Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Győr és környéke

• Please log in to reply
11589 válasz a témához

#6881 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 11:51

Van egy ötletem! Csanakon van a Dobos Étterem, nem flancos, nem drága, hangulatos, nincs élõ zene, viszont van egy hangulatos különterem-féle. Igen jó a kaja (vannak könnyû csirkés, meg olaszos, mexikói, stb. kaják). Szóval szerintem ideális. Már ha mindenki meg tudja szervezni a kijutást. A tulajnak a száma megvan, szerintem lehet vele tárgyalni.

#6882 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 11:58

Hali!A Dobosról én is csak jót hallottam! Szerintem jó lenne, de nekem tetszik Kedd ötlete is.Calypsoo

#6883 nero

nero

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 432 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 15:16

Nero! Persze, hogy lehet. Megírom neked a talira. :)

Elõre is Köszönöm! Hálám örökké... :gm: Még egy ok amiért érdemes elmenni a talira. Na nem mintha csak a társaság kedvéért nem érné meg. :D

#6884 Kedd

Kedd

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 578 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 17:59

[quote name='melonni' date='2006.11.08, 10:59' post='415755']Mit is nevezünk horror áraknak? pl. a 6személyes zabatálnak télleg horror ára van. az üditõk mind1ike alapár, a sörök, a borok stb. ahogy néztem és összehasolítottam egy-másik étteremmel. dde, ha anya itthon készít nekem szendvicset, én kihúzom az éccakát vele! :D Ne értsetek félre, nem belepofázni, csak segíteni próbáltam!Horror árnak azt nevezem pl. hogy múltkor bementem egy Adyvárosi késdobáló kocsmába, rendeltem a társaságnak 7 db kis jagert és fizettetek velem 4800 Ft-ot......Hangsúlyozom, hogy a révfalusi helynek amit tudok NINCS KONYHÁJA!!! :( A maximum kaja a sósmogyi, ha éppen van. Viszont korrekt a csapolt sörük. ;)

Edited by Kedd, 2006 november 8. - 20:42.

#6885 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 19:46

Zsófi!!! Benyaaatad!!! Nins is fehér pötty a combján!!!!Két halványfekete szõrszálakkal tûzdelt pöttye van, de lehet semmi sem lesz belõle!!! :P A Csanaki dobos is tetszik, meg a Révfalui emeleti helyiség sem hangzik rosszul? De azt tényleg el kéne dönteni, akarunk-e táncos nótás mulatságot vagy sem!! Részemrõl emellet voksolnék, de ha nem lesz zene sebaj!!! Elleszünk anélkül is!!!Lulu!Mi az utóbbi fogathajtón voltunk, Hany Szél derby-n, de elég korán az elsõ pár indulónál ott voltunk! Ha az elõzõ fogathajtóra gondolsz, ott csak a két lovasbarátom volt kint, én sajna nem tudtam, de hogy õk mikor voltak?!?

#6886 lulu89

lulu89

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 8. - 21:04

1kerékVoltam mind a 2 versenyen. És a mostanira gondoltam hogy mikor voltatok kint. De végülis tök mindegy. Jóban vagy a helyi fogatosokkal?

#6887 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 8:12

Közeledik az idõpont. Húzni kéne, mert nem szeretnénk az uccsó percre hagyni az ajándék beszerzését.Huuuzzzaaattoookk bele! :DEgykerék téged még nem ismerlek, de Kata hozott páleszt Halásziba. Reméllem eme nagyon jó szokásotok most is megtartjátok. :D :yeah:

Edited by aroon, 2006 november 9. - 8:14.

#6888 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 11:56

Persze! :)

Mitmondtál, merre lehet megnézni ?

#6889 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 13:54

Huuuzzzaaattoookk bele! :D

Amint Lulu89 megmondja, hogy mi a helyzet, húzok. (legkésõbb holnap, ha addig nem jelentkezik, akkor õ most kimarad... )És kérdésem: Lucina jön-e!? Mert Tötõ listáján nem szerepel, de látom éttermet viszont ajánlott nekünk! :confused:Francialaci? Te sem? Nah...gyerekek húzzatok bele, hogy belehúzhassak! ;) :)

#6890 lulu89

lulu89

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 13:59

Hát én sajna lemondom. Bocsi.

#6891 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 14:09

Hogy megyek-e? Mikor lesz pontosan? Szeretnék, de a múltkori után már nem merem ezer százalékra ígérni, mert a fõnökeim nagyon kreatívak, ha a szabad estéimrõl van szó :)

#6892 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 14:12

ja és JÖN A TALÁLKOZÓRA, ÉS AZ AJÁNDÉKOZÁSBAN IS BENNE VANÚgyhogy akkor eddig jönnének:-Calypsoo-Hubertus-Rochelle-Ágimam-Melonni-Tat-Aroon ¤ Alba-Nero-Lóbarát-Egykerék ¤ Kata-Ladysam-Join-FiciAjándék értéke : Maximum 1000 ForintIdőpont: December 15.Helyszínt még nem döntöttük el...

Edited by Lóbarát, 2006 november 9. - 14:15.

#6893 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 14:50

Valaki hívja már fel Francia Laci barátomat, oszt mondja mög nékie, ha nem jön kasztrálva lészen, amugy magyarosan. :D

Edited by aroon, 2006 november 9. - 15:26.

#6894 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 9. - 16:35

...én "beszéltem" Lackóval, azt mondta h. szívesen eljön, csak még nem meri 100%-ra mondani mivel elég távoli pontot jelöltünk meg és addig bármi történhet, közbejöhet még stb.:D én átadtam!! de majd csak feljön a fórumraaaaa!! :o :)

#6895 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 20:53

Üdv!!!Hát Aroon! Ezt az ismeretlenséget orvosolnunk kell!!!Szeretjük a jó szokásokat, és bár a páleszfelelõs a párom, valószínû megoldható, mert amint mondta már intézkedett ezügyben!!!Lulu, pedig jó lett volna megismerkedni Veled is! Amint írtam eléggé az elején voltunk, aztán kerültünk egyet a sátrak körül, meg az út mellett kikötöttük õket, de otthagyni nem mertük, aztán egy 20 perc és tûztünk be a faluba egy sörre.Igazából a lovazást fogatosokkal kezdtem, mert egy gyerekkori barátommal akik, (4. szomszéd) fogatoznak velük jártam el néha. A Farádiak közül igazán jóba nem vagyok senkivel, de ismerem a Szalayékat és a Karsaiékat. Utóbbiak 4-es szürke fogattal szoktak menni, de akkor reggel még nem láttam õket a 4-essel.Ja és csatlakozom Francialaci kasztrálásához, ha nem csatlakozik!!!

#6896 Guest_dodi_*

Guest_dodi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 9. - 21:47

Én is voltam Farádon. És a hany-széli versenyen karsayék nem indultak. De voltak kint a vége felé lovakkal. 4 szürkével. Jajj ti esetleg nem egy tarka lóval jöttetek??

#6897 lulu89

lulu89

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 9. - 21:51

1 kerékÍrtam magánt

#6898 lucina

lucina

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 433 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 11:05

Írjatok fel legyetek kedvesek engem is, megpróbálom úgy tervezni, hogy most már végre tényleg odaérjek...!

#6899 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 13:12

ja és JÖN A TALÁLKOZÓRA, ÉS AZ AJÁNDÉKOZÁSBAN IS BENNE VANÚgyhogy akkor eddig jönnének:-Calypsoo-Hubertus-Rochelle-Ágimam-Melonni-Tat-Aroon ¤ Alba-Nero-Lóbarát-Egykerék ¤ Kata-Ladysam-Join-Luca-FiciAjándék értéke : Maximum 1000 ForintIdõpont: December 15.HELYSZÍN?

#6900 Egykerék

Egykerék

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 549 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 13:24

Lulu, válaszoltam, (azt hiszem)!Dodi! Két sárgával voltunk, mindegyik mellett egy-egy csikó, és azok közül az egyik tarka, a másik sárga. Én a két sárgával voltam.Nekem mindegy a hely!!! :kir:

#6901 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 14:43

No a multkoriból, azé' azt áttvehetnénk: hogyaszongya mindenkin legyen valami lovas akármicsoda. ;) :D

#6902 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 10. - 15:12

ja és JÖN A TALÁLKOZÓRA, ÉS AZ AJÁNDÉKOZÁSBAN IS BENNE VANÚgyhogy akkor eddig jönnének:-Calypsoo-Hubertus-Rochelle-Ágimam-Melonni-Tat-Aroon ¤ Alba-Nero-Lóbarát-Egykerék ¤ Kata-Join-Luca-FiciAjándék értéke : Maximum 1000 ForintIdőpont: December 15.HELYSZÍN?("kötelező" egy db lovas ruhanemű vagy eszköz viselete... )

