Lovas filmek
Közzétéve 2009 január 2. - 16:50
Közzétéve 2009 január 3. - 18:52
Edited by RIDERMAN, 2009 január 3. - 18:53.
Közzétéve 2009 január 4. - 17:43
Megjelent a Suttogjunk együtt 1-2 és A kommunikáció alapjai 2-3-4.
Nagyon keresem ezeket!
Cserébe magyar ill. külföldi DVD-ket adok. Pl.: Dallos, Karen Rohlf, Nevzorov, Linda Tellington, Parelli, Monthy, Philippe Carl, El caballo lusitano....
Írj, és listát küldök a csere DVD-krõl!
lunaliza@freemail.hu
Edited by medlenn, 2009 január 4. - 17:44.
Közzétéve 2009 január 5. - 9:46
Véletlenül sikerült felvennem, a Viasatról egy több mint egyórás dokumentumfilmet, Kétszersültröl (A VÁGTA!)
hihetetlen jó és tele van archív felvételekkel a 30-as évekbõl.
Ha valakinek van ötlete hogyan lehet ezt a T-HOME féle kütyübõl "kivarázsolni" megköszönném mivel ki szeretném írni DVD-re.
A Kétszersült-Admirális verseny eszméletlen (eredetiben is)!!!!!!
Nekem úgy sikerült, hogy a tv-vel kötöttem össze a számítógépet. A t-home-on sajna az usb le van tiltva. Kellett a gépbe egy tv-tuner kártya. Az elsõ pár átmásolásom nem lett túl jó, de az utóbbiak azért egész nézhetõek

Közzétéve 2009 január 6. - 10:15

Közzétéve 2009 január 13. - 18:33
Közzétéve 2009 január 13. - 18:58
Van belõle film? Nem is tudtam.És a Lovasokat valaki meg tudná nekem írni?
Közzétéve 2009 január 14. - 11:47

Közzétéve 2009 január 21. - 20:23
Közzétéve 2009 január 26. - 21:07

Közzétéve 2009 január 27. - 9:14
Közzétéve 2009 január 28. - 8:30
Közzétéve 2009 január 29. - 23:33

Közzétéve 2009 január 31. - 19:18
Közzétéve 2009 január 31. - 20:45
Nekem úgy sikerült, hogy a tv-vel kötöttem össze a számítógépet. A t-home-on sajna az usb le van tiltva. Kellett a gépbe egy tv-tuner kártya. Az elsõ pár átmásolásom nem lett túl jó, de az utóbbiak azért egész nézhetõek
lettek. Még kéne a beállításokkal játszani a gépemen. Viszont nem csak a t-home-ból tudsz másolni, hanem bármibõl, ami a tévén megy.
Köszönöm a tippet megpróbáljuk!

Közzétéve 2009 február 7. - 18:59
ezeket én letöltöttem a http://wda.dtsh.hu/ -rõl .

:
- A fekete szépség :
Manapság ritka az a film, melyet az egész család együtt nézhet meg: az, amelyen a szülõk és gyerekek egyaránt jól szórakoznak. És most megint ott ülhet a család a kanapén - megérkezett a Fekete Szépség. Egy gyönyörû ló, aki olyan okos, hogy akár ember lehetne. Mégis hihetetlen kalamajkákba keveredik. Túlságosan is bízik a kétlábúakban, azt hiszi, mindenki olyan, mint elsõ, szeretõ gazdái. Azért ne essünk kétségbe: hõsünk végül igazi barátra és otthonra lel.
-Gyerek a nyeregben :
A tizenöt éves Patrick édesapja amerikaifutball játékos volt. Jim azt szeretné, ha fia a nyomdokaiba lépne, és profi sportoló lenne belõle. Ám Patrickot sohasem érdekelte a foci, sem a baseball, de még az atlétika sem. A fiú egy blueszenésszel, Houston Jonesszal barátkozik. Az apja azonban rossz szemmel nézi kettejük kapcsolatát. Fiatalon Jones zsoké és lovas edzõ volt. Amikor kiszabadít egy sérült versenylovat, meg van gyõzõdve arról, hogy ezzel az állattal újra a csúcsra juthat. Benevezi a nemzeti akadályversenyre, de csak hat hét van a felkészülésre. Patrick és két másik gyerek segít neki.
-Holdtánc és Pepita :
A különös nevû Moondance Alexander életre való tinilány, aki bogaras édesanyjával él, és újabb eseménytelen nyári szünet elé néz. Egy napon azonban rátalál egy Pepita nevû foltos pónira, ami megszökött a karámjából. Moondance visszaviszi a lovat tulajdonosának, a mogorva és titokzatos Dante Longprének, és amikor megtudja, hogy Pepitában egy ugróbajnok veszett el, rábeszéli Dantét, hogy készítse fel õt és Pepitát a Bow Valley-i ugrató versenyre. Kortársai rosszindulatú áskálódása ellenére Moondance bebizonyítja, hogy a kitartás, a hûség és a bátran felvállalt egyéniség elnyeri méltó jutalmát.
-Flicka :
Katy mindenáron szeretné meggyõzni édesapját, hogy az õ helye a ranchon, a családi gazdaság irányításával foglalkozna. Mivel édesapja mindenképpen egyetemre szeretné küldeni, Katy egy nap befog egy vadlovat és elhatározza, hogy mindenképpen hátaslovat "farag" belõle...
-A fekete paripa :
A film az 1979-ben készült, nagysikerû és legendás családi kaland, A fekete táltos elõzményeirõl szól. A nagyszabású, rendkívül látványos produkció különlegessége, hogy ez az elsõ nagyátékfilm, amelyet a Disney az Egyesült Államokban egyre népszerûbb gigantikus, IMAX-mozivásznakra álmodott, ennek köszönhetõen a látvány még pazarabb, mint a "hagyományos" technikával készült produkciók esetében.
A helyszín Észak-Afrika, a második világháború végén. A történelem kegyetlen viharai elszakították családjától a kis Neerát, aki egyedül, elhagyatva és reményvesztetten bolyong a sivatagban. Váratlan segítsége akar azonban a lánynak: egy gyönyörû fekete táltos bukkan fel, aki hamarosan igazi lelki társa lesz a kis embernek.
A fekete paripa - akit Neera Shetannak nevez - visszaviszi a lányt nagyapjához, és a hosszú út során barátságuk és az egymás iránti bizalmuk egyre nõ. Neera elhatározza, hogy ha hazaérnek, a vad Shetannal benevez városuk évente megrendezett nagy lóversenyére és visszaszerzi nagyapja igaztalanul elveszített becsületét...
Érdemes néhányat megnézni, jó fimek!

Közzétéve 2009 február 7. - 20:04
nincs meg vkinek a Fenyvesvölgyi kalandok sorozat?
Ja,amiben a hevedert kantárnak hívják?

Közzétéve 2009 február 7. - 20:11
Közzétéve 2009 február 8. - 7:31
Közzétéve 2009 február 8. - 8:51
Ja,amiben a hevedert kantárnak hívják?
hát jah

Közzétéve 2009 február 23. - 15:00
Közzétéve 2009 február 23. - 19:28
Tudok mondani pár jó lovas fimet már ha valakit érdekel,
ezeket én letöltöttem a http://wda.dtsh.hu/ -rõl .![]()
:
- A fekete szépség :
Manapság ritka az a film, melyet az egész család együtt nézhet meg: az, amelyen a szülõk és gyerekek egyaránt jól szórakoznak. És most megint ott ülhet a család a kanapén - megérkezett a Fekete Szépség. Egy gyönyörû ló, aki olyan okos, hogy akár ember lehetne. Mégis hihetetlen kalamajkákba keveredik. Túlságosan is bízik a kétlábúakban, azt hiszi, mindenki olyan, mint elsõ, szeretõ gazdái. Azért ne essünk kétségbe: hõsünk végül igazi barátra és otthonra lel.
-Gyerek a nyeregben :
A tizenöt éves Patrick édesapja amerikaifutball játékos volt. Jim azt szeretné, ha fia a nyomdokaiba lépne, és profi sportoló lenne belõle. Ám Patrickot sohasem érdekelte a foci, sem a baseball, de még az atlétika sem. A fiú egy blueszenésszel, Houston Jonesszal barátkozik. Az apja azonban rossz szemmel nézi kettejük kapcsolatát. Fiatalon Jones zsoké és lovas edzõ volt. Amikor kiszabadít egy sérült versenylovat, meg van gyõzõdve arról, hogy ezzel az állattal újra a csúcsra juthat. Benevezi a nemzeti akadályversenyre, de csak hat hét van a felkészülésre. Patrick és két másik gyerek segít neki.
-Holdtánc és Pepita :
A különös nevû Moondance Alexander életre való tinilány, aki bogaras édesanyjával él, és újabb eseménytelen nyári szünet elé néz. Egy napon azonban rátalál egy Pepita nevû foltos pónira, ami megszökött a karámjából. Moondance visszaviszi a lovat tulajdonosának, a mogorva és titokzatos Dante Longprének, és amikor megtudja, hogy Pepitában egy ugróbajnok veszett el, rábeszéli Dantét, hogy készítse fel õt és Pepitát a Bow Valley-i ugrató versenyre. Kortársai rosszindulatú áskálódása ellenére Moondance bebizonyítja, hogy a kitartás, a hûség és a bátran felvállalt egyéniség elnyeri méltó jutalmát.
-Flicka :
Katy mindenáron szeretné meggyõzni édesapját, hogy az õ helye a ranchon, a családi gazdaság irányításával foglalkozna. Mivel édesapja mindenképpen egyetemre szeretné küldeni, Katy egy nap befog egy vadlovat és elhatározza, hogy mindenképpen hátaslovat "farag" belõle...
-A fekete paripa :
A film az 1979-ben készült, nagysikerû és legendás családi kaland, A fekete táltos elõzményeirõl szól. A nagyszabású, rendkívül látványos produkció különlegessége, hogy ez az elsõ nagyátékfilm, amelyet a Disney az Egyesült Államokban egyre népszerûbb gigantikus, IMAX-mozivásznakra álmodott, ennek köszönhetõen a látvány még pazarabb, mint a "hagyományos" technikával készült produkciók esetében.
A helyszín Észak-Afrika, a második világháború végén. A történelem kegyetlen viharai elszakították családjától a kis Neerát, aki egyedül, elhagyatva és reményvesztetten bolyong a sivatagban. Váratlan segítsége akar azonban a lánynak: egy gyönyörû fekete táltos bukkan fel, aki hamarosan igazi lelki társa lesz a kis embernek.
A fekete paripa - akit Neera Shetannak nevez - visszaviszi a lányt nagyapjához, és a hosszú út során barátságuk és az egymás iránti bizalmuk egyre nõ. Neera elhatározza, hogy ha hazaérnek, a vad Shetannal benevez városuk évente megrendezett nagy lóversenyére és visszaszerzi nagyapja igaztalanul elveszített becsületét...
Érdemes néhányat megnézni, jó fimek!
én is innen töltök,jó filmek :yeah:
Közzétéve 2009 február 23. - 19:35
én is innen töltök,jó filmek :yeah:
aztán itt ha regizel/elõfizetsz pl 2napra,annyit töltesz azalatt,amennyi jólesik?
Közzétéve 2009 február 26. - 21:22
Közzétéve 2009 február 27. - 18:25
Közzétéve 2009 február 27. - 18:31
M1-en fél 7 körül szokott kezdõdni a mcleodlányai címû lovas sorozat, nem tudom valaki nézte-e, csak nem tudom, hogy teljesen vége lett a sorozatnak, vagy még lesz-e folytatása... :confused:
Elvileg -ha jól tudom -3 évad ment le az M1-en. Van még 5 évad. A Hallmarkon is ment, de már vége.
Tényleg jó lenne, ha folytatnák. A you tube-on van egy-két rész magyarul is.
Közzétéve 2009 március 9. - 8:14
Közzétéve 2009 március 30. - 10:10
Közzétéve 2009 április 1. - 22:18
Közzétéve 2009 április 1. - 22:34
Hol lehet ezt megszerezni??
Innen letölthetõ!(300Ft 3 nap korlátlan letöltés, van még pár lovas film az oldalon)
http://dma.dtsh.hu/?...%...p;x=17&y=12
Guest_Mongol_*
Közzétéve 2009 április 2. - 13:17

Részlet...
Egy hosszabb..
Edited by Mongol, 2009 április 2. - 13:23.
Közzétéve 2009 április 4. - 11:03
Közzétéve 2009 április 10. - 17:53
Közzétéve 2009 április 10. - 21:38
Mongol, ebben a filmben van egy olyan jelenet, ahol kuvaszok szednek le egy lovast a lóról?Talpuk alatt fütyül a szél. Tele lovakkal (már az elsõ jelenetben ménest hajtanak) betyárokkal, lókötõkket.
Részlet...
Egy hosszabb..
Közzétéve 2009 április 12. - 12:39
Sziasztok.
Én az alábbi lovas filmeket keresem.
- Palomino
- Kemény lecke (Breaking Free 1995)
- Fehér villám (Lightning - The White Stallion)
Ha valaki tud segíteni a megszerzésében kérem jelezze apacsapa@mailbox.hu
Cserébe elég sok ritkaságszámba menõ lovas filmem van.
Valamint keresem LÓBARÁT2 nevû felhasználót, mert évekkel ezelõtt azt írta megvan neki a ehér villám, de az üzenetemre sajnos nem reagált, vagy nem kapta meg.
Köszi elõre is minden segítséget.
Na,ezek pont engem is érdekelnének, legfõképpen a Kemény lecke!
Igaz,nem lovas film,de a Fortress nincs meg vkinek?

(mik azok a ritka lovas filmek?)