Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#6721 Guest_Fleur_*

Guest_Fleur_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 14. - 11:04

Jaj-jaj gyerekek!Tegnap nem voltam internet közelben. Én vagyok a hibás a kis ramazuli miatt....Igazából mivel nincs idõm olvasni a fórumot, ezért csak néha jelentkezem be és örömmel olvastam roni NAGY HÍRÉT, bevallom nem olvasgattam el mindenki gratulációját és hozzászólását, ezért nem is láttam (és most semlátom) hogy DÉ elõttem kitalálta hogy csikónézõbe megy. Én igazából egyedül is kimentem volna, de eszembe jutott, hogy felajánlom "kedves" lovas ismerõseimnek a fuvart, sõt bármilyen gruppent. :D Gyerekek, ezen ennyit rágódni. Ráadásul ilyen szép napos túrázós idõben! Nincs jobb dolgotok?????

#6722 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 14. - 16:28

Jobbat mondok! Yachatsra a mai napig nincs ekkora érdeklõdés... de jóvan megjegyeztem ezt is :gm: :D :D :D

#6723 Guest_Fleur_*

Guest_Fleur_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 14. - 17:37

Szerintem ez már rég nem a csikókról szólt.....Ha már Yachats-nál tartunk, utoljára mikor arra jártam én azért megcsodáltam a Te csikódat is PH, sõt összes kis ottani barátját...És ha már itt tartunk Iringóval se foglalkozik senki, pedig mekkorát nõt már.....Igaz csormolya?Egyébként annyira sajnálom, hogy minden pozitív kezdeményezés és vidámkodásnak mindig valami mondva csinált félreértés miatt a végén rossz szájíze marad...Most viszont reszkessetek,mert ezidáig nem volt kis otthonomban internet csak a munkahelyemen (ezért is vesztettem el sokszor a fonalat), de most már itthon is tudok internetezni és kalamajkát okozni ártatalan naivitásommal. Éljen!!!!!!!! :yeah:

#6724 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 14. - 18:20

Sybelle! :eek: minek néked kiscsicsó?????? tényleg egyre jobban belegabajodsz ebbe az ötletbe?????? józan ész, matek???????? smafu :dev:

#6725 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 14. - 18:56

PH: én annak idején, mikor Yachtas még kisbabó volt, át is lovagoltam, hogy meglátogassam! Persze, te nem voltál ott... :rolleyes: Mondjuk azért tudsz róla! :pDóra: nem tehetek róla, teljesen ráálltam, ez az egész hangulat meg minden... :ang: Viszont, ha utána számolok, valóban nem most van itt az ideje a dolognak... :rolleyes: Szegény ember vagyok én ehhez.... :(

#6726 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 14. - 19:12

szerintem maradj te is velem együtt a csodálkozók, babasimogatók és kivülállók csapatában, talán majd pár év múlva ....... ;) addigis a holnapi sütögetés helyett (mivel a pilisben szigorú tûzgyújtási tilalom van!!!) mehetsz és szivhatsz magadba kiscsicsó-szagot :ang: ha mész, helyettem is puszikáld meg, amikor egyik annnnnnnnyja sem figyuszkálódik oda :dev:

#6727 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 14. - 19:18

jóvan....

Edited by Paint Horse, 2007 április 14. - 19:19.

#6728 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 14. - 22:51

Dóra: az nem holnap lesz, hanem 23-án! :) Még jöhetsz te is! :)Sajna aszalonka sütés az elmarad ezen a hétvégén... :( Viszont ma lovagoltattam kis rokonbabákat. Igaz, hogy jobban érdekelte õket Sára etetése, mint maga a lovaglás. :D Édesek voltak, hordtak mindenféle földi jót az én Drágámnak, Õ pedig nem volt rest elfogadni az összeset.V!

#6729 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 15. - 12:25

úgy látszik ez a lovagoltatások hétvégéje, mivel én is lovagoltattam valakit, de ez még TITOK!!! :D viszont lehet hogy még jövõje is lesz, úgyhogy beszámoló majd késõbb, elõbb megvárom merre felé indul a dolog. képek azért vannak, de még azt sem tettem publikussá :dev: de az etetésben nálunk is erõsek voltak :yeah:

#6730 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 15. - 19:29

Ma nagyon jó napom volt. :) Pályáztam egy szuperjót a lovammal, aki olyan szépen dolgozott, mint még soha, aztán elástam egy csatabárdot ;) és megcsodáltam roni szépséges kiscsikóját. Tündéri, imádnivaló kis babaló, órákig tudtam volna babusgatni. :ang: Utána pedig fagyiztam egy jót Fleurrel és Csormolyával. :) Mancinak is jó napja volt, jóóóó sokat legelhetett (mobillal fotóztam). :)Csak azért nem reagálok Fleur hozzászólásaira, m már reagáltam élõben. :D

Edited by Honey, 2007 április 15. - 19:33.

#6731 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 15. - 20:53

Sziasztok!roni, gratulálok én is a gyönyörûséges babalóhoz!!!Aranyosak vagytok, hogy hívtatok, de asszem, hogy én most már ezeket az utakat kihagyom egy idõre. Kissé le vagyok lassulva. Még két hét meló, aztán, ha itthon sikerül sokat pihiznem, akkor akár még be is vállalom talán, de most ha csak lehet, akkor felpolcolt virgácsokkal pihegek. Sorry, egyelõre nekem maradnak a képek. :rolleyes: Flancihoz kötelezõ mennem, de most már a terepet sem tudom megtenni sétálva végig, csak egy kis szakaszon kísérem a lovasokat, aztán leülök és csak nézem õket a fûbõl. :) Szóval várom a képeket továbbra is!Dé, töltöttem kérdõívet.

#6732 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 15. - 21:28

Honey! :ang: :) Örülök, hogy kint voltatok, jó volt újra látni Titeket! :) És baromi jól néz ki Honey!!! A telód kis kijelzõjén nem is tûnt fel ennyire, mint most itt nagyban! :yeah: Gigi! Köszi Neked is! :) Majd akkor kapod a képeket, csak pihengess és nõddögéljen Benned Olivér! :ang: :) Na, hát egy nagyon kedves ismerõsömnek köszönhetõen akad némi nézegetnivaló. :) "Csak" 189 darab, és egyik szebb, mint a másik. :ang: Runaway és Zafír

Edited by roni, 2007 április 15. - 22:04.

#6733 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 16. - 13:21

Kis nyakigláb, hogy szedi a hosszú praclijait! :D Éééééédeeeeees! :)V!

#6734 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 13:28

gyönyörû feje van, engem az ragadott meg leginkább... nem a bamba csikó kategória!!! ;) naon cép! :)

#6735 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 13:37

Dé: kinézted már az apucinak valót? Én már megtaláltam az igazit Rambó személyében, csak ugye õ herélt. :P Szóval valaki hozzá hasonló óriás lovat kerestem és így jutottam el Kalimeris D'Ariel nevû ménhez, aki a Tatiban fellelhetõ ugrópacc. 180/187-202-23 méreteivel hódította meg a szívem :P Nagyon szép mén, szerintem. Ok, nem a legmenõbb fedmén a piacon, de nekem nem kell versenyló csikó. Egy jókis óriásbébi lesz, ha minden összejön. :P Mondjuk ha valaki tud fakó mént, hasonló méretekkel, akkor az szóljon! :cool:

nyh. elsõként érdekelne, honnan van ez a kép. mindjárt megnézem az archivumomban, de erõteljesen ilyen sorozatot lõttem ramboról. ha valóban az enyém, akkor kezdek morcosodni, ha nem, akkor mea culpa, de mondom, megnézem.a másik. nálunk van egy calimeris-csikó egy normál méretû (nem kicsi, nem nagy) kancából. nem egy óriásbébi, tök normális. a 3 héttel idõsebb szintén kancacsikóm nagyobb nála.honey, nem fotózom õt. mufurc lett kicsit, alig futkos. mit fotózzak egy legelõ vagy álldogáló csikón? meg télen a fények sem a legjobbak ehhez. amúgy meg inkább az enyémeket kéne kattogtatnom :gm: mert róluk sincs rég kép. mondjuk mostanában a feketérõl még kevésbé fog készülni. le lett választva, be lett sütve. elõbbi nem gond, utóbbi igen. olyan mocskosul undorítóan lett besütve, hogy leírni nem tudom. 4 alkalommal (!) lett az évszám a nyakára illesztve és az egész (a betûk is) a nyaka közepén van. moslék az egész. a jobb oldali sütés elmegy. mindegy. az évszám csúnyán besebesedett, büdös lett, akkor javasoltam az állatorvost, megnézte, kipucolta, most meglátjuk, mi lesz. annyira örülök most, hogy a pöttyösnek jól ment a sütése és ráadásul alig látszik az egész. mondjuk a feketének hatalmas szõre van és a gazdája nem kérdezett meg a sütésrõl, pedig akkor megmondtam volna neki, h a hosszú szõr nem teszi könnyebbé a sütést, ergo vágni kell belõle a valószínûsíthetõ helyen. én megtettem meg befontam sörényélen a sok sörényét a pöttynek, nehogy az jelentsen gondot. nem is volt.szóval van méreg rendesen.dé, nem hiszem, hogy bárhova elszabadulok. tudod, hétköznap tanítok.

