Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#641 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 2. - 16:50

Fekete Róka - m1 - most!

#642 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 3. - 18:52

Véletlenül sikerült felvennem, a Viasatról egy több mint egyórás dokumentumfilmet, Kétszersültröl (A VÁGTA!) hihetetlen jó és tele van archív felvételekkel a 30-as évekbõl. Ha valakinek van ötlete hogyan lehet ezt a T-HOME féle kütyübõl "kivarázsolni" megköszönném mivel ki szeretném írni DVD-re. A Kétszersült-Admirális verseny eszméletlen (eredetiben is)!!!!!!

Edited by RIDERMAN, 2009 január 3. - 18:53.

#643 medlenn

medlenn

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 4. - 17:43

Sziasztok!

Megjelent a Suttogjunk együtt 1-2 és A kommunikáció alapjai 2-3-4.
Nagyon keresem ezeket!
Cserébe magyar ill. külföldi DVD-ket adok. Pl.: Dallos, Karen Rohlf, Nevzorov, Linda Tellington, Parelli, Monthy, Philippe Carl, El caballo lusitano....

Írj, és listát küldök a csere DVD-krõl!

lunaliza@freemail.hu

Edited by medlenn, 2009 január 4. - 17:44.

#644 Frakk0310

Frakk0310

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.111 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 5. - 9:46

Véletlenül sikerült felvennem, a Viasatról egy több mint egyórás dokumentumfilmet, Kétszersültröl (A VÁGTA!)
hihetetlen jó és tele van archív felvételekkel a 30-as évekbõl.
Ha valakinek van ötlete hogyan lehet ezt a T-HOME féle kütyübõl "kivarázsolni" megköszönném mivel ki szeretném írni DVD-re.
A Kétszersült-Admirális verseny eszméletlen (eredetiben is)!!!!!!

Nekem úgy sikerült, hogy a tv-vel kötöttem össze a számítógépet. A t-home-on sajna az usb le van tiltva. Kellett a gépbe egy tv-tuner kártya. Az elsõ pár átmásolásom nem lett túl jó, de az utóbbiak azért egész nézhetõek :) lettek. Még kéne a beállításokkal játszani a gépemen. Viszont nem csak a t-home-ból tudsz másolni, hanem bármibõl, ami a tévén megy.

#645 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 6. - 10:15

Hahó! Lemaradtam a Herriot dokis filmrõl :( . Pedig nagy kedvenc, de így jár az aki nem nézegeti a topicot elég sûrûn.. Milyen volt? Esetleg ha felvette valaki azt szivesen megkörnyékezném egy átírási/átmásolási ajánlattal :D

#646 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 10. - 20:20

Vasárnap az HBO-n 16:40kor lesz a Flicka címû film

#647 maxika2004

maxika2004

Új vendég

• Fórumtag
  • 3 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 13. - 18:33

Sziasztok ! Keresnék lovas filmeket,legjobban az alábbiak érdekelnének, Lóbolondok,Lovas Etûdök,Szabad, mint a szél A fekete táltos,Pat Parelli részei,Vakvágta a jövõbe szivesen cserélnék is,de bármilyen megoldás érdekel ! és mindenféle lovas filmet szivesen fogadnék! maxika2004@yahoo.com

#648 Bazsi5678

Bazsi5678

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 13. - 18:58

És a Lovasokat valaki meg tudná nekem írni? :ang:

Van belõle film? Nem is tudtam.

#649 Szehmet

Szehmet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.201 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 14. - 11:47

Akit érdekel,most megy a Hallmarkon a vakvágta a jövõbe :)

#650 Csinibaba

Csinibaba

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 21. - 20:23

Sziasztok! Én most keveredtem ide, es nagyon -nagyon megörültem ennek a topicnak! Legalabb 5-6 éve keresem a Lovasok cimû filmet, sokaig meg volt videon,de mar nem talalom! Ha tudtok segiteni, szoljatok! Elõre is köszi!

#651 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 26. - 21:07

Ez a Lovasok engem is érdekelne, még nem hallottam róla, de szívesen megnézném :) Apropó, úgy emlékszem valaki anno kereste az Ico, a bátor lovacska címû rajzfilmet.......még mindig aktuális lenne a dolog?

#652 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 27. - 9:14

Még mindig keresem a Kemény lecke(Breaking free) címû filmet,nagyon-nagyon-nagyon.... Bármilyen formában....

#653 Csinibaba

Csinibaba

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 28. - 8:30

Cserébe a Lovasokért tudok küldeni Lovas etüdök több részét, Patt Parelli vagy Monty dvd-t!

#654 Mietta

Mietta

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 29. - 23:33

Én most néztem meg a Hidalgó a tûz óceánja címû fimet ! :guny: Nekem nagyon bejött. :hu: Bár ezt a "kék ember½dolgot még nem igazán értem benne de sebaj :confused: , ajánlom minden lovasnak(és nem lovasnak is)!

#655 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 31. - 8:05

Ma 8:35-tõl a Duna tv-n Csutak és a szürke ló

#656 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 31. - 19:18

nincs meg vkinek a Fenyvesvölgyi kalandok sorozat?

#657 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 31. - 20:45

Nekem úgy sikerült, hogy a tv-vel kötöttem össze a számítógépet. A t-home-on sajna az usb le van tiltva. Kellett a gépbe egy tv-tuner kártya. Az elsõ pár átmásolásom nem lett túl jó, de az utóbbiak azért egész nézhetõek :) lettek. Még kéne a beállításokkal játszani a gépemen. Viszont nem csak a t-home-ból tudsz másolni, hanem bármibõl, ami a tévén megy.

Köszönöm a tippet megpróbáljuk! :kv:

#658 Mietta

Mietta

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 7. - 18:59

Tudok mondani pár jó lovas fimet már ha valakit érdekel,
ezeket én letöltöttem a http://wda.dtsh.hu/ -rõl . :P

:
- A fekete szépség :

Manapság ritka az a film, melyet az egész család együtt nézhet meg: az, amelyen a szülõk és gyerekek egyaránt jól szórakoznak. És most megint ott ülhet a család a kanapén - megérkezett a Fekete Szépség. Egy gyönyörû ló, aki olyan okos, hogy akár ember lehetne. Mégis hihetetlen kalamajkákba keveredik. Túlságosan is bízik a kétlábúakban, azt hiszi, mindenki olyan, mint elsõ, szeretõ gazdái. Azért ne essünk kétségbe: hõsünk végül igazi barátra és otthonra lel.

-Gyerek a nyeregben :

A tizenöt éves Patrick édesapja amerikaifutball játékos volt. Jim azt szeretné, ha fia a nyomdokaiba lépne, és profi sportoló lenne belõle. Ám Patrickot sohasem érdekelte a foci, sem a baseball, de még az atlétika sem. A fiú egy blueszenésszel, Houston Jonesszal barátkozik. Az apja azonban rossz szemmel nézi kettejük kapcsolatát. Fiatalon Jones zsoké és lovas edzõ volt. Amikor kiszabadít egy sérült versenylovat, meg van gyõzõdve arról, hogy ezzel az állattal újra a csúcsra juthat. Benevezi a nemzeti akadályversenyre, de csak hat hét van a felkészülésre. Patrick és két másik gyerek segít neki.

-Holdtánc és Pepita :
A különös nevû Moondance Alexander életre való tinilány, aki bogaras édesanyjával él, és újabb eseménytelen nyári szünet elé néz. Egy napon azonban rátalál egy Pepita nevû foltos pónira, ami megszökött a karámjából. Moondance visszaviszi a lovat tulajdonosának, a mogorva és titokzatos Dante Longprének, és amikor megtudja, hogy Pepitában egy ugróbajnok veszett el, rábeszéli Dantét, hogy készítse fel õt és Pepitát a Bow Valley-i ugrató versenyre. Kortársai rosszindulatú áskálódása ellenére Moondance bebizonyítja, hogy a kitartás, a hûség és a bátran felvállalt egyéniség elnyeri méltó jutalmát.

