Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#601 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 4. - 19:36

Rege, és ráadásul tartósat, mert most, hogy a muskétás kisasszony szereposztását mondják, felfigyeltem: Vazelin bíboros??? Mazarin helyett, ugye.

#602 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 4. - 19:53

Ernest nem hiányzik valami? :gm:

#603 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 4. - 20:00

Egy kerékre gondolsz? :)

#604 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 5. - 7:44

Na, ez az igazi ciki sztori! Ma reggel bementem dolgozni, mint rendesen, 6.30-ra. Erre ott kiderült, hogy igazán nem kellett volna, mert már vettek fel helyettem másvalakit! És még csak nem is szóltak! :mad: :mad: :mad:Eddig milyen jó voltam, hogy 5 éve rendesen dolgoztam, éjszakáztam, minden vasárnapot, minden karácsonyt, nemzeti ünnepet végigdolgoztam. Csak eddig nem volt valakinek az ismerõse, a helyemre. Remélem, legalább valaki tud ezen kárörvendeni, nekem munkát kell találnom.

Edited by Repülõrajt, 2006 március 5. - 7:53.

#605 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 5. - 9:14

Ez nem az a fajta ciki sztori, ami itt a fórumon kárörvendést vált ki - gondolom én.

#606 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 5. - 14:16

ez már szemétség a javából......

#607 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 6. - 17:27

Múltkor tömött volt abuszunk, hát kapaszkodóm se volt, ezért a szellõzõben kapaszkodtam(vagy, hogy hívják).Egy néni meg nagy büszkén megnyomta a gombot (miközben ment a busz).Ordított elõre a sofõrnek, hogy nyíssa már ki, de kb. 3-szor, amikor egy ember mondta, hogy mozgó jármûnél nem lehet kinyítni az ajtót, egyébként mindenki elég hülének nézte a nénit.... aztán leszállt.

#608 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 24. - 20:29

Múlt héten a következõt sikerült elõadnom. Ülünk a sulimban az aulában, szemben a lépcsõvel. A lépcsõ és köztünk áll egy csávó meg 1 csaj, feltehetõleg nem csak haverok, a srác elég nagy meggyõzõdéssel ölelgette a lányzót. Látom, h jön le a lépcsõn egy nagyon jó barátom (fiú), és ahogy rám nézett, dobtam neki egy puszit (tudjátok amikor adsz puszit a levegõbe és odafújod az illetõnek). Igenám, de az adott pillanatban az a közöttünk álló csávó is rám nézett majdnem leesett az álla, így néz, mutat magára nagy csodálkozva én meg vörös fejjel mutogatom neki jelbeszéddel hogy nem neki küldtem a puszit.... Ááááááá :o :D

#609 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 24. - 20:49

Az hagyján.Én meg múltkor megyek az utcán, sok ember mindenhol. Egyszer, mintha csörögne a telefonom a kézitáskámban, vagy nem? A fülemhez akartam emelni az egész táskát, a fülénél fogva, hogy meghallgassam, onnan jön-e a hang. Igen ám, de túl heves lett a mozdulat, és menet közben, ott az utcán, úgy pofán nyomtam magam a táskával, hogy csak úgy csattant...

#610 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 24. - 21:00

úúú wazze :D

#611 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 21. - 17:14

...szombaton meg ballagást kell végigunatkoznom (remélem, a rokonok nem olvassák ezt :) ). :(

Hozzászólás megtekintése

Hát, képzeljétek, olvasták. :)

#612 kjudy

kjudy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 437 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 21. - 17:33

jáj :kv:

Edited by kjudy, 2006 május 21. - 17:55.