#6736 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 17:10

Roni, nagyon-nagyon jók a képek! :yeah: Látom megismerkedett Runaway is a vízzel. :D Olyan szép ez a kiscsikó. :) Pedig azt mondják, h az elsõ csikók "nem szoktak jól sikerülni". Hát, ha Honey csikója is "csak" ennyire sikeredik, akkor nagyon boldog leszek. :D Értem Uni, akkor szomorúan tudomásul veszem, h nuku újabb képsorozat. ;) Mufurc lett? Ezt úgy kell érteni, h természetügyileg alapjáraton, v azért, m nem foglalkoztak vele és elszemtelenedett? Nagyon bosszantó lehet, h úgy elszúrták a sütését. :rolleyes: Pláne egy ilyen szép csikóét.Gigi, hogy megy az idõ! Nem semmi, h nemsokára megszületik a kis trónörökös! :) Izgulsz már? :)

#6737 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 17:22

kica lovam ugye 3 csikót dobott. az elsõt megtartottam. õ lett a legszebb, bár a fekete még nem nõtt fel. ennyit arról, h az elsõ csikó nem sikerül jól :D dé ismeri életben is. most nincs fent képem róla. mindenesetre cori a második csikó. nem lett olyan szép. nem csak szerintem nem, cori gazdája szerint sem. szerelmes ninába.nem szemtelen, csak mufurc. jobb szeret egyedül lenni. az anyjával sem hajlandó terepre menni. ha az anyja a pályán dolgozik, oda se megy hozzá. mindegy, az anyja is ilyen :gm:nekem nem is annyira bosszantó, h elrontották a sütését, semmint a gazdájának. letörtem volna a felügyelõ kezét, ha ez a saját lovamnál történik. aki PT-t süttet, tudja, kirõl van szó.

#6738 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 17:38

Igen, láttam régebben képeket a lovaidról, tényleg szépek. :) (Nekem Cori is tetszik, a mosott sörényével, pedig a sárga színt amúgy nem kedvelem. :D )No hát remélem, h nem Honey csikója lesz akkor az, aki rácáfol a tapasztalataitokra. :D Hát, a leírtakból ítélve a gazdi sem tördelte nagyon a kezét, h minél szebb legyen a sütés. :rolleyes: Jó tudni, h ilyenekre is oda kell figyelni, m a hozzám hasonlóan csikónevelés terén tapasztalatlanoknak nem jutna eszükbe az ilyesmi. Mondjuk mire megszületik az a csikó, addig feltehetõen én is kiolvasok pár könyvet. :D Nem tudom mi az a PT, úgyh most értetlenül állok az utsó mondatod elõtt. Így jártam. :gm:

#6739 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 17:45

megkérdezhetett volna. ott voltam, mondtam is neki, hogy kérdezzen nyugodtan, tényleg bármiben segített. utólag viszont én sem tudok.a PT a pest megyei lovak jele, ha mfv-rõl beszélünk, mivel a pest megyei felügyelõ sütötte. ugyanakkor a pöttyösömé jó lett. hát ez van. de akkor sem értem, miért kell 4szer ráégetni és miért nem lehet pár nyisszantással levágni a szõrt. ha jó híre van a sütõ emberkének, az neki is jó. persze, egyeduralom van, nincs más, aki süthet, de mégis.

#6740 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 18:02

Kár érte. :( Jaaaa, értem. :) Én azt is hallottam, h lófelügyelõéknél kb annyira népszerû az ital, mint a lovászok körében. :rolleyes: Nem csoda, h így nem képesek tisztességesen ellátni a feladatukat.

#6741 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 18:09

ilyet én nem hallottam, meg ha kocsival jár, akkor nem is hiszem, márpedig kocsival jár, de ez most nagyon csúnya lett. értem én, hogy ilyen becsúszik, de a nyaka közepére sütni ráadásul... meg egy hete láttam egy másik megyébõl származó lovat. hát te... a számok belecsúsznak a sörényébe. gyönyörû az is. érted, fel, a sörényélre lett sütve. szó szerint. elhiszem, h nehéz meló, de azért ez gáz. meg milyen már, amikor a koronás csikónak felnõtt korában kilátszik a sütése a nyereg alól, amikor nyereg formájú alátét van rajta? ennyire hogy lehet benézni?

#6742 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 18:21

No hát ez faszányos.. Mármint a sütéssel kapcsolatos dolgok. Amúgy is gondolkodom azon, hogy inkább chip legyen, pláne ezek után... :rolleyes: Ráadásul Runnyt is a nememlített, ám mégis szóbahozott Úr sütné majd..

Edited by roni, 2007 április 16. - 18:23.

#6743 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 18:26

Hm, hát, tényleg megfontolandó más módszer, csak lehetne ez a chipezõs dolog picit bejáratottabb, mire a sütés kérdése sorra kerül. :rolleyes: Egyébként el nem tudom képzelni, h egy ekkora nyakra hogy nem lehet jól belõni egy akkora sütést. :confused: Nyereghelyen meg pláne. Ez már vicces.

#6744 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 18:29

mondom, csinál szép sütéseket, ne egy alapján ítéljük meg azért, csak most éppen ez így sikerült. nem is értem a dolgot. sok lovat láttam már a keze alól kijönni. egy sem volt ilyen ramaty. mindhárom kancámat õ sütötte és jól sikerültek.amúgy nem akarok elkeseríteni senkit, de a chip még mindig nem helyettesíti a sütést. lehet chipelni, de a sütés az kötelezõen választható.

#6745 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 18:41

Kötelezõen választható. :D Ez jól hangzik. :D Hát igen, gondoltam, h az még évekig tart, mire ugyan olyan elfogadott módszer lesz, mint a sütés.

#6746 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 18:51

évekiiiiiig? ausztriában most vezették csak be, h elég a chip (osztrák félvérrõl beszélünk), nem kötelezõ a sütés. szerinted? :D

#6747 Honey

Honey

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 19:06

Azt mondod gondolkodjunk inkább évtizedekben? :D :rolleyes: Addig nem akarok várni! :nem:

#6748 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 19:09

és akkor még mindig úgy látom, hogy le van ejtve... és bizony csak chip lesz.. nekem ne sütögesse senki a lovamat mint valami szalonnát!!!! :gm:

#6749 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 16. - 20:27

ebben teljesen egyetértek veled PH!!! hiszen csak a tied lesz! majd ha olyan rosszul viselkedik, még mindig van idõ mágján megégetni :dev: :D de ne igy kezdje a kis életét :(

#6750 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 16. - 22:23

nyh. elsõként érdekelne, honnan van ez a kép. mindjárt megnézem az archivumomban, de erõteljesen ilyen sorozatot lõttem ramboról. ha valóban az enyém, akkor kezdek morcosodni, ha nem, akkor mea culpa, de mondom, megnézem.a másik. nálunk van egy calimeris-csikó egy normál méretû (nem kicsi, nem nagy) kancából. nem egy óriásbébi, tök normális. a 3 héttel idõsebb szintén kancacsikóm nagyobb nála.honey, nem fotózom õt. mufurc lett kicsit, alig futkos. mit fotózzak egy legelõ vagy álldogáló csikón? meg télen a fények sem a legjobbak ehhez. amúgy meg inkább az enyémeket kéne kattogtatnom :gm: mert róluk sincs rég kép. mondjuk mostanában a feketérõl még kevésbé fog készülni. le lett választva, be lett sütve. elõbbi nem gond, utóbbi igen. olyan mocskosul undorítóan lett besütve, hogy leírni nem tudom. 4 alkalommal (!) lett az évszám a nyakára illesztve és az egész (a betûk is) a nyaka közepén van. moslék az egész. a jobb oldali sütés elmegy. mindegy. az évszám csúnyán besebesedett, büdös lett, akkor javasoltam az állatorvost, megnézte, kipucolta, most meglátjuk, mi lesz. annyira örülök most, hogy a pöttyösnek jól ment a sütése és ráadásul alig látszik az egész. mondjuk a feketének hatalmas szõre van és a gazdája nem kérdezett meg a sütésrõl, pedig akkor megmondtam volna neki, h a hosszú szõr nem teszi könnyebbé a sütést, ergo vágni kell belõle a valószínûsíthetõ helyen. én megtettem meg befontam sörényélen a sok sörényét a pöttynek, nehogy az jelentsen gondot. nem is volt.szóval van méreg rendesen.dé, nem hiszem, hogy bárhova elszabadulok. tudod, hétköznap tanítok.

Uni: 1. Rambó képe Dé-tõl van, aki nyilván találta valahol, mivel ismerte elõzõleg a lovat. Nem értem, hogy ezért miért kell felkapni a vizet?! 2. Az én kancám 182 cm marmagas, tehát nem mondható picinek õ sem. Kalimeris is elég tekintélyes méretekkel rendelkezik, úgyhogy ehhez fûzött reményemben írtam azt, hogy óriásbébink lesz... Elnézésedet kérem a reménykedésemért...Egyébként bal lábbal keltél?V!

#6751 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 7:45

honnan veszed, h felkaptam a vizet? csak mert nem toltam tele smiley-bandákkal az üzenetet?a fotómat csak meg mertem kérdezni. elnézésedet kérem, nem tudtam, hogy tilos. ezt majd dével megbeszéljük.hogy nálunk van egy kali-csikó, azt pedig csak meséltem. 2 nagy ló sem predesztinál feltétlenül óriásbébi csikót. hogy fáj, hogy ezt elmondtam neked, arról nem én tehetek.

#6752 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 8:12

ííííííííííííííí... front van csajok? :eek:

#6753 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 8:23

nálam ugyan nem :gm: csak õ hiszi, hogy személyes támadás célpontja volt. nem ismer. ez van.

#6754 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 8:27

én kihúzom a belem a témából. semmi közöm bele...csak olyan paprikás a dolog.... csípõs... :gm:

#6755 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 10:04

Most főzöm a paprikás-csirkét. De nem csípős. :D Utána megyek a cuccért... :cool:

#6756 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 17. - 15:42

nálam ugyan nem :gm: csak õ hiszi, hogy személyes támadás célpontja volt. nem ismer. ez van.

Nekem sincs semmi bajom veled, csak kicsit vádlónak és ellenségesnek éreztem a hozzászólásodat. Amúgy tegnap voltam életemben elõször az oldaladon és Rambóról említést sem találtam... Nyilván ettõl még lehet képed róla, de a gépedrõl meg mégsem szedhettem le. Annyi tuti, hogy elõször Dé küldött linket, hogy hol találok fotót (nyáron), miután említettem neki az állattal való találkozásomat. Aztán megismerkedtem ennek a szépségnek a jelenlegi lovasával (õsszel) és õ mondta, hogy találok képet az õ oldalán. Meg is tartottam 1-2-t belõle, mert mint mondottam nagyon tetszik ez a ló. Biztos, hogy nem tõled szedtem, ha mégis a te képed akkor elnézést, bár azt változatlanul nem értem, hogyha az embernek tetszik egy kép, akkor azt miért ne menthetné le?! Én még büszke is lennék arra, hogy valaki az én képemet menti le! :ang: Aproposz, nincs képed a Kalimeris csiokóról véletlenül?V!

#6757 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 15:57

a lovaknál bizony front van!!! voltam kinn, képesek voltunk önmagunktól is megijedni, ráadásul a kedvenc õzeim megint alkottak. pont leengedtem a fejét legelni, hátha azzal elfoglalja magát és majd megnyugszik, erre nem pont a fejétõl 5 m-re kezd el zörögni a bokrok közt az avar és ugrik ki FELÉNK! :eek: az a k.va ÕZ :hu: hát bizony azt se tudtam hirtelen hova kapjak, hogy minden rendben maradjon. a szárba nem igazán tudtam kapaszkodni, mert abból mind ami volt, hosszan lelógva libegett az éppen 180 fokot forduló lovacskám két oldalán, úgyhogy szerintem csak az angyalaim tartottak fenn :D szóval FRONT VAN :D ha nem is Uni és Sybelle között, de a levegõben ott van :dev:

#6758 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 16:48

Van! ezt garantálom!!!! nálam is! Hideg meleg, vegyesen!Te Ilus! A csirkét otthon hagytad vazze!!! :D :D :D

#6759 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 17:17

Talán azért, mert a felét már bekajáltam? :gm: A párom és a gyerek is éhes...bár már nem, mert ettek. :D

#6760 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 17. - 18:52

OFF: Ilus, én nem tudok paprikás csirkét fõzni (alig tudok valamit fõzni). Megírod a receptet magánban? Megkívántam... :rolleyes: