Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Győr és környéke

• Please log in to reply
11589 válasz a témához

#6921 Ladysam

Ladysam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 300 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 13. - 19:00

Alba:Boldog szülinapot!

#6922 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 13. - 20:22

Megcsúszva egy nappal de törve nem Boldog szülinapot Alba!!!Ja és ma nyóc hónapos a Sárgarigóm!!!

#6923 nero

nero

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 432 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 14:08

Lucina! Boldog Szülinapot! :D

#6924 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 15:25

Joinnal is "értekeztem", tutibiztos, hogy jön és nagyon hiányol és puszil is mindenkit!! :)

#6925 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 18:44

Lucina! Boldog Szülinapot! :D

Köszi!Tényleg, mi lesz végül a helyszín? Ha megfelel, leszervezhetem a Dobost - már ha ki tud jutni mindenki Csanakra. 4 ember hozzám is befér, gyõri (belvárosi-nádorvárosi) indulással!

#6926 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 19:36

Tényleg Lucina, boldog születésnapot!! :)Engem is ki tud majd valaki vinni - akármelyik étterembe is megyünk...?? Gyõrig eljutok, csak ott kéne összeszedni majd vhol, mert nem akarok megint eltévedni és végig stoppolni-sétálni és kérdezgetni az utat egy olyan faluba ahol megintcsak nem jártam még soha... :D

#6927 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 20:15

én össze tudlak szedni szerintem :)

#6928 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 14. - 20:27

Engem is ki tud majd valaki vinni - akármelyik étterembe is megyünk...?? Gyõrig eljutok, csak ott kéne összeszedni majd vhol, mert nem akarok megint eltévedni és végig stoppolni-sétálni és kérdezgetni az utat egy olyan faluba ahol megintcsak nem jártam még soha... :D

ÉNN!!! de majd csak februárban!!!! :D(jogsi készülõben, agy élestíve a 3hét múlva esedékes kresszvizsgára)!!

Edited by melonni, 2006 november 14. - 20:28.

#6929 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 21:16

boldog szülinapot lucina!isten éltessen sokáiga füled nyuljon a dunáig[size=4]üdv

#6930 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 14. - 21:48

Luca amúgy megkaptad az sms-em?

#6931 Töltötoll

Töltötoll

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 6:45

Pamparamm!!Hogy nem láttam? Ünnepelt a Lucina.Nem is tudom. Úgyhogy bocsi. Naaa.Üzenem a poharadnak, ajkadon reményt lessenTéged pedig (lovastól) nagyon soká ’Stenétessen!DOBOSLóbi, Mosonmagyaróvár irányából utazóknak négy hely általam felkínálva.

#6932 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 7:48

Alba, Luca nagyon boldog szülinapot nektek!Lucina, milyen volt a szombati lovaglás, kijutottál? A mi szombatunk igen jó volt, délelõtt gyerek-szülõ tereplovaglás volt a loviban. Ez azért nagy szó, mert a gyerekek -a fiamon kívül- most voltak elõször terepen. Igen élvezték. A legfiatalabb lovas alig múlt egy éves. :gm: Õ az édesanyja és az edzõ ölében felváltva élvezhette élete elsõ terepét. :D Délután pedig a gyõri TESCO elõl indult a buszunk Bécsbe, a "Fest der Pferd"-re. Jó kis program volt, éjjel kettõre értünk haza. Join lõtt egy csomó képet, de nem tudja még feltenni õket, mert még mindig nincs gépe/nete.

#6933 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 8:26

Lucina!Boldog szülinapott!!Akkor A Dobosba megyünk? Nekem jó :)Calypsoo

#6934 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 8:56

Meg, köszönöm szépen, csak éppen kocsiban voltam, utána meg elfelejtettem rá válaszolni... Szóval köszi még egyszer, meg mindenkinek a jókívánságokat! (Csak a koromat ne kérdezzétek :) ...!)

Lucina, milyen volt a szombati lovaglás, kijutottál? A

Hát, nema legjobb... Ellátogattunk Gyõrságra a nagymamámhoz, megnézni, hogy áll az ebéd, de sajna Szultán teljesen be volt sózva. Odafelé állandóan ellenszegült, kanyargott, mint egy slag, nem volt hajlandó még egyenesen sem menni, aztán visszafelé, amikor lépésben akartam vele felmenni az egyébként elég meredek sípálya-dombra, ezerrel fel akart velem rongyolni. Egyszer visszafogtam, aztán amikor másodszor is megindult, a mutatványt fûszerezte egy-két ugrással, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megszabaduljon tõlem. Az egyik lábam ki is esett a kengyelbõl, de szerencsére fennmaradtam. Na, amikor végre hajlandó volt megállni, akkor leszálltam... Büntibõl 5-6 percet kellett mozdulatlanul, egy helyben állnia. Mire aztán végre elindultunk volbna hazafelé, akkor meg oyan buta szél lett, hogy az lett a baja. Szóval nem ez volt a elgjobb lovasélményem. (Mondhatnám, sírva mentem haza...) Nem is tudom, kit utáltam jobban: a lovat, vagy a saját tehetetlenségem meg a nemtudásom miatt magamat. (Egyébként az utóbbi. Még mindig...)

#6935 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 9:09

Nem szabad elkeseredni! Ügyes csajszi vagy te, majd legyõzöd azokat a hiányosságokat! :) Szeles idõben egyébként az én lovaim is hajlamosabbak az ugrándozásra meg a mû-ijedtségre.

#6936 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 9:50

Nem szabad elkeseredni! Ügyes csajszi vagy te, majd legyõzöd azokat a hiányosságokat! :) Szeles idõben egyébként az én lovaim is hajlamosabbak az ugrándozásra meg a mû-ijedtségre.

Néha nem vagyok róla meggyõzõdve... Sajnos itt Pannonhalmán teljesen egyedül vagyok a problémáimmal - ha valami bajom van, oldjam meg magam.

#6937 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 9:56

Hát az nem jó. De Tötõ biztos ismer valakit ott, aki tudna neked segíteni. ;)

#6938 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 10:13

Igaza van Hubinak. Szeles idõben, mivel minden mozog, és nem is lehet hallani rendesen, ilyedõsebbek a lovak. Lucina sok boldogot. :yeah: :kocc:

#6939 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 12:40

Igaza van Hubinak. Szeles idõben, mivel minden mozog, és nem is lehet hallani rendesen, ilyedõsebbek a lovak. Lucina sok boldogot. :yeah: :kocc:

Köszi! Ha még csak szélben lenne "problémás"...! Azt még megértem (és elviselem). A baj az, hogy ha egyedül vagyunk, állandóan ellenszegül, "kacsázik" az úton, vagy - ez a másik lehetõség - "tép" mint az állat, alig bírom fogni. Ha meg ketten megyünk és nem õ van elöl, berág és nyomul ezerrel. Ha vágtában próbálom visszafogni (nem tépem a száját, derékkal is fogom, beleülök a hátába, ahogy kell), képes akár lejtõn felfelé is bakolni, ugrálni - szóval nem egy életbiztosítás. Nem mindig, néha egy kisangyal, és egyébként imádom, a szívem csücske. Sajnos ahol tartom, nincs sok ló, meg oktató sem, meg egyáltalán senki, aki hajlandó lenne "terápiás és pedagógiai céllal - rendszeresen kijönni velem terepre. Pedig szívesen áldoznék is rá, akár arra, hogy valaki a lovammal foglalkozzon, akár arra, hogy velem, mármint hogy kijöjjön velem és tanácsokat adjon... Teljesen el vagyok keseredve.

#6940 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 14:45

Luca, írtam magánt! ;)

#6941 nero

nero

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 432 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 16:03

ÉNN!!! de majd csak februárban!!!! :D(jogsi készülõben, agy élestíve a 3hét múlva esedékes kresszvizsgára)!!

Azért idõben szólj ha mész vezetni, hogy fel tudjunk készülni a gumifák telepítésére. Meg azokon a napokon kerülném az általad látogatott útvonalat is. :dev: :D Bocsi! Túl magas labda volt. :D Ha valakinek fuvar kell Gyõrbõl Csanakra, nálam is lesz 3-4 szabad hely.

#6942 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 16:08

Jaj Luca.. :( Bakter ha lenne már végre lovam. Együtt csak összehoznánk valamit.. :-/Csabának nem tudsz szólni hogy rakja helyre? Na majd felhívlak este.

#6943 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 16:37

Pamparamm!!Lóbi, Mosonmagyaróvár irányából utazóknak négy hely általam felkínálva.

Úhúú!! Jelentkeznék az egyik ülésre! Lécci, lécci, lécciiii! :)Tötõ...és Melonni és saját ló néküliek... Ti együtt éreztek velem, ma nagyon bepörögtem - egy bizonyos okból kifolyólag amit nem kívánok kifejteni... - de a lényeg, hogy kéne már egy saját ló.... :hupp: :hupp: :hupp:

#6944 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 16:57

:( fcuk

#6945 francialaci

francialaci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 792 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 17:31

uff!Lucina, ha ráérek majd kezelésbe veszlek! :dev: Uff!

#6946 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 18:42

uff! francialaci barátunk megszólalt.egyelõre még nekem is jössz egy közös lovaglással bajuszos barátom!a te lovaidat ki rakja helyre?üdv

#6947 rochelle

rochelle

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 413 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 18:57

Nálam is lesz 4 hely!

#6948 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 18:59

Tötõ...és Melonni és saját ló néküliek... Ti együtt éreztek velem, ma nagyon bepörögtem - egy bizonyos okból kifolyólag amit nem kívánok kifejteni... - de a lényeg, hogy kéne már egy saját ló.... :hupp: :hupp: :hupp:

Mindennek eljön egyszer az ideje, csak ki kell várni. :D

#6949 rochelle

rochelle

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 413 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 19:13

Mindennek eljön egyszer az ideje, csak ki kell várni. :D

Én utálok várni :(

#6950 Guest_dodi_*

Guest_dodi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 15. - 19:54

Én is voltam terepen szombaton, vagyis egy túra volt itt felénk. És az én lovam is egy kicsit fura volt.. Felrugott egy lóra, aztán a srácot találta el.. Pedig nem szokott ilyet csinálni. Aztán végülis lehet a végére megunta, de akkor már az egyik lovas, nem tudott mellém jönni, mert felrugdalt rá! Aztán elvágtáztak mellettünk, a lovam meg utánuk.. Aztán a vágtázók megálltak, de a lovam meg csak ment tovább, ezerrel.. Aztán végülis már mást nem tudtam csinálni, megreszeltem a száját és ugy megállt. Hurbertus! Ott volt a Liszbauer Gabi is a szürkéjével, akit persze utál a lovam és volt is sunyítás, meg felrugás, meg ugrálás. Aminek nem nagyon örültem.

#6951 Guest_Alba_*

Guest_Alba_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 15. - 20:24

Lucina boldog születésnapot kívánok :)

#6952 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 20:51

Aroon, én 4 éve várok. A frászt, kerek öt :D Lehet, hogy egy két vásárlást el is szalasztottam, de mindig biztosat kerestem. Most pedig, két év után megtaláltam az én MAtyikámat, Győrújfalun tartják.. és rájöttem hogy azt hiszem ő a nagy ő. Egyszer majdnem megvettük, potom pénzért adták volna, mert a patájával gondok voltak (megrepedt keresztben, több mint valószínű a bérgazda miatt, az lenőni látszott, majd újra repedt.), de közösen úgy döntöttünk, hogy ha már belevágunk, vágjunk bele egészséges lóval. Nos, azóta (látszólag) semmi baja... ennyit erről. Utólag könnyű okosnak lennem, és belátni hogy hallgatnom kellett volna azokra akik azt mondták hogy vegyem meg, de valaki például azt mondta hogy eszembe ne jusson megvenni, mert csikó korában való túlzott bezabáltatás miatt repedezik a patája. Na most légy okos domokos, belevágok, és akkor vagy meggyógyul vagy nem, vagy egészségeset keresek. Hát bele kellett volna, mert meggyógyult.Nagyon hiányzik, és második napja a kapcsolatfelvételen dolgozom... Itt most megmondom hogyha visszakapom őt, akkor én leszek a világ legboldogabb lótulajdonosa.Posted ImagePosted Imagemég egy "művészképet" is csináltak rólunk :)És tökéletesen megértem Lóbit, Rochelle-t, Melonnit.. mivel egy cipőben járunk. Mindesetre mindenki így kezdi, vágyódva nézni ahogy heti egyszer jár ki a gazda a hőn szeretett lóhoz, akit te úgy szeretnél mint életed egyetlen értelmét, és persze a ló sem ennyit érdemelne. Mindenesetre te sepred az istállót, és darabokra tört szívvel nézed végig ahogy a gazdi hetente egyszer, a lovaglás után megpaskolja a nyakát, majd csak miután elment, osonsz be a boxba, és próbálod neki elmagyarázni hogy te mennyire szereted, és hogy ha a sors jó lesz hozzád, talán egyszer azzal a megnyugvással ölelheted át a nyakát, hogy innentől kezdve, még az utolsó levegőjét is a te karjaid közt fogja venni. Aztán valakinek megadatik, hogy egyik nap arra ébred, hogy várja őt valaki abban a bizonyos boxban. Én hiszem, hogy aki akarja annak megadatik. Mi mindannyian akarjuk, és ez a legfontosabb. :ang:

Edited by tötõ Zsó, 2006 november 15. - 21:02.

#6953 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 21:13

:ang: Basszus Tötő.... :hupp:

Edited by Lóbarát, 2006 november 15. - 21:13.

#6954 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 15. - 22:22

Én utálok várni :(

A türelem nagy erény. ;)Ficek ez nagy volt. :yeah: Le a kalappal, már nem is vagy annyira szirti morc, sõt most már lovas morc leszel. :D :D

Edited by aroon, 2006 november 15. - 22:27.

#6955 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 16. - 8:53

Jaj Luca.. :( Bakter ha lenne már végre lovam. Együtt csak összehoznánk valamit.. :-/Csabának nem tudsz szólni hogy rakja helyre? Na majd felhívlak este.

Nem tudok, mert éppen annyi ideje van (annyi sem mindig), hogy hetente egyszer egy órára kijöjjön hozzánk. Természetesen nekem is a Csaba volt az elsõ gondolatom, de tényleg nincs ideje. Pedig - földrõl - csodákat ett Szultánnal. (Leglábbis nekem annak tûnik :) )HAHÓ MINDENKI! AKKOR LEFOGLALJAM AZ ASZTALT A DOBOSBAN 15-ÉRE? (VAGY MÉG RÁÉR...)

#6956 nero

nero

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 432 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 16. - 9:28

...Aztán valakinek megadatik, hogy egyik nap arra ébred, hogy várja õt valaki abban a bizonyos boxban. Én hiszem, hogy aki akarja annak megadatik. Mi mindannyian akarjuk, és ez a legfontosabb. :ang:

Hát szívembõl szóltál... :ang: Csak gyõzzük kivárni. :gm: "egy szintén LÓnélküli"

HAHÓ MINDENKI! AKKOR LEFOGLALJAM AZ ASZTALT A DOBOSBAN 15-ÉRE? (VAGY MÉG RÁÉR...)

Szerintem ha eldöntöttük, hogy megyünk, márpedig eldöntöttük :kir: , akkor minél elõbb célszerû lefoglalni, nehogy valaki más tegye meg.

#6957 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 16. - 10:26

Hány órától?

#6958 Vályu

Vályu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 82 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 16. - 11:45

Üdv Néktek LÓBARÁTOK, ti rég látott JÓBARÁTOK!YeeHáááááááááááá!Rég jártam nálatok!Bevallom megdöbbentem, így vissza olvasva az oldalakat.Luciana, kedves. Olvastam eszme futtatásod az elõzõ oldalon. Hát furcsa amiket írsz.Tudod csak annak lehet segíteni aki hagyja, hogy segítsenek neki. Ha másoknak panaszkodsz, csak égetsz minket. Egy istálóban vagyunk, mi már hármasban lovagolgatunk. Már szóltunk nem egyszer, hogy gyere velünk lovagolni. Segítenénk is. Sõt, szívesen vennénk, ha néha csatlakoznál hozzánk. De ne mi igazodjunk egyhez!A sípályáról meg annyit. Aki egy meredek emelkedõn a lovát lépésre kényszeríti az magára vessen. Oda a ló csak vágtában képes felmeni! És nem azért ugrál mert le akar tenni. Csak szenved szegény. A többihez, már nem is szólok.De néma gyereknek, az anyja sem érti a szavát!Ha elfogadod a segítségünket, keress meg minket bátran. Senki sem fogja elutasítani a kérésed!Egyébként, pont két hete beszélgettünk arról, hogy miért magaányosan lovagolsz!Dehát te tudod.A társasághoz lehet csatlakozni. És még az sem lehet kifogás, hogy egyedül lennél lány. Már fémesfogsor is velünk jön. Tudod most vettük azt a bizonyos új lovat. Veled már 4-en lennénk. Ha TöTõ is elszánja magát végre lóvásárlásilag, akkor meg öten. Hétköznapokon meg mehettek az én lovammal, ezt Zsónak már megengedtem, és a nyergem is elkészült, így annak sincs akadálya.Tehát nem siránkozni, hanem tenni kéne azért, hogy neked is jobb legyen, és jókat szórakozz a közös lovaglások alkalmával.Bátorság, és keress minket bátran! SÍRNI-PANASZKODNI bárki tud, de ezt az oldalt olvassák olyanok akik tudják a háttér infókat is, és errõl ítélik meg a lovasokat.Ezt most jól megmondtam. TAT, BÖLÉNY és a többi kicsapongó lovas! Hiányoztok már piszkosul! :kv:

#6959 zoyalo

zoyalo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 16. - 12:15

tudod tötõ nem mindig a lógazdival van ám a baj. valamikor én is ezt gondoltam amikor még nem volt lovam. álmodoztam vágyakoztam, aztán egyszer csak megtörtént a CSODA és a karácsonyfa alatt ott állt a PACC. életem legszebb karácsonya volt, h végre nem én vittem a hátamon a nyerget, hanem egy IGAZI ÉLÕ LÓ AKINEK A GAZDIJA ÉN VAGYOK.aztán jöttek a hétköznapok amikor is tudomásul kellett vennem hogy mindamellett hogy át kellett alakitanom a napi-hetirendemet, még meg is kell keresnem a lovét a tartására, mivel h nem biborban születtem ezüstkanállal a számban. pedig de jó lenne, nem mondanék nemet rá.igaz azért naponta látom a lovam, viszek neki répát, almát, de annak örülök ha hetente 3szor ki tudok menni vele kirándulni. mindez persze szigorú idõbeosztással jár, no meg a felmenõk kritikája, hogy a lovamat jobban szeretem mint õket, mert többet lát mint õk. nem is tudom, azt hiszem talán TAT irta pár oldallal elõbb "valamikor volt idõm meg pénzem, most meg van lovam" hát igen néha igy van ez.szóval nem biztos h annak a lótulajdonosnak netán nem fáj a szive amikor csak hetente egyszer láthatja a lovát. lehet h neki is majd' megszakad a szive.sõt ezzel én is vagyok amikor már két napja nem látom.hiába aki beszivja a lószagot olyan mintha kábitózna, többé nem tud lemondani róla..

#6960 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 16. - 13:29

Üdv Néktek LÓBARÁTOK, ti rég látott JÓBARÁTOK!YeeHáááááááááááá!Rég jártam nálatok!Bevallom megdöbbentem, így vissza olvasva az oldalakat.Luciana, kedves. Olvastam eszme futtatásod az elõzõ oldalon. Hát furcsa amiket írsz.Tudod csak annak lehet segíteni aki hagyja, hogy segítsenek neki. Ha másoknak panaszkodsz, csak égetsz minket. Egy istálóban vagyunk, mi már hármasban lovagolgatunk. Már szóltunk nem egyszer, hogy gyere velünk lovagolni. Segítenénk is. Sõt, szívesen vennénk, ha néha csatlakoznál hozzánk. De ne mi igazodjunk egyhez!A sípályáról meg annyit. Aki egy meredek emelkedõn a lovát lépésre kényszeríti az magára vessen. Oda a ló csak vágtában képes felmeni! És nem azért ugrál mert le akar tenni. Csak szenved szegény. A többihez, már nem is szólok.De néma gyereknek, az anyja sem érti a szavát!Ha elfogadod a segítségünket, keress meg minket bátran. Senki sem fogja elutasítani a kérésed!Egyébként, pont két hete beszélgettünk arról, hogy miért magaányosan lovagolsz!Dehát te tudod.A társasághoz lehet csatlakozni. És még az sem lehet kifogás, hogy egyedül lennél lány. Már fémesfogsor is velünk jön. Tudod most vettük azt a bizonyos új lovat. Veled már 4-en lennénk. Ha TöTõ is elszánja magát végre lóvásárlásilag, akkor meg öten. Hétköznapokon meg mehettek az én lovammal, ezt Zsónak már megengedtem, és a nyergem is elkészült, így annak sincs akadálya.Tehát nem siránkozni, hanem tenni kéne azért, hogy neked is jobb legyen, és jókat szórakozz a közös lovaglások alkalmával.Bátorság, és keress minket bátran! SÍRNI-PANASZKODNI bárki tud, de ezt az oldalt olvassák olyanok akik tudják a háttér infókat is, és errõl ítélik meg a lovasokat.Ezt most jól megmondtam. TAT, BÖLÉNY és a többi kicsapongó lovas! Hiányoztok már piszkosul! :kv:

Csak hogy tisztázzuk: nem akarok senkit égetni, titeket meg végképp nem - márcsak azért sem, mert nem ismerlek titeket -, de úgy tudom, hogy ti hétvégenként, szombat délutántól tudtok csak kimenni, én meg pont akkor nem, mert a párom elviszi a kocsit délben. Nem csoda, hogy lovazás közben (elõtt/után) nem nagyon futottunk össze az elmúlt hónapokban, és ezért nem rögtön hozzátok fordultam.A dolog másik része (igaz, ez az én hülyeségem): sajnos Gyirmóton az évek alatt belém rögzült, hogy a hozzám hasonló, nem túl nagy tudású és kifejezetten félõs lovasokon többnyire csak röhögni lehet, és miután folyamatosan azt hallottam, hogy én csak lassítom, akadályozom és elrontom a többiek szórakozását, nem szívesen varrom magam mások nyakába. Volt ugyan egy lány, aki hasonló beállítottságú volt, mint én, vele nagyon jókat mentünk, de õ mostanában nem lovagol. Én pl., ha Szultán nincs lemozgatva, nyílt terepen nem is vágtázok vele, csak erdõben, azt is olyan nyugis tempóban, hogy FranciaLaci, amikor egyszer kimentünk, vágta közben még csak lazán ügetett mögöttem... Mondanom sem kell, hogy versenyzésre, sprintelésre meg egyáltalán nem vállalkozom. Tudom, hogy a lovasok 99 százalékának jó móka "megereszteni" a lovat, de én félek tõle. Szóval nem vagyok egy fõnyeremény. Persze tudom, hogy ezen elõbb-utóbb túl kell lépnem.A lejtõrõl: bizonyára igazad van a sípályás résszel kapcsolatban, de Szultán nemcsak "meghalásból" bakol meg ugrál, hanem sokszor így reagál arra, ha vágtában nagyon menne és vissza akarom fogni. Sík terepen is. Szóval ne vedd a személyetek elleni támadásnak, szívesen kimennék veletek, ha össze tudjuk hozni az idõpontot.