-Flicka :

Katy mindenáron szeretné meggyõzni édesapját, hogy az õ helye a ranchon, a családi gazdaság irányításával foglalkozna. Mivel édesapja mindenképpen egyetemre szeretné küldeni, Katy egy nap befog egy vadlovat és elhatározza, hogy mindenképpen hátaslovat "farag" belõle...

-A fekete paripa :

A film az 1979-ben készült, nagysikerû és legendás családi kaland, A fekete táltos elõzményeirõl szól. A nagyszabású, rendkívül látványos produkció különlegessége, hogy ez az elsõ nagyátékfilm, amelyet a Disney az Egyesült Államokban egyre népszerûbb gigantikus, IMAX-mozivásznakra álmodott, ennek köszönhetõen a látvány még pazarabb, mint a "hagyományos" technikával készült produkciók esetében.
A helyszín Észak-Afrika, a második világháború végén. A történelem kegyetlen viharai elszakították családjától a kis Neerát, aki egyedül, elhagyatva és reményvesztetten bolyong a sivatagban. Váratlan segítsége akar azonban a lánynak: egy gyönyörû fekete táltos bukkan fel, aki hamarosan igazi lelki társa lesz a kis embernek.
A fekete paripa - akit Neera Shetannak nevez - visszaviszi a lányt nagyapjához, és a hosszú út során barátságuk és az egymás iránti bizalmuk egyre nõ. Neera elhatározza, hogy ha hazaérnek, a vad Shetannal benevez városuk évente megrendezett nagy lóversenyére és visszaszerzi nagyapja igaztalanul elveszített becsületét...

Érdemes néhányat megnézni, jó fimek! :D

#659 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 7. - 20:04

nincs meg vkinek a Fenyvesvölgyi kalandok sorozat?

Ja,amiben a hevedert kantárnak hívják? :D

#660 Delta

Delta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 7. - 20:11

Nekem megvan a Lovasok, sajna videón, és már elég meggyötört minõségben. Valahogy digitalizálni kéne...

#661 terembura

terembura

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 917 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 8. - 7:31

Van egy lengyel film a tarpánokról. Nincs meg véletlenül valakinek? Megvenném vagy egy másolat is jó lenne.

#662 Jasmine20

Jasmine20

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 8. - 8:51

Ja,amiben a hevedert kantárnak hívják? :D

hát jah :gm: voltak hibák de nekem teccett :D

#663 Sekhnemet

Sekhnemet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 92 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 23. - 15:00

Sziasztok! Febr 9-én volt az m2-n A lány és Grand c. szovjet film. Nem vette fel valaki véletlenül?

#664 betyár

betyár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 23. - 19:28

Tudok mondani pár jó lovas fimet már ha valakit érdekel,
ezeket én letöltöttem a http://wda.dtsh.hu/ -rõl . :P

:
- A fekete szépség :

Manapság ritka az a film, melyet az egész család együtt nézhet meg: az, amelyen a szülõk és gyerekek egyaránt jól szórakoznak. És most megint ott ülhet a család a kanapén - megérkezett a Fekete Szépség. Egy gyönyörû ló, aki olyan okos, hogy akár ember lehetne. Mégis hihetetlen kalamajkákba keveredik. Túlságosan is bízik a kétlábúakban, azt hiszi, mindenki olyan, mint elsõ, szeretõ gazdái. Azért ne essünk kétségbe: hõsünk végül igazi barátra és otthonra lel.

-Gyerek a nyeregben :

A tizenöt éves Patrick édesapja amerikaifutball játékos volt. Jim azt szeretné, ha fia a nyomdokaiba lépne, és profi sportoló lenne belõle. Ám Patrickot sohasem érdekelte a foci, sem a baseball, de még az atlétika sem. A fiú egy blueszenésszel, Houston Jonesszal barátkozik. Az apja azonban rossz szemmel nézi kettejük kapcsolatát. Fiatalon Jones zsoké és lovas edzõ volt. Amikor kiszabadít egy sérült versenylovat, meg van gyõzõdve arról, hogy ezzel az állattal újra a csúcsra juthat. Benevezi a nemzeti akadályversenyre, de csak hat hét van a felkészülésre. Patrick és két másik gyerek segít neki.

-Holdtánc és Pepita :
A különös nevû Moondance Alexander életre való tinilány, aki bogaras édesanyjával él, és újabb eseménytelen nyári szünet elé néz. Egy napon azonban rátalál egy Pepita nevû foltos pónira, ami megszökött a karámjából. Moondance visszaviszi a lovat tulajdonosának, a mogorva és titokzatos Dante Longprének, és amikor megtudja, hogy Pepitában egy ugróbajnok veszett el, rábeszéli Dantét, hogy készítse fel õt és Pepitát a Bow Valley-i ugrató versenyre. Kortársai rosszindulatú áskálódása ellenére Moondance bebizonyítja, hogy a kitartás, a hûség és a bátran felvállalt egyéniség elnyeri méltó jutalmát.

-Flicka :

Katy mindenáron szeretné meggyõzni édesapját, hogy az õ helye a ranchon, a családi gazdaság irányításával foglalkozna. Mivel édesapja mindenképpen egyetemre szeretné küldeni, Katy egy nap befog egy vadlovat és elhatározza, hogy mindenképpen hátaslovat "farag" belõle...

-A fekete paripa :

A film az 1979-ben készült, nagysikerû és legendás családi kaland, A fekete táltos elõzményeirõl szól. A nagyszabású, rendkívül látványos produkció különlegessége, hogy ez az elsõ nagyátékfilm, amelyet a Disney az Egyesült Államokban egyre népszerûbb gigantikus, IMAX-mozivásznakra álmodott, ennek köszönhetõen a látvány még pazarabb, mint a "hagyományos" technikával készült produkciók esetében.
A helyszín Észak-Afrika, a második világháború végén. A történelem kegyetlen viharai elszakították családjától a kis Neerát, aki egyedül, elhagyatva és reményvesztetten bolyong a sivatagban. Váratlan segítsége akar azonban a lánynak: egy gyönyörû fekete táltos bukkan fel, aki hamarosan igazi lelki társa lesz a kis embernek.
A fekete paripa - akit Neera Shetannak nevez - visszaviszi a lányt nagyapjához, és a hosszú út során barátságuk és az egymás iránti bizalmuk egyre nõ. Neera elhatározza, hogy ha hazaérnek, a vad Shetannal benevez városuk évente megrendezett nagy lóversenyére és visszaszerzi nagyapja igaztalanul elveszített becsületét...
Érdemes néhányat megnézni, jó fimek! :D

én is innen töltök,jó filmek :yeah:

#665 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 23. - 19:35

én is innen töltök,jó filmek :yeah:

aztán itt ha regizel/elõfizetsz pl 2napra,annyit töltesz azalatt,amennyi jólesik?

#666 Bazsi5678

Bazsi5678

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 24. - 16:28

Ma 18:00-tól lesz a Hallmarkon A csikó címû film.
Leírás

#667 Mietta

Mietta

Új vendég

• Fórumtag
  • 23 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 21:22

Igen annyit töltesz le amennyit akarsz!

#668 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 27. - 18:25

M1-en fél 7 körül szokott kezdõdni a mcleodlányai címû lovas sorozat, nem tudom valaki nézte-e, csak nem tudom, hogy teljesen vége lett a sorozatnak, vagy még lesz-e folytatása... :confused:

#669 Bitang

Bitang

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 52 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 27. - 18:31

M1-en fél 7 körül szokott kezdõdni a mcleodlányai címû lovas sorozat, nem tudom valaki nézte-e, csak nem tudom, hogy teljesen vége lett a sorozatnak, vagy még lesz-e folytatása... :confused:

Elvileg -ha jól tudom -3 évad ment le az M1-en. Van még 5 évad. A Hallmarkon is ment, de már vége.
Tényleg jó lenne, ha folytatnák. A you tube-on van egy-két rész magyarul is.

#670 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 28. - 10:32

holnap kezdõdik

#671 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 9. - 8:14

Épp errõl akartam írni!Sztem nagyon jó! :yeah:

#672 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 30. - 10:10

Tegnap láttam a Moondance Alexander c. filmet. (Magyarul Holdtánc és Pepita címen is fut.) Aranyos kis lovas film, és igaz történet alapján készült.

#673 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 1. - 22:18

Hol lehet ezt megszerezni??

#674 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 1. - 22:28

Árusítják pár helyen. Pl. itt.

Most megy a Fegyvertársak c. film az RTL Klubon. :yeah:

#675 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 1. - 22:34

Hol lehet ezt megszerezni??

Innen letölthetõ!(300Ft 3 nap korlátlan letöltés, van még pár lovas film az oldalon)
http://dma.dtsh.hu/?...%...p;x=17&y=12

#676 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2009 április 2. - 13:17

Talpuk alatt fütyül a szél. Tele lovakkal (már az elsõ jelenetben ménest hajtanak) betyárokkal, lókötõkket. :)

Részlet...

Egy hosszabb..

Edited by Mongol, 2009 április 2. - 13:23.

#677 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 4. - 11:03

Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (western, 160 perc, 2007) Cinemax, 20:00 Rendezõ: Andrew Dominik Fõszereplõk: Mary-Louise Parker, Brad Pitt, Casey Affleck 1881-et írunk, Jesse (Brad Pitt) 34 éves. Miközben a következõ nagy rablást tervezgeti, folytatja harcát ellenségei ellen is. A legnagyobb veszélyt azonban azok jelentik, akikben a leginkább megbízik.

#678 sonny64

sonny64

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 10. - 17:53

Sziasztok. Én az alábbi lovas filmeket keresem. - Palomino - Kemény lecke (Breaking Free 1995) - Fehér villám (Lightning - The White Stallion) Ha valaki tud segíteni a megszerzésében kérem jelezze apacsapa@mailbox.hu Cserébe elég sok ritkaságszámba menõ lovas filmem van. Valamint keresem LÓBARÁT2 nevû felhasználót, mert évekkel ezelõtt azt írta megvan neki a ehér villám, de az üzenetemre sajnos nem reagált, vagy nem kapta meg. Köszi elõre is minden segítséget.

#679 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 10. - 21:38

Talpuk alatt fütyül a szél. Tele lovakkal (már az elsõ jelenetben ménest hajtanak) betyárokkal, lókötõkket. :)

Részlet...

Egy hosszabb..

Mongol, ebben a filmben van egy olyan jelenet, ahol kuvaszok szednek le egy lovast a lóról?

#680 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 12. - 12:39

Sziasztok.
Én az alábbi lovas filmeket keresem.
- Palomino
- Kemény lecke (Breaking Free 1995)
- Fehér villám (Lightning - The White Stallion)
Ha valaki tud segíteni a megszerzésében kérem jelezze apacsapa@mailbox.hu
Cserébe elég sok ritkaságszámba menõ lovas filmem van.
Valamint keresem LÓBARÁT2 nevû felhasználót, mert évekkel ezelõtt azt írta megvan neki a ehér villám, de az üzenetemre sajnos nem reagált, vagy nem kapta meg.
Köszi elõre is minden segítséget.

Na,ezek pont engem is érdekelnének, legfõképpen a Kemény lecke!
Igaz,nem lovas film,de a Fortress nincs meg vkinek?:D ezeket úgyszólván NAGYON szeretném, ha meglennének :D
(mik azok a ritka lovas filmek?)