról egérfogó-ölte egérre, természetközelibb; plusz hátha ha rákapnak az ízére akkor ők sem csak élvefogják majd... És máris nem értelmetlenül halt meg a cincogi.

#7797 Fifikusz

Fifikusz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.276 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 12. - 8:18

Köszi az ötletet, ezzel eddig sem volt baj, eszik az egereket rendesen, találok időről időre véres egér-állkapcsot a perzsaszőnyegen vagy a cipőmben :gm:

Ennek ellenére hoznak nekem élőt ajándékba, talán mert látják, hogy béna vadász vagyok, egyedül nem fogok magamnak....

• N.C. kedvelte

#7798 izland

izland

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.571 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 12. - 14:28

http://www.boredpand...als-adam-ellis/

:)

• Bereki kedvelte

#7799 Tom Forest

Tom Forest

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 12. - 15:53

Tappasz-talatom szerint:

Ha macsek nem jöhet be házba: egér sem hozódik be. (ettől még macska belóg, de csak lopni.)

Egér szaporodni by fibonacchi sorozat -> irtani, mielőtt hatványsor exponencializálódik. (Minden nőstény egér tartalmaz négy kisegér, melyből kettő nőstény, mely fog tartalmaz négy kisegér....)

Egérfogónak nem csend kell, hanem éjszaka. Jól beállítva remegő kézzel le sem lehet tenni.

Legjobb egér ugrani leszúrt rittberger with egérfogó. (10 pontosat!)

Egér kéretlen háziállat, hazajön, mint Lassie akár keresztül Skócia. :rolleyes:

Legjobb, leggyorsabb munkát végez 230V AC, képet nem tudok beszúrni - bár nagyon meggyőző :dev:

Egér csak azt eszi ami ehető. Ami nem, azt csak utána (vezeték, fal, szigetelés, gipsz, fa, stb.)

Régen én is szurkolni Jerry, ma már csak Tom. :P

Egér mindig ott van, hol simabőrű nincs, vagy épp csak szeme sarka. :blink:

Diabolo hagyni csúnya nyom on egyedi konyhabútor. :wacko:

Cserép nagyon jó with dió. Ugyanazon fél dió fogni egész kis hadsereg, de utána vödör vízben egér órákig képes úszni. Úgyhogy rá kell rakni lukas cserép, hogy

levegő kibuborékoljon körüle és a vödör alján búvárharangozzon egyet under Titanic.

Csapó azért jobb, mert pikk-pakk nyiffant. Gyorsabban, mint macsek, aki megtanít vele még négy kismacsek, akár órán keresztül pofozgatva.

Macsek akkor vadász, ha háziúr legalább egyszer szépen megkéri, utána már csak hazahordani maúzkák as ajándék. Pont oda, ahová háziúr papucs nélkül szok lépni.

Jó megoldás nem lenni - csak döglött egér.

Egér ősszel költözni to Téli palota, szürkületben, mikor farkas vak. :ph34r: Csukni ajtó - ablak.

Bagoly nagyon kedves madár, de ritkán repül mögé konyhakredenc.

Macsek tiszteletben tartani védett állat (cickány) mert pézsmaszagú és előbb utóbb ott bukkan fel, ahol ő benyelte.

Egér hordja kedves nózi & ártatlan tekintet, ez csapóban nem látszik (már). Élvefogó ezért sem jó. :dry:

Okos cowboy alszik with cowgirl nem maúzka. (Kettő erősen kizárni egymás. :wub: )

Edited by Tom Forest, 2014 szeptember 12. - 15:56.

#7800 ppr

ppr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.052 hozzászólás

Közzétéve 2014 szeptember 12. - 16:23

Tom ezen jót mosolyogtam!  :smile2:

Az utolsó szociológiai bölcselet kiemelkedik, még a többi extraklasszis tétel közül is!  :kir:  (Pedig megjelennek itt az algebra, a fizika, a történelem, viselkedés tudomány és egyéb disciplinák törvényszerűségei is.)  :kv:

• Tom Forest kedvelte