#613 czikizso

czikizso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 114 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 21. - 17:45

Ernest ez pech volt,de ha ez megnyugtat nekem is végig kellett szenvednem a ballagást nálunk3 óra állással :mad:

#614 Guest_Galadroh_*

Guest_Galadroh_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 11. - 15:53

Életem legnagyobb égése. Az osztályban köztudott hogy imádom a lovakat. Osztálykiránduláson, épp Ópusztaszeren voltunk. Volt ott egy rét és néhány lovacska eszegetett békésen. Odabatyogtam a nekem legszimpatikusabbnak tûnõ lóhoz és elkezdtem simogatni. Nagyon aranyos volt odabújt a vállamhoz, de balszerencsére herélt volt és épp akkor kezdte kilógatni a teleszkópos anakondát, majd egy bõségeset csurgatott. A kedves osztálytársak, kik csak tv-ben láttak lovat ezt NAGYON félre értették. Én csak hangos röhögésre és vaku villanásra lettem figyelmes. Majd az ofõ benyögte hogy elég legyen a kígyó bûvölésbõl!. :o Égtem mint az olajkút :kir: ...........Készült pár fotó mindig sírok mikor meglátom õket............ :D

#615 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 19. - 20:51

Hát kárörömre ugyan nem ad okot, de azért ciki:Egyik ügyfél mesélte a minap. Felhívta a rendõrség a munkahelyén, és közölték vele, hogy a férje halálos autóbalesetet szenvedett. Mondanom se kell, teljesen kiakadt. Aztán a körülmények tisztázásánál kiderült, hogy egy másik, ugyanolyan nevû hölgyet kellett volna értesíteniük, de méghozzá ugyanannál a cégnél... :huh:

#616 Guest_Galadroh_*

Guest_Galadroh_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 19. - 21:07

:hu: :hu: :hu: Szegény!

#617 Sacha Breier

Sacha Breier

Csikó

• Fórumtag
  • 200 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 19. - 21:44

Repülõrajt!Ez nem a hetényi konzervüzemben volt?

#618 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 20. - 5:50

Repülõrajt!Ez nem a hetényi konzervüzemben volt?

Hozzászólás megtekintése

Nem, ez itt volt Egerben (vagy környékén, nem is tudom, hol dolgozik a nõ.)

#619 Guest_Jaffa_*

Guest_Jaffa_*
  • Guests

Közzétéve 2006 július 22. - 20:46

ez nem is olyan ciki de naon vicces így leírva nem toom milyen lesz.. :pszombati nem éppen lovagoltatás Aniko névnapi bulija este. Két gyerek között volt egy kis idõ monom ráülök futószáron a pónira az meg bakolt meg bedölt én meg lefordultam róla de úgy hogy a hasán lógtam nah ez semmi barátnõmnek üvöltök hogy állítsa meg de az meg röhög majdnem bepisil a drága egyetlen manóm meg vágtázni kezd én megy csak lógok mjad bakolás én meg puty le a földre vagy 5 kisgyerek elött akik utánam jöttek :gm: gondolhajátok mekkora röhögés :kocc: nah este ráültem Aniko Ramiára szõrén volt vágta ügetés mindnen jó befejeztük gondoltam nem szálok le a pályán kinyitom a kaput lóról a kapuban álltalában nincs ára most volt megrázott mindkett Rami balra ugrott pördüés én meg sutty le pendemonium is bent volt a pályán õ csak a hangos röhögésre és tapsra nézett felém azt látva hogy én a földön ülök :guny: <-- kb így nézet ki mindenki :))

#620 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 7. - 17:58

Szerintem gáz... :guny: Posted Image

#621 kisbéri

kisbéri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 501 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 7. - 18:15

Mi is jót röhögtünk rajta ! :guny: A Vágó Istvánt többet kellene alkalmazni a csatornán ! Bocsánat: töbet :D

#622 Guest_Mongol_*

Guest_Mongol_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 7. - 18:16

Hofinak igaza volt, ezeket nem véletlenül hívják csatornának.

#623 kisbéri

kisbéri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 501 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 7. - 18:18

Azért a fórum se semmi ! az alanti idézetet itt találtam:"Ebben egyet értek S.S.-el én sem vágtáznék ien talajon de ez én vagyok! "

#624 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 7. - 18:28

Hát van millió egy ilyen, de én már nem tépem a számat miatta, mert csak a sértõdés megy... :o :nem:

#625 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 20:34

Kárörvendek mindenkin aki kinn volt a tûzijátékon! :gm: :dev: Höhö.... :P

#626 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 21:05

Kárörvendek mindenkin aki kinn volt a tûzijátékon! :gm: :dev: Höhö.... :P

Titok! Szerintem is rohadt vicces, hogy sz**rá ázott több százezer ember, sokan vidékrõl sok pénzért.Azt ugye talán még viccesebb, hogy sokukra fák dõltek, vagy (speciel néhányakra az Air Race újságíró-tornya - elnézést, errõl azóta kiderült, hogy kacsa...). Nem beszélve a várban még kinn lévõ árusok, kézmûvesek káráról. Tényleg vicces?! :mad: (szerk: elé tettem még az idézetet)

Edited by Artin, 2006 augusztus 21. - 8:33.

#627 Guest_Walkyria_*

Guest_Walkyria_*
  • Guests

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 22:40

Hát tényleg nem vicces... Mi is jól megjártuk párommal, ronggyá áztunk és örültünk, hogy épségben hazaértünk. Rengetegen megsérültek, gyerekek kavarodtak el a szüleiktõl és legalább négy ember meghalt. Ez inkább szomorú. Egy óra helyett három órát utaztunk, mire hazaértünk. Remélem minden lovas jól van és nem vesztette el senkijét a zûrzavarban :( :( :( :(

#628 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 20. - 23:29

Ha beleolvastok a Katasztrófa övetzetbe, ott írtam néhány dolgot. Az egykori Hadügyminisztérium teteje a Színház utcában landolt töb autót rommá zúzott. Szerintem is k****a vicces, hogy 6 halálos áldozat, köztük egy gyerek van, és, hogy a tûzoltók itt mentenek, és nem csak nálunk, hanem egész budapesten. Odakint, csupán letörtek a faágak, és leszakadtak a atetõk, meg az ablakok. Én nem értem, hogy néhány ember ezt miért találja olyan murisnak... És azt sem, hogy ez az abnormális idõ egyesek szerint miért olyan tök természetes... :mad: Aki így látja, az nyugodtan forduljon orvoshoz... :mad:

Edited by Jucuus, 2006 augusztus 20. - 23:30.

#629 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 8:32

Na, azért látom jól tettem, hogy idõben abbahagytam a hírek olvasását este... Nem szeretem a médiát,mert elég erõsen pánikkeltõ. Szerencsére amiket leírtam, azokból nem minõsült azóta se sok kacsának, pedig sok hír az volt. Ma reggel már nagyjából hivatalosak az infók, így megvártam azt. A 6 halott szerencsére média-túlzásnak tûnik egyenlõre, de még beigazolódhat, vannak eltûntek és súlyos sérültek.Ja és a Batyin a médiatorony igenis áll, úgyhogy nem tudom ki volt az a kedves tudósító, akinek új szemüveget kéne vennie magának, hisz "állítólag" látta a romokat...

#630 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 8:45

Talán nem ártana megnézni hogy mikor írtam... :guny: Ugyanis akkor még csak annyi látszott hogy szakad az esõ és szarrá ázik a tömeg. És még mindig örülök hogy nem voltam kint.

#631 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 8:47

Láttam mikor írtad.

#632 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 8:48

Te Titok, valami "hûû, bocsi, nem úgy gondoltam" nagyon rosszul esne a pici lelkednek?... Mert ez még mindig nagyon úgy hangzik, hogy egyetértesz a korábbi hozzászólásoddal, azaz: kárörvendesz - többek közt - a négy halotton és kétszázakárhány sérültön. Gratulálok.

#633 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 9:10

Ha valaki vagy a rokona sérült, marhára sajnálom. De nem értem minek ül rajtatok a nagy gyász amikor emberek százai halnak meg (magyarok) az utakon, vízbe fulladva, így-úgy-amúgy minden egyes nap. Akkor egyikõtök sincs felháborodva...3-an meghaltak és sokan megsérültek. Sajnos.(Amit meg már egyszer leírtam, nem fogom visszavonni. Engem ugyanúgy kiröhög xy aki otthon ül amikor én a városban szarrá ázok.)

#634 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 9:21

Akkor egyikõtök sincs felháborodva...

Tévedsz.

#635 furioso

furioso

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.414 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 11:46

... És azt sem, hogy ez az abnormális idõ egyesek szerint miért olyan tök természetes... :mad: Aki így látja, az nyugodtan forduljon orvoshoz... :mad:

Mitõl lenne abnormális az idõjárás? Ha az itt lévõ meleg levegõt "megtámadja" egy hidegfront, akkor mindig ilyen az idõjárás. Ez így természetes az idõk eleje óta, s a fizika törvényei szerint.S ha nem fognád fel természetesnek, hanem ordítanál, káromkodnál, toporzékolnál, stb. akkor is elõfordulna. Megelõzni, elhárítani nem tudnád. Akkor már nem jobb természetesnek felfogni?A leírtak a tegnapi eseményektõl függetlenül, csak és kizárólag az idõjárásra vonatkoznak!!!

Edited by furioso, 2006 augusztus 21. - 11:48.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 augusztus 21. - 13:10

Titok, én sem értek teljesen egyet a téziseddel, melyet utóbb kifejtettél.Ami pedig az időjárás abnormális voltát illeti, abnormálisnak tán tényeg nem abnormális önmagában. Én inkább ijesztőnek tartom. Itt az ember, a nagy májer, és lám, mégis porszem, könnyedén "elfújja a szél".[helyesírás]

Edited by Dé, 2006 augusztus 21. - 13:10.

#637 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 7. - 8:09

Ma reggel felébredvén bekapcsoltam a telefonomat és egy kedves sms-t kaptam. Szó és forma szerint idézve: "NAGYON ÖRÜTEM ATEGNAPI ESEMESNEK ÉNIS SZERETLEK BENETEKET" - így a számomra tök ismeretlen 70-es szám. :D Gondoltam, talán vissza írok, hogy minek örül és kit szeret, de aztán csak jót vidultam rajta. :) Egyszer egy olyan sms-t kaptam, amiben egy srác elküldte a fenébe a barátnõjét. Na annak vissza írtam, hogy eltévedt az sms-e. Erre felhívott, és miután kiderült, hogy nõnemû vagyok, kitalálta, hogy találkozzunk. Udvariasan visszautasítottam... :gm:

#638 Tündee

Tündee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 56 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 7. - 10:20

Hát igen Méz,ez elõfordul néha! De ezek sztem így ismerkednek! Csak akkor van ciki,ha az illetõ,akinek elküldi az sms-t,pasi! :P :D

#639 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 8. - 11:19

Az nagyon ciki ha vki meg akar fulladni egy továbbképzésen? :D Az a hülye írásvetítõ az összes meleget,port a pofámba fújta,én meg még amúgy sem lábalatm ki a köhögésbõl,szal el lehet képzelni mit adtam elõ...ráadásul sokan sem voltunk,az elõadást tartó belgyógyász pont ögöttem állt,tehát mindenki abba az irányba figyelt...Totál ciki volt. :o

#640 Babszem

Babszem

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.972 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 17:19

Péntek este tapagotózom, már elég késõ volt, próbáltam halkan osonni, lopakodni a szobámfelé. Persze vak sötét volt, tudtam, hogy valahol ott az ajtóm elõttem, erõteljesen megindulok, erre a szobám elõtt kint hagyott porszívóba erõteljesen belerugtam..kicsit elég hangosan káromkodtam amire ha nem is, de a csörömpölésre biztos felkeltek..Nagy idegeségembe és amikor már úgyis mindegy megint megindultam lendületesen, de a zárt ajtóval megint nem számoltam. Kicsit felkenõdtem, de a végén eljutottam az ágyamig. :D