Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#6801 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 8:27

Nemá... :gm:

#6802 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 13:27

Soroljam? :dev: :D :D :D

#6803 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 25. - 13:45

Hát igen! :D De velem idõpontot egyeztetni :gm: :D hehe... az egy GoldenGlobe-os alakítás szerintem :D

E mán biztos. Hozzánk már hónapok óta igérkezel. Még a spenót sem tudott elcsábítíni. :D

#6804 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 19:37

Soroljam? :dev: :D :D :D

Ezek a képek már így is jól meg lettek vágva. :) Ha folytatod, felrakom a szerkesztetlen képeket. :dev:
De legközelebb - ígérem - engedélyeztetem az érintettekkel a fotókat, mielőtt közszemlére teszem őket... ( Posted Image ) :D

Edited by TojHorz, 2007 április 26. - 19:38.

#6805 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 20:00

Pár nap kihagyással végre kijutottam Haramiához. Kíváncsi voltam a lábára. Ugyanis legutóljára mikor láttam, éppen a kis haflingit sorozta a hátsójával. Mivel akkor került vissza a társaságba, újból el kellett foglalnia a helyét. De közben jött egy kis arab kanca is, hát ő szegény nagyon ki van még rekesztve, Haramia is csúnyán elküldte. A lovász fiúk mesélték, hogy a másik nagy fakó is beszorította Haramiát a sarokba, az meg viszonzásúl megsorozta. Na, mondom, ez kell még a lábainak :( . De úgy látom, kivívta régi, vagy jobb helyét, egy folt, seb sincs rajta. :dev: Lepucoltam, és elvittem a pályára "játszani". Megnyugodva vettem tudomásul, hogy a harci játékok nem rontottak a lábán. Egyre ügyesebb, figyelmesebb. Amit régebben írtam, azt a bizonyos koporsós akadályt, amit a múltkor kaja vonzására gyűrt le, azt most elsőre átküldéssel megoldotta. Nem felejtette el, holott kb. 1 hónapja lépett rá és ment át rajta először. Kétszer mindkét oldalról simán megoldotta. Nagyon tetszett. A ponyvák és egyéb nyalánkságok nem akadály, most hogy a többi között van és a legelőre is futva mennek, úgy látom a hevessége és hisztije teljesen abbamaradt. Úgyhogy legközelebb viszek strandlabdát és esernyőt és a nyerget is végre rárakom újból. :yeah: Legvégül leslagoztam, teljesen megfürdettem és a séróját is megvágtam, így nagyon szép lett és férfias. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 20:18

Toj, semmi baj ezekkel a képekkel, csak mindenki szégyenlõsködik itt :dev:

Ilus :kocc:
Ma én is lovat mostam, bár hivatalosan csak lábakat+szügyig, de aztán késõbb, mikor már a karámban éppen fellocsoltam, Szelcsi elõször csak beállt a permet alá, majd meghempergett a nedves földön, azután pedig újra beállt a permet alá, és ha odébb vittem habteste fölül a vizet, dugta oda a farát, hogy mééééégmééééég - úgyhogy csak összepancsolta magát :D

#6807 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 26. - 20:59

Toj, semmi baj ezekkel a képekkel, csak mindenki szégyenlõsködik itt :dev:

Jaaa, nem vettem ám semmit zokon, csak viszem tovább a mûbalhét. :D Ha én lennék a képeken, valszeg én is sopánkodnék (amilyen fotogén vagyok). :gm:

Na, szal itt a jó idõ, megy a pancsolás mindenfelé. Helyes, helyes. :cool:

#6808 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 8:07

hát igen Toj! azért majd legközelebb meozunk! :D hehe Ne merészeld feltenni a többit .D KÉéééépzelem :D :D :D Dé! az nagyon édes volt! :D és Linda is hogy betársult a fetrengésbe :D tök édesek voltak :D De mondjuk Szelcsinek az a totyorgása hátrafelé.... hogy mééééééég legyen lelocsolva :D :D :D

#6809 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 8:34

Ilyen melegben biztos jólesik nekik egy kis hûsítés. :) Miközben Haramiát locsolgattam, akkor még csak a lábait, majdnem belebújt a kád vízbe, ott fröcskölte, túrkálta, élvezkedett. Én meg jót nevettem rajta. :D

#6810 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 12:47

hát igen Toj! azért majd legközelebb meozunk! :D hehe Ne merészeld feltenni a többit .D KÉéééépzelem :D :D :D

Nem merem... :dev: :D A fantáziádra bízom... :D

#6811 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 17:56

Nem merem... :dev: :D A fantáziádra bízom... :D

Attyavilág! :D :D :D Hát hátat nem fordítok neked legközelebb, az tuti! :D :D :D

#6812 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 18:15

De főképp, le ne hajolj! :dev: :D Gyakorolsz már Yachats-szal?

#6813 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 18:47

Attyavilág! :D :D :D Hát hátat nem fordítok neked legközelebb, az tuti! :D :D :D

De fõképp, le ne hajolj! :dev: :D

:yeah: :D :D :D

#6814 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 27. - 19:40

Köfi Ilus! Az nem én voltam! :D :D :D Igen, tegnap voltunk Dével, Yachats elfáradt, én is.... és Dé dolgozta a legtöbbet :D De majd iparkodok tanulni ... hááááttt öööö nem egyszerû :D

#6815 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 28. - 0:14

Most már én is igyekszem mosni amilyen sûrûn csak tudom. Melegvízes szivaccsal szoktam munka után szépen áttörölni (ha za idõ is engedi, mint pl ma), aztán legelhet a napon, amíg meg nem szárad (ezt élvezi a legjobban... :cool: ). Ettõl szép fényes a szõre a drágámnak. Ma a Duna parton voltunk és olyan vízben vágtát toltunk, hogy ihaj... Azt hiszem mind a ketten nagyon élveztük! :yeah: V!

#6816 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 28. - 15:46

Höhö... na azt szeretném én is!!! ;) Figyu már Sybelle!!! Beszélgettünk Jávorról, ugyi... ma meg apukámnál voltunk és szemezgettünk a tavalyi video felvételek között, többek közt póniklubos versenyeket is néztük... és egyszercsak hallom, hogy xy befejezte programját Jávor nevû lován... :) Na egybõl Rád gondoltam :D

#6817 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 28. - 17:45

Dé! Tele van a postaládád. off vége.

#6818 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 29. - 19:10

Höhö... na azt szeretném én is!!! ;)

Figyu már Sybelle!!! Beszélgettünk Jávorról, ugyi... ma meg apukámnál voltunk és szemezgettünk a tavalyi video felvételek között, többek közt póniklubos versenyeket is néztük... és egyszercsak hallom, hogy xy befejezte programját Jávor nevû lován... :) Na egybõl Rád gondoltam :D

PH, cukkancs vagy köszi! ;) Igen, nagy szerelem volt... Sáráig õ volt az etalon ló az életemben...

V!

#6819 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 9:17

Na, mi a szösz van itt? Hogy nekem nincs sok lovas élményem, az oké, de legalább Rólatok olvasnék! Mindenki érettségizik? Szegény Fanni nagyon tanul, szurkoljon neki, akinek van energiája! De valamit sztorizzatok már, mert az eltiltott kismamák legalább így szeretnének lovasélményhez jutni... :rolleyes:

#6820 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 19:38

Vgigi kívánságára kicsike sztori: :) Ma felnyergeltem őkelmét, 15 hónap után ugyan mit szól hozzá? Semmit. Mint, ha mindennap csak ezt műveltem volna. :dev: No, akkor irány a pálya, és földi mutatványok. Rendes ló, csinálja, tudja. :dev: Nem bírtam megállni, ha ilyen jó fiú, mit szól 15 hónap után, ha felszállok? Semmit! Mint, ha mindennap csak ezt műveltem volna. :dev: No, akkor lépjünk, tolassunk, megálljunk, kanyarodjunk, ugyan mennyit felejtett 15 hónap után? Semmit! Mint, ha mindennap csak ezt műveltük volna. :dev: 5-10 perc sétafika után leszálltam. ;) Kis répa segítségével szabad játékot játszottunk. Még a végén cirkuszi ló lesz belőle. :D

#6821 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 3. - 20:16

Éljen :D :yeah:

#6822 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 8:05

Ilus! Gratula Nektek! Remélem, hogy Flanci sem felejt túl sokat, amíg nem ülhetek rá. Tegnap azon morfondíroztam, hogy vajon szülés után mennyit kell várni a lóra pattanással. Dét is faggattam errõl (mert suttyomban taliztunk), de itt vannak gyakorló anyukák. Mit gondoltok, Ti hogy csináltátok?

#6823 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 12:06

Függ attól is, hogyan szülsz. Ha simán, akkor elvileg hamarabb felülhetsz, de a 6 hét kihagyást illõ megfogadni. Aztán majd meglátod. :dev: Én császárral szültem, a seb lassabban gyógyul. Kb. a 2. héttõl kijártam lepucolgatni, amennyit bírtam és nem fájt. Lóra nemigen tudtam ülni, mert ez még az elõzõ lovam idejében volt, az meg sánta is volt és dilisebb is. Ilyenkor jött az apuci velünk, elõtte kiscsaj jól bekajált, majd aludt végig, míg a lónál voltunk. :yeah: Igaziból lóra 3 hónap után ültem rc-nél, miután a lovamat elvitték.

#6824 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 20:20

Nekem sincs ilyen irányú tapasztalatom. Viszont hogy 2 hét múlva lovat pucoljak a császárommal... hát már bocsi... :D :dev: de nekem az nagyon nem ment :D Persze nyilván mindenki máshogy viseli ;) grat :) !!! :kocc: Jah, meg Haramiához is :)

#6825 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 20:46

5-10 perc sétafika után leszálltam. ;)

... csak így tovább, :ang: szépen sorjában. :)

#6826 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 4. - 20:52

Csak óvatosan csináltam, semmi hajolgatás, inkább símogatás volt. :dev: A patáját nem csináltam, ez amolyan inkább kimegyek megnézni, mi van vele típusú dolog volt. :D A többit köszi nektek! :ang: Remélem ilyen szép lassú tempóban haladva, semmi gond nem lesz.

#6827 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 5. - 9:38

Köszönöm az értékes információkat. Patapucolás: már most sem egy leányálom ekkora pocakkal. Sõt, a múltkor még azon is elgondolkodtam, hogy bemenjek-e érte a legelõre, mert a vizslám hatására óriási játékba kezdtek a lovak, nagy sunnyogásokkal, ráadásul kiszúrták, hogy van nálam egy alma, így én lettem a megszereznivaló és egymást rugdosták el tõlem. Ráadaásul Flancos nem az a harcos típus, õ inkább félrevonul, ha bunyó van, így bár érte indultam, nehéz volt megközelíteni. A végén azért sikerült és gyors léptekkel elhagytuk a csatateret, de azért már egy kissé féltem a kisbabám ilyenkor. :rolleyes:

#6828 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 5. - 15:19

Nekem van videom arról, hogy 9 hónapos terhesen még futószáraztam, patát pucoltam, sõt a nyakán lógtam. :dev:

#6829 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 6. - 16:28

Nekem van videom arról, hogy 9 hónapos terhesen még futószáraztam, patát pucoltam, sõt a nyakán lógtam. :dev:

Ugyan én még csak a nyolcadikban vagyok, de én is ezt teszem...nem bírom nélküle. Ez van. :)

#6830 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 6. - 17:21

Gigi! aztán majd ne csodálkozz, hogy a gyerek elsõ szava a "ló" lesz :D :D :D na, Honey! :) Lovagolható volt a pálya? :D :D :D

#6831 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 6. - 18:44

Dé, Drága! Be van telve a postaládád. ;) Bocsi az offért. :) Ha már itt vagyok, akkor jelentem, jól vagyunk, csikó hatalmasat nõtt - és nõ is folyamatosan. :) Zafír pedig kezdi összeszedni Magát szerencsére, úgyhogy velünk minden rendben. :ang: Gigi! Mikor érkezik a kisbabád? :ang:

#6832 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 6. - 19:09

Heheh, én még tudtam küldeni nekije! :D :P Gratula ;) Az enyém is beeeeeeeeeeeeeeeee.... :D

#6833 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 6. - 21:04

PH, hát elvileg jó volt, de gyakorlatilag Manci háromszor olyan hajtós volt ebben a cuppanós trutyiban, mint rendes homokban, úgyh vót már jobb is. ;) :D Én is 1 hónapban egyszer veszem magam rá a pályázásra, azt is most kellett. :gm: Pedig tegnap terepen isteni volt mindenhol a talaj. Mind1, tanultam belõle. :D (1. nem vagyok elég izmos vádliban, 2. Honey sokkal hajtósabb mint gondoltam, 3. mégis csak jobb terepen ;) ) Roni, nincsenek friss képek a csikaszról? :)

#6834 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 7. - 7:05

Értem. Kicsi Simo ebben a sárban meg mintha jobban trappolt volna, szerintem élvezte, ahogy cuppog a talaj a lába alatt.... :dev: És milyen mocskos lett utána :D

#6835 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 7. - 18:59

Mocskosságról ne is beszéljetek! Éljenek ilyenkor a világos színû lovak! :dev: Haramiát meglátva, majd sírva fakadtam és nem törõdve a széllel, szépen lespriccoltam a hasa alól és a lábairól a vastag sarat. Míg eszegetett répát, addig száradt. Majd letakarít, felnyergel, kötõfékkel. Kimentem a pályára vele, kicsi munka lépésben, majd 1-1 kör ügetés. Olyan félve ültem rajta, nehogy valami falst érezzek. Aztán meg leszálltam, nehogy megerõltessem. Lassan majd hozzászokom, de egyelõre féltem õt. Nehéz újra elhinni, hogy nem sánta és nem sántul le. Aztán legeltünk. Ennyi volt a mai "edzés". :)

#6836 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 8. - 8:43

Gigi! Mikor érkezik a kisbabád? :ang:

Júni vége, júli eleje. De legalább nálam nem kell Nektek virrasztani az istállóban. :D Elég vicces, hogy alig kapok levegõt, fõleg, ha eszem, mert nem fér be a kaja a baba mellé. :rolleyes:
Ma megyek Flancikámhoz, kicsit megpuszilgatom, bár nem egy romantikus alkat, inkább a legelés érdekli, ha kiviszem.
Csikóról jöhetne kép, már biztosan nagyot nõtt.
Ilus, hajrá! :yeah:

#6837 canossa

canossa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 130 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 8. - 8:46

Ili! De jó olvasni, hogy elkezdtétek a munkát :yeah: Minden jót kívánok Nektek :)

Edited by canossa, 2007 május 8. - 8:47.

#6838 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 8. - 11:42

Köszönjük Canossa :kocc:

#6839 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 8. - 16:52

Gigi! És hanyatt tudsz még feküdni? Bakker, emélxem, hogy a végén, ha hanyatt feküdtem, rosszul lettem! Fekve bírtam elájulni! :D :D Hason ugye igen nehéz.... maradtak a kispárnás akciók :D

#6840 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 május 8. - 17:55

Én mindig oldalt feküdtem, terhesség nélkül is, úgyhogy simán rendesen "végigaludtam" a 9 hónapot. :D