Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

A farm, ahol élünk

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
3098 válasz a témához

#601 Guest_Kis Strong_*

Guest_Kis Strong_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 29. - 20:20

Ez én voltam nem apa! (Énis! :) :ang: :D ) Sorry!!!!

#602 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 19:40

Huhh! Hazaértünk. A túra nagyon jó volt, élveztük! :yeah: Röviden, képekkel illusztrálva:- készülődés 1/2 9-től 10(!) óráig, 15 lovas és Hana csixi indult útnak,- odafele út, simán, egyszerűen, időben(!) érkezve a helyszínre, vagyis a vendéglőbe,- a lovak nagyon nyugisan méláztak, míg mi bent megkajáltunk,- én 3-szor és Vega 1-szer kérdezte ki Dz-t arról az útvonalról, amelyen hazafelé szerettünk volna menni. Egy darabig ment is a dolog, de aztán úgy elkevertünk, hogy csak na! Végül néhány "de javu", telefonos segítség és konzultáció ("szerintem balra", "dehogyis! jobbra" :D) után átkeltünk a vasúton, a betonúton, Csomádon -totál keresztbe-, tök sötétben, ködben, de zúzmarától világító fák közt, hazaértünk.A felmentőcsapat forraltborral várt minket, hála érte! :ang: Nagyon jól sikerült és mindenki valami ismétlés-féléről beszélt... én megvárom míg valaki más megszervezi... :gm: És egy összefoglaló kép a fílingről, ez a kedvencem (klikk):Posted ImageÖsszes kép itt. Fakó képei is felkerülnek majd.Ja és az összes ló űberló! :yeah:

Edited by Csuti, 2006 december 30. - 19:41.

#603 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 20:42

Isteni túrácska volt, Gyerekek! :D Én már készen is állok a következõre! :DKöszönet Drága Egyetlen Csutikánknak a szervezkedésért! :)

#604 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 20:45

A lovastúrák eddig ismert két nagy igazsága ismét beigazolódott. Elindulni csakis a tervezetthez képest késve lehet (1) és megérkezni is (2). Vagyis ebbõl a szempontból semmi különleges nem történt, jól sikerült a túra. Kevésbé szerényen úgy is fogalmazhatnék, hogy - megint - jók voltunk. :D Amúgy 5 körül kezdtem aggódni, hogy a tervezettnél késõbbi hazaérés túl késõ lesz, de az elsõ beszámoló olvasása helyretett mindent. :cool: Ismétlés-féle? Holnap! Valaki kisebb volumenben és evés nélkül ugyan, de megszervezte. (Ivás lehet, hogy lesz! :kocc: vagy :kv: )

#605 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 20:55

Minden pillanatát élveztem a mai napnak!A 15 lovas meglepõen zökkenõmentesen haladt együtt. Az a kis eltévedés az ereszkedõ ködben pedig olyan kaland - így utólag -, amitõl csak izgalmasabb lett a túránk. ( Ráadásul nagyon szép terepen keresgéltük azt a cingár kis ösvényt ;) )Csutinak ezúton is köszönöm az ötletet a kifogástalan szervezést, és hazafelé az úton átkelésnél a bevállalós 'hõsiességét' ;), Dz-nek az értünk aggódó-érdeklõdõ telefonját, a páromnak pedig a forraltbort, amivel vártak minket. :kocc:jav oka: szövegszerk. hiba

Edited by Adrienn, 2006 december 30. - 20:59.

#606 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 21:42

Amúgy bocsi, hogy a képeken ez-az lemaradt. Nem volt olyan könnyû menet közben hátracsavarodva fotózgatni! :D

#607 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 3:56

Az eltévedés nélkül tényleg nem lett volna olyan kalandos! :) És valóban nagyon szép utakon jártunk.Én is meg kell, hogy köszönjem: Adriennek a többiekkel és a vendéglővel való ebédegyeztetést, Tibinek a szállítmányozást, Bölénynek a forraltbort, Stevenek a szakszerű lókikötést és a fotózást, Vegának és Nikolnak a kölcsönlovakat, Dz-nek a telefonos segítséget és Vegának a magabiztosságát hazafelé, mert így nem lett rajrunk urrá a kétségbeesés az eltévedés miatt. :DÉs Kamillának is köszönöm, hogy ha kocsival is, de eljött. Jó időben bepótoljuk! :)Csakazértis meg fogom nézni a Google Earthon azt az útvonalat...Na, megnéztem. Mikor először felhívtuk Dz-t, a magasfeszültség mellől, akkor még egy kicsit tovább kellett volna menni és akkor jutottunk volna a Medve Farmhoz vezető útra, majd a GE-hez.Az út odafele 11,4 km volt, visszafele, eltévedéssel 16,4. Még így sem sok. :D Csak a köd és a sötét nagyban nehezítette a dolgunkat. :D

Edited by Csuti, 2006 december 31. - 4:18.

#608 Csuti

Csuti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.848 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 9:04

Rekonstruáltam az útvonalainkat a Google Earth-vel.Katt a képekre!Odaút:Posted ImageVisszaút:Posted ImageItt pedig egy kép Fót, Csomád és a környékükrõl:Posted Image

#609 Kriszti2

Kriszti2

:)

• Fórumtag
  • 641 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 10:22

Nagyon kellemeset lovagoltunk két régi barátnõmmel pénteken. Adrienn lova egyszerûen gyönyörû, kényelmes (mert ki is próbálhattam), nagyon boldog vagyok, hogy élete nagy álma teljesült végre!!!! Csuti, Dömét csak azért nem dícsérem külön, mert már megdícsértem párszor :) .A Farm rengeteget fejlõdött mióta legutóbb itt jártunk, látszik, hogy a csajok nem lustálkodnak és, hogy nem is unatkoznak.Vega, Nikol, köszi a jó kis lovat, Isten...vagy ki, köszi a jó idõt. Remélem valamikor én is felajánlhatom a lovamat valamelyik Los Vegas gurunak egy túra erejéig.

#610 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 11:11

Nagyon kellemeset lovagoltunk két régi barátnõmmel pénteken. Adrienn lova egyszerûen gyönyörû, kényelmes (mert ki is próbálhattam), nagyon boldog vagyok, hogy élete nagy álma teljesült végre!!!! Csuti, Dömét csak azért nem dícsérem külön, mert már megdícsértem párszor :) .A Farm rengeteget fejlõdött mióta legutóbb itt jártunk, látszik, hogy a csajok nem lustálkodnak és, hogy nem is unatkoznak.Vega, Nikol, köszi a jó kis lovat, Isten...vagy ki, köszi a jó idõt. Remélem valamikor én is felajánlhatom a lovamat valamelyik Los Vegas gurunak egy túra erejéig.

Nincs mit! Megrendelésre bármilyen idõt elintézek! :kir: :dev:

#611 kamilla

kamilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 858 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 11:51

Sziasztok!Örülök, hogy megismertelek titeket. Remélem nyáron, összejön a közös túra ;)

#612 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 11:52

Nagyon sok minden jót kívánok az új esztendõre nektek, és jó bulizást mára! :kocc: Pusszancs!

#613 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 12:09

Boldog új évet mindenkinek!!! :yeah:

#614 Guest_horsegirl..._*

Guest_horsegirl..._*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 31. - 13:00

Tényleg nagyon-nagyon joo volt a tegnapi nap!!! Életem elsõ losavtúrája volt és nektek köszönhetem h ilyen jool sikerült!! B.U.É.K. mindenkinek!!

#615 Guest_Kamikázee_*

Guest_Kamikázee_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 31. - 13:22

Én is szeretnék mindent megköszönni Csutinak és a további szervezõknek... Az a kis kerülõ nagyon jó muri volt, azért az izgalmakra mindig szükség van. És végül köszi Nikol+Vega a kis paripámat, élmény volt...Ja és nekem is ez volt az elsõ ilyen túra, túléltem (Halleluja...)BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!Puszi, Anita

#616 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 13:38

Én is szeretnék mindent megköszönni Csutinak és a további szervezõknek... Az a kis kerülõ nagyon jó muri volt, azért az izgalmakra mindig szükség van. És végül köszi Nikol+Vega a kis paripámat, élmény volt...Ja és nekem is ez volt az elsõ ilyen túra, túléltem (Halleluja...)BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!Puszi, Anita

Már csak az kellene, hogy a saját paciddal tudjál jönni legközelebb!BUÉK!

#617 Guest_Kamikázee_*

Guest_Kamikázee_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 31. - 13:41

Már csak az kellene, hogy a saját paciddal tudjál jönni legközelebb!BUÉK!

Egyetértek veled...már én is erre vágyom egy ideje, de hát tudod a sztorit...Bízzunk az elképesztõ képességeimben és akkor lehet, hogy legközelebb már a kicsi szívem lesz velem.Puszi, Anita

#618 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 14:00

Egyetértek veled...már én is erre vágyom egy ideje, de hát tudod a sztorit...Bízzunk az elképesztõ képességeimben és akkor lehet, hogy legközelebb már a kicsi szívem lesz velem.Puszi, Anita

Tudom, Drága!:)Majd talán legközelebb...Holnap dél körül kinézel lovagolni esetleg?

#619 Guest_Kis Strong_*

Guest_Kis Strong_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 31. - 16:18

Tényleg naon jó volt a túra! :) Meg kéne ismételni!! :kir:

#620 Guest_Kamikázee_*

Guest_Kamikázee_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 31. - 16:59

Szerintem is...

#621 discozombi

discozombi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 780 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 18:09

Én is analizáltam itthon este a Guglén a kalandos utatokat és persze innen nagyon könnyû volt rájönni, hogy hol is volt az eltérés.Jó túra volt! Ja, és a mai levezetés is! :yeah:

#622 Guest_Kis Strong_*

Guest_Kis Strong_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 1. - 0:15

B.U.É.K. mindenkinek! :D :kir:

#623 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 1. - 9:42

2006. dec. 31. ezután jeles nap lesz az életemben, ugyanis Medinával tegnap indultam az elsõ önálló terepemre.A tegnapi túra találkozási pontjánál randevút beszéltünk meg DZ-vel. Ez - mondhatni már szokás szerint - úgy alakult, hogy némi késéssel indultam, Dz pedig jött elém, amíg végül ösze nem találkoztunk. Út közben vizsgáztattam Medinát, és megbeszéltük, hogy itt bizony az történik, amit én gondolok. Nem volt nagy probléma, de azért a jármódokat és a sebességet szeretem én meghatározni, akkor is, ha elõttünk a keresztúton lovasok vágtáznak, vagy fölfelé haladunk egy-egy emelkedõn, netalán vágtára csábító a nyílt tér :) Dz-vel a mármár megszokottnak mondható, kellemes tereplovaglásaink egyikét adtuk elõ. Elkísértem a régi gödi útvonalak széléig, egy bõ órát tekeregtünk együtt, aztán õ Fót felé, én pediga farm felé vettem az irányt. DZ - ismerve ezirányú képességeimet - többször is elismételtette velem az útirányt. Szerintem nem egészen azon jöttem, de végül oda lyukadtam ki, ahová terveztem. :D Innen már csak egy ugrás lett volna a tanya, de természetesen a szokásos kalandvágyam felülkerekedett és pont ellenkezõ irányba fordítottam Medinát. Még egy jó órát bolyongtunk a környéken. Néhol azért felismertem a tájat, hogy itt már jártam Csutival, vagy Fakóval, de a végén már teljesen ismeretlen ösvényeken tekeregtem. Tulajdonképpen szeretek eltévedni :rolleyes: ;) Végül ismerõs területen kötöttem ki, ám az erdõirtás miatt a levágott ágakkal széles sávban eltorlaszolták az utat. A fák között szlalomozva kellett keresgélnem egy olyan helyet, ahol kisebb kupac faágon átgázolva tudok kijutni az útra. Medina egykedvû nyugalommal tekergett velem a fák közt, nem zavarták az elõtte összehajló, lába alatt meg-megroppanó ágak. A lovam egyszerûen fantasztikus!!! Olyan három óránk volt együtt, mintha nem is az elsõ közös terepünk lett volna! Lassan kezdem elhinni, hogy megtaláltam az álomlovamat :ang: Most pedig - a változatosság kedvéért - újra a tanyára indulok. De ezúttal a férjem is lóra ül velem, hogy az új évet egy örömlovazással kezdjük.Hiszek a babonában, miszerint amit az új év elsõ napján teszel, abban az év során gyakran lesz részed. :kir:

#624 Guest_Kamikázee_*

Guest_Kamikázee_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 1. - 10:16

Örülök az élményednek és hogy így kezdesz érezni a lovad iránt.Kívánom, hogy a babona szerint legyen... Utólag is NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK nektek. Puszi, Anita

#625 vegeta

vegeta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 538 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 1. - 12:25

Na, akkor néhány szót.Drága Adrienn! Bár már korábban tudtam a legcsekélyebb feltûnés nélkül, teljes diszkrécióban alakuló szerelmi kapcsolatodról, sõt, beteljesülése után hamar gratulálhattam is élõben e szerelem tárgyához…illetve alanyához, de azért megragadnám még egyszer az alkalmat és írásban is: nagyon sok boldog eltévedést kívánok neked Edinával legalább a következõ 30 évre! ;)Elsõre egyébként nem volt nekem maradéktalanul rokonszenves ez a mutatós elõkelõ kisasszony: túl magabiztosan pöffeszkedett a karámban, begyûjtötte a kolónia valamennyi kvázihím tagjának sóvár, asszony tagjának irigy pillantását, nagyképûen rugdosódott az égbe, kellette magát és sunyított mindenkire. Rám is, amikor megkíséreltem este megetetni õmádámságát. Aztán gyorsan kiderült, hogy mûbalhé, nem óhajt átküldeni a másvilágra, azóta jóban vagyunk. Az is kiderült, hogy Miss Arisztokrata valójában egy vad fantáziájú, mohó kéjhölgy...például Pendének is azonnal odaadta volna magát a szégyentelen ;) . Kicsit még neheztelek rá, amiért behálózta és elcsábította Bendegúzt, tönkretéve így egy jól mûködõ házasságot és szegény Juci lelkét, de azért kedvelem. Remek választás volt, ilyesmi lovat gondoltam neked anno.Most éppen Bölénnyel járjátok az erdõt, valószínûleg egymást sem látjátok, olyan köd van, de szerintem téged most az sem érdekelne, ha egy dunai-cunami 20 méteres hullámain kellene vágtatnod és átugratni a szembeúszó pontyokat ;) Én pedig nagyon örülök, hogy itt vagytok nálunk!

#626 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 1. - 20:48

Vega!! :D :ang: Hát mégis, hova vittem volna? Amikor meghallottam, hogy elérhetõ közelségben váltjátok valóra az álmotokat (és egyben mindannyiunkét is, azt hiszem), tudtam, ha lovam lesz, csakis hozzátok viszem. Csak azt nem gondoltam, hogy ez ilyen hamar be is következik ;)Ja, és Medinával, az überkancával szívesen eltöltök 30 évet is. Edinát, a nimfomán szõkét, meghagyom nektek. :P

#627 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 8:48

Edinát, a nimfomán szõkét, meghagyom nektek. :P

Ööö...Hát jó.(de csak akkor hagyj meg nekik,ha sok(!!) jóképû férfi is van ott...Amúgy ne. :D )

#628 iBIza

iBIza

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.273 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 9:03

Nagyon örültem, hogy találkozhattam a társasággal 30-án! Igaz, hogy nem sikerült szembetalálkoznunk veletek - csak egy kis ficakon múlott. A köd nélkül biztos sikerült volna! Sajnos csak rövid idõt tölthettem a vendéglõben, mondhatni villámlátogatás volt. Köszönet a szervezésért és a lehetõségért!Adrienn, szerintem is nagyszerû lovad van, és még nagyon sok klassz lovaglást kívánok! Találjátok meg az összhangot, és legyen legalább annyi örömöd vele, mint nekem Jedivel!

#629 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 9:05

Nincs mit! Megrendelésre bármilyen idõt elintézek! :kir: :dev:

Én havas napsütést rendeltem. Csak havat és megfelelõ napsütést nem láttam. A többi rendben.

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 10:06

Edinát, a nimfomán szõkét, meghagyom nektek. :P

Egy pillanatra megijedtem, de aztán elolvastam, h "szõke", és egybõl megnyugodtam, h nem rólam van szó :gm:

#631 Adrienn

Adrienn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.316 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 14:16

Jaj, lányok! :D A lovam gyönyörû, ezért kezdte Vega egybõl Edinázni. Az, hogy nimfomán és szõke, csk a ráadás ;)

#632 Chilly

Chilly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.552 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 14:42

Mondd meg Vegának,hogy én is szeretem. :D

#633 Fakó

Fakó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 354 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 16:50

Sziasztok!Végre az én képeim is felmásztak a netre a hétvégi túráról.Posted Imageklikk a képre és ott kezdõdik az album BUÉK mindenkinek :ang:

#634 Guest_Kamikázee_*

Guest_Kamikázee_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 2. - 17:10

Épp csak megnéztem a képeket. Jók lettek nagyon...Gratula és kérjük legközelebb is.Magamról ismét megállapítottam, hogy nem vagyok egy fotogén alkat, de a kis Juci nagyonbájos. Kösz mégegyszer, az utókor láthat a kis - lelki - hasonmásom (Jucika) hátán. Puszi, K.

#635 Guest_horsegirl..._*

Guest_horsegirl..._*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 2. - 17:20

"Kösz mégegyszer, az utókor láthat a kis - lelki - hasonmásom (Jucika) hátán." -->ez aranyos volt:) nagyon ügyesen ugrott ma a szuli!!!!

#636 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 18:42

Én havas napsütést rendeltem. Csak havat és megfelelõ napsütést nem láttam. A többi rendben.

Lehet, hogy rossz helyen adtad le a rendelést? :kir: :dev:

#637 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 19:16

Vega!Kérdezetem Noémit a szombattal kapcsolatban. Még nem tudja, de majd úgy csütörtök magasságáig kiderül.

#638 Guest_Kis Strong_*

Guest_Kis Strong_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 3. - 9:07

Jaj apa ne legyél egoista! :kir:

#639 Strong Steve

Strong Steve

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 142 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 3. - 9:22

Jaj apa ne legyél egoista! :kir:

Lányom! A suliban nem internetezgetünk!!!Tanulunk!

#640 Robi

Robi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.806 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 3. - 10:44

IDÉZET(discozombi @ 2006.12.21, 23:48) Mire van igény? Ha lehet, havas napsütést!Ezek szerint már több mindenható is van, közülük az egyik egoista, mert félt a hóban fürdetéstõl.A másik pedig csak címzett megkeresés esetén teljesít?