Győr és környéke
Közzétéve 2006 november 13. - 19:00
Közzétéve 2006 november 13. - 20:22
Közzétéve 2006 november 14. - 14:08

Közzétéve 2006 november 14. - 15:25

Közzétéve 2006 november 14. - 18:44
Köszi!Tényleg, mi lesz végül a helyszín? Ha megfelel, leszervezhetem a Dobost - már ha ki tud jutni mindenki Csanakra. 4 ember hozzám is befér, gyõri (belvárosi-nádorvárosi) indulással!Lucina! Boldog Szülinapot!
Közzétéve 2006 november 14. - 19:36

Közzétéve 2006 november 14. - 20:15

Guest_melonni_*
Közzétéve 2006 november 14. - 20:27
ÉNN!!! de majd csak februárban!!!!Engem is ki tud majd valaki vinni - akármelyik étterembe is megyünk...?? Gyõrig eljutok, csak ott kéne összeszedni majd vhol, mert nem akarok megint eltévedni és végig stoppolni-sétálni és kérdezgetni az utat egy olyan faluba ahol megintcsak nem jártam még soha...

Edited by melonni, 2006 november 14. - 20:28.
Közzétéve 2006 november 14. - 21:16
Közzétéve 2006 november 14. - 21:48
Közzétéve 2006 november 15. - 6:45
Közzétéve 2006 november 15. - 7:48

Közzétéve 2006 november 15. - 8:26
Közzétéve 2006 november 15. - 8:56

Hát, nema legjobb... Ellátogattunk Gyõrságra a nagymamámhoz, megnézni, hogy áll az ebéd, de sajna Szultán teljesen be volt sózva. Odafelé állandóan ellenszegült, kanyargott, mint egy slag, nem volt hajlandó még egyenesen sem menni, aztán visszafelé, amikor lépésben akartam vele felmenni az egyébként elég meredek sípálya-dombra, ezerrel fel akart velem rongyolni. Egyszer visszafogtam, aztán amikor másodszor is megindult, a mutatványt fûszerezte egy-két ugrással, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megszabaduljon tõlem. Az egyik lábam ki is esett a kengyelbõl, de szerencsére fennmaradtam. Na, amikor végre hajlandó volt megállni, akkor leszálltam... Büntibõl 5-6 percet kellett mozdulatlanul, egy helyben állnia. Mire aztán végre elindultunk volbna hazafelé, akkor meg oyan buta szél lett, hogy az lett a baja. Szóval nem ez volt a elgjobb lovasélményem. (Mondhatnám, sírva mentem haza...) Nem is tudom, kit utáltam jobban: a lovat, vagy a saját tehetetlenségem meg a nemtudásom miatt magamat. (Egyébként az utóbbi. Még mindig...)Lucina, milyen volt a szombati lovaglás, kijutottál? A
Közzétéve 2006 november 15. - 9:09

Közzétéve 2006 november 15. - 9:50
Néha nem vagyok róla meggyõzõdve... Sajnos itt Pannonhalmán teljesen egyedül vagyok a problémáimmal - ha valami bajom van, oldjam meg magam.Nem szabad elkeseredni! Ügyes csajszi vagy te, majd legyõzöd azokat a hiányosságokat!
Szeles idõben egyébként az én lovaim is hajlamosabbak az ugrándozásra meg a mû-ijedtségre.
Közzétéve 2006 november 15. - 9:56
Közzétéve 2006 november 15. - 10:13
Igaza van Hubinak. Szeles idõben, mivel minden mozog, és nem is lehet hallani rendesen, ilyedõsebbek a lovak. Lucina sok boldogot. :yeah: :kocc:Nem szabad elkeseredni! Ügyes csajszi vagy te, majd legyõzöd azokat a hiányosságokat!
Szeles idõben egyébként az én lovaim is hajlamosabbak az ugrándozásra meg a mû-ijedtségre.
Közzétéve 2006 november 15. - 12:40
Köszi! Ha még csak szélben lenne "problémás"...! Azt még megértem (és elviselem). A baj az, hogy ha egyedül vagyunk, állandóan ellenszegül, "kacsázik" az úton, vagy - ez a másik lehetõség - "tép" mint az állat, alig bírom fogni. Ha meg ketten megyünk és nem õ van elöl, berág és nyomul ezerrel. Ha vágtában próbálom visszafogni (nem tépem a száját, derékkal is fogom, beleülök a hátába, ahogy kell), képes akár lejtõn felfelé is bakolni, ugrálni - szóval nem egy életbiztosítás. Nem mindig, néha egy kisangyal, és egyébként imádom, a szívem csücske. Sajnos ahol tartom, nincs sok ló, meg oktató sem, meg egyáltalán senki, aki hajlandó lenne "terápiás és pedagógiai céllal - rendszeresen kijönni velem terepre. Pedig szívesen áldoznék is rá, akár arra, hogy valaki a lovammal foglalkozzon, akár arra, hogy velem, mármint hogy kijöjjön velem és tanácsokat adjon... Teljesen el vagyok keseredve.Igaza van Hubinak. Szeles idõben, mivel minden mozog, és nem is lehet hallani rendesen, ilyedõsebbek a lovak. Lucina sok boldogot. :yeah: :kocc:
Közzétéve 2006 november 15. - 14:45
Közzétéve 2006 november 15. - 16:03
Azért idõben szólj ha mész vezetni, hogy fel tudjunk készülni a gumifák telepítésére. Meg azokon a napokon kerülném az általad látogatott útvonalat is.ÉNN!!! de majd csak februárban!!!!
(jogsi készülõben, agy élestíve a 3hét múlva esedékes kresszvizsgára)!!

Közzétéve 2006 november 15. - 16:08
Közzétéve 2006 november 15. - 16:37
Úhúú!! Jelentkeznék az egyik ülésre! Lécci, lécci, lécciiii! :)Tötõ...és Melonni és saját ló néküliek... Ti együtt éreztek velem, ma nagyon bepörögtem - egy bizonyos okból kifolyólag amit nem kívánok kifejteni... - de a lényeg, hogy kéne már egy saját ló....Pamparamm!!Lóbi, Mosonmagyaróvár irányából utazóknak négy hely általam felkínálva.

Közzétéve 2006 november 15. - 16:57
Közzétéve 2006 november 15. - 17:31

Közzétéve 2006 november 15. - 18:42
Közzétéve 2006 november 15. - 18:57
Közzétéve 2006 november 15. - 18:59
Mindennek eljön egyszer az ideje, csak ki kell várni.Tötõ...és Melonni és saját ló néküliek... Ti együtt éreztek velem, ma nagyon bepörögtem - egy bizonyos okból kifolyólag amit nem kívánok kifejteni... - de a lényeg, hogy kéne már egy saját ló....
![]()
![]()

Közzétéve 2006 november 15. - 19:13
Én utálok várni :(Mindennek eljön egyszer az ideje, csak ki kell várni.
Guest_dodi_*
Közzétéve 2006 november 15. - 19:54
Guest_Alba_*
Közzétéve 2006 november 15. - 20:24

Közzétéve 2006 november 15. - 20:51

Edited by tötõ Zsó, 2006 november 15. - 21:02.
Közzétéve 2006 november 15. - 21:13

Edited by Lóbarát, 2006 november 15. - 21:13.
Közzétéve 2006 november 15. - 22:22
A türelem nagy erény. ;)Ficek ez nagy volt. :yeah: Le a kalappal, már nem is vagy annyira szirti morc, sõt most már lovas morc leszel.Én utálok várni :(

Edited by aroon, 2006 november 15. - 22:27.
Közzétéve 2006 november 16. - 8:53
Nem tudok, mert éppen annyi ideje van (annyi sem mindig), hogy hetente egyszer egy órára kijöjjön hozzánk. Természetesen nekem is a Csaba volt az elsõ gondolatom, de tényleg nincs ideje. Pedig - földrõl - csodákat ett Szultánnal. (Leglábbis nekem annak tûnikJaj Luca.. :( Bakter ha lenne már végre lovam. Együtt csak összehoznánk valamit.. :-/Csabának nem tudsz szólni hogy rakja helyre? Na majd felhívlak este.

Közzétéve 2006 november 16. - 9:28
Hát szívembõl szóltál......Aztán valakinek megadatik, hogy egyik nap arra ébred, hogy várja õt valaki abban a bizonyos boxban. Én hiszem, hogy aki akarja annak megadatik. Mi mindannyian akarjuk, és ez a legfontosabb.

Szerintem ha eldöntöttük, hogy megyünk, márpedig eldöntöttükHAHÓ MINDENKI! AKKOR LEFOGLALJAM AZ ASZTALT A DOBOSBAN 15-ÉRE? (VAGY MÉG RÁÉR...)

Közzétéve 2006 november 16. - 10:26
Közzétéve 2006 november 16. - 11:45

Közzétéve 2006 november 16. - 12:15
Közzétéve 2006 november 16. - 13:29
Csak hogy tisztázzuk: nem akarok senkit égetni, titeket meg végképp nem - márcsak azért sem, mert nem ismerlek titeket -, de úgy tudom, hogy ti hétvégenként, szombat délutántól tudtok csak kimenni, én meg pont akkor nem, mert a párom elviszi a kocsit délben. Nem csoda, hogy lovazás közben (elõtt/után) nem nagyon futottunk össze az elmúlt hónapokban, és ezért nem rögtön hozzátok fordultam.A dolog másik része (igaz, ez az én hülyeségem): sajnos Gyirmóton az évek alatt belém rögzült, hogy a hozzám hasonló, nem túl nagy tudású és kifejezetten félõs lovasokon többnyire csak röhögni lehet, és miután folyamatosan azt hallottam, hogy én csak lassítom, akadályozom és elrontom a többiek szórakozását, nem szívesen varrom magam mások nyakába. Volt ugyan egy lány, aki hasonló beállítottságú volt, mint én, vele nagyon jókat mentünk, de õ mostanában nem lovagol. Én pl., ha Szultán nincs lemozgatva, nyílt terepen nem is vágtázok vele, csak erdõben, azt is olyan nyugis tempóban, hogy FranciaLaci, amikor egyszer kimentünk, vágta közben még csak lazán ügetett mögöttem... Mondanom sem kell, hogy versenyzésre, sprintelésre meg egyáltalán nem vállalkozom. Tudom, hogy a lovasok 99 százalékának jó móka "megereszteni" a lovat, de én félek tõle. Szóval nem vagyok egy fõnyeremény. Persze tudom, hogy ezen elõbb-utóbb túl kell lépnem.A lejtõrõl: bizonyára igazad van a sípályás résszel kapcsolatban, de Szultán nemcsak "meghalásból" bakol meg ugrál, hanem sokszor így reagál arra, ha vágtában nagyon menne és vissza akarom fogni. Sík terepen is. Szóval ne vedd a személyetek elleni támadásnak, szívesen kimennék veletek, ha össze tudjuk hozni az idõpontot.Üdv Néktek LÓBARÁTOK, ti rég látott JÓBARÁTOK!YeeHáááááááááááá!Rég jártam nálatok!Bevallom megdöbbentem, így vissza olvasva az oldalakat.Luciana, kedves. Olvastam eszme futtatásod az elõzõ oldalon. Hát furcsa amiket írsz.Tudod csak annak lehet segíteni aki hagyja, hogy segítsenek neki. Ha másoknak panaszkodsz, csak égetsz minket. Egy istálóban vagyunk, mi már hármasban lovagolgatunk. Már szóltunk nem egyszer, hogy gyere velünk lovagolni. Segítenénk is. Sõt, szívesen vennénk, ha néha csatlakoznál hozzánk. De ne mi igazodjunk egyhez!A sípályáról meg annyit. Aki egy meredek emelkedõn a lovát lépésre kényszeríti az magára vessen. Oda a ló csak vágtában képes felmeni! És nem azért ugrál mert le akar tenni. Csak szenved szegény. A többihez, már nem is szólok.De néma gyereknek, az anyja sem érti a szavát!Ha elfogadod a segítségünket, keress meg minket bátran. Senki sem fogja elutasítani a kérésed!Egyébként, pont két hete beszélgettünk arról, hogy miért magaányosan lovagolsz!Dehát te tudod.A társasághoz lehet csatlakozni. És még az sem lehet kifogás, hogy egyedül lennél lány. Már fémesfogsor is velünk jön. Tudod most vettük azt a bizonyos új lovat. Veled már 4-en lennénk. Ha TöTõ is elszánja magát végre lóvásárlásilag, akkor meg öten. Hétköznapokon meg mehettek az én lovammal, ezt Zsónak már megengedtem, és a nyergem is elkészült, így annak sincs akadálya.Tehát nem siránkozni, hanem tenni kéne azért, hogy neked is jobb legyen, és jókat szórakozz a közös lovaglások alkalmával.Bátorság, és keress minket bátran! SÍRNI-PANASZKODNI bárki tud, de ezt az oldalt olvassák olyanok akik tudják a háttér infókat is, és errõl ítélik meg a lovasokat.Ezt most jól megmondtam. TAT, BÖLÉNY és a többi kicsapongó lovas! Hiányoztok már piszkosul!