Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Börzsöny

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
800 válasz a témához

#681 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 31. - 15:01

Na mi van Börzsönyiek,hol vagytok?? :D Múlt héten Tahitóthaluba hivatalosan mentem All-In-nal,igaz még csak c0-ba,de valahol el kell kezdeni... :) 1et ütött,de az én hibámból,amúgy édi volt,kõfal,vizestálca,meg se kottyant neki.. Tegnap elõtt ugró edzésen be-kit ugrottunk,130cm volt a vége... :) Repültünk rendesen... Jövõhéten megyünk Szécsénykovácsiba 2 napos versenyre... Megnyírtam ma két kutyát,egy barátnõmmel..Ezt is tanultam... Aranyosak lettek.. :) Szép lovaglós napot mindenkinek,és Meséljetek,kivel mi van?!

#682 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 2. - 21:42

Semmi. Vagyis meleg. Tehát Bánk.
Míg Joci dolgozott (mint mindig) - mi Ellával elmentünk Bánkra fürdeni.
Bár lett rajtunk néhány gyanús kiütés - majd a mostani hétvégén még egyszer leellenõrizzük.
Ha megint kiütõdünk, bánki strand lezárva részünkrõl.
De már akkora a csikó, hogy már egyedül is ki fogunk menni Ellával terepre - mármint Ella, Csinos, Melange, Nadja meg én. Akkor nem vagyunk másokhoz kötve.
Nem varrhatjuk magunkat állandóan szegény Szami nyakába, van neki elég baja nélkülünk is! :gm:

magyarázat: http://www.paci.hu/f...&...st&p=607512

Gratulálok a versenyhez. :yeah:

#683 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 9. - 9:45

Túléltük a Szlovákiai hétvégét... :gm: Pénteken levittük a lovakat,persze mi is maradtunk..Sajnos állásba volt csak a lovaknak hely,all-in bele is lépett éjszaka a kötélbe,szombaton mentem vele,de csak 80cm-t,mert utána földagadt neki(sánta egyáltalán nem volt)és hazahoztuk.Aztán szombaton egy lány ment volna Regiszterrel,de megijedt,visszalépett,és én bevállaltam... :D Fantasztikus érzés volt az "öreggel" menni.Kb.2éve ültem rajta utoljára,All-in után mintha pónin ültem volna... :) De olyan kedvvel ugrott,minhta csikó lett volna... Vasárnapra is bevállaltam 2 pályára. Volt egy fokozatos nehézségû,az elsõ akadály 60cm,az utolsó 130cm kõfal.Szálltunk repültünk.Meg mentem egy folyamatos összevetésût,az is jól sikerült... :) Tesóm is jól ment,csak h róla is szóljkak... :) Viszont történt egy tragédia.... Vasárnap 100cm pálya, egy vonal oxer-meredek 6 vágtára,a csikó rosszul ért oda,a másodiknak szarul ugrott el,lába közé vette a rudat,s eltörte a lábát..... :( Soha életemben nem láttam ilyet,s nem is szeretnék....KAjak nyílt törés lett a jobb elején,csak a bõr tartotta a lábát..............A verenyen megállt az élet,mindenki állt szótlanul,még a lovak is....Kb.40percig állt a verseny,mert nem tudták kihozni a pályáról,sínbe rakták,egyszercsk felugrott,és 3 lábon kiugrált a pályáról...odéb viutték,s elaltatták...............A hétvégén kezdte volna pályafutását az ugró sporttban................ :hupp:

#684 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 19. - 13:52

Vasárnap túrát szervezünk a Nógrádi Várhoz!Soxeretettel várunk mindenkit,akinek kedve van,meg lova,mert azt sajna nem tudunk adni.. Olyan 10-fél11 körül lesz indulás Pusztaszántóról..Ha valakit érdekel,jelentkezzen! :D Gyerekekkel megyünk,szolíd nyugodt terep lesz,nem állatkodunk... :gm:

#685 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 21. - 17:31

jaj hogy elmennék én is egy ilyen túrára :gm: csak nem most :( De még szerveztek ilyet, ugye? És valami háziversenyt nem akartok ? :P

#686 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 27. - 19:32

Vasárnap túrát szervezünk a Nógrádi Várhoz!Soxeretettel várunk mindenkit,akinek kedve van,meg lova,mert azt sajna nem tudunk adni.. Olyan 10-fél11 körül lesz indulás Pusztaszántóról..Ha valakit érdekel,jelentkezzen! :D Gyerekekkel megyünk,szolíd nyugodt terep lesz,nem állatkodunk... :gm:

Gondolom, ez a múlt vasárnapra volt értendõ. Nem, mintha el tudtam volna menni - még az istállóban sem voltam kint.
Hogy sikerült? Biztos jót mentetek. Mesélj már !!!!!

#687 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 28. - 14:08

Túrázni nem voltunk valami miatt nem jött öszze... :( Majd máskor. Vasárnap Pszántó,jöttök? Biztos lesz szuper amatõr,indlunak a gyerekek?

#688 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 28. - 19:21

Mi megyünk(nézõnek) :D Márha apum nem arat :dev: majd csinálok képeket is, csak tudnám, te ki is vagy :P Ne fájdítsd a szívem a "nekem való" versenyekkel :( minden vágyam, hogy végre versenyezzek, de hát még a vágtázós ugratós feladatoknál néha kevés vagyok a pacimhoz :( pláne edzõ nélkül :P Jó lenne vmi ügyességit szervezni, mint amilyen a somosi volt xD Oda talán még én is eljutnék :P

#689 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 29. - 11:21

Nem lesz szuper amatõr,mert rajtengedély vizsga lesz,s el lesz húzva az idõ :( Varga Cecíia vagyok,c0 ba fogok menni versenyen kívül Alibaba nevû lóval,mert az enyém lesérült.. :hupp:

#690 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 29. - 16:36

így legalább nem annyira fogok irigykedni :ang: sajnálom, hogy lesérült a lovad :( mi lett vele? majd csinálok képeket, ha nem felejtem el vinni a gépet :)

#691 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 10. - 19:41

mi itt ez a nagy csönd? :D képek: www.kep.tar.hu/lunapaci ide való részében

#692 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 10. - 21:06

Én vagyok a 12.-13.képen... :D

#693 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 11. - 8:22

aha. De sajnos nem lettek olyan jók, meg csak közelebb akkor mentem, amikor majdnem a hafi jött ... az elõtte lévõ ló meg majdnem eltaposott :dev:

#694 Tanár Úr

Tanár Úr

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 98 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 11. - 17:50

Agapae boldog szülinapot!

#695 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 11. - 21:25

Agapae boldog szülinapot!

Nagyon szépen köszönöm.. :)

#696 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 16. - 19:52

Szia Letti! Sok Boldog születésnapot!

#697 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 25. - 20:41

Szeptember 6. Nõtincs szüreti. Remélem mindenki jön ahányan csak tud! :dev: (Ejdeszépmondatvolt!)

#698 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 26. - 20:27

Szami,kb.hányan jöttök,kérdezték a kaja miatt? Vagy ti már leadtátok nekik hányan mentek?

#699 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 26. - 20:39

Ha tudod a szervezõket értesíteni, én nagyon megköszönöm. 6, maximum 8 fõvel mennénk.

#700 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 1. - 15:29

Szia Letti!
Sok Boldog születésnapot!

Cav! Utólag is köszönöm szépen a köszöntést! :kocc:
Hú, most is már nagyon régen jártam a fórumon, pörög az élet erre felénk, de látom Ti azért írogattok, és igyekszem én is gyakrabban jelentkezni.
A nõtincsi szüretire szívesen elmentem volna én is összerántva kis csapatunkat, de sajnos késõn tudtam meg, hogy ezen a hétvégén lesz, és már beszerveztem magamnak más progit. :(
Szokolyán viszont október 4-én lesz szüreti, gyertek ide is minnél többen!

#701 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 7. - 12:07

Nagyon jó volt tegnap a nõtincsi szüreti. 10 lóval indultunk az istállóból, kellemes terep vezet át Nõtincsre, bár a 2-es úton sajna át kell menni. De minden simán ment, szerencsére a forgalom is kicsi volt. Kényelmes, hosszú vágták, gyönyörû kilátás a völgyre. Nõtincsen az óvoda udvarában kapunk mindig helyet a lovaknak, elsõ osztályú hely: víz, széna bekészítve, a hatalmas fák árnyékában olyan telepofával zabáltak, közben érdeklõdve nézegették az idegen lovakat. Ötcsillagos ellátás :D Az embereket is kényeztetik, nagyon finom babgulyás várt minket. A felvonulás is kulturált, mert nem tart elviselhetetlenül hosszan ;) Meglepõen sok ló volt, talán 30-40. Szerintem. (szerintetek is?) Jocinak Szöszke meglehetõsen bedilizett a sok karikástól, de mentségére legyen szólva, hogy még a sokat tapasztalt Gina is nagyon-nagyon bepörgött. Hátha késõbb megszokja még... még nagyon fiatalka. Minden esetre szüretire nem megyek Szöszkével! :D Megkaptam Szamiéktól Démon Macit, mert szegény Nádjus már nem bírja az iramot a többiekkel. Visszafelé már Ciliék is jöttek, voltunk kb 16-an. Bár volt egy kis kellemetlen izgalom a széthagyott drótok miatt -(egyszer ki kellene menni együtt és begyûjteni a szétszórt drótokat, aztán odaadjuk Miska bácsinak Cili, mit szóltok??? Kár azért a gyönyörû terepért. Annyira jó az a hosszú rét!!! Kár érte, hogy nem lehet rajta nyugodtan végigmenni. ) Mindent egybevetve: nem változott a 3 éve tartó véleményem: a nõtincsi szüreti a környéken a legjobb, amin voltam. Három éve mondjuk voltunk Szokolyán, még Katalinpusztáról mentünk át, ami szintén nagyon-nagyon ott van, de az innen Rétságról túl nagy táv. A szokolyai fennsík annyira gyönyörû, hogy olyat még nem láttam. Igazi nyárbúcsúztató hétvége volt. Most egy évig lesz miért fájni a szívemnek. :)

#702 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 12. - 12:26

Oké,mehetünk drótot szedni.. :D NEkünk kicsit hosszú volt a felvonulás része,másnapra Koninak is meg Kurszánnak is beszûrõdött az eleje,de már rendbe jöttek...Összegségébe jó volt,csak a fenekünket ültük szét..Október 4 Tolmács,11 Rétság. Jó lovacskázós napot,élvezzük az utolsó jó idõket... :)

#703 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 14. - 18:43

Mindent a csúcson kell abbahagyni. Ez vonatkozik a szüretikre is. Múlt héten voltunk Nõtincsen. Most Felsõpetényben. Ennyi elég is volt. Nem azért, mintha nem lett volna jó - a felsõpetényi, ha lehet, még jobb volt, mint a nõtincsi. Elsõ ok a superlativusra: olyan gyönyörû helyen megy át az út Peténybe, még nem is jártam arrafelé, a lélegzetem elállt. Alig várom, hogy ott lakjunk a tanyán, ezek az utak pedig a tanya mögötti területen vannak. 10 percre a földünktõl. A másik, hogy mire lóra szálltunk, szép lett az idõ, kisütött a nap. Petényben vadpörkölttel vártak, finom pogácsával. Mivel csak most kezdenek szüretiket szervezni Petényben, még nincs akkora társaság - ez is jól jött :D Ami a nõtincsi szüretiben látványosság a hatalmas tömeg, vagy 40 lovas és hintó, itt jókedvû, vidám, de mégis apró, nyugodt felvonulás - nem voltak részeg duhajok, akik a karikásukkal a te lovad seggét verik :gm: Karikás lovas volt - de õ vezette a felvonulást és csattoghatott kedvére, senkit sem bántott (no meg részeg sem volt egyátalán :D ) Szerencsére a falu is kicsiny, ezért a felvonulás sem volt olyan kibírhatatlanul hosszú, ráadásul a szervezõk csak kb 10-15 perces megállásokat terveztek be, ezt szépen elácsorogtuk mi is, komolyabb fenékkockásodás nélkül. Amikor indultunk hazafelé, megtámadott minket egy tesztoszteron túltengéses póni ménecske. Marmagassága nemigen lehetett több 110-nél, hangja és kedve viszont annál nagyobbnak mutatta. Ez így nagyon viccesnek hangzik, de azért nem volt olyan laza a helyzet. Gulliver, a hatalmas lipp herélt igencsak kitett magáért, hogy megvédje sárló barátnéit, de a pónit még egy 3 méteres repülés sem tántorította el attól, hogy megmutassa kancáinknak, ki a legény. Szerencsére a fiúk megoldották- no meg egy ottani lakos, aki a saját kerítését szedte szét, hogy a deszkákkal jól elverje a póni seggét. Szerencsénk volt a tegnapi szüretin az idõvel, mára brrrr hideg lett. Szokatlan még ez a zord hõmérséklet, borzadva gondolok a télre, azt hiszem, kell még néhány hét, hogy megszokjam a meleg hiányát.

Edited by G.Anikó, 2008 szeptember 14. - 19:18.

#704 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 15. - 18:16

Még itt van Rétság meg Tolmács szüreti,oda csak eljöttök,nem? :gm:

#705 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 15. - 21:04

:gm: Millllyyyen terep vezet oda???? :gm: Engem csak egy jó tereppel lehet lekenyerezni. :D

#706 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 20. - 21:22

Nemrég tudtam meg, hogy a pónicsõdör huszonéves!!! Basszus! Komolyan elgondolkodtam, hogy értemegyek. :D Rétságra, Tolmácsra megyünk! Mese nincs. Kaja se lesz. :)

#707 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 18:32

Rétságra, Tolmácsra megyünk! Mese nincs. Kaja se lesz. :)

Elég meggyõzõ motiváció. ;) Se mese, se kaja ;)

Apropó, pónicsõdör: a szüreti utáni hétfõn mindent elmeséltem a kollégáimnak, akik ráadásul petényiek. (Tamás, aki a kabátodra vigyázott a felvonulás alatt és Marika, aki közel lakik a pónitámadás :D helyszínéhez) Marika látta a támadást, csak nem tudta, hogy mi vagyunk a sértettek.
Tehát hétfõn mindent részletesen elmeséltem nekik. Csodálkoztak is eleget, volt hûûhha és nahááát .

Az a férfi, aki segített nekünk, nem petényi, hanem bánki. Kiss Józsinak hívják. Ezt meg a fodrásztól tudom, mert a rákövetkezõ pénteken, amikor minden hírforrások központjának helyszínén jártam, õk már akkor rég tudtak a sztoriról.
Üzentem is megmentõnknek, hogy hálás köszönet. Most azon töprengek, hogy vajon mit szólt a ház igazi tulaja a kerítésen esett hiányra ;)

Ma viszont megtudtam Tamástól, hogy az összes póni eltávozott Peténybõl, az "Angol" eladta. Már nincsenek a faluban.

#708 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 20:40

Beteszem ide Szami "Gazdit keres" írását, hátha valaki olvassa a környékrõl és elvinné szegényt. Bár Szamiéknál minden állatnak jó helye van (következõ életemben én is náluk nyerek majd menedéket :D ) de õ valóban nem bírja a láncot. A hatalmas macskapopuláció miatt pedig szegényt muszáj megkötni...

Sürgõsen új gazdát keresek az egyik kutyánknak.
Pár hete az istálló felé menet egy bozótosba találtam egy kikötött kutyát. Alig tudott megmozdulni, olyan szorosan lett kikötve egy fához. Nem tudom mióta lehetett ott, nagyon le volt pukkanva.
Természetesen felvittem a tanyára, szépen szedi össze magát.
A kutty kan, fiatal, viszonylag nagy termetû és hihetetlen mozgásigénye van.
Más kutyákkal nagyon jól kijön, macskákkal viszont nagyon nem.- Így sajnos meg kellett kötnöm.
Szegény egész nap futószárazza magát és szemmel láthatólag nem jó neki így. Konkrétan tombol láncon.
Jó lenne, ha olyan helyen élhetne, ahol egy bekerített területet kell védenie. Jó jelzõkutya, mutatós. Fotó pár nap mulva.
Kérem ha valaki tud ilyen helyrõl, jelezze.

#709 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 16. - 9:26

Nagyon futásban vagyok, így csak pár szóban szeretném megköszönni a rétsági szüreti szervezõinek, legfõképpen Agapae-nak és családjának az idei rendezvényt. Megszavaztuk, hogy a legjobb szüreti volt az idén. Ha jól hallottam 20 éve nem volt hasonló. És a bál! Te jó ég! Még mindig emlegetjük. Nekem ezzel nagy álmom teljesült, hogy a helyiek így együtt.... Szóval mégegyszer köszönöm és köszönjük! Gyanusék Cili! Ha készültek fotók felteszed majd valahova?

#710 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 20. - 18:49

A rétsági szüreti valóban nagyon jól sikerült.Igaz,öcsémnek kellett majdnem az egészet szerveznie,mert hát a nyugdíjas klub,nemigen értett hozzá.Voltak még hiányosságok,de alapvetõen,elsõre jóó volt nagyon.A bál is szuper volt,szegény Katát eltekintve-(Gyuszika barátnõje)-eltörte a bokáját,csupán tánc közben... :hu:

Sajnos a Hubertust el kell tolnunk márciusra,de lesz az biztos!!! :(

Rétság szüreti

#711 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 23. - 10:12

Jelszót kér a belépéshez, nem tudom megnézni a képeket. :(

#712 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 23. - 12:54

Akkor tudsz mondani vmi címet,ahová fel tudom rakni a képeket,és más is meg tudja nézni? Köszi! :)

#713 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 23. - 19:44

Õõõõ.... Képfeltöltés? Iwiw oldalad? Vagy várj csak? Ha simán megkeresem a kép.tár-on? Mindjárt utánanézek... Milyen néven vagy kép.tár-on?

#714 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 24. - 15:27

agapae01 Nem tudom mért kér jelszót,megpróbálom máshogy megcssinálni,azán jelzek.. :)

#715 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 27. - 14:14

Fölraktam az iwiwemre a szüretis képeket,nézzétek meg!!! :D

#716 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 29. - 10:27

agapae01
Nem tudom mért kér jelszót,megpróbálom máshogy megcssinálni,azán jelzek.. :)

Valószínû azért kér jelszót, mert amikor csinálod a mappát, megkérdezi, hogy publikus-e.
Át kell klikkelni,szerintem.

#717 Hebimami

Hebimami

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 2. - 23:10

[img]Sziasztok!
Új vagyok itt, és nagyon megörültem a Börzsöny régiónak.
Elnézést kérek, nem vagyok lovas, sõt még nem is ültem soha lovon.

Segítséget szeretnék kérni. Szeptember 13-án szombaton délután Õsagárdról (Nõtincs, Felsõpetény- tõl 4km-re) eltûnt 2 beagle kutyánk Hebike és Luluka. iwiwen Bársonyfülû Erdõkerülõ Hebrencs, és Haragosné Gyuricza Anna adatlapomon, valamint igen sok apróhirdetésben a neten láthattok róluk képeket.
Bár a vadászok megesküdtek, hogy akkortájt nem lõttek ki kutyát ( és hinnem kell nekik), õk sajnos azóta sincsenek meg.
Kérlek, ha valaki akkortájt erre lovagolt Õsagárd, Nõtincs, Felsõpetény, Naszály hegy és környéke, esetleg látta õket, jelezze felém. A kutyik dagik voltak, nyakörv telefonszámmal, bennük mikrochip. Ennek ellenére semmi hír róluk. Eltûntek nyomtalanul, hiába ajánlgatunk 100000 Ft-t, hiába plakátoltunk 1 telefon sem jött.

Amennyiben, ( bár erre gondolni sem akarok) kutyatetemet láttok, kérlek hívjatok a 06 30 530 62 34 telefonszámon.szeretném ha a közelemben pihenhetnének)

Hálás köszönet
Anna

#718 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 3. - 17:18

Anna! Nyitott szemmel járunk. Sajnos tüzelés-szezon van. Mennek mindenfelé a kutyák. Bár a tieid igen kedvelt fajta. Szerintem valaki már becserkészte õket...

#719 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 3. - 19:53

JAj,láttam már ezt a hirdetést,és nagyon sajnálom a kutyusokat,ha bármit látunk-hallunk jelzek... :hupp: Tudom hogy semmi nem tudja pótolni a hiányukat,de ez a fajta nagyon szökõs,nekünk is van egy szuka,jelenleg 7 kiskutyával,esetleg ha kiskutyát szeretnétek nekünk van.....

#720 Hebimami

Hebimami

Új vendég

• Fórumtag
  • 7 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 3. - 21:48

JAj,láttam már ezt a hirdetést,és nagyon sajnálom a kutyusokat,ha bármit látunk-hallunk jelzek... :hupp:
Tudom hogy semmi nem tudja pótolni a hiányukat,de ez a fajta nagyon szökõs,nekünk is van egy szuka,jelenleg 7 kiskutyával,esetleg ha kiskutyát szeretnétek nekünk van.....

Köszönöm, nagyon kedvesek vagytok. Még nem tartok ott, hogy helyettesíteni tudnám õket.
Várom, hogy hátha valaki mégis megunja, elengedi, kilöki õket és akkor egy olyan találja meg aki megnézeti bennük a chipet, és hazakerülhetnek.
A szuka Liluka kutya ivartalanítva van. Hebike könyökizületi diszpláziás, miatta jobban aggódom, mert kellen szedni a gyógyszereket.
Járjuk az erdõt mi is hetente 2x, 3x kimegyünk más-más területre, csak azért, ha mégis vadász áldozatául estek. Egyébként meg 100 % valaki fogva tartja õket.
iwiw Bársonyfülû Erdõkerülõ Hebrencs