Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#681 Guest_Walkyria_*

Guest_Walkyria_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 27. - 23:05

Mosolyogtak és nagyot köszöntek :D

#682 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 28. - 8:44

Magyrázkodhattál volna egy ideig, hogy nem direkt volt... :D

#683 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 28. - 14:02

Legalább volt egy jó napjuk a srácoknak.

#684 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 1. - 23:17

Megint eszembe jutott egy sztori. Boldogult tubás koromban történt. Az Istvánba jártam akkoriban, és volt egy koncert a nagyteremben, amire elmentem. A BSB (Budapest Symphony Band) játszott, ami egy koncertfúvós zenekar volt, és az ország legkitûnõbb zenészei játszottak benne, mint pl. az ÁHZ, Fesztiválzenekar, Operaház fúvósai. Ott volt az ex-tanárom is, és egy kürtös az ÁHZ-ból, aki jó haverom volt. Odamentem hozzá egy kicsit cseverészni és ökörködni, egyszercsak szorosan magához ölelt, és azt mondta a tanáromnak, aki pont arra jött: nézd csak, milyen népszerû vagyok bizonyos körökben! A tanárom szélesen vigyorgott, mint a tejbetök, én meg akkorát égtem, mint a Reichstag, és legszívesebben elsüllyedtem volna. Ott azonnal megígértem egy kivégzést a kürtmûvész úrnak, de mivel rendes csaj vagyok, azt engedélyeztem neki, hogy megválassza a kivégzés módját. Ma is él és virul, mivel azt a halálnemet választotta, amit feribá ajánlott RC-nek a Saloonban.

#685 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 1:46

Na de kedves Mezszin, nem teljesitenni egy halalraitelt utolso kivansagat? Errol jutt eszembe, a szokott fegyencet a elektromos szekben valo kivegzesre itelik. A kivegzes elot kerdi tole a biro: elitelt mi az utolso kivansaga? Mire az: az, hogy ezekben a nehez percekben a biro ur fogja meg a kezem... .

#686 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 2. - 8:39

Na de kedves Mezszin, nem teljesitenni egy halalraitelt utolso kivansagat? Errol jutt eszembe, a szokott fegyencet a elektromos szekben valo kivegzesre itelik. A kivegzes elot kerdi tole a biro: elitelt mi az utolso kivansaga? Mire az: az, hogy ezekben a nehez percekben a biro ur fogja meg a kezem... .

Továbbá: ennyit a nõi következetességrõl, kérlelhetetlen ragszkodásról az igazsághoz... :D :ang: ...melyik a kaján szmájli?!?

#687 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 17:43

...melyik a kaján szmájli?!?

:gm: (Ez.)

#688 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 2. - 20:46

:gm: (Ez.)

Hálásan köszönöm! :ang: Bis dat, qui cito dat! (2x ad, ki gyorsan ad!) :gm: ((ha már tanultam vmit, hadd éljek vele! ;) :yeah: ))

#689 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 3. - 7:35

Na de kedves Mezszin, nem teljesitenni egy halalraitelt utolso kivansagat?

Valami azt súgja, hogy ez nem lett volna neki büntetés.

#690 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 12:19

Lehet, hogy ezt a sztorit inkább a Parlons francais topikba kellene írnom. Franciaórán történt ugyanis. Egy szuperintenzív nyelvtanfolyamon tettem magamévá eme ékes nyelvet néhány évvel ezelõtt. Jó hangulata volt neki, sokat nevettünk közben, leginkább az ilyen nyelvi bravúrok okán. Kaptam egy fordítási feladatot, amiben szerepelt ez a kitétel: faire la queue. A faire magyarul azt jelenti: tenni, csinálni valamit, a másik szó pedig egy fõnév, aminek több jelentése is van. (Ez elég gyakori a francia nyelvben.) A szó egyik jelentése sor, a másik farok. A szóösszetétel értelme: sorbanállni. Persze, hogy nekem a "la queue" másik jelentése jutott eszembe... :rolleyes: Érdekes eredménye lett a fordításnak. Elõször döbbenet, aztán óriási röhögés.

#691 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 6. - 21:21

Valami azt súgja, hogy ez nem lett volna neki büntetés.

Nono! :D Lehet AZt azért ÚGY is csinálni :gm: Volt már nõ, akinek sikerült :hupp: de te, 1 prekoncepció rabja lettél :D :D :D :gm: Másfelõl! A nõi ösztön csalhatatlan-tévedhetetlen...Te tudod, a legjobban... :ang: (mint nõ ;) )

#692 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 13:11

Eddig még nem volt panasz, sõt...

#693 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 7. - 13:27

Eddig még nem volt panasz, sõt...

Dícséretes! :D De, MIRE , könyörgöm... :rolleyes: a nõi ösztönre? :ang: avagy...?!? :gm:

#694 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 13:47

Avagy.

#695 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 7. - 13:56

Avagy.

:D :D :D eZT VÁRTAM! ... a Sörényhez asszociálva :kir: :ang:

#696 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 0:46

Akkor minek kérdezed, ha úgyis sejted a választ?

#697 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 10. - 9:25

Akkor minek kérdezed, ha úgyis sejted a választ?

A BIZONYOSSÁG végett :yeah: Nem mind1 ugyanis, hogy vmi TÉNYLEG úgy van, AZ-E aminek én gondolom, avagy csak 1 téves fantázia részemrõl.... ;) A másik lehetséges variáció, a mágikus hatás: ha vmit kimondasz, +nevezel, az valóvá válhat :dev: Bár ez már 2élû dolog, az ilyesmi balul IS elsülhet :D :ang: Vö.: Bûvészinas esete a seprûvel :rolleyes:

#698 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 13:34

A másik lehetséges variáció, a mágikus hatás: ha vmit kimondasz, +nevezel, az valóvá válhat :dev: Bár ez már 2élû dolog, az ilyesmi balul IS elsülhet :D :ang: Vö.: Bûvészinas esete a seprûvel :rolleyes:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :huh: :huh: :huh:

#699 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 10. - 14:02

Erre már mit is mondhatnék: :rolleyes: :ang: :kocc:

#700 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 22:34

Az idegenvezetõ tanárnõnk mesélte az alábbi storyt:Az Amazonason vezetett egy magyar csoportnak piránya-vadász csónakos túrát.Ahogy kell, el is mondta, hogy senki ne lógassa a kezét a folyóba stb... Erre csak látja, hogy az egyik k. utas, lóbálja a kezét a vízbe és paskolja a vizet. Odaszól neki a tanárnõnk, meg mindenki más is, hogy ezt hagyja abba, mert baj lesz. A pasas erre odaszól:-Ugyanmár, az csak a filmekben van, hogy valakinek leharapja a kezét egy hal...Oké, annyiban hagyták a dolgot, mert hiába szóltak, csak nem hallgatott senkire az illetõ. Nem telik bele sok idõ, hatalmas ordítás.Pasas kikapja a kezét a vízbõl, jajjveszékel, és látszik, hogy az egyik ujjpercét leharapta egy piránya.Erre megszólal a tanárnõnk:- Csak a filmekben, mi? :rolleyes: (Persze ezek után rögtön irány a kórház...)

#701 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 1:00

Aki hülye, haljon meg!

#702 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 9:09

ezzel csak az a rossz, hogy ilyenkor a többi utas is megszívja. az idegenvezetõnek vele kell mennie. ha nem találnak gyorsan helyettesítõ idvezt, akkor nem tud elmenni a csoport egyes programokra, amikor a sajátjuk nem ér rá a különbözõ adminisztrációs feladatok miatt. ennél csak az a bonyolultabb, ha meg is hal valaki (most nyilván nem a tragédia részét nézve, hanem a csoport többi részét meg az idvezt). tom, mert szintén zenész vagyok.

#703 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 10:01

a nagyszájú utas most megszívta és ezzel tényleg csak az a baj, h a többi utast is megszivatta....

#704 Guest_Walkyria_*

Guest_Walkyria_*
  • Guests

Közzétéve 2007 február 8. - 22:15

Tegnap eszembe jutott egy sztori, a mai napig betegre röhögöm rajta magam...Kedvesemmel hosszasan beszélgettünk lélekvándorlásról, szellemekrõl, hasonló félelmetes dolgokról ( :D ). Miután jól kitárgyaltuk, hogy én mennyire hiszek ezekben és õ mennyire nem, átmentem a mûhelyem mögötti kis konyhába (persze este volt és nem kapcsoltam villanyt...). Ahogy beléptem, teljes erõvel rámcsapódott az ajtó, jó nehéz tömörfa és nem tudtam kinyitni. Majdnem magam alá csináltam. Nagy nehezen kifeszegettem az ajtót és kiderült, hogy a ruhafogasom dõlt neki és beakadt a kilincs alá... :dev: :D

#705 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 15. - 18:01

Nekem a legtöbb félreértésem msn-en szokott történni. Így esett, hogy kedves ismerõsöm mikor nálluk voltunk ráült a túró rudira..Nagy nevetés stb. Majd pár napra rá beszélgettem vele msn-en, és megjegyeztem, hogy rudit majszolok. Aztán írta ,hogy üljek rá...Hirtelen nem értettem, miért opcénkedik nekem, és mit akar ezzel, és mégis miért mondd ilyeneket, meg ugy amugy is.. :D Jól meg is írtam neki a magamét, hogy ez most nagyon gusztustalan volt. :D Erre kis hatás szünet..vissza ír, hogy õ nem tudja, mi bajom csak eszembe akarta jutatni azt a kis balesetet..Mire átjött amit írt, már fogtam a fejem, mert leesett mégis miért írta..Nagy fejcsapkodás, és meghúztam magam, hogy hát nem is õ a perverz. :gm:

#706 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 február 15. - 22:51

:D :D :D :D :D

#707 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 1:16

A napokban levágtam a hajam, ahogy szoktam, ötmilisre a nyírógéppel. Ezután lezuhanyoztam, majd törülközés közben észrevettem, hogy a fejem búbján maradt két kis tincs, ami hosszabb. Kaptam a gép után és szépen alaposan lenyírtam a maradékot és ahogy a gépet ismét leraktam, észrevettem, hogy már levettem róla az ötmilis kis adaptert! :D Eredmény! :hu:

Edited by Pendemonium, 2007 március 14. - 1:27.

#708 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 6:46

Ugyan Pende, ezt nem vesszük be. Valld be, hogy a szarvaidat akartad eltüntetni :dev:

#709 agrobe

agrobe

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.766 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 11:16

szerintem szép... :D:D:D

#710 emeset

emeset

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.390 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 14. - 11:55

A napokban levágtam a hajam, ahogy szoktam, ötmilisre a nyírógéppel. Ezután lezuhanyoztam, majd törülközés közben észrevettem, hogy a fejem búbján maradt két kis tincs, ami hosszabb. Kaptam a gép után és szépen alaposan lenyírtam a maradékot és ahogy a gépet ismét leraktam, észrevettem, hogy már levettem róla az ötmilis kis adaptert! :D Eredmény! :hu:

én ezt eljátszottam a kisfiammal... azóta vigyázok!

#711 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 22. - 11:07

Rövid leszek: kölcsönkaptam ma reggel egy Suzukit. Elgurultam a benzinkúthoz, idegeskedtem mert azt is most kell felújítani, 2 kút mûködik csak, persze mindenki elõttem áll és sietek.Végre odajutottam: másik oldalon van a töltõlyuk vagy hogy híjják. Na mondom ezt még megoldom. (De ekkor már tekintgettem a kutas felé, küzdjön inkább õ. Persze nem jött, beszélgetett.) Próbálom kinyitni a tanksapkát takaró kis ajtót: sehogy nem megy, az istennek sem. Ekkor már erõsen röhögtem magamon belül, mert nem is vagyok szõke, plusz ezt egy Suzukival adom elõ... Észrevett a kutas, odasétált. Mondom neki ki kéne nyitni ezt a vacakot, kölcsönautó!!! :D Kinyitotta a vezetõ felõli ajtót, valamit az ülés alatt meghúzott-nyomott és kinyílt a fedél! Tátáááám! Tankolhatott! :dev: :kir:

#712 Kispaci

Kispaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 22. - 14:10

Igen, ez a Suzukiknál így van. A csomagtató is.Egy kis kart kell felhúzni.Pende , gratulálok! :gm: :dev:

Edited by Kispaci, 2007 március 22. - 14:10.

#713 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 március 24. - 15:25

Nissannál is. De célszerû az ilyet átvételkor szemügyre venni/megkérdezni, és elkerülhetõk az ilyen kis "szõkeségek". :D

#714 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 10:02

Fél év után tegnap megtaláltam a második vízórát is a lakásban... :huh: :D

#715 Encõke

Encõke

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 435 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 12:08

Na, Emberek... :kir: Hogy én mekkorát estem ma... :D Elég laza nap volt a suliban, talán 1 óra, ha meg lett tartva. Ülök az utolsó lyukas órán, a leghátsó padsorban, mögöttem már fal van... Gondoltam renitenskedek egy kicsit, nah... Telefonálok egyet. :kir: Általában hintázom a székkel, ez a mûvészet már nekem nagyon megy... pl meg tudok állni 2 lábon a székkel, úgy hogy nem támaszkodom semminek, és lábam sincs lennt... :gm: Mivel nem szabad telefonálni, így kicsit lejjebb csúsztam a széken, ami a hintázással együtt már sok. az Of. rámnézett, én meg autumatikusan reflexszerûen lejjebb akartam csúszni :D Erre akkorát estem, mint a ház, ráadásul úúúúúúúúúúúúúúgy bevertem a buksim a falba, hogy rögtön csillagokat láttam :dev: Mivel viccesnek találtam a helyzetet, torkomszakadtából vihogtam, de sajna nem csak én, hanem az egész osztály utána rajtam röhögött :yeah: Ennyi az én történetem, szerintem "vércikidegázvolt" :kir:

#716 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 12:44

Ebben nem az a ciki, hogy te elestél, hanem az, hogy nem lehet kibírni 45 percet telefonálás nélkül. :rolleyes: Na meg ha netán bajod esik (úgy bevered a fejed, vagy kitöröd a nyakad), a tanárod megy a sittre...

#717 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 12:58

Általában hintázom a székkel, ez a mûvészet már nekem nagyon megy...

Lehet, hogy eleink okosabbak voltak? (A "mi idõnkben" még egybe volt építve két-két padülõke az asztallal...) ;) :rolleyes:

Edited by Ágimam, 2007 április 24. - 12:59.

#718 Kispaci

Kispaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 19:31

Huh én is elestem pár hete a székkel. Ráadásul nem is hintáztam,csak hátradõltem. Nem esten nagyot, de szoknyában voltam... Ott vihogtam égnek emelt lábbakkal, szoknyában. :D

#719 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 20:29

Lehet, hogy eleink okosabbak voltak? (A "mi idõnkben" még egybe volt építve két-két padülõke az asztallal...) ;) :rolleyes:

Annál borzasztóbbat el se tudok képzelni. Fix ülõke.... brrrrrrrr és milyen egészségtelen is. :nem:

#720 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 20:43

Evvel a hintázással vigyázni kell, nálunk egy srác annó gimiben a padot is rántotta maga után (meg akart kapaszkodni). A körme bánta, és persze nem csak beszakadt neki kicsit... Az egybeépített üléseket nagyon utálom, csak elkerülni nem tudom. Egyetemen az összes elõadó ilyen.