Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#641 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 3. - 15:09

IDÉZET(discozombi @ 2006.12.21, 23:48) Mire van igény? Ha lehet, havas napsütést!Ezek szerint már több mindenható is van, közülük az egyik egoista, mert félt a hóban fürdetéstõl.A másik pedig csak címzett megkeresés esetén teljesít?

Hát persze, hogy csak megkeresés, és a megfelelõ összeg átutalása után teljesítem a kívánságokat! Még mit gondoltál? Majd karitatív dolgozom? :D :kir:

#642 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 1:47

Túra a túloldalamraAz a múlt szombati portyázás nagyon sokat jelentett nekem. Nem az útvonal, vagy a lovaglás miatt, az a csekély kilométer, amit sikerült megtennünk az alatt a pár óra alatt, bevallom, az én túra-igényeimnek nagyon kevés. Kevés a kihívás, kevés az ismeretlen, kevés az izgalom, a távolság, a teljesítmény. El se akartam menni egyébként. Amióta Bendegúz hátán egyetlen kilométert sem tehetek meg, azóta sajnos az egész lovaglás gálya lett. Akkor ülök lóra, ha muszáj...és ettõl mindig is rettegtem: hogy egy korábban varázslatnak számító dolgot egy pálcasuhintással rutinná változtat a megélhetés nyugati boszorkánya. Persze biztos, hogy nem így lenne, ha Bendegúzom hátáról navigálhatnám a csapatot és biztosan sokkal, sokkal aktívabb és elviselhetõbb lennék. Utólag és elõre is elnézést kérek tõletek, akik szabadidõtök egy jelentõs részét itt töltitek a farmon, amiért sokszor mufurcnak, pokrócnak, idegbetegnek vagy életuntnak tûnök. Szar ezzel szembesíteni magam és röstellem nagyon, de bizony néha fáj a más sikere, vagy éppen sikertelensége...sokszor nehéz együtt érezni azzal, hogy "a fenébe, nem ugrik be jobb kézre a lovam, mit tegyek"...hiszen mit bánnám én, hogy melyik kézre vágtázna Bendegúz, ha kapna levegõt. A racionális énem tudja, hogy túl kell lépnem a meg nem érdemelt veszteségemen, a hiábavaló fájdalmamon, sõt minden erõmmel azon vagyok, hogy ez sikerüljön. Megpróbálok szeretni más lovat, talán Hana felé már van valami, de tudjátok, sajnos igazi csak egy van, pont attól AZ igazi. Szóval, igen, a szerelemlovam betegségével megférgesedett valami odabenn...és ez ellen nem nagyon használ a Promectin. De megígérem, hogy kifejlesztem az én saját lelki féreghajtómat és nem fertõzöm az állományt. Szóval, ahogy a kis nyamvadt Szakura hátán, a virgonc Hana-csikót vezetve ott baktattam leghátul, volt idõm feltérképezni a bennem és a körülöttem lévõ világot. Jó ideje tényleg úgy éreztem, ez a két világ legalább olyan távol áll egymástól, mint a ló füle a farkától. És talán éppen szombaton ismertem fel és el, hogy bizony mindkét testrészt ugyanaz a szerény méretû lóagy mozgatja és hogy a sunyításhoz majd minden esetben farokcsapás is tartozik. Elhallgattam, ahogy jókedvûen nevetgéltek, ahogy sztorizgattok, néha egymásra ripakodtok, hogy ne gyere már a nyakamba, menj már arrébb kicsit, vigyázz, rúg...elnézegettem, hogy a kerek Viking hátán megint elfordult a nyereg, hogy István lába úgy áll abban a ramaty ausztrál nyeregben, mint Donald kacsa talpai, hogy Fakónak viszont milyen jól áll az a kucsma (fõként ha nem az arcán hordja szembõl :gm:) és arra gondoltam, hogy Adri milyen régóta keresi az álomlovát, hogy Döncike hogy összecsiszolódott Csutival, hogy Anita egész pontosan fél éve ült elõször lovon...nálunk, hogy Filly az aggódó tekintetével együtt olyan nagyon jól mutat azon a kis gyönyörûségen, hogy a vendégek milyen remekül elboldogulnak a lovainkkal. Meg egyáltalán, jól éreztétek magatokat és innen kintrõl nézve hirtelen elkezdtem irigykedni. Irigykedni a jókedvetekre, a felhõtlenségetekre, az élményre, amit éppen most szereztek, meg arra, hogy majd otthon milyen jó lesz felidézni a közös lovaglás pillanatait. Aztán rájöttem, hogy egy barom vagyok: magamon kívülre zárkózom és bentre dobom a kulcsot. Csomádon összefutottunk Zsoltival, aki épp hazafelé autózott, kipattant a járgányból és a kezembe nyomott egy tartalmas laposüveget...lélekmelengetõ élmény volt. Hugi pedig felhívott, hogy merre járunk és megsúgta, Bölény már bográcsban fõzött egy egész tetemes mennyiségû forralt bort. Aztán az otthon maradt lovak izgatott üdvözlõ nyerítései közepette gyorsan lenyergeltünk és bent mindenki hangosan beszélt, mosolygott és a mûanyag pohárba adagolt forró nedüt szorongatva lassan felolvasztotta a vörösre fagyott ábrázatát. Piszok jó érzés volt látni ezt a nyüzsgést és az elégedett fáradságot rajtatok...azt hiszem, kiturkálom azt a kulcsot lassan. Köszönöm.

#643 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 8:02

A francba, Vega, könnyeket csaltál a szemembe!(Persze a könnyeknek csak egy része volt a meghatódottságtól, a másik fele pedig örömömben hullt, hogy van egy jó csapat, ahol jól érzed magad.)

#644 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 9:51

Hát persze, hogy csak megkeresés, és a megfelelõ összeg átutalása után teljesítem a kívánságokat! Még mit gondoltál? Majd karitatív dolgozom? :D :kir:

A másik is egoista.

#645 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 10:09

Alakul a féreghajtó.V: De megígérem, hogy kifejlesztem az én saját lelki féreghajtómatE: a virgonc Hana-csikót vezetve ott baktattam leghátulG: feltérképezni a bennem és a körülöttem lévõ világotA: ismertem fel és elM: Elhallgattam, elnézegettemE: mint Donald kacsa talpai, hogy Fakónak viszont milyen jól áll az a kucsma (fõként ha nem az arcán hordja szembõl )C: arra gondoltam, hogy Adri milyen régóta keresi az álomlovát, hogy Döncike hogy összecsiszolódott Csutival, hogy Anita egész pontosan fél éve ült elõször lovon...nálunk, hogy Filly az aggódó tekintetével együtt olyan nagyon jól mutat azon a kis gyönyörûségenT: Meg egyáltalán, jól éreztétek magatokat és innen kintrõl nézve hirtelen elkezdtem irigykedni. Irigykedni a jókedvetekre, a felhõtlenségetekre, az élményre, amit éppen most szereztek, meg arra, hogy majd otthon milyen jó lesz felidézni a közös lovaglás pillanatait.I: Aztán rájöttem, hogy egy barom vagyok: magamon kívülre zárkózom és bentre dobom a kulcsot.N: ...azt hiszem, kiturkálom azt a kulcsot lassan+: már csak ezt kell hozzákeverni, a többi már benned van

#646 Guest_Kamikázee_*

Guest_Kamikázee_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 4. - 11:11

Vega, én is remélem, hogy így lesz és teljes szívvel szorítok azért, hogy sikerüljönújra meglátni azt, amit mi a lovaglásban jelenleg is.És igen, féléve ültem elõször lovon, így a túrán való részvételem a Nikol és a te érdemed volt.Na jó, azért nem lehet egyszerûen lerázni, ha valamit nagyon akarok, pedig a lovaglás nem az erõsségem...Kösz mégegyszer...

#647 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 14:14

Nnnna, végre én is netközelbe kerültem :)Fantasztikus volt az évbúcsúztató túránk! Nagyon köszönöm nektek! Sokat gondolkoztam, hogy a 2 hónapja lovagolt csikómmal be merjem-e vállalni, mert azért kicsit soknak tartottam a távot így elsőre. De nem bántam meg, hogy nem külön, a legrövidebb úton mentem :) Walker mintalóként viselkedett, távolságot tartott, bármelyik lábra pöccre beugrott vágtába, amíg Nikol és Vrony lovat cserélt, szinte mi voltunk az egyetlenek, akik egy helyben, nyugodtan kivárták azt a pár perces ácsorgást, míg a többiek ott cepedliztek körülöttünk :), úgy ment át a síneken, mintha már ezredszer jártunk volna arra, és a hátunk mögül mellénk érkező váci személytől is csak egy picikét hisztikézett. Nem úgy az aszfalttól, amin oda és vissza is át kellett kelnünk... :D Gyönyörű oldallépéseket produkált, de a világért se lépett volna rá az útra :D Ez főleg visszafelé volt gáz, amikor a sötétben és a ködben már az összes ló a túloldalon volt. Kicsit paráztam, hogy az autósok nem fogják megvárni, hogy én is átérjek... És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy gratuláljak Csutinak, mert nem kis merészség volt fényvisszaverő mellény, zseblámpa, villogó nélkül kiállnia borzalmas látási viszonyok között, hogy leállítsa a forgalmat. (Egyébként ezek a kellékek mind-mind megtalálhatók a hátsó nyeregtáskámban, de a csikót ehhez még nem szoktattuk hozzá... Sebaj, majd legközelebb!)(Jah, és Nikol, Vega! Nem tudok elég hálás lenni Nektek... :yeah: :kocc: )

#648 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 14:24

... szinte mi voltunk az egyetlenek, akik...

Szörnyû ahogy alázod azt a lovat :DA bal alsó sarokban ki tartózkodik?

#649 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 14:30

Asszem Juci, Kamikázee-val a hátán. (Nem Zsurmó, ha rá gondoltál :()

#650 Guest_Kamikázee_*

Guest_Kamikázee_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 4. - 14:35

Igen-igen, az Juci volt a lelki-hasonmásom, akit én fárasztottam a túra alatt...K. :yeah:

#651 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 15:34

Na, Kedveseim!Miután egyéb úton már szinte mindenki tudja, akit érint, hivatalossá teszem :D Szombaton délután Vegáéknál megünnepeljük új családtagunk érkezését :ang:, azaz lóavató bulit tartunk. A menü igen egyszerû, Bölény-féle babgulyás, ami elõre jósolhatóan meglehetõsen finom lesz. A vegáknak gombapöri, ezen kívül süti, pogi stb. Mellé sok forralt bor, kevesebb sör és mézes pálesz, üdítõ, ezen felül az, amit a drága vendégek hoznak maguknak inni. ;) A lényeg nem ez, hanem az örömködés. (Viki, Nikol, ettõl függetlenül a társalgó vasárnapi takarítását bevállalom ;) :rolleyes: :D )Sok szeretettel várjuk a farm "lakóit" , igyekszem mindenkit személyesen is elérni, de azért terjesszétek! :) A kaja kb. fél háromra lesz kész, így elõtte egy kiadós lovaglás is belefér még. Jó idõ esetére, Vega a régi tanyájuk környékét javasolta felkeresni, ha morózus az idõ, maradhatunk a környéken is.

#652 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 16:21

:( Sajnos nem tudok ott lenni szombaton.Filly! Köszi! Tudom, kicsit vakmerõ voltam, de 1: biztos voltam benne, hogy észre fognak venni, 2: még csak 95%-ban volt sötét, 3: úgy gondoltam valahogy pedig át kell kelnünk az úton. Este párom kérdezte, hogy miért nem világítottunk telefonnal?! És milyen igaza volt! :DHogy is van a mondás? "eltûnt, mint szürke szamár a ködben" Pedig meggyõzõdésem, hogy Dömét vették észre a ködben és nem engem a hosszú, barna waxosban, ahogy integetek. :D

#653 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 16:37

Csutikám, nagyon sajnálom! Megkapod a felmentést, és majd ismételünk ;)

#654 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 17:40

Vega!Azt hiszem, mindannyiunk nevében mondom, hogy nagyon örülünk annak, amior jókedvûen, felszabadultan láthatunk Téged, és próbálunk segíteni, hogy minél több ilyen pillanat legyen! :) Donald kacsa :cool:

#655 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 17:50

amíg Nikol és Vrony lovat cserélt, szinte mi voltunk az egyetlenek, akik egy helyben, nyugodtan kivárták azt a pár perces ácsorgást, míg a többiek ott cepedliztek körülöttünk :)

Igen, szinte. Vagyis nem kizárólag. ;) Merthogy...

#656 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 18:09

[quote name='vegeta' date='2007.01.04, 01:47' post='436540'] Megpróbálok szeretni más lovat, talán Hana felé már van valami, de tudjátok, sajnos igazi csak egy van, pont attól AZ igazi. Szóval, igen, a szerelemlovam betegségével megférgesedett valami odabenn...és ez ellen nem nagyon használ a Promectin. De megígérem, hogy kifejlesztem az én saját lelki féreghajtómat és nem fertõzöm az állományt. Vega! Szerintem nincs olyan, hogy nagy "Õ"! Hiszen olyan sincs, hogy egyetlen igazi szerelem! A szeretetnek, szerelemnek rengeteg mélysége, síkja, formája van! Lehet mást is szeretni, lehet épp annyira is szeretni, ugyanúgy, de mégis kicsit másként!Persze, az egyik szerelem, szeretet nem törli ki a másik emlékét, de segít elfogadni annak valamilyen formájú elmúlását. És segít a szépre emlékezni.Szerintem...

#657 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 20:28

Na, Kedveseim!Miután egyéb úton már szinte mindenki tudja, akit érint, hivatalossá teszem :D Szombaton délután Vegáéknál megünnepeljük új családtagunk érkezését :ang:, azaz lóavató bulit tartunk.

Mennyire lesz zártkörû a buli?Mert úgy gondoltam, hogy pár hónap után szívesen szagolnék újra lovat és Veletek is jó rég találkoztunk. Szóval összekötném a kellemest a kellemessel és kiugranék párocskámmal felavatni a pacódat. :)

#658 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 22:16

Mennyire lesz zártkörû a buli?Mert úgy gondoltam, hogy pár hónap után szívesen szagolnék újra lovat és Veletek is jó rég találkoztunk. Szóval összekötném a kellemest a kellemessel és kiugranék párocskámmal felavatni a pacódat. :)

Gyere csak bátran, Zsolt,! Ill. gyertek. :kir: Örülnék nektek, tényleg rég találkoztunk :)

#659 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 9:24

Gyere csak bátran, Zsolt,! Ill. gyertek. :kir: Örülnék nektek, tényleg rég találkoztunk :)

Akkor már csak az a kérdés, hogyan lehet kijutni oda? Esetleg valaki fel tud-e venni minket a városban, mert kocsim egyelõre nincs? :(

#660 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 9:36

Ajaj! Én csak a helyi busztól, vonattól szállítást tudom felajánlani, mert már jóval korábban kimegyünk.Azt tudom, hogy Strong Steve és Andika Pestrõl jön, hozzájuk talán lehet csatlakozni. A számukat magánban meg tudom adni :)

#661 KundK

KundK

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 10:14

Ajaj! Én csak a helyi busztól, vonattól szállítást tudom felajánlani, mert már jóval korábban kimegyünk.Azt tudom, hogy Strong Steve és Andika Pestrõl jön, hozzájuk talán lehet csatlakozni. A számukat magánban meg tudom adni :)

Jó lehet a tömegközelekedés is, de azért felhívnám õket, ha megírod a számukat magánban. köszi!

#662 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 10:56

magán ment :)

#663 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 12:03

Ma pontban 15:00-kor elindulok Dömével terepre. Jön valaki? :)

#664 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 16:37

Remélem, nem áztál meg! Kedves Farmlakók (és OSh :) )!Holnap délben indul a terep a Menyecskehegy környékére, Vega vezetésével. Jó lenne, ha addigra minden potenciális résztvevõ felnyergelne ;) Az idõfelelõs urak pedig intézzenek szép idõt! Plíííz :ang:

#665 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 19:02

Na, jó' van, erről nem volt szó! :) Ha az idő jó lesz (nem csak az intézhető formájában) azaz még van esélyem úgy érkezni, hogy maradjon a "Bölénygulyásból", akkor útba ejtem Ferganát és együtt jövünk. (Legalább meglátjuk, hogy sötétben hazatalál-e. :D )

#666 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 19:25

Adrienn, nagy gratula a lóhoz! :kocc: Holnap benéznénk mi is Vau bácsival. Vau bácsi lovagol Bluenál, én meg majd elténfergek fényképezõgéppel a kezemben, megnézem már magamnak ezt a két híres farmot. :)

#667 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 21:29

Remélem, nem áztál meg! Kedves Farmlakók (és OSh :) )!Holnap délben indul a terep a Menyecskehegy környékére, Vega vezetésével. Jó lenne, ha addigra minden potenciális résztvevõ felnyergelne ;) Az idõfelelõs urak pedig intézzenek szép idõt! Plíííz :ang:

Bár a számlámra még nem érkezett semmi "idõintézési-díj", azért meglátom mit tehetek! :D

#668 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 22:58

Hux, jaj de jó! :kir: De Vau csak annyit lovagoljon, hogy Bluékkal együtt átérjen a buliba! DZ, egy extra adagot megmentek, csak neked!!! ;)István, az idõfelelõs díja egy hálás mosoly. Az mindennél többet ér :ang:

#669 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 23:08

Köszi az extra adagra vonatkozó ígérvényt, de még ha nagyon finom is lesz, nem azért megyek. A lóval érkezés nem hagy nyugodni, ha el tudok idõben jönni, nem hagyom ki!

#670 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 7:43

Remélem, nem áztál meg!

Nem, sõt! Igazi tavaszias idõ volt. Kívánom, hogy nektek ma is olyan legyen! Még jó, hogy van 2 Idõjárás-István! :DTegnap BeeSerious és Mokány társaságában lovagoltunk ki. Döme és Mokány eddig csak távolról, villanypásztorzinórnyi távolságról ismerték egymást, de most se egy sunyítás nem volt, far-, de még farokemelés sem. A 17 éves Öregfiú, ahhoz képest, hogy 99%-ban egyedül jár terepre, nagyon szocializáltan viselkedett. Hol mi mentünk elöl, hol õk és végig tartották egymás tempóját meg a távolságot.Szóval jó terep volt!És 16:30-kor battyogtunk be a tanyára és még világos volt!!! :yeah: Hosszabbodnak végre! A nappalok. :D

#671 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 21:51

Jelentem, hazaértem. Ahogy látom a legutolsó hozzászólást, ezzel én vagyok az egyedüli és a buli még javában tart. Nem is csoda, egy ilyen esemény apropóján ki kell rúgni a karám falát! (A sötétben hazatapogatózás a várakozásiamnak megfelelõen problémamentes volt, szót nem érdemel. :) )Adriennek gratulálok Medinához még egyszer, és sok örömöt kívánok hozzá!Bölénynek köszönet a jóltartásért, beleértve a finom gulyást!Vegának és Nikolnak köszönet a vendéglátásunkért, különös tekintettel Fergana jóltartására! :kocc:

#672 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 23:06

Tök királyságos volt a mai túrácska is! :) Én legalábbis nagyon élveztem!(eltekintve attól, hogy a szar nyergem némi bõrfolytonossági hiányt eszközölt a lábaimon)Nagyon élveztem ezt a minimilitari lovacskázást (direkt így, Vegáéknak, mert ezt nagyon szeretik! :D ), és remélem lassan összeszervezzük a következõt is!:)És azon talán azok is ott lesznek, akik most nem tudtak eljönni! Még talán azok is, akik el vannak tiltva tõlem! :D

#673 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 23:38

És ugye, milyen szép idõt rendeztem? :D

#674 Guest_horsegirl..._*

Guest_horsegirl..._*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 7. - 14:11

Tényleg nagyon jool sikerült a tegnapi nap, pedig szombat délelõtt még úgy volt h nem megyek a "túrára", de drága Ágóm rávett h menjek és hát ki bírna neki ellenálni:))Köszy nikol&vega h kb 10 perc alatt összeszettetek nekem 1 lovat + felszerelést, köszy Ágóm a sok röhögést:)) Ja és Steve a jooidõd!!!! :yeah:

#675 Guest_cowgirl 13_*

Guest_cowgirl 13_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 7. - 19:54

Ma voltam Nikoléknál, mióta a Römi rálépett a lábamra azóta most ültem elõször lovon, éreztem hogy kicsit kiestem a tempóbol de remélhetõleg majd belejövök. ;) Remélem pár óra eléglesz hogy megint jól menyen majd a lovaglás. :)

#676 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 19:58

Jó volt ott, Adrienn lova szép, az alkalmat pluszban különlegessé tette a január éji üldögélés a tûz mellett, máskor is vegyen valami szimpatikus ember lovat, hogy legyen ürügy elmennem. :)

#677 Bee Serious

Bee Serious

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 77 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 22:03

A 17 éves Öregfiú, ahhoz képest, hogy 99%-ban egyedül jár terepre, nagyon szocializáltan viselkedett.

Ugye ez rám is vonatkozik :D ? Köszönöm a lovaglást, mely így elsõ lépése volt Mokánnyal közös re-szocalizációs programunknak. Döme egy kultúrlény. Ugyanolyan felhõtlen élmény volt, mint a tegnapi túra. Nagyon hosszú idõ után lovagoltam együtt ennyi emberrel és talán ezért, de inkább a társaság miatt, :kir: volt. Az volt az érzésem útközben, hogy maga a Farm volt úton Vegástól, Nikolostól, lovastól, és ennek köszönhetõ az összhang. Jó, hogy meg tudtuk újra nézni és mutatni azt a vidéket. És a hazafelé vezetõ rövidebb út tényleg nem volt hosszabb! Medinára meg egyszerûen jó ránézni - volt alkalmam útközben. Adrienn, Bölény jól éreztük magunkat este is. Köszönjük. Idõnként lehetne évfordulós bulikat tartani. :gm:

#678 Brigi.horse

Brigi.horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 247 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 23:20

pár kép az ex lovamról :DPosted ImageDusika és MedinaPosted ImageIlyet is tud... :) Posted ImageMég nagyon az elején angol stílusban......azt mondják nagyon jól ugrik......Adrienn, próbáld ki......imádni fogja......hidd el...Brigi :dev:

#679 Guest_Kamikázee_*

Guest_Kamikázee_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 8. - 8:43

Üdv mindenkinek! Elõször is millió puszi és köszönet Adriennek és Bölénynek a szombati programhoz, na és a csajoknak a farmon. Minden nagyon jól sikerült...fõként a babgulyás, hát nagy gratula hozzá.A lovaglás isteni volt, mivel a szokott kis matriachámmal voltam, aki hátul nem valami nyugodtkis pára, de elõl igazi egyéniség, úgyhogy a végén már csak az élmezõnyt élveztük.Mivel a bulihoz egy kis muffin csodával én is hozzájárultam, és ígértem csajok a receptet, hát íme: Csodás csokis muffinHozzávalók: 15 dkg liszt,<LI>2 tojás,<LI>15 dkg vaj,<LI>15 dkg porcukor,<LI>3 evõkanál barackíz,<LI>fél csomag sütõpor,<LI>5 dkg keserû kakaópor,<LI>5 dkg tört étcsokoládé (én a rokokó csokidarát használom, mivel kevésbé macerás, mint csokit aprítani)Elkészítés: Keverd össze a hozzávalókat, hogy a tészta szép sima legyen. Robotgéppel is lehet keverni, úgy még gyorsabb. Adagold ki a 12 muffinformába, majd 170-180 fokon süsd meg /kb. 20-25 perc/.Nagyon egyszerû recept, úgyhogy hajrá lányok és fiúk... :kir: Puszi, K. :kv:

#680 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 10:54

Anita, ezért a receptért nagy köszi. Tényleg nagyon finom muffin volt :yeah:Méltó kísérõje a babgulyásnak :DA szombati túrával kapcsolatban: jaja, jó volt, élmény marad, nem merül feledésbe. De azért legközelebb ha kérhetném (a hátul menõk nevében) olyan vezesse a terepet (fõleg ha 15-en megyünk együtt), aki tud egyenletes tempót menni, és teljesen kontroll alatt van a lova. A 15 fõs sor végére hatványozottan kijön a lüktetés ugyanis, és elég szar hol feltorlódni a többiek fenekébe a hirtelen befékezésektõl, lassításoktól, hol meg kapkodni a lábakat hogy utol tudjuk érni az elejét. Ezzel az alapvetõen nyugodt lovakat is jól fel lehet spannolni, és így hátul a túra élvezeti értéke jelentõs mértékben csökkenni tud :)És engem személy szerint (vagyis megint csak én mondom ki hangosan...) zavartak a vágtázó sorból ki-be, összevissza cikázó lovak. Még akkor is, ha Viking viszonylag jól tûrte, hogy az elõtte menõ egy hirtelen mozdulattal kiugrik a rétre, kielõzni a többieket. A fenekébe belevágtázást kevésbé, de mostmár legalább biztosra tudom mondani, hogy ha valaki csánkletaposásnyira közel jön, akkor Viking (tök jogosan, de) bizony rúg :D Az útról letolást az árokba Dió által már nem is említem, mert még úgy jön ki, hogy csak elégedetlenkedek, közben meg összességében tetszett a dolog, csak ezeket el kellett mondanom. Olyan gyönyörû helyeken mentünk, hogy az bekaki :) Az a kép a szarvasokkal a domb tetjén... :hu: Kár, hogy esélytelen oda visszatalálni, mert Õrbottyán bizony egy világváros :D (bár azért még reménykedem kicsit, hogy Adrienn jegyezte az utat ;) )Mindezt (és a négy órát) levezetendõ vasárnap mentünk édes kettesben Vikinggel egy nagyon rózsaszín egy órácskát. Szuper volt, olyan igazi stresszkifújós, habos-babos :yeah: Csak sietnem kellett nekem szegénynek haza vadisznópörköltet (mazsolás-vörösboros párolt káposztával) enni :kir: