Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#681 sonny64

sonny64

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 12. - 14:42

A ritka lovas filmek azok, amelyeket nem lehet minden sarki tékából kivenni, és nem adja inden héten a televízió sem. Több évi kutatómunka és cserebere eredménye.

#682 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 12. - 19:34

én konkrét címekre gondoltam,de majd akkor írd meg magánban ha ide nem írod be:) a Kemény lecke még hiányzik az én gyûjteményembõl is,és már sajnos elég régóta keresem...

#683 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 16. - 15:01

Nem igazán tudom eldönteni, hogy hova illik pontosan, de talán ide... Végre rászántam magam, és felraktam netre a kisrécsei vadászlovaglást, az elsõ olyan "vadász", amin ott voltam. :)

Jó szórakozást!

#684 furiosojr.

furiosojr.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 17. - 12:10

Sziasztok! Égen-földön keresem Bartabas: Mazeppa címû filmjét, de nem találom. Egy idõben játszotta párszor a Filmmúzeum. Ha valaki esetleg közülletek a rendelkezésemre tudná bocsátani nagyon hálás lennék.

#685 skatya

skatya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 810 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 17. - 12:43

Nekem a Cabaret Equestre van meg,a Chimère-t pedig meg tudom szerezni tutira. A többit... e-bay, vagy a www.zingaro.fr honlapról lehet megrendelni. De ha valakinek megvan bármelyik is, engem is érdelekelne.

#686 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 13. - 14:51

Sziasztok! Valakinek megvan a Szívgalopp?? Nagyon régi film,még gyerekkoromban láttam vhs-en,és most eszembe jutott megint.Esetleg ha meg van vkinek igényt tartanék rá.Bármilyen megoldás érdekel!!! Még mindig keresem a Hosszú Vágta-t is! Köszi!!! :ang:

#687 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 13. - 15:15

Angolul megvan, ha érdekel, feliratom nincs hozzá :) Tud valaki esetleg francia lovas filmeket? Sajnos csak a Danse avec lui van meg, de szeretném gyakorolni a nyelvet, és a rendes DVDken nincs francia hang :(

#688 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 15. - 18:20

látta valaki rajtam kívül a fekete paripa címû filmet? nem vmi ismert nah meg a sztori is egy kissé lapos..(van egy arab telivér tenyésztõ család,de tönkre mennek a különféle harcok miatt ha jól emlékszem..és elengedik a tenyészkancát annak csikója lesz....a csikót megtalálja a kislány akiknek régen a lovaik voltak belovagolja indul a versenyen és nyer... XD ) naggyából errõl szól...csak érdekel hogy látta-e valaki...mert van második része de azt nem láttam....

#689 Aniko

Aniko

Törzsvendég

• Főmoderátor
  • 6.637 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 15. - 20:06

Appaloosa - A törvényen kívüli város ( 2008 )

Szinkronizált amerikai Western / Krimi / Dráma, film

Rendezte:Ed Harris

Fõszerepben: Ed Harris, Viggo Mortensen, Jeremy Irons, James Gammon, Lance Henriksen, Luce Rains, Timothy Spall, Renée Zellweger

Virgil Cole seriff és helyettese, Everett Hitch egyszerû elveket vallanak hivatásukban: tüzelj gyorsan és pontosan, majd gyorsan töltsd újra a kiürült tárat.
Az érzéseidrõl feledkezz el, mert az életedbe kerülhetnek. Az Erõszakos múltban ellenfelek voltak, ezúttal azonban Ed Harrist (aki rendezõként, producerként és társíróként is jegyzi a filmet)
és Viggo Mortensent a két hivatásos békebíró szerepében jó barátokként látjuk viszont ebben az erõs jellemeket felvonultató, Robert B. Parker regénye alapján készült kõkemény westernben.
A városba érkezõ nincstelen, de talpraesett asszony (Renée Zellweger) életveszélyes érzelmeket hoz a két szikár férfi életébe, miközben a harc életre-halálra szól:
elfogni és törvény elé állítani a gyilkos Randall Bragget (Jeremy Irons). Egy biztos: Appaloosa városának utcáin vér fog folyni.

#690 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 15. - 22:11

holnap lesz a Hidalgo az ertéelen, ha még nem látta volna valaki százszor... :D

#691 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 16. - 11:57

látta valaki rajtam kívül a fekete paripa címû filmet? nem vmi ismert nah meg a sztori is egy kissé lapos..(van egy arab telivér tenyésztõ család,de tönkre mennek a különféle harcok miatt ha jól emlékszem..és elengedik a tenyészkancát annak csikója lesz....a csikót megtalálja a kislány akiknek régen a lovaik voltak belovagolja indul a versenyen és nyer... XD )
naggyából errõl szól...csak érdekel hogy látta-e valaki...mert van második része de azt nem láttam....

Szerintem összekevered a Fekete táltossal :) Az 2 részes, de nem szinkronizált, és egész jó a története is. A Fekete paripa attól független Disney film, és csak egy része van. Egyébként kábé 45 perc, és simán elaludtam rajta. :) De a ló szép :kv:

Edited by Lilu, 2009 május 16. - 11:58.

#692 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 12:49

mi ugy vetük meg hoyg a fekete paripa XD amugy télleg kicsit nagyon lapos.....és ugy volt hogy a második része is ez hogy fekete paripa2....de már nem egy filmet láttam több néven feltüntetve.... :) am a ló télleg szép :D

#693 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 15:19

hát,az én fekete táltosomnak meg más a története, abban nem lány van,hanem fiú,és nem belovagolja,hanem a tengerparton nyargalászik vele, és annak van 1-2 része :D

#694 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 16:42

A fekete paripa (1979, The Black Stallion) 1946-ban Észak-Afrika partjainál a viharos idõ ellenére egy gõzös indul útnak, fedélzetén a kis Alec Ramsey-vel, és egy gyönyörû fekete táltossal, aki minden erejével tiltakozik az elszállítása ellen. A tragédia elkerülhetetlen - a hajó elsüllyed, és szinte minden utas a ... A fekete paripa - Az elsõ kaland (2003, The Young Black Stallion) Neera fiatal lány, akit a második világháború elválasztott a családjától Arábiában. A magányos lány a sivatagban összebarátkozik egy gyönyörû fekete csikóval, amelyet Shetannak nevez. Bár késõbb Neera újra találkozik az apjával, képtelen szabadulni Shetan emlékétõl. A fek... A fekete paripa visszatér (1983, The Black Stallion Returns) Alec és lova boldogan élnek egy farmon, távol a világ zajától. A szélsebes táltos híre azonban már mindenhova eljutott. Az egyik éjszaka titokzatos arab banda támadja meg a farmot és elrabolják a lovat. Öt évente egy gyilkos lóverseny dönt arról, hogy melyik arab törzs ur... ;)

#695 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 21:37

A fekete paripa és A fekete paripa visszatér nálunk A fekete táltos és A fekete táltos visszatér néven fut. A két filmnek semmi köze egymáshoz, legalábbis se rendezõ, se gyártó stb nem egyezik.
Mindkét film egy Walter Farley híres könyvsorozaténak alapján készült, elméletileg a Fekete Paripa ugyan az a ló mint a másik két filmben szereplõ, csak épp korábban, az a kezdeteket mutatná be. Csak nálunk eltolták a fordítást :)
Egyébként még sorozat is készület belõle (The adventures of the black stallion) és nagyon nagyon régen nálunk is adták.

#696 pacifan96

pacifan96

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 856 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 14:49

nah youtuben nézelõdtem és találtam lovas film keveréket.. :D

http://www.youtube.c...feature=related

amiben a kiscsaj (az arab kiscsaj) A FEKETE ARabon lovagol az az a film amirõl beszéltem..(a shetános :D )

#697 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 24. - 14:56

A múltkor valaki nagyon kereste a Lány és a Grand címû filmet. Nem tudom aktuális e még, de épp ma bukkantam rá az interneten, illetve a Lipicai mének csodáját is megtaláltam. Akit érdekel, írjon privátot, megadom az oldalt ahonnan le lehet tölteni, ráadásul ingyenesen :)

#698 CyberCat

CyberCat

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 42 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 26. - 20:46

Régen (szerintem vagy 10 éve) adtak az HBO-n egy lovas filmet, állítólag igaz történet alapján. A fõhõs egy vörös telivér mén volt, akit tengerparti homokban edzettek, az edzõ szerint lusta volt, de végül nagy bajnok lett, még jelentõs handicappel is gyõzött. Ha jól emlékszem, akkor a filmben a ló mindig fehér színû lószerszámmal volt felszerelve. Tudja valaki a film címét?

#699 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 29. - 15:40

Phar Lap - Vágta :)

#700 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 5. - 18:26

A Palomino címû film(a Daniel Steel regényes változat) nincs meg vkinek? ééés nem emlékszik vki egy nagyon régi filmre,amiben volt 2 kisgyerek,asszem Írországban,és pónikkal versenyeztek a városban,õk meg átúsztatták a vad pónikat aztán indultak a versenyen?

#701 CyberCat

CyberCat

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 42 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 5. - 20:01

Phar Lap - Vágta :)

Vow, köszi szépen! :yeah: Már azt hittem sose tudom meg a film címét és a ló nevét.

#702 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 13. - 18:46

Az álmodó (Dreamer: Inspired by a True Story) 2005
Ingyen letölthetõ:
http://forum.paytv.r...=61995&page=299

#703 QuarterSister

QuarterSister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.449 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 28. - 1:37

A Phar Lap letezik otthon magyar felirattal vagy szinkronnal?? Mert nekem hiaba van meg, kene ismerosoknek magyar erthetoseggel.. Ha letezik oly formaban , es lehetne kerni masolatot valakitol, nagyon orulnek ha lehetne egyezkedni :ang:

#704 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 28. - 8:27

Igen létezik magyar szinkronnal, mert nekem megvolt valamikor VHS-en...viszon letöltöttem egy angol verziót gondoltam hátha találok rá magyar hangot...de van köztük egy nagy külömbség, eltér az eleje meg a vége...ami nekem megvolt ott úgy kezd hogy megérkezik a ló és csak a végén derül ki hogy megmérgezik, amit meg most töltöttem le ott miután elpusztul Phar Lap onnan kezd mint egy visszaemlékezés... De ha valakinek megvan(bármelyik) magyarul nekem is kellene :)

#705 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 28. - 9:55

Nekem van egy verzióm magyarul, nem túl jó minõség, HBO-ról vette fel valaki nagyon rég. Ha esetleg kell valakinek csak írjon magánt :)

#706 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 29. - 22:33

Július 3-án, este 9-kor az Animal Planeten zsokékról szóló sorozat kezdõdik.

#707 Szuzy

Szuzy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 255 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 6. - 15:57

sziasztok! Nagyon-nagyon szeretném megszerezni A nagy vágta (Internatonal Velvet) címû filmet!!! Lécci ha tudtok vmi oldalt ahhonan letudom tölteni linkeljétek be!!!! De bármilyen más megoldás is érdekelne! :kir:

#708 KisbérisDíjlovas

KisbérisDíjlovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.507 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 6. - 16:15

nah youtuben nézelõdtem és találtam lovas film keveréket.. :D
http://www.youtube.c...feature=related
amiben a kiscsaj (az arab kiscsaj) A FEKETE ARabon lovagol az az a film amirõl beszéltem..(a shetános :D )

A fekete paripából csak egy van , a fekete szépségbõl van több kiadvány, egyforma címmel .

Lilu ! Nem keveri ...'' A fekete paripa '' a címe .
Amirõl te beszélsz , az a Fekete táltos , abban ''kisfiú van"" a fekete paripában ''kislány''. :D

Edited by KisbérisDíjlovas, 2009 augusztus 6. - 16:29.

#709 Maya09

Maya09

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 6. - 16:35

Nekem is vannak lovas filmeim ha érdekel valakit! A fekete paripa 1 része Gyerek a nyeregben A lány és a Grand Flicka ez egy nagyon jó film!!! STB..... :yeah:

#710 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 6. - 16:50

Lilu ! Nem keveri ...'' A fekete paripa '' a címe .
Amirõl te beszélsz , az a Fekete táltos , abban ''kisfiú van"" a fekete paripában ''kislány''. :D

Igen igen, így gondoltam, de akkor ezek szerint nem ezt írtam :D Egyébként felvettem a Kemény leckét, ha sikerült átvennem DVD-re akkor szívesen elküldöm annak akit érdekelne.
A National Veltet és az International Velvet megvan angolul, felirat nélkül ha érdekel.
Amanda címû '96-os filmrõl még mindig senki nem tud semmit? Itthon Lovak lovagja címen futott, anno a kölcsönzõbõl vettem ki, de nekik már nincs meg.

#711 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 7. - 14:09

Igen igen, így gondoltam, de akkor ezek szerint nem ezt írtam :D Egyébként felvettem a Kemény leckét, ha sikerült átvennem DVD-re akkor szívesen elküldöm annak akit érdekelne.
A National Veltet és az International Velvet megvan angolul, felirat nélkül ha érdekel.
Amanda címû '96-os filmrõl még mindig senki nem tud semmit? Itthon Lovak lovagja címen futott, anno a kölcsönzõbõl vettem ki, de nekik már nincs meg.

gyááááááááááááááááááááááááááááá nagyon nagyon nagyon légyszi légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
(amúgy lassan,de biztosan írom ám kifele a filmjeid,ugye,kellenek még? :gm: )

#712 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 10. - 12:36

Katica 431 az az írpónis úsztatós film az a Felhõcske

#713 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 10. - 12:44

Katica 431 az az írpónis úsztatós film az a Felhõcske

és megvan Neked?:D
két kedvencem régrõl ez+a Kemény lecke,jó volna mindkettõ a gyûjteménybe... ;)

#714 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 10. - 15:49

VHS-en max de nem álttam már vagy 5éve :D megtekintem hátha megvan még a sufniban

#715 budai.bernadett

budai.bernadett

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 11. - 13:25

Lilu! Ugye sikerült dvd-re digitalizálni a kemény leckét? Én is már nagyon régóta keresem! Cserébe fel tudom neked ajánlani az Amandát! Lécci segítsük ki egymást! Köszike!

#716 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 11. - 19:37

Rajta vagyok a dolgon, valahogy be kell kötni azt az átkozott masinát, és onnan már szívesen továbbküldöm annak aki kéri.

#717 canesta

canesta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 122 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 11. - 20:05

Parellis dvd-je nincs vkinek?

#718 Maya09

Maya09

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 58 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 11. - 20:12

Helló!Megvan valakinek a Nagy Vágta címû film!Szívesen cserélnék lovas filmeket!Van nekem is egy pár jó filmem! :yeah:

#719 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 12. - 7:21

Cserébe fel tudom neked ajánlani az Amandát!
Lécci segítsük ki egymást!
Köszike!

és ha én is ajánlok fel lovas filmeket,mi is kisegítjük egymást? :D Ugyanis az Amanda engem is érdekelne.
Nagy vágta megvan, de csak angolul(meg még sok más is.)

#720 budai.bernadett

budai.bernadett

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 12. - 8:40

Katica431! Benne vok! Írj lécci egy mailt vagy vegyél fel msn-re! Mind a két cím azonos! budai.bernadett@freemail.hu