Javítottam, mert közben még egyel kevesebben lettünk... :( A lista ezennel lezárva! jönni még lehet, de a későn "ébredők" már kimaradnak az ajándékozásból!A sorsolás megtörtént! Mostanra már mindenkinek meg kellett kapnia az üzenetemet! :)(semmiféle humbuk nem volt...mindenkinek húztam és ami jött,az jött... :) :P )

Edited by Lóbarát, 2006 november 10. - 15:12.

#6903 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 10. - 19:52

No a multkoriból, azé' azt áttvehetnénk: hogyaszongya mindenkin legyen valami lovas akármicsoda. ;) :D

hmmm...például elegáns karácsonyi koktélruci lábszárvédõvel, vagy csezmával párosítva?? :D

#6904 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 11. - 10:46

hmmm...például elegáns karácsonyi koktélruci lábszárvédõvel, vagy csezmával párosítva?? :D

Naná. ;) Elvégre lovasok vagyunk, vagy miaszösz. :D :yeah:De ha Lóbi, megint zsebbe hozza a sarkantyut, hátra lészen kötve, amire való. :D

Edited by aroon, 2006 november 11. - 10:50.

#6905 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 11. - 13:43

Tud e valaki Gyorben, vagy kornyeken, olyan lovasboltot, tapboltot, ahol lehet cukormelaszt kapni? Koszonom.

#6906 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 11. - 15:12

Muki, felhívtam neked a tudakozót: a gyõri lovas áruház száma 96/523-535, ha neked onnan drága telefonálni, felhívom õket és megkérdem ;)

#6907 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 11. - 19:00

Koszonom szepen Tötõ! Majd felhivom en oket. Lehet a honap vegen megyek Gyorbe, egy kis rokonlatogatasra(ez meg nem biztos), es hat ha osszejon, szeretnem oszekotni a kellemest a hasznossal, ezert gondoltam kicsit utanaerdeklodok hogy allnak a gyoriek ilyen szempontbol. A tavaly az anivetnel vettem pesten, harom bidonnal, a vamosok nagyon csodalkoztak, az egyik jopofa meg is kerdezte, hogy mondja csak baratom, nem lett volna jobb inkabb harom palack tokajit venni ?:gm: Mondtam ha ilyen arba tud eladott csak szoljon, mert utana jovok... :D

#6908 Töltötoll

Töltötoll

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 410 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 11. - 19:54

Pamparamm!!Töttépen Lóbi.

#6909 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 11. - 23:33

Lehet a honap vegen megyek Gyorbe

Köhh köhh, szóhatná Nekem/künk, ha van kedved ütközni velem/ünk

#6910 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 12. - 8:29

Kohh, kohh, utkozni a gyorsvonat szokott a sineken bekesen kegeleszo tehennel, vagy a vasuti alagutat medvebarlangal osszeteveszto vadasszal. :D De igen, ha sikerul kijutnom szivesen talalkoznak veled, vagy veletek. Szerintem nagy csalodas lesz... , nektek. :) . Szoval ha megyek tudni fogod, fogjatok. Addig is kosz az infot.

#6911 calypsoo

calypsoo

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.084 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 12. - 8:40

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ALBA!!!!!!!!!!!

Kohh, kohh, utkozni a gyorsvonat szokott a sineken bekesen kegeleszo tehennel, vagy a vasuti alagutat medvebarlangal osszeteveszto vadasszal. :D

Ez de komoly :D :kir:Igazad van Tötő ütközzünk Mukival :D :D Be vagyok kapcsolva....Kis lovam kapott csütörtökön egy nagyon erős hatású szteroid injekciót, és varázsütésre sokkal jobban van...De nem akarom elkiabálni....De azóta nem köhög és nem szívja magát annyira. Úgyhogy reménykedek abban hogy pár hónapon belül újra felülhetek rá.Calypsoo

#6912 Guest_Alba_*

Guest_Alba_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 12. - 12:30

Köszönöm Calypsoo. :kocc:

#6913 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 12. - 14:29

~ BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Alba ~ :) ...érdeklõdni szeretnék, hogy volt valaki a 2004-es májusi Ákos Utolsó hangos dal címû koncerten az egyetemen? én voltam, és azota is a hatása alatt vagyok annak a stílusnak meg az egésznek ahogy elõadták a számokat. Szóval, nincs véletlenül meg v.kinek az a dvd vagy cd?? Próbáltam rákeresni, esetleg letölteni, de nem találtam :( tudna nekem segíteni valaki??

#6914 rochelle

rochelle

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 413 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 12. - 14:35

Alba, boldog szülinapot!

#6915 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 12. - 16:09

Alba, Boldog Születésnapot! :kocc:

#6916 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 12. - 17:24

~ BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Alba ~ :) ...érdeklõdni szeretnék, hogy volt valaki a 2004-es májusi Ákos Utolsó hangos dal címû koncerten az egyetemen? én voltam, és azota is a hatása alatt vagyok annak a stílusnak meg az egésznek ahogy elõadták a számokat. Szóval, nincs véletlenül meg v.kinek az a dvd vagy cd?? Próbáltam rákeresni, esetleg letölteni, de nem találtam :( tudna nekem segíteni valaki??

Alba boldog születésnapot!!!! :)Melonni! Én voltam 3 Utolsó Hangos Dal koncin (az egyetemin is..) és megvan a dupla DVD és a dupla CD is! De mivel mostanában mindenki megszállt (itt a fórumon) ,hogy ezt meg azt írjak neki DVD-re már anyagi csõdbe megyek... (Nero, ez nem célzás...Te kivétel vagy.. :D ) szóval kérlek hozz üres DVDket vagy CDket -amelyiket szeretnéd- a talira és akkor utána megirom! :)

#6917 Guest_Alba_*

Guest_Alba_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 12. - 18:45

Köszönöm mindenkinek ,nagyon jól esik,hogy gondoltatok rám. :kocc:

#6918 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2006 november 12. - 20:44

ÁÁÁ...télleg Dalma?? kösszi! ohh, én ellátlak DVD-vel meg CD-vel is meg házimozirendszerrel is ha az is kell hozzá :D szoval így elõre is megköszönném, és a kellékeket meg persze viszem. De mért nem lehet veled msn-n dumálni????? most is fennt vagy de már be sem merek köszönni!! :rolleyes:

#6919 nero

nero

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 432 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 13. - 10:14

Alba! Boldog Szülinapot! :) :kocc:

De mivel mostanában mindenki megszállt (itt a fórumon) ,hogy ezt meg azt írjak neki DVD-re már anyagi csõdbe megyek... (Nero, ez nem célzás...Te kivétel vagy.. :D ) szóval kérlek hozz üres DVDket vagy CDket -amelyiket szeretnéd- a talira és akkor utána megirom! :)

Szia Lóbarát!Igaz nem írtam és nem is volt szó róla, de nekem természetes, hogy ilyen esetekben a nyersanyaggal kártpótolandó a tett elkövetõje. Magyarul kéretlenül is vittem volna/viszem az üres korongot. :) Azért köszönöm. :)

#6920 Lóbarát

Lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.143 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 13. - 14:20

ÁÁÁ...télleg Dalma?? kösszi! ohh, én ellátlak DVD-vel meg CD-vel is meg házimozirendszerrel is ha az is kell hozzá :D szoval így elõre is megköszönném, és a kellékeket meg persze viszem. De mért nem lehet veled msn-n dumálni????? most is fennt vagy de már be sem merek köszönni!! :rolleyes:

Oké! Hát házimozit is hozhatsz, nem ellenkezem! :D MSN... nem tudom mért ne lehetne velem dumálni!? :confused: Sokszor fent vagyok és általában elérhetõ állapotban! Lépj csak be bátran! :DBár tegnap háromszor is le kellett tötölnöm majd újra letöltenem és telepítenem a programot, mert nem ment... harmadszorra indult el... :mad: (viszont én sosem látlak fent téged... :confused: )

Szia Lóbarát!Igaz nem írtam és nem is volt szó róla, de nekem természetes, hogy ilyen esetekben a nyersanyaggal kártpótolandó a tett elkövetõje. Magyarul kéretlenül is vittem volna/viszem az üres korongot. :) Azért köszönöm. :)

Rendes vagy! Köszönöm! :)