Mackó, megyek!Bár újabban nem vagyok egy nagy társaság, annyira elegem van mindenbõl (fõleg Apiból). Lehet, elmegyek és véletlenül ottfelejtem nálad a gyereket pár napra. Mit szólsz?
Szerdán mikor mennek a lók (És hogyan? Lábon?
Akkor meg is lenne az elsõ kifárasztásos túrájuk)? Mert pont szerda lenne a napunk, holnap zsúfolt a program, csütörtöktõl meg Anyukámék jönnek. Több mint egy hónapja nem találkoztunk ám már!
A gyöngyik nagyon izgalmasak, újabban a kék/lila/mittudoménhogyhívják színû lett a kedvencem, egy ismerõsnél láttam, olyan kell majd...
Nincs senki, aki bébicsõszködne néha? Esetleg egy fiatal, akit a lovak is csábítanának?
Persze, hogy lábon jönnek!

Csak még lesz alattuk kerék is.

Holnap pontosítunk Tamással, hogy hogyan ér rá, még a szerda sem 100%, és idõjárás függõ is. Szóval jövõ év ilyenkor kb!
Ha anyukád ott lesz, akkor azért felszabadulhatsz egy kicsit!
Mondta a vadász, hogy múltkor a náciék egyik kutyája rá volt pusztulva a villanypásztorra, a kölykök meg ott voltak mellette. Szólt a hapsinak, de aztán ki tudja mi lett velük. Tegnap láttam, 5 kölyök biztos van, sötétbarna/szürke az anyjuk.
Talán, ha valami terelõkutya féle lenne, az nem csatangolna el azért.
Holló! Szép kis gyûjtemény, vagy inkább csapat. Már csak egy angol véreb hiányozna közülük!
Én a kiállítások alatt rájöttem, hogy a kutyások között is csak irigység, nagyképûség és tudálékosság van. Nagyon kevés az egymást segítõ, barátságos kiállító. Egy vadászkutya kiállításon pl olyan jókat lehet beszélgetni mindenkivel, egészen más nézeteik vannak, mint egy cac/cacibon, ahol a nyerni akarás, és a másik kutyájának a leszólása megy.