Van, aki már konkrétan szembesült a dologgal? Tényleg csak egy kérdés.

Sosem ellenõrizte volna a kutya sem, ha a 11 kertszomszédunk közül az egyiknek nem szúrja a szemét, vagy az orrát, vagy akármijét.Már jelentett fel a trágya miatt, hogy büdös, meg hogy fertõzésveszély (pláne mert alacsonyabban van a kertjük, és esõzéskor állítólag átfolyik a trágyalé. Aztán meg ugye sok a légy, és ez nem fér bele az õ angol kertnek nevezett úszómedencés paradicsomukba. Igaz, már jelentettek fel a kutyám miatt is, akitõl féltek, pedig a palakerítésen kersztül még a szemébe sem volt alkalmuk soha belenézni, a kutya meg mindennel el volt foglalva, csak azzal nem, hogy õket szekálja. Aztán abban is biztos vagyok, hogy ugyanezen kutyámat õk mérgezték meg. Aztán épp a múlt héten jelentettek fel, hogy a fáink egy része közel van a kerítéshez, és a leveleinek egy része hozzájuk hullik, kivágatják az összes kerítéshez közeli fánkat.Annyira gerinctelen, hogy feljelent a lovak miatt, aztán jön kuncsorogni, hogy lovagoltassam már meg az unokáját. De õ nem is egy olyan nagy behemót állatra gondolt, mint a felnõtt lovam, hanem egy kisebbre, pont mint az akkor néhány hónapos csikóm.

Természetesen még a nagyra sem tehette a kezeit sem.Úgy kell amúgy elképzelni õket, hogy a hetente (minden szombaton reggel 6-kor) nyírt füve között is a gazt gyomlálja négykézláb. A múltkor hajnali négykor keltem a hólapátolására. A hozzá esett havat is rendszeresen átgórja hozzánk, de még a hozzá hullott gallyat is idehajítja...Szóval igen, találkoztam már ilyennel... :(
Edited by ikácska, 2006 február 21. - 13:33.