Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Szentendre & Pilis régió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
11497 válasz a témához

#6601 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 4. - 21:42

Jóvanna, csak kekeckedõs kedvem volt. ;) Szervezhetnénk egy kölcsönös csikólátogatást mondjuk. :D És akkor mindenki látja mindenkiét. :dev: :D

#6602 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 5. - 21:00

tudod hogy várásból nem vagyok jó, viszont annyira meg már ismerhetsz, hogy egy visegrádi menetre mindig kapható vagyok, úgyhogy csak gyógyulgass, elõször birjátok jól a szigetet, majd utána mehetünk egy hegyit :yeah: csak látnálak már a lovadon :ang: visszatérve az elsõ rétre (én nem voltam ott tavaly :mad: ) ami az odavezetõ úttól egész jobbra le vezet, amin az irénnel voltunk még, és õ sem volt biztos benne, hogy arra a nagyon köves, sz.r útra kell-e lekanyarodni, aztán azon volt a szakadék a jobb oldalunkon, szerintem az vezetett ki arra a rétre, amit egyszerûbben el lehet érni a helyes srác felõli úton, NEM??? nem vagyok benne biztos, hogy én jártam azon a kicsit balrábbi úton :eek: de megeshet. ha mindig arra szoktunk menni, majd beugrik ha ottvagyok :dev:

#6603 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 6. - 15:13

Nem, az már a második rétre visz. Az első rét..a kőbánya felől a srácék mellett fel és az erős jobbkanyar után...de a nagy mezőről is fel lehet oda menni (a sorompós út, majd élesen jobbra) és a szőlősból is oda visz az út először...Az az első rét, ahol a kutyás sráccal találkoztunk, vadles van és egy nagy fa majdnem középen.A második rét az, ahol íjászkodtunk és a lovad félt a fekete házikótól.Amire Te gondolsz, az az a rét, ahol a traktor jött, az a harmadik...szép rét, ezt csak a szőlősből lehet megközelíteni..

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 6. - 16:00

Ilus, Dóra, bocs, de ezt nagyon vicces így ismeretlenül olvasni... :D Persze minden együtt lovazós társaság ilyen abszurdnak titulálható dolgok alapján azonosítja be az egyes helyeket terepen (mi is :)), de kívülállóként olvasni, abszolút nem tudva, mirõl is van szó, állati vicces :Droni: támogatom a javaslatot :) Szólj róla Zafírnak is, hátha gyorsan megellik :D

#6605 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 6. - 16:03

tudom, hogy az. :D DE, majd ha ott lesz a helyszínen, úgyis be fog neki ugrani. Nem hülyegyerek. :D :dev:

#6606 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 6. - 17:27

:hu: biztos :confused: én is k.va jól szórakozom, hogy mostmár fogalmam sincs az egészrõl :yeah: milyen fekete kisház :confused: na de mindeggy! majd ha ottvagyok. majd akkor. egyáltalán volt ennyi rét?????????? már nagyon várom, hogy indulhassunk! és már könnyesre röhögtem magam magamon. puszilok mindin hasonlóan jól szórakozót :yeah:

#6607 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 6. - 17:42

A második rét az, ahol íjászkodtunk és a lovad félt a fekete házikótól.Amire Te gondolsz, az az a rét, ahol a traktor jött, az a harmadik...szép rét, ezt csak a szõlõsbõl lehet megközelíteni..

szóval azóta töröm a fejem, és arra a feltalálásra jutottam, hogy ÉN NEM VOLTAM OTT! AZON A TÚRÁN, AHOL IJJÁSZKODTATOK!!! emlékszel, még sajnálkoztam is, hogy a szép erdészemrõl lemaradtam :hupp: a traktor nem ugyanakkor jött??? én szerintem a 3. rét az, ahol már majdnem visegrádnál az a mocsaras rész van, meg a kis tó (na jó: pocsoja :)) ahol az irénékkel megálltunk kajálni a kondérból !!! és a második rét, ahol te fotóztad a lovad arról leszállva és elengedve és nekem is van képem róla, csak még nem tudom feltenni. azt mondtuk oda még visszamegyünk rendes fotómasinával....... oszt nem tettük. az már azon a hosszú, széles kövesút után van, ahol a kriszti egyszer egy olyan lovat kapott, aki minden vizátvezetõ kis árkot átugrotta, mig a mieink csak áthaladtak vágtában felettük! hmmmmmmmmmm???? mert akkor ott kell egészen jobbra lemenni. igy viszont hol hagyjuk ki azt a rétet, ahol a kutyás szépfiú tel.számát kértem el! no ez még nem teljesen tiszta. lehet hogy kénytelen leszek egy térképet is megnézni, vagy viszünk kétnapi hideg élelmet és vagányan megindulunk :yeah: lehet hogy lovat kéne mégis bérelned :D

Edited by ördögdora, 2007 április 6. - 17:43.

#6608 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 6. - 18:37

Dé! Oké, igyekszem megbeszélni Mancival, hogy igyekezzen már a csikó világra hozásával. Aztán akkor látogatunk majd feszt. :D Tegnap este volt terhestorna, de nem hatott.. :) Úgy látszik, még nem akar elõbújni a kicsi..

#6609 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 6. - 19:28

no akkor nézzük képekben utoljára :D ugyan én úgy emlékszem, a széles, köves út a nagyon szép rétre ér ki, ahol le balra kell fordulni, ott jön a meredek jobbról, majd kiérünk arra a rétre, ahol a kutyás srác számát elkértem, ahol a vadles és szembe vele a fa alatt a vadetetõ van, onnan pedig tovább már tudom :) és nincs is róla kép, azonban az út mellett emlékszem a rókacsapdára jobbról, majd a mocsaras, kistavas rét, ahol ebédeltünk az irénnel. de ezekrõl már nincs kép :(

#6610 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 7. - 7:33

Dóra!Akárhonnan mész a kutyás fiú rét sem marad ki.Ha a hosszú szép úton mész, akkor igen, összesen 3 db rét van. Ha a rövidebbeken, akkor csak 2.De majd meglátod..mikor akartok menni?

#6611 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 7. - 8:30

...meredek jobbról...

Óistenem, bárcsak ilyen utakon járhatnék... :nyálcsorgatós-nagyotsóhajtós: ( :) )

#6612 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 7. - 18:13

Óistenem, bárcsak ilyen utakon járhatnék... :nyálcsorgatós-nagyotsóhajtós: ( :) )

háááááááát, ha érden is lovazol, akkor igencsak odébb van, bár egy helyes kis hetes túrával elérhetõ. 1 nap pihenõ a szt.endrei szigeten, oszt. haza.............. :D na majd holnap fotózok még ilyen nyálcsorgatósokat ;) jó? hajnalban! :gm: hogy még sötétedésig vissza is érjek

#6613 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 7. - 18:32

háááááááát, ha érden is lovazol, akkor igencsak odébb van, bár egy helyes kis hetes túrával elérhetõ. 1 nap pihenõ a szt.endrei szigeten, oszt. haza.............. :D

Tordason lovazok, és igaz, hogy - nagyon - hosszútávú terv, de tudtommal Dé már dolgozik az ügyön. :ang: (t.i.: hogy pár napig ilyen erdõkben baktathassak a lovammal) :D

na majd holnap fotózok még ilyen nyálcsorgatósokat ;) jó?

Oké, várom! :)

#6614 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 7. - 18:41

ha Dé kezébe vett, akkor ott nemsokár lesz biza erdõ!!! nyáron mi is terveztünk egy Dé-vel való talit, ... ki tudja...jönnek még fotók, bár lehet, hogy csak hétfõn tudom majd feltenni, mert örülök ha vasárnap este szilárd dolog lesz már végre alattam, mivel mostanában nem vittem túlzásba a lovaglást, ez meg legalább 6-7 óra lesz :dev:

#6615 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 7. - 19:03

Hát, én már idestova november óta az említett helyen lovazok, de ilyen réttel még nem találkoztam :DPróbáltam kivenni a szövegbõl, hogy mégis mirõl beszélhettek, dehát nem nagyon jött össze :P Amúgy a szõlõbõl már nem nagyon visz az út semmilyen réthez, mert az le lett zárva, also változások vannak ám.V!

#6616 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 7. - 19:16

Akkor ki kell menni a szõlõsbõl, mint, ha a híd felé mennél, és ott van egy ösvény...igaz, elég nehéz rátalálni...de, ha megvan, akkor, ugyanúgy feljutsz a hegytetõre. Ha onnan lenéztek, isteni kilátás van a szigetre! :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 7:16

Tordason lovazok, és igaz, hogy - nagyon - hosszútávú terv, de tudtommal Dé már dolgozik az ügyön. :ang: (t.i.: hogy pár napig ilyen erdõkben baktathassak a lovammal) :D Oké, várom! :)

ha Dé kezébe vett, akkor ott nemsokár lesz biza erdõ!!!

Ez így van, de a nemsokára enyhe túlzás. De szerencsére Tojt ilyen nagy dumákkal nem lehet megtéveszteni, õ vágja a szitut ;) És türelmes (remélem) :dev:

nyáron mi is terveztünk egy Dé-vel való talit, ... ki tudja...

Igen, inkább a "ki tudja". Legalábbis részemrõl. De ezt sem ragozom tovább.roni, "tojt" valamit a "nyuszi"? :)Kellemes Húsvétot annak, aki ünnepli!..

#6618 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 8:57

Roni! Lóbaba???? :rolleyes:

#6619 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 11:25

És türelmes (remélem) :dev:

Az vagyok. :yeah: (27 évet vártam az elsõ saját lovamra, én ne lennék az...? :D ) Mindennek eljön a maga ideje, úgyhogy én várok szívesen, éveket is, ha kell. ;)

Kellemes Húsvétot annak, aki ünnepli!..

Oda-vissza! :kocc:

#6620 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 13:26

Sziasztok!Még mindig nincs lógyerek, de mára már az egész lovarda egyöntetûen állítja, hogy éjjel meglesz... Hát nagyon bízom benne.. Tegnap is volt terhestorna, úgyhogy arra sem lehet panasz. :) PH! Lindának már folyt a teje, mielõtt jött a csikó, vagy csak utána indult meg? Ha elõtte, akkor mennyivel? Hátha adsz valami támpontot. :) A húsvétos jókívánságokhoz csatlakozom. :)

#6621 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 13:31

hehe.. jótól kérdezted! :D Dé jobban fog erre emlékezni, de szerintem igen. Pár nappal elõtte tuti folyt!!!! sõt. akár egy héttel elõtte is.... az én memóriám :gm:

#6622 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 14:10

És Lindának Yachats az elsõ csikója? :)

#6623 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 14:18

Nem. Már volt egy csikója. De nálunk Yachats az elsõ :)

#6624 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 14:31

Értem. :) Csak azért kérdeztem, mert attól is függhet a tünetek intenzitása, hogy hányadik csikóval vemhes a kanca. Nálunk ugye elsõ, úgyhogy nem tudok mihez viszonyítani.A horpasza és a faroktöve iszonyatosan be van esve, a cicijei, mint a beton, de tej nem folyik belõle, de ha picit megnyomom, akkor fehéres valami jön belõle, de nem túl nagy intenzitással.. Szóval emiatt vagyok tanácstalan.. Hallottam már olyat is, hogy csak néhány órával a születés után jött meg a tej, meg olyat is, hogy már napokkal elõtte folyt, mint ugye Nálatok is...Ma éjszaka nagyon úgy tûnt, hogy elleni fog, mert folyamatosan lefeküdt- felkelt, idegesen járkált, sokat trágyázott és pisilt... Aztán mégsem. Lehet, hogy zavarta, hogy ott voltunk.. :confused:

#6625 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 14:34

Lehet :( Éjjellátó kamera? :rolleyes:

#6626 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 14:41

Hát nem tudom, a végén még az lesz.. :rolleyes: Egyelõre azonban bízom Zafírban.. :) Ma egyedül fogok kint aludni, és nem az istállóban, ahogy eddig, hanem a kocsiban, úgyhogy hátha így mûködni fog... Majd óránként bemegyek, és ránézek. Bár Zoli (az istálló vezetõje) szerint képes megcsinálni azt, hogy miután visszatértem a kocsiba, gyorsan megellik, aztán mikor egy óra múlva megyek, már ott lesz a csikó. :D Már úgy vagyok vele, hogy nem baj, csak legyen már meg! ... :)

#6627 Guest_Regina_*

Guest_Regina_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 8. - 14:53

Hát nem tudom, a végén még az lesz.. :rolleyes: Egyelõre azonban bízom Zafírban.. :) Ma egyedül fogok kint aludni, és nem az istállóban, ahogy eddig, hanem a kocsiban, úgyhogy hátha így mûködni fog... Majd óránként bemegyek, és ránézek. Bár Zoli (az istálló vezetõje) szerint képes megcsinálni azt, hogy miután visszatértem a kocsiba, gyorsan megellik, aztán mikor egy óra múlva megyek, már ott lesz a csikó. :D Már úgy vagyok vele, hogy nem baj, csak legyen már meg! ... :)

Mi is felszerltünk kamerát az istállóba az utólsó hónapban.Nálunk meg az volt, hogy 3 hét késéssel ellett, de a teje csak az ellés után indult meg mind a két csíkójánál.De nálunk a terhes torna segített.

#6628 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 15:13

Hát úgy tûnik, hogy a tegnapi terhes torna nekünk is segített, de majd holnap már többet tudok mondani. :ang: Én úgy érzem, hogy ma meglesz, de lehet, hogy azért, mert már nagyon szeretném, ha úgy lenne. :D Kicsit már fáradt vagyok.. :kv:

#6629 Guest_Regina_*

Guest_Regina_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 8. - 15:18

Hát úgy tûnik, hogy a tegnapi terhes torna nekünk is segített, de majd holnap már többet tudok mondani. :ang: Én úgy érzem, hogy ma meglesz, de lehet, hogy azért, mert már nagyon szeretném, ha úgy lenne. :D Kicsit már fáradt vagyok.. :kv:

Ez Zafírnak is és neked is könnyebbség lenne; mert már szegény kanca is szenvedhet rendesen.Te meg a kialvatlanságtól gondolom!

#6630 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 15:23

Hát igen... :) Már nem is emlékszem rá, hogy milyen a finom puha ágyban aludni. Ám arról, hogy a szalmán milyen, még nagyon frissek az emlékeim. :D Ja, és a legszebb az egészben, hogy fél6-kor minden nap ébresztõ van a loviban, méghozzá úgy, hogy az egyik kettyós lovacska nekiáll teljes erõbõl rúgni a boxajtó alján lévõ vas csövet... Erre nem lehet nem felébredni.. És amikor kérdeztem, hogy miért hagyják rá a lóra, akkor a válasz csak az, hogy " de õ mindig ezt csinálja, nem lehet ellene tenni... " :rolleyes: hmm..

#6631 Guest_Regina_*

Guest_Regina_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 8. - 15:29

Hát igen... :) Már nem is emlékszem rá, hogy milyen a finom puha ágyban aludni. Ám arról, hogy a szalmán milyen, még nagyon frissek az emlékeim. :D Ja, és a legszebb az egészben, hogy fél6-kor minden nap ébresztõ van a loviban, méghozzá úgy, hogy az egyik kettyós lovacska nekiáll teljes erõbõl rúgni a boxajtó alján lévõ vas csövet... Erre nem lehet nem felébredni.. És amikor kérdeztem, hogy miért hagyják rá a lóra, akkor a válasz csak az, hogy " de õ mindig ezt csinálja, nem lehet ellene tenni... " :rolleyes: hmm..

Mondjuk nekem szalmás emlék a tavaszi hadjárat; meg a lovas túrák!Igen mondjuk azon a rúgdolózáson már szerintem se lehet segíteni, elõbb kellett volna.Kitartás neked is és Zafírnak is! Aztán sok képet szeretnénk a kis jövevényrõl. :ang:

#6632 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 18:05

Hát ez az, szerintem is elõbb kellett volna elkapni ezt a lovat, de sajnos nem tették.. Már a bokszának az aljába fém lapokat kellett tenni, mert több, mint fél méter mélyre leásott több alkalommal is... :rolleyes: Azt gondolom, hogy ez azon kívül, hogy kellemetlen zajjal jár nap, mint nap, a lábainak is baromi rosszat tesz... :(

#6633 Guest_Regina_*

Guest_Regina_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 8. - 18:28

Hát ez az, szerintem is elõbb kellett volna elkapni ezt a lovat, de sajnos nem tették.. Már a bokszának az aljába fém lapokat kellett tenni, mert több, mint fél méter mélyre leásott több alkalommal is... :rolleyes: Azt gondolom, hogy ez azon kívül, hogy kellemetlen zajjal jár nap, mint nap, a lábainak is baromi rosszat tesz... :(

Na igen, ez már szerintem állatkínzás! De ez csak az én véleményem.Van már gyerek?

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 8. - 20:10

Dé jobban fog erre emlékezni, de szerintem igen. Pár nappal előtte tuti folyt!!!! sőt. akár egy héttel előtte is.... az én memóriám :gm:

Hát, mintha az én fejem kábtalan lenne... :) Még ha a saját lovamról lenne szó... :DÉn úgy emlékszem, h már elég korán (meglehetett 1 hét is simán) kezdett csepegtetni, de nem folyt a teje (vagy csak valaki mindig letörölte :gm:), de a cickója rendesen "be volt kenve". De ő is már elég korán elkezdte mutatni a jeleket, ezért is lett külön csukva... (:()

Hát úgy tűnik, hogy a tegnapi terhes torna nekünk is segített, de majd holnap már többet tudok mondani. :ang: Én úgy érzem, hogy ma meglesz, de lehet, hogy azért, mert már nagyon szeretném, ha úgy lenne. :D Kicsit már fáradt vagyok.. :kv:

Nagyon drukkolok :ang:Jaj, tudom, h senkit nem izgat, de olyan jó terepet mentünk ma, hogy nagyon... Pedig megint nem lovagoltam 2 napja, számítottam én nagy traptatásra, gőzmozdonyozásra, de semmi. Csak egybeolvadós összhang. Ezt nagyon szeretem :)De majd holnap, a 2. napon - nóniuszok, igaz, Dóra? :dev:

Edited by Dé, 2007 április 8. - 20:13.

#6635 vgigi

vgigi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.746 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 9. - 10:21

Sziasztok!Drukkolok, hogy mielõbb kijöjjön már az a pici csikó! Flancinak is már jött a teje erõsen pár nappal az ellés elõtt annak idején. Átérzem Zafír helyzetét, pedig én csak a hetedikben vagyok, de már így sem fenékig tejfel a mozgás!!! :D Tegnap sétálgattunk Flancossal egy picit, elette elõlem az almát, pedig neki ott volt az egész rét tele finom fûvel! :) Más izgis nem történt... :rolleyes:

#6636 Guest_Sybelle_*

Guest_Sybelle_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 9. - 13:29

Most én tartok egy képekkel tûzdelt élménybeszámolót a tegnapi túránkról Visegrádra.A már bevált 5-ös indult útnak (Dóra és Ördi, Sacim, Sárám és én). 11 óra magasságában találkoztunk Tahiban Dóráékkal. Nagyon naivan egy szál pólóban indultam útnak, de mivel a szél nagyon fújt vissza kellett mennem a lovardába valami melegebb cuccért. Kis kitérõ után kezdhettük meg ténylegesen a túrát. A szõlõn keresztül vezetett az utunk a Pilisbe, ahol nagyon szép helyeken jártunk. Hosszasan kaptattunk felfelé, közben jót beszélgetve, mígnem elértünk egy csini rétre/tisztásra. Ez volt az, amit a itt csak "3 fás rétnek" neveztek :) Itt tartottunk egy kis pihenõt, amit legeltetéssel töltöttünk. Miután kellõképpen kipihentük a felfelé vezetõ út fáradalmait lefelé indultunk, majd ismét mászatás következett és egy szép kerülõúton megérkeztünk Visegrádra. Elõször a Dunakanyart csodálhattuk meg és egy szusszanás erejéig meg is álltunk. Végül elértük uticélunkat Visegrádot és találtunk egy jó kis helyet, ahonnan pompás kilátás nyílott a várra.Rengeteg ember volt, mindenütt piknikeztek és labdáztak, autók százai töltötték meg a parkolókat. Nagy tetszésnek örvendtek a mi állatkáink, mindenki õket akarta simogatni, amit nem is utasítottak vissza.A bobpálya mellett kikötöttük a lovainkat és némi muníció után néztünk. Ez már nagyjából 15 óra magasságában volt, úgyhogy a reggeli kimaradtával meglehetõsen éhesek voltunk. A menü melegszendó, hot-dog és kürtöskalács volt, amit a helyi büfében szereztünk be, egészen elfogadható áron.A "fõétel" elfogyasztása után megkínáltunk a lovakat vízzel, de ebbõl csak Sárám vette ki a részét, nomeg persze Saci kutyám.A desszertet már egy domb oldalban fogyasztottuk, ahol a lovak lelegelték körülöttünk a füvet. Még egy kis ejtõzés a meleg napon és indultunk haza. Lényegesen rövidebb útvonalon mentünk, hogy Dóra is haza tudjon még érni a szigetre sötétedés elõtt.Sárám már röviddel 18 után a boxában majszolta a beáztatott papiját, de Dóráék csak kb 1 órával késõbb értek a loviba.Hála az égnek értem jött a párom, úgyhogy viszonylag gyorsan hazaértem, Dóra helyzetjelentõ telefonja már itthon ért.Ismét nagyon kellemes napot zártunk remélem, hogy nagyon sok ilyenben lesz még részünk! Abban pedig nem különben reménykedem, hogy más kedves fórumtagokkal is megoszthatjuk az élményeket! :kocc: V!

Edited by Sybelle, 2007 április 9. - 13:33.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 9. - 15:11

Na végre ;)Szép helyeken jártatok, és szép idõ volt rátok! Visegrádot meg amúgy is nagyon-nagyon szeretem... :)Jól néz ki Sára, meg Ördi is! De hallod-e Sybelle, a farkával jól "elbántál" a lovadnak, remélem, azért lenõ neki, mire jönnek a legyek :) A sörényére meg nemtom, mi panaszod lehet, még így is dús és hosszú, hogy visszavágtál belõle :ang:Ja, ezt most találtam: ezek tuti rokonok Szelcsivel! :D

Edited by Dé, 2007 április 9. - 15:20.

#6638 ördögdora

ördögdora

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 808 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 9. - 17:10

Jaj, tudom, h senkit nem izgat, de olyan jó terepet mentünk ma, hogy nagyon... Pedig megint nem lovagoltam 2 napja, számítottam én nagy traptatásra, gõzmozdonyozásra, de semmi. Csak egybeolvadós összhang. Ezt nagyon szeretem :)De majd holnap, a 2. napon - nóniuszok, igaz, Dóra? :dev:

ja! ja! ja! úgy ahogy teccik mondani :yeah: bár Szelcsi olyan kis aranyos, hátha neki nemlesz 2. nap. most látom, Sybelle már irt, úgyhogy nekiállok annak, hogy végigolvassam. nekem most ördi nem igazán alkalmas egy ilyen egybeolvadósra, kicsit nagyon erõs neki a tavasz :gm: na de majd májusra! (lenyugszik)....................

#6639 Guest_Regina_*

Guest_Regina_*
  • Guests

Közzétéve 2007 április 9. - 20:42

Mi újság csíkó ügyben Roni?

#6640 roni

roni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.579 hozzászólás

Közzétéve 2007 április 9. - 20:49

Tényleg nagyon szép helyeken jártatok ma! :ang: :) Jó Nektek! :) Csikó még mindig rejtõzködõ életmódot folytat, de egyszer csak elõbukkan már... :) Bízom benne! :D Gigi!! Már a 7.hónapnál tartotok? Agyaég! Hogy rohan az idõ.. :) Remélem majd szabad menni babanézõbe. :ang: