Lehet az is volt a baja, hogy én nem engedtem vonatozni. Az a heppem, hogy nem hagyom hogy a ló döntse el alattam, hogy mit akar. Majd én megmondom neki mit akarjon.
Dehogy adom fel! (Pedig ez a kis szemét búcsúzásképpen, mikor lenyergeltem, még jól a lábamra is taposott...) Sõt! Lelkiekben készülök egy állítólag "emberevõ" ló kipróbálására, ha a gazdája úgy dönt, hogy felenged a hátára, miután rám aggatta a lovasbolt teljes védõfelszerelés-készletét.![]()
![]()
Azért elõtte majd elmegyek és kötök valami jó sokat fizetõ balesetbiztosítást.
![]()
De irigyellek! Én is várom már a pillanatot, mikor a 2 vizslámmal lóháton nekiindulok a domboknak.
Olyan leszel mint valami ókori lovag.

Mifelénk nem lehet kutyával kimenni lovagolni,mert sok a kóbórkutya az erdõben,sajna volt rá példa hogy lovast megkergették hárman voltak és rendesen kerítették a lovat.Na most a pechjük az volt,hogy a ló is kutya természetû volt és rendesen vadászott rájuk.A lovasnak meg szerencséje hogy nem esett le,mert szétszabták volna a dögök.Na most ha az ember kiviszi a kutyáját és belefut egy ilyen brancsba akkor nem tudom mi lenne.Vagyis tudom, csak nem szeretnék belegondolni.Persze a vadászok lövik a kóbór kutyákat az erdõben,de mindig akad 1-2 akik bevették magukat az erdõ sûrûjébe.