Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#681 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 11. - 16:38

szép volt lányok :kocc: találkozzunk legközelebb is ja és Tiga "nyugodjál meg" jeligére bármikor :D

#682 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 11. - 18:39

Olyan spontán kis "hát, nyugodjál meg" volt :D Ahogy fel akartam nyergelni a kisasszonyt, majdnem feladtam. 7x dobta le a nyerget magáról. Aztán meg táncoltunk a melegítõben. Nem hittem volna, hogy biztonságosan végig megyünk a pályán. Hozta a telivér formáját rendesen. Pályán aztán az elsõ 4 akadályt 130-140 centisek nézte és hatalmasat ugrott. Gondoltam titokban valaki rugókat tett a patáira :eek: Végén idõtúllépésért kaptam két pontot, de hibátlan pályát mentünk és a lényeg, hogy nyugodtan!! Altair, Andi81!! nagyon ügyesek vagytok!! :guny:

#683 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 11. - 18:50

Sziasztok. Gondoltam beköszönök nektek. Szeptember 10 óta Dióson dolgozom, tehát elvileg régiós tag vagyok... Ugyan nem ismerek senkit itt a környéken, de remélem ez még változni fog. Gratula a szép eredményekhez. üdv: Edit

#684 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 11. - 19:04

Üdvözöllek körünkben Edit!! Én éppen ma voltam Dióspusztán lósszállítóért. Nem messze onnan lovagolok én is. Végre fellendül az élet a topicban.

#685 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 11. - 19:21

Szia Edit, végre még valaki, javarészt 3an tartottuk a frontot eddig reméljük veled is találkozhatunk pályán majd vagy valami :) honnan merrõl hogyan csöppentél ide?

#686 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 11. - 19:27

Ó akkor Ti vittétek a Török Istállós egyes futót :) .... El nem tudtam találni ki és mit "költöztet" egyessel innen. Aztán felhomályosítottak, hogy senki nem ment sehova csak a futó...mentségemre szóljon én épp reggeliztem, ezért nem láttam hogy üresen viszik, csak a konyhából láttam hogy egy kisteherautó húzza. Eddig Siófokon dolgoztam, ott egy angol stílusú lovasudvarban, a jobb megélhetés reményében váltottam. Eredetileg a western áll közel hozzám , dehát ismeritek a mondást : Pénz beszél....Kutyaxar hallgat :)

#687 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 12. - 18:13

Lovat nem vittünk, csak a lószállítót, amit aztán délután vissza is hoztunk. Olyan jól fizetnek Dióspusztán, hogy érdemes volt váltani?? :hu:

#688 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 13. - 13:03

Én most egy kicsit kiakadtam. Nevezésnél azt mondták, hogy nem bírálják külön a kezdõ ló és kezdõ lovas kategóriát. Ma kiderült, hogy valaki mégis külön bírálta és már továbbadták a drótot, hogy ki hogyan végzett kategória szerint. Mi alapján bírálják el, hogy ki kezdõ lovasban és ki kezdõ lóban, esetleg nyitottban akart volna nevezni?? Hogy jönnek egyáltalán ahhoz, hogy ilyen módon megváltoztassák az eredményeket??

#689 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 13. - 14:26

Elég érdekes fordulat Én kiváncsi lennék a végsõ eredmény listára vaj'h hol lehetne meglesni? :confused:

#690 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 13:19

A szervezõnél. Szerintem nem volt korrekt ez a dolog, mert sokaknak ez volt az elsõ versenyük, akik még nem indulhatnak hivatalos versenyen, esetleg ha indulhatnak is, nem gyakran vannak ily közel egy szalag megszerzéséhez, mint Héregen. ez egy jó motiváció lett volna. Szintén nem volt korrekt, hogy Naszályon stíluspontra ment a verseny, igazából nem volt egyértelmû, hogy a lovat vagy a lovast bírálják. Amikor megjelent a piros kamion, mindenki tudta, hogy milyen lesz az eredmény.

#691 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 15. - 7:16

Piros kamion, ez király :dev: . Héregre is megérkeztem és már messzirõl láttam, na mondom ez csúcs. Egyébként honnan tudták volna, hogy ki kezdõ lovas, vagy ki indul kezdõ lóval? De ha már megváltoztatták az eredményeket eszerint, akkor közölhetnék is talán. Tiga, honnan derült ki egyáltalán, hogy külön bíráltak? Akkor miért nem külön szalagoztak is? Nem is értem azt az egészet. Edit üdv köztünk! Andi

Edited by Andi81, 2008 október 15. - 7:17.

#692 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 15. - 19:19

Hidd el, én sem értem. Fel vagyok háborodva emiatt. A szervezõtõl jöttek az infók. De végülis mindegy, nem volt hivatalos verseny és nyílt edzésnek is jó volt. A vicc a piros kamionossal az volt, hogy a fotós honlapján (amit már 2napja nem tudok megnyitni) õt ünneplik mint Héregi lovasnapok új bajnokát, pedig csak egy versenyszámot nyert, ami nem volt a legnagyobb versenyszám. Visszatérve, nevezésnél szó sem volt róla, hogy külön bírálják, sõt, megmondták, hogy minden egybe van. Nem baj, jó verseny volt, szeretek ide járni, sok a nézõ, sok a lovas...

#693 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 23. - 13:36

Na latom megint nagyon megallt a dolog itt bedobom a mai sztorit. Unnepnapi forradalom helyettesito lovaglast terveztunk es csinaltunk a cudar ido ellenere 3an bevallaltuk a hideget és a metsszo szelet. Erdoben meg egesz kellemes volt a dolog, de amikor kiertunk a sik pusztaba azt hittem rafagyok a lora. Egy laza kis kanyart terveztunk csak feluton tortent a baleset. Sajnos az egyik tarsunk hanyattesett lovastul -rutintalan lo plusz lovashiba - és csunyan felrepedt a szaja meg filmszakadas is volt nala, remeljük nem lesz komolyabb baja. Lovazas arnyoldala... :rolleyes:

#694 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 25. - 20:23

November 8.-án kezdõdik a fedelesversenyek szezonja (Székesfehérvár) Jegyek az OTP kupára már elõvételben!! Érdemes elmenni!

#695 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 28. - 7:55

Ti megtudjátok nyitni a héregi verseny fotósának az oldalát? Megnézném a képeket, de nem sikerül:(

#696 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 28. - 9:27

evvel a problémával mi is küszködünk az oldal költözés alatt volt/van rengeteg adat elveszett stb. már írtam a Krisztánnak hogy ilyen bajok vannak, csak sajnos még nem jött válasz :rolleyes:

#697 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 29. - 8:57

Ha megtudtok valamit ezzel kapcsolatban legyszi írj. köszi

#698 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 30. - 13:42

Sikerült regisztrálnom, ma felkerültek a képek is, de egyelõre a képek helyett csak egy piros x-et látok. Talán éppen most tölti fel.

#699 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 31. - 7:46

Fent vannk a képek lányok és LÁTHATÓAK :kocc:

#700 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 31. - 8:10

Én még mindig bénázok. Nem jön be az oldal. Nagy fehérség látszik a monitoron, a felsõ sávban fent van, hogy atw, meg egy reklámcsík, és kiírja hogy kész a betöltés. A fórumjára sikerült regisztrálnom, de a nyitóoldalt nem tudom elõvarázsolni:( Nem tudjátok mi lehet a baj?

Edited by Andi81, 2008 október 31. - 8:11.

#701 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 31. - 15:09

Nem tudom, nekem megjelenik. Andi81, rólad 4 kép van, ha jól számoltam, Altair, sajnos Téged nem látlak :( Rólam van kettõ. Nem ismeritek véletlenül a IMG 0113 számú képen a srácot? Pályabejáráson mondta, hogy vele beszéltem telefonon akkor reggel lószállító-ügyben. Hát nagyot néztem, mert arra emlékeznék, ha valakit hívtam volna aznap reggel. Amúgy neki is nagyon ideges lovacskája volt.

#702 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 31. - 15:26

Sóskútra és OTP kupára készülök menni most is. Mit kéne megnyitni, vagy mi??

#703 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 1. - 21:04

Megint jót mentünk ma. 8an sikerült összejönnünk mentünk egy laza 30ast kb. az uccsó pár méteren megint sikerült egy társunknak lekapuéráznia... :S nemtudom ez törvényszerû? hogy mindig legyen valaki akinek tollas és fizessen ?? :D

#704 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 8. - 15:22

Újra visszatértem a korábbi lovamhoz, ma voltunk fedeles versenyen, nagy az öröm :kir:

#705 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 8. - 15:54

mese nincs is hozzá?

#706 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 10. - 10:18

Mintha két hibátlan pálya lenne a hétvége eredménye :D És nem is büszkélkedsz? Gratulálok!

#707 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 10. - 13:03

Köszönöm!! Így van, nagyon büszke vagyok rá, de nem akartam nagyképûnek tûnni, ezért nem írtam. Ott voltál? Láttad?

#708 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 10. - 13:08

Nem voltam ott, csak az eredményeket néztem meg:) 22-én is mész? Mert akkor lehet megyek nézõnek.

#709 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 10. - 13:34

Azt még nem tudom. Majd idõben szólok. Miért nem versenyzel?

#710 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 11. - 8:22

Nem akarok fedelesen indulni egyelõre. Késõbb majd meglátjuk. A ló kapott egy kis pihenõt, kevesebbet lovagololm most, és nem ugrunk. Meg vettem egy másik lovat is, vele próbálok összeszokni, összecsiszolódni. 22-én úgy néz ki mennek a lovardából, ezért lehet elmegyek nézõnek.

#711 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 11. - 10:28

Én sem akartam fedelesben versenyezni, sõt, nem is terveztem, hogy fogok még valaha versenyezni, de ezt hozta a sors. Nagyon nehéz azt a lovat lovagolni, õ az eddigi legproblémásabb, akihez eddig volt szerencsém. Csodálkoztunk a két hibátlan pályának is. Elõzetesen úgy néz ki, hogy megyek én is 22.-én, mert aztán a világkupát megyünk megnézni, több meg nem lesz idén. Gratulálok az új lovadhoz!! Küldesz róla képet?

Edited by Tiga, 2008 november 11. - 10:28.

#712 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 12. - 9:31

tényleg igazán linkelhetnél, én is szívesen megnézném az új "szerzeményt" :)

#713 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 12. - 9:36

Elég durva, de még nem csináltam róla képet :( Szóval ha lesz, akkor megmutatom :D

#714 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 12. - 17:50

Sziasztok ismét!! Bocs hogy eltüntem, megadta magát a net, aztán meg a gépem... Gratula az eredményekhez , és sok szerencsét az új szerzeményhez.

#715 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 12. - 21:05

Köszi!! Amúgy hogy tetszik Dióspuszta? Mesélj, milyen!

#716 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 13. - 12:18

Háát sok minden fura számomra, és szokatlan. Nem ilyen mennyiségû lóhoz, és nem ilyen jellegû munkához vagyok szokva, de alapjában véve nem mondhatom , hogy nem tetszik. A társaság egész jó, és mivel nem egyedül vagyok új munkaerõ, így nem is érzem idegennek itt magam.. Csak addig voltam én az új, amíg nem lett egy nálam újabb. :D

#717 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 13. - 12:47

Végülis mit dolgozol konkrétan? Lovagolsz is? Milyen lovakat és milyen stílusban?

#718 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 13. - 18:24

Lovásznak jöttem ide, de arról is szó esett, hogy a galopp utáni átlovaglás is része lesz a munkámnak. Tréninges telivérre nem akartam ülni, fõképp nem galopp-nyeregben, de jött a tréner és azt mondta : -Lóra!!! Így már ha az istállóm kész lovagolhatok tréningben is, nem olyan gyakran mint szeretném, de valljuk be a galopp munka távol áll tõlem. :)

#719 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 13. - 18:38

Lovásznak jöttem ide, de arról is szó esett, hogy a galopp utáni átlovaglás is része lesz a munkámnak.
Tréninges telivérre nem akartam ülni, fõképp nem galopp-nyeregben, de jött a tréner és azt mondta : -Lóra!!!
Így már ha az istállóm kész lovagolhatok tréningben is, nem olyan gyakran mint szeretném, de valljuk be a galopp munka távol áll tõlem. :)

A Nagy Zoli?

Edited by Pendemonium, 2008 november 13. - 18:38.

#720 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 13. - 19:49

Igen õ. Miért? Addig nem ülhettem lóra, amíg vele meg a kisKozmával nem voltunk kinn. Ez valahol érthetõ is, hiszen ilyen alapon bárki idejöhetne és mondhatná , hogy õ aztán nagyon tud, és többet árt mint használ amit a lóval tréningben megy..