Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#6761 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 18:54

Ez aranyos volt Gigi! ;)

#6762 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 20:10

sybelle, akkor te büszke lennél arra, hogy ha neadjisten egy iskolai dolgozatodat valaki magának használja fel a forrás megjelölése nélkül? mert ha felteszed a sajt képtáradba anélkül, hogy ott lenne a fotós neve, akkor gyakorlatilag a te neved alatt fut. ez a problémám. hogy nem hiszed el, hogy én csináltam, az meg a tiéd. itt egy másik kép ugyanabból a sorozatból, lõttem párat. ott találsz még képet tõlem, ha megnézed a "felhasználó összes képe" címû gomb mögötti tartalmat. mutass egyet kérlek, ami fent van a másik oldalamon is. konkrétan egy van ugyanis az ottani több, mint 30ezer kép között, ugyanis folyamatosan változik az oldal. a rambós képek régen fent voltak az oldalon. nem állítottam amúgy, hogy onnan szedted, hanem kérdeztem. azért nem kicsi a különbség. még írtam is, hogy ha nem tõlem szedted, akkor én kérek elnézést. ezen nagyvonalúan átléptél.konklúzió: nem a lementéssel van a bajom, hanem az internetes használattal. újságba ekkora képet úgyse lehetne tenni. ha ott lenne a nevem, ez se zavarna. így zavar. keret volt rajta, amit valaki levágott.PS: elírtam.de ha már megint itt írok: nem emlékszel véletlenül, hogy honnan szedted?

Edited by Unicorn, 2007 április 17. - 20:23.

#6763 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 20:26

tévedni emberi dolog. legalább 6 képem fent van az oldalamon az itteni képekbõl :gm:van sok fotóm melange-ról, elvégre a lányom unokája, de valahol elpakolva az archivumban. mondjuk olyan 1 éves képek legalább. nagyon szép, formás, csak nem nagy.a lányom természetesen lovam akart lenni :gm:

#6764 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 17. - 21:00

Mondom, nem emlékszem, hogy honnan van, kb fél éve megvan már. Mondom, szerintem attól a csajtól van, aki lovagolja, vagy legalábbis õ lovagolta õsszel. A gazdájának vmi ismerõse a lány, neki nem tudom, hogy honnan van ez a kép, de ezek szerint tõled "ered" és volt ott még belõle... Hát, utólagos elnézésedet kérem, de fogalmam sem volt róla.Az oldaladon csak a "Dahab" nevû (ha így hívják) csikóról találtam képet, nagyon gyönyörû. Viszont a Kalameris csikóról nem láttam.V!

#6765 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 21:04

archivum = a CDk tömkelege, ahova lementem a képeket. csaknem 400at kellene átnyálaznom, h melyiken van. az oldalam nem archivum :)igen, dahab. azért az a neve az albumnak.

#6766 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 17. - 22:55

archivum = a CDk tömkelege, ahova lementem a képeket. csaknem 400at kellene átnyálaznom, h melyiken van. az oldalam nem archivum :)igen, dahab. azért az a neve az albumnak.

Ez utóbbit menten gondoltam... Csak azért a kis kétely, mert hátha nem ez a neve, csak valami miatt ez lett a neve az albumnak. Na mind1. A lényeg, hogy nagyon csecse baba! :)Azért, ha véletlen a kezedbe akad egy kép, akkor majd oszd meg velem. Elõre is köszi.V!

#6767 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 18. - 16:04

Ezt nem fogjátok elhinni! A suliban a menzán ma paprikás csirke volt!!!! :gm:

#6768 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 18. - 19:06

Ez valóban elég hihetetlen :dev: Jól van na, értem én az összefüggéseket, csak nem lehetett kihagyni :P V!

#6769 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 19. - 16:07

gigi! Erõsen akarjál nekem egy lottó ötöst!!!! :) :D annyira mint a paprikás csirkét! :D

#6770 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 20. - 11:08

HALLOTTÁTOK??? :eek: tudtok róla???? ég az erdei aljnövényzet (akkor pedig szerintem a fenyõk is) PILISBOROSJENÕNÉL a Kevély alatt!!!! másfél órája küzdenek a tûzoltók vele :hupp:

#6771 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 20. - 20:37

már biztos nem, délután jártam arra és nem füstölt :eek: tud valaki valami közelebbit? remélem senkit nem veszélyeztetett!! viszont most ott tuti nincs szunyog :gm:

#6772 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 21. - 9:54

csak fincsi sült szúnyogok...mmmmm ... nyami :D

#6773 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 21. - 16:18

Úgy néz ki, rendbejöttünk! :yeah:

#6774 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 22. - 9:02

Grat Ili! :) V!

#6775 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 22. - 17:29

Ez szuper hír!!!! :yeah: :) :yeah: :)

#6776 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 22. - 19:38

Szuperrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!! Gratula Ili!!!! ;) És akkor a mai naphoz nekem is van jóhírem! :) Tabajdon voltunk póni versenyezni :) Zsófi Futószár 3ban 2. lett, D1 (díjlovas program) 3. Dávid, D2(szintén díjlovi program kicsit haladóbb szám) 1. !!!! El vagyok ájulva tõlük!!! szuper kölykök! :)

#6777 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 22. - 19:42

:kocc: :yeah: Nagyon ügyesek, PH, gratu Nekik!!! :)

#6778 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 22. - 19:53

Köfi! Jajj úgy iggultam!!! :D De erre nem számítottam bakker! :D Megleptek :D

#6779 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 22. - 20:15

Szuperrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!! Gratula Ili!!!! ;)

El vagyok ájulva tõlük!!! szuper kölykök! :)

Mér, nem tudtad? ;)
Gratulálok!!!

#6780 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 22. - 20:44

Köszi nektek! PH! Gratulálok a gyerekeknek! :kocc:

#6781 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 6:58

Don! De tudtam, de hogyennyire??? :eek: ez már engem is meglepett ;) :) Köfi Ilus :) Dé! Neked is ;) jujj alig várom a mai napot!!! :)

#6782 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 7:01

Don! De tudtam, de hogyennyire??? :eek: ez már engem is meglepett ;) :)

Felnõnek a gyerekek. :)

#6783 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 14:26

Gratulálok Ilus és neked is PH (és végre összefutottunk a loviban , 5 hónapon belül 1x nem rossz arány :D )! :yeah: Nekem meg nem lesz Rufusz csikóm. :( Elmentünk Palominoval a helyre, ahol tartják és kiderült, h beteg, most éppen vmilyen kezelés alatt áll, úgyh megnézni se tudtuk és a tulaj közölte, h idén nem is fog fedezni. :( Pedig láttunk 2 kiscsikóját is, tök egyformák voltak, feketék, szépek, pedig az egyik egy mosott sárga, a másik egy szürke kancából pottyant ki. :D Hát evvan. :rolleyes:

#6784 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 14:46

meg még én is tudok 3 fekete, sokjegyû csikójáról, meg egy sötétpejrõl, pej kancából. ezt nem is tudtam. mindenesetre akkor nekiállhattok keresni valami fekete andalúz mént ;) az eponás lányoknál van egy mutatós, ha jól emlékszem. a pejben biztos vagyok.

#6785 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 15:12

Hát, más választás nem nagyon maradt. De lehet, h a sors akarta így, lehet, h nem lett volna okos dolog pont most befedeztetni. De ha már andalúz, akkor azt majd a helyszínen intézem. ;) Már csak azért is, nehogy akcentusa legyen a gyereknek. :D ;)

#6786 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 17:25

Köszönöm lányok a mai napot! :ang: Örülök, hogy kint voltatok! :) És, hogy megismertelek Titeket ( Sybelle és Toj) személyesen is. :) Dét egészen mostanáig (kb. 3/4-ed órája tettük ki a Stadionoknál) fogva tartottam, még terepen is voltunk közösen. ;)

#6787 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 17:27

Affene!!! :D CSak nem??? Lóval? vagy sétálva?? Dejóóó :) :) Nekünk is szuper volt! És hát gratula a csikszihez! gyönyörû ;)

#6788 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 17:30

Természetesen Lúval. Dé kipróbálhatta vad csõdörünket, Fidót, és mentünk egy nagyon kellemes terepecskét. Megmutattam Dének az egyik kedvenc útvonalamat, mezõvel, panorámával, mindennel. ;)

#6789 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 23. - 18:13

ÚÚÚÚÚ, ezt tudom, maradok... :) Megnézném azt a hosszú lábú kiscsajt, ahogy rohangászik... Csak sajna nekem télleg el kellett jönnöm, azóta is szorgosan fordítok, meg tanulok :rolleyes: Viszont ezt tényleg be akarom pótolni egyszer!!! Olyan rég lovagoltam csikóval, mondjuk ilyen csöpp szépséggel meg még soha! Egyébként meg nagyon jól éreztem magam és szintúgy örülök a személyes találkának! ;) V!

#6790 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 18:47

Sybelle, lovak adottak, csikó adott, terep adott. :D Ha az időtényező is adott lesz mindekét részről, jössz, oszt megyünk. ;) Látom itt ólálkodik frissen regisztrált húgom, beetyna néven. :) Ha írna ide, fogadjuk be Őt, jó? ;) :)

Edited by roni, 2007 április 23. - 19:30.

#6791 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 19:30

Mondjuk én a csõdört erõsen kihagytam volna, valami békés lusta állattal viszont szívesen én is... ha legközelebb még lesz rá lehetõség :) Bár most Sybelle-el is egyeztettünk... hm ... hm... :)

#6792 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 19:32

Majd Dé beszámol, hogy milyen békés, lusta állat is az a csõdör. :) :ang: De tényleg, úgyhogy rá is szeretettel várlak bármikor Téged is! :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 19:47

Igen, a kisleány még annál is szebb, mint ahogy a nagyon szép képek mutatják :ang: Örültem, hogy találkoztam veletek, mindenkivel! :) A reggel is már szorgosan telt nálunk a tanyán, aztán nyakunkba vettük Pécelt is... A tereprõl és Fidóról: elõször nem akartam felülni, leginkább, mert utcai ruha volt csak nálam, és hát még várt rám 1-1,5 óra tömegközlekedés is hazafelé, de aztán hagytam magam megfûzni (nem volt nagy feladat). :D A helyem legalább bérelve volt az összes közlekedési eszközön. Fidó tényleg nagyon jól nevelt csõdör, a legnagyobb csõdörség, amit mûvelt egész úton, hogy a legelõ mellett elhaladva oda-vissza nyomta a vakert a lovaknak, meg pár lépés erejéig tette-vette magát, ám semmi extra csõdöröset nem csinált. :ang: Elõször állti hülyén éreztem magam rajta; egy éve kb, hogy utoljára más lovon ültem, mint a sajátom, így eszméletlenül szokatlan érzés volt, kb úgy ülhettem ott, mint aki még sose ült lovon, de aztán az elsõ vágta után már teljesen egymásra hangolódtunk, és elmúlt a szokatlan érzés. Nagyon-nagyon örülök roni spontán ajánlatának, nagyon jól esett, szép volt a környék, édes az elõttünk tiplizõ kiscsikó, Fidó klassz partner volt, örültem hogy volt lehetõségem más lovon is ülni végre (fõleg egy vad csõdörön), és nem utolsó sorban újra ronival lovagolni - köszönöm szépen :ang:

#6794 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 23. - 20:03

Igen, Fidó nem úgy nézett ki, mint egy fenevad... :) No, roni szavadon is foglak és megyek hozzátok lovazni, amint lesz rá egy kis idõm. Valóban PH-val félig-meddig lezsíroztunk egy közös lovazást valamikorra a nem túl távoli jövõre. :) PH mikor is lesz az? :) V!

#6795 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 23. - 22:02

Sziasztok! Nagyon jól éreztem magam ma Veletek, a lovak pedig nagyon helyesek! :)
Köszönöm Dé-nek a szervezést, PH-nak a fuvart, roninak a vendéglátást, Sybelle-nek a csevegést... :D
Íme a fotók (kérlek nézzétek el nekem, hogy itt-ott lelóg a képrõl ez-az, abszolút amatõr szinten ûzöm a fotózást...). (Ja és én még nem jöttem rá, hogyan lehet az egyes képek között lapozni... Egyelõre nagyon nem vagyok kibékülve ezzel az új fríméles fotótárral, amibe átpakolták az ex t-online-t. :rolleyes: )
Ja, és itt az alibim is, amiért olyan hamar leléptem... :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 6:23

Mi is örültünk ma neked (meg magunknak :gm:)! :ang:
Jobb oldalt lejjebb lehet lapozni az indexképek között, de kissé valóban körülményes lett ez az új rendszer, legalábbis jobb funkciót én sem találtam rajta :D
Jók lettek a képek Toj, találtam benne egy-két érdekes gyöngyszemet, amiken jót mulattam, pl az elején valahol Sybelle brékel nekünk háttal, de pl ez se rossz, ahogy zsűrizzük a csikót. Ezmeg pl tök szép, és rajta van az egész állatsereglet :)
Jaj, hát az alibid is elfogadható asszem :kocc:

Edited by Dé, 2007 április 24. - 6:25.

#6797 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 7:13

Igen, Fidó nem úgy nézett ki, mint egy fenevad... :) No, roni szavadon is foglak és megyek hozzátok lovazni, amint lesz rá egy kis idõm. Valóban PH-val félig-meddig lezsíroztunk egy közös lovazást valamikorra a nem túl távoli jövõre. :) PH mikor is lesz az? :)

V!

Hát igen! :D De velem idõpontot egyeztetni :gm: :D hehe... az egy GoldenGlobe-os alakítás szerintem :D Mindenesetre valamit tényleg össze kéne hozni, mert ez a dunaparton vágtatok a bokáig érõ vízben, ez valahogy úgy nagyon nagyon iggatja a fantáziám :D ;)

#6798 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 7:17

Köszi Dé! :)
Sejtettem, hogy a 29-es tetszeni fog! :D Nekem is az meg a 31-es a kedvencem - többek között... :cool: Hát na, szépek és ügyesek voltak az "alanyok". ;)

Edited by TojHorz, 2007 április 24. - 7:19.

#6799 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 24. - 12:31

Valóban nagyon jó képek, csak engem kéne letörölni róluk... :P Nekem az tetszik a legjobban, ahol a 3 állatka együtt megy, meg az elején, amikor acsikasz egyedül áll. :) V!

#6800 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 24. - 16:12

Valóban nagyon jó képek, csak engem kéne letörölni róluk... :P Nekem az tetszik a legjobban, ahol a 3 állatka együtt megy, meg az elején, amikor acsikasz egyedül áll. :)

V!

Hehe, hát nekem is van pár "kedvencem"! amelyeket nyugodtan ki lehetne iktatni :D :D :D