Közzétéve 2006 november 20. - 12:45
Közzétéve 2006 november 20. - 14:23
Szia Bundas!Én szívesen kimegyek veled terepre, ha majd tudunk idõpontot egyeztetni. De azt elõre kell bocsájtanom, hogy nem vagyok profi lovas, hiszen idén kezdtem el lovagolni. Rendszeresen járok ugyan terepre Sárival, de idegen lovakkal még eddig csak lovardában lovagoltam. Ami a lényeg: nem vagyok egy félõs fajta.Mivel csak egy lovunk van( egyenlõre) én is egyedûl szoktam kimanni terepre, de hát az igazi az lenne ha nem mindig egyedül kéne lovagolni.Üdv :PetiPálma valami szenzációs: nem olyan szép mint Dárius, viszont korlátlan a munkakedve, és legalább olyan hízelgõs. Odakint elég nyugodt volt, bár az elsõ félórában azt hiszem érezte rajtam a feszültséget. Kissé idegesebb, ijedõsebb lett, mint itthon, és néha úgy gondolta, hogy vissza kéne fordulnunk, de aztán tisztáztuk a dolgokat és a végén már -szinte- olyan lett mint itthon. Imádom a dögöt!
[b]Apropó: ismét felvetem a nagy kérdést! Nincs valaki a környéken aki hajlandó lenne - a másik lovamon - velem lovagolni?[/b]
Közzétéve 2006 november 20. - 20:15
Közzétéve 2006 november 20. - 20:26
Közzétéve 2006 november 20. - 20:49
Közzétéve 2006 november 21. - 7:18
Közzétéve 2006 november 21. - 12:00
Edited by RIDERMAN, 2006 november 21. - 13:06.
Közzétéve 2006 november 21. - 13:02
Közzétéve 2006 november 21. - 13:07
Közzétéve 2006 november 21. - 18:20
Szia Bundash! Az idõbeosztásom mondhatjuk úgy is, hogy sz.r! Bõvebben: nagyon sz.r! Ugyanis három mûszakban dolgozom és havonta egy szabad hétvégém van. Hétköznap vannak ugyan szabadnapjaim, ha neked hétköznap is jó. Persze elõször össze kéne ismerkednünk. Megnézném a lovakat, beszélgetnénk egyet. A többieket ismered személyesen is már? Volt már valami közös összeröffenés, vagy csak a fórumon keresztül ismeritek egymást? Tulajdonképpen nem vagyunk olyan messze egymástól, de hát ott a fõút is amin át kéne menni. Egyébként mennyi lovad van? Nekem egyenlõre egy. Jövõre szeretnék még egyet venni. A feleségem is szeret lovagolni úgyhogy végre lenne neki is és nekem is külön lovam.Mindenkinek! Nem tud esetleg valaki egy jól használható térképet a környékrõl? Olyan igazit, amit lovasok használhatnak? Gondoltam már rá, hogy kimegyek Bakonykutiba- ott lakik a nagymamám- de fel kéne deríteni még a terepet. Vagy kéne egy jó térkép.Ha estleg neked jó a hétköznap is akkor könnyebben össze jöhet a közös lovaglás. Ha nem akkor lehet, hogy csak jövõre, ugyanis a következõ szabad hétvégém csak dec 8, 9, 10 lesz. Sajna. Addigra már ki tudja milyen idõk lesznek.Na de mindegy, ami késik nem múlik! Majd csak valamikor összejön!Boldog születésnapot Riderman! ( Talán nem késtem el még vele)Üdv : PetiPeti!Remélem össze tudunk hozni egy-két közös lovaglást! Én benne lennék! :yeah: Akár nálam az enyémeken, akár valahol félúton találkozva. :yeah: Nézegettem a térképet, nem tûnik extrémnek a dolog. Nem ismerem az idõbeosztásodat, írhatnál valamit a szóbajöhetõ idõpontokról.Üdv: Péter
Közzétéve 2006 november 21. - 20:27
Közzétéve 2006 november 25. - 18:22
Közzétéve 2006 november 25. - 19:03
Közzétéve 2006 november 25. - 19:26
Közzétéve 2006 november 27. - 20:11
Közzétéve 2006 november 28. - 12:55
HELP mindenki!!!!Dallos Gyula életérõl ami csak van,mindent küldjetek el légyszike!!!!(Péntek délelõttig)köszi
Közzétéve 2006 november 29. - 16:59
Közzétéve 2006 november 29. - 17:12
Közzétéve 2006 november 29. - 20:26
Közzétéve 2006 november 30. - 10:45
Hát igen. A kocsma csak este van nyitva. Ha nyitva. Kb 4 éve úgy volt, hogy én bérlem ki a kocsmát mag a boltot mellette, de aztán lebeszéltek róla. Ha esetleg valamikor újra arrafelé jártok szólj. Ott lakik még a nagymamám, és szívesen megvendégellek titeket egy üdítõre. A terep elég kavicsos, az biztos. Mondhatjuk sziklás.Jó lovaglást: PetiÜdv!Mi nyáron Guttamási felõl "rohantuk"le gyorslábú paripáinkon a mit sem sejtõ Bakonykutit (de a kocsma csak este van nyitva :eek: ). Mostanában viszont nyeregbõl láttam a terepet Hajmáskér felõl picit kavicsos.
Van annak egy éve talán kettõ is amikor Kutiból mentem Palotára hát az sem kõ mentes.A térkép az érdekes (már minden vackot megvettem, de végre tudom a megoldást és elárulom Neked is.
Neked is és a többieknek is jó lovaglást szép terepeket, jó idõt hozzá! :yeah:
Közzétéve 2006 november 30. - 17:59
Közzétéve 2006 november 30. - 18:25
Közzétéve 2006 november 30. - 18:50
Régiós társainknak, hogy képben legyetek: tavaly õsszel megvettem Hercegnek az õ western-nyergét. Jane /egy ritkán - akkor is inkább a fotós topikba - írogató fórumos lány/, akinek a FÉNYKÉPÉN MEGLÁTTAM ezt a nyerget, csupa jót mondott róla. Tetszett is, az ára pénztárcakímélõ volt, "referenciája" is volt, megvettem. Nna, azóta gondom van csak vele. A gyõriek - ha jöttek lovazni hozzánk - szinte kivétel nélkül utálták. De így voltak vele a veszprémi lányok is... Caly egyszer azt találta mondani: " - Ezt én minnyá levágom innen!!" (mármint a lórólÁgimam!
Felpróbáltam a veszkó nyergedet. Hát, mit mondjak: sürgõssen keresnem kell valakit, aki már látott veszternlovast! Ugye megmondtam hogy mindenki "megõrült" tõle?!
Én nem tudom, milyen egy nyereg ez....:(
Edited by Ágimam, 2006 november 30. - 18:55.
Közzétéve 2006 november 30. - 20:52
Közzétéve 2006 november 30. - 20:57
Közzétéve 2006 november 30. - 21:05
Széltoló :yeah:Olyan nincs hogy nem lehet
Rá kell teríteni egy birkabõrt, nekem bejött................
Közzétéve 2006 december 1. - 2:24
Közzétéve 2006 december 1. - 9:15
Közzétéve 2006 december 1. - 10:22
Közzétéve 2006 december 1. - 11:33
Edited by aroon, 2006 december 1. - 12:35.
Közzétéve 2006 december 1. - 12:37
Igazán nem tom mér nem lehet azt a hevedert egy spaniferrel meghúzniBundasb1.Valamit rosszul csináltok, mert a hevedert olyanra lehet huzni, hogy a lóbol kimegy a szufla.Elfordulni azt nem tud, legalábbis az enyém nem. A kengyel állítás sem ördöngõs dolog, sõt egyszerü.Tényleg valami gigszer van(lehet hogy a nyereggel).
Közzétéve 2006 december 1. - 12:40
Közzétéve 2006 december 1. - 13:15
Közzétéve 2006 december 1. - 16:32
Közzétéve 2006 december 1. - 16:37
Közzétéve 2006 december 1. - 16:58
Köszi. Igyekszem, bár komoly a tempó!Hajrá a kulcstartóért Péter. ;) :yeah:
Közzétéve 2006 december 1. - 18:40
Közzétéve 2006 december 1. - 19:33
Közzétéve 2006 december 1. - 21:13
Szia Bundash! Az idõbeosztásom mondhatjuk úgy is, hogy sz.r! Bõvebben: nagyon sz.r! Ugyanis három mûszakban dolgozom és havonta egy szabad hétvégém van. Hétköznap vannak ugyan szabadnapjaim, ha neked hétköznap is jó. Persze elõször össze kéne ismerkednünk. Megnézném a lovakat, beszélgetnénk egyet. A többieket ismered személyesen is már? Volt már valami közös összeröffenés, vagy csak a fórumon keresztül ismeritek egymást? Tulajdonképpen nem vagyunk olyan messze egymástól, de hát ott a fõút is amin át kéne menni. Egyébként mennyi lovad van? Nekem egyenlõre egy. Jövõre szeretnék még egyet venni. A feleségem is szeret lovagolni úgyhogy végre lenne neki is és nekem is külön lovam.Mindenkinek! Nem tud esetleg valaki egy jól használható térképet a környékrõl? Olyan igazit, amit lovasok használhatnak? Gondoltam már rá, hogy kimegyek Bakonykutiba- ott lakik a nagymamám- de fel kéne deríteni még a terepet. Vagy kéne egy jó térkép.Ha estleg neked jó a hétköznap is akkor könnyebben össze jöhet a közös lovaglás. Ha nem akkor lehet, hogy csak jövõre, ugyanis a következõ szabad hétvégém csak dec 8, 9, 10 lesz. Sajna. Addigra már ki tudja milyen idõk lesznek.Na de mindegy, ami késik nem múlik! Majd csak valamikor összejön!Boldog születésnapot Riderman! ( Talán nem késtem el még vele)Üdv : Peti