Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Számítógép

• Please log in to reply
659 válasz a témához

#601 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 13. - 8:23

Köszi. :D Láncot ajánlottak más fórumokon is. :D
Egy szervíz azt mondta, csak LCD-vel együtt van zsanír, 30+ÁFA. Emlékeztet a szocializmusra, mikor a Wartburg vízpumpatömítés miatt egy szép új vízpumpát kiheréltek a szervízben...
Ugyan van eladó zsanér, de az eladó nem veszi fel a teflont. :D
Viszont a saját cserére pontos utasítás van a neten. :D

Na, megjött a zsanér, 5ezerért. Már csak ki kéne cserélnem.

#602 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 15. - 15:57

Kéremszépen,segíccsen valaki.:D Bizonyos oldalakon, ahova szeretnék hozzászólást írni, nem jön be a szerkesztõablak. Az egyik a saját oldalam, a gportál valamit változtatott, s azóta nem tudok bele írni szövegest. A másik az indexfórum, ott is frissítettek valamit két hete, azóta nem tudok hozzászólni. Mindkét helyre írtam már, sajna a fülük botját se mozdították a szerkesztõk. Valakinek van valami épkézláb ötlete? Vistát használok. Köszönöm. :)

#603 Hosszúhomlok

Hosszúhomlok

A multimédium

• Támogató
  • 1.895 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 15. - 16:00

Másik böngészõ? Netán böngészõ frissítés?

#604 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 15. - 16:20

Jaj, ilyet ne kérj. Örülök, hogy ezt megszoktam. :)

#605 Hosszúhomlok

Hosszúhomlok

A multimédium

• Támogató
  • 1.895 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 15. - 16:45

Akkor a hibát is meg kell szoknod. :)

#606 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 15. - 16:53

Kéremszépen,segíccsen valaki.:D
A másik az indexfórum, ott is frissítettek valamit két hete, azóta nem tudok hozzászólni.

Mert be kell jelentkezni balra fent az Indapass felirat alatt. Ha mág nem regisztráltál, akkor tedd meg.

#607 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2010 november 16. - 13:05

Te Örni, ne égessé már. Perszehogy be vagyok jelentkezve meg minden, hát eddig (addig, mig nem csináltak valami gebaszt az oldallal, aminek a többiek mind nagyon örültek :o ) ott gombásztam... F5 nem jött be. Az csak az oldalt frissíti.

#608 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 25. - 13:06

Pár napja a mozilla firefox elkezdett lefagyogatni. Van rá valami orvosság? Vírusom nincs, sütiket töröltem, de nem használt.

#609 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 26. - 18:27

Cache-et is töröld, ha korrupt file-ok vannak benne, az bezavarhat.

#610 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 26. - 18:36

Vagy lehet, hogy van új verzió, akkor azt telepítsd.

#611 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 26. - 19:01

Köszi! :) Töröltem mindent, mait csak törölni lehetett, és most úgy tûnik, hogy rend van. :)

#612 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2010 december 26. - 21:40

úgy tûnik, hogy rend van. :)

Tévedtem, úgyhogy back to IE. :cool: Mert az mûkszik is.

#613 rugósbicska

rugósbicska

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.695 hozzászólás

Közzétéve 2011 január 7. - 11:29

Sziasztok, tudja valaki, miért nem lehet idõt és dátumot állítani? :D Gõzöm sincs, hogy az oprendszer (W7) a ludas vagy maga a gép szar. Bekapcsoláskor újabban megkérdezi, nyomoke f2-t tova a beállítások menühöz, de azt hogy 2011 legyen 2010 helyett, azt mán nem hagyja. De minden mást is, ha beállítok, visszapattan a saját kis idõdimenziójába. ??????

#614 Zebu

Zebu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 356 hozzászólás

Közzétéve 2011 február 14. - 19:46

Sziasztