Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#601 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 22:37

Minikében kit tisztelhetünk? :)

#602 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 22:41

....mert ez a hétvége a pihenésé volt (igen, lovak nélkül, koránkelés nélkül, semmittevéssel), és mert olyanokra volt időm, mint lustálkodni, reggelizni, takarítani, lébecolni a számítógép előtt.... mert jó kis videókat nézegettem a neten kedvenc filmjeimből.... mert tötővel ijesztően egyformán jár az agytekervényünk összes kicsi rugója :ang:viszont mennék is beszólni a másik topikba, hogy holnaptól újra nincs megállás, sőt! még vizsgákkal is meg lesz tűzdelve a hetem.

Edited by Apple, 2007 január 7. - 22:42.

#603 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 23:23

...a tesóm elutazott és végre egyedül maradhattam a számítógéppel!

#604 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 8:22

Mert az irodai lépcsõn föl-le mozgáson kívül semmit sem kapó, izomzatnak csúfolt vázam teljesen lázas, így aztán egész nap csak a tegnapi kellemes lovaskirándulásra gondolok és fogok gondolni. Amin napsütés volt, meg éppenjó szél, meg jókedv, meg csicsergés, meg jó társaság, meg menõskedvû, ám ettõl szépen együttmûködõ hátasok. :)

#605 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 8. - 8:37

... mert tegnap ebben a csoda idõben Malájoztam, és valami miatt nem is utált engem :ang: , sõt, még a Félelmetes Kapu elõtt is nyugodtan el tudott vágtázni. Sokszor. ... mert végre berágtam, és elmentem mozogni: szerdán kosaraztam, szombaton korcsolyáztam, tegnap meg lovaztam és ettõl lázasak az izmaim, és úgy érzem, hogy eltunyult ronda nagy kövér testem zsírdepói ellen támadást intéztem ezzel.... mert naonfinom kakaós kalácsot kaptam, és azt jól bereggeliztem. Hogy szegény zsírdepók azért ne szenvedjenek annyira... :D

#606 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 9:38

...süt a nap! Tudni kell értékelni az ilyen apróságokat is. :)

#607 nero

nero

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 432 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 12:17

... a lovaglástól származó izomlázzal együtt. :kir:

#608 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 21:15

... végre rászántam magam és vettem egy elõlapot jó öreg leharcolt telcsimre és most egyrészt szép másrészt tökéletesen élvezhetõ és olvasható a kijelzõ. :yeah:

#609 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 21:34

... mert a mai 12 órás melózás végre jó hangulatban, és viszonylag gyorsan telt el, mivel egyik kollega végre újra beszél velem (de hogy mi okból nem szólt hozzám 3 hétig, számomra örök rejtély marad, mert hiába faggattam. most meg mintha mi se történt volna)... mert holnap szabadnapos vagyok, és szeptember óta ez lesz az elsõ szabad hétköznapom, és már nagyon várom! :)

#610 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 23:06

húgom vizsgái sikerültek

#611 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 19:02

Dolgom volt a városban. Jövök haza, beszállok a liftbe. Velem együtt beszáll egy kb. 3-4 éves kisfiú az anyukájával. A gyerkõc lekuporodik a lift sarkába, alulról felfelé jó alaposan megnéz, aztán a következõt közli velem: szép vagy ám nagyon! :D Azt hittem, megzabálom... :ang:

#612 lilith

lilith

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.846 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 19:34

..mert gyönyörû idõben, nagyon szép helyen, nagyon jót lovagoltam.....és mert imádom a lovam, aki egy tündér, és nagyon aranyos, és nagyon jól viselkedett, és különben is! :ang:

#613 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 0:50

Mert sikerült a szigorlatom!

#614 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 9:56

...mert ma megyek Bécsbe :)...és mert péntek van :)

Edited by Pottock, 2007 január 12. - 14:39.

#615 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 12:24

...ma lesz a törzsi gyûlés! :kocc:

#616 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:36

Ma jó napom van, mert tegnap jó napom volt :)

#617 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:42

ma jó napom van mert sokaknak szar napja van. :)amugy meg megkérdeztétek TÖLLEM , hogy irkálhattok a topikomba engedéjem nélkül ?! HEEEEE??????????????!!!!!!!!!!!!!!

#618 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 12. - 14:31

NEKEM jó napom van, mert ÉN rontom a statisztikát, aminek az eredménye a TE örömöd :dev: :P :guny: amúgy, ha szó szerint (neorealisztikusan) leírnám MITŐL van jó napom, a végítélet napjáig kitiltanának a fórumról... :kir: :kocc: KELL MÉG ezen felül engedéjjjjj (legfölleb: engedjé mán, no ;) )

#619 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 21:11

Ma jó napom van. Pont. :D

#620 haha

haha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.050 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 21:34

... mert rájöttem hogy felesleges parázni, ezúttal talán másképp alakulnak a dolgok. :D

#621 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 21:36

Az majd később jön Csikasz! Ha már minden meglesz. Mondjuk vasárnap... :rolleyes:De a kedvedért részeletezem egy kicsit: ma naaagyon-nagyon hiper-szuper csúcsjó napom van. Mert csak. :dev:

Edited by Arodoet, 2007 január 12. - 21:38.

#622 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 22:54

Öcsééém tökjó napom volt ma. Ma semmi nem érdekelt, igazi leszaromhormon termelõ day volt nálam, és minden jól sült el, most jöttem haza tekézõbõl, mire leértünk elromlott a tekepálya, ezért azt nem tudtunk nyomni a csajokkal (inkább nõkkel/családanyákkal :D), de OLLLLLLLYAN jót dumáltunk, hogy fúú, felváltva vinnyogtunk a röhögéstõl vagy beszéltünk komoly témáról tök õszintén.Az ilyen élmények olyan jól tudják kárpótolni a sok szürke hétköznapi emberi szemétkedést :ang:Ja és undorító büdös bagószagú lett a ruhám DE EZT IS LESZ*ROOOOOOM!? :D :D

Edited by tötõ Zsó, 2007 január 12. - 22:55.

#623 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 13. - 1:26

NEKEM jó napom van, mert ÉN rontom a statisztikát, aminek az eredménye a TE örömöd :dev: :P :guny: amúgy, ha szó szerint (neorealisztikusan) leírnám MITÕL van jó napom, a végítélet napjáig kitiltanának a fórumról... :kir: :kocc: KELL MÉG ezen felül engedéjjjjj (legfölleb: engedjé mán, no ;) )

Vajh mi lehet az... :rolleyes: csak nem a törzsi gyûlésre gondolsz? Azt nyugodtan megírhatod.Nekem meg jó napom van, mert végre sikerült találkoznom nehány fórumossal és tök királyul éreztük magunkat együtt, és feribától kaptam ajándékba egy csomag kínai zöld teát is.

#624 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 13. - 10:53

Eltaláltad! Nyertél! Talált-süllyed! Bingó!!!! :D MA IS jó napom van, mert tegnap, míg léhán züllöttem törzsi találkozó keretei közt, installálta a sógor az új gépünket, az ADSL-t, a sakk"pogromomat" és minden mást, úgyhogy: Resssszkessssetek, egereeeek! :dev: Aromo, a fékezhetetlen agyvelejû nyúl, elszabadúl.... :dev: (in memoriam L.E.) :ang: :kocc:

#625 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 14. - 16:50

...mert a lovam, a saját lovam, ma ismét bebizonyította, milyen csodás ló is õ. :)

Edited by Arodoet, 2007 január 14. - 16:51.

#626 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 14. - 18:12

...mert egy újabb kellemes hétvégét töltöttem el Broncon, a második otthonomban. És mert olyan terveket szövögetünk erre az évre, hogy el se merem képzelni :) :ang:

#627 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 14. - 19:28

...mert angyali lovam van, és mert (újra) bebizonyította, hogy megérte türelmesnek lennem. :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 14. - 19:36

... mert mostanra sokkal inkább erõt tudok meríteni a körülöttem lévõ emberek boldogságából, mint amennyire más emberek idiótasága felidegesít. És most boldogsággal tölt el, hogy mások mennyire boldogok körülöttem :ang: ... mert a mai nap számomra is csupa kellemes meglepetéssel és szín-nyugalommal szolgált.Aro, nagy gratula Bahihoz :ang:

#629 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 14. - 20:55

... mert még észreveszem azokat az apró örömöket, amik másnak mindennaposak.

#630 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 14. - 21:18

...mert egyrészt tök jót aludtam délután, másrészt jó volt titeket olvasni, mert vannak még a régi barátok közt olyanok, akik nem felejtettek el engem, és különben is: csak!

#631 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 15. - 7:22

Ma nagyon nagyon jó napom van, mert jó hétvégém volt!!!A szombatot Agrobéval meg Zistvánnal töltöttem, lovagoltam Beyshán, vasárnap meg parelliztünk Malájjal, aki rendkívül felháborodott a tevékenységen meg a kialakult helyzeten, de csodálatosan viselkedett. A legkirályabb dolog ami történt, hogy találtunk egy gyönyörû, gombócforma, oszloplábú :D kidobott :mad: németjuhász-kaukázusi kéthónapos kiskutyát, reszketve és félve egy járdaszigeten (ld. beszólós topik...), és már új, tutijó gazdija is van! :ang: Ja, és még azért is van jó napom, mert tegnap vettem egy tökszép korcsolyát, a fantasztikus hétvégét megkoronázandó. :kir:

#632 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 7:59

Mert igaz, hogy aludtam vagy három órát, de elolvastam az éjjel egy olyan könyvet, (Coelho: Az alkimista) amivel nagyszerûen fel lehet töltekezni. Gyönyörû mondatok vannak benne, mosolyra derítenek és jó õket elhinni.

#633 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 11:08

mert vannak még a régi barátok közt olyanok, akik nem felejtettek el engem, és különben is: csak!

Téged nem lehet - elfelejteni... az a régi dal is így kezdõdik. :)

#634 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 15. - 12:18

Téged nem lehet - elfelejteni... az a régi dal is így kezdõdik. :)

...érted könnyeket, illik ejteni... (találó :D :ang: )

#635 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 13:10

Don, menj már fel az iwiwre, bejelöltelek! Mi van, feribá, megríkattalak?

#636 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 13:16

Nem járok én mán oda. Tetülasú és unalmas. :D

#637 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 13:37

Nekem nem az. Egy csomó régi barátságot fel tudtam újítani.

#638 Guest_feribácsi_*

Guest_feribácsi_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 15. - 14:44

Nem,nem, csak +mutattam, hogy mily széles spektrumú a míveltségem, hogy csak így csípõböl, félfordulatból, oda se nézve folytatok 1 (antik) slágert... :D (1 maival már fogósabb föladat lenne számomra :rolleyes: )

#639 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 14:52

...mert eddig fagyoskodtunk a melóhelyen,mert egy "pincében" vagyunk, semmi fu"tés,és most végre hoztak egy kis fu"tõtestet....

#640 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 15:25

...végre rávettem magam, hogy nekiüljek angolt tanulni....végre elmerészkedtem a fogdokihoz. És nem is volt ott olyan rossz... :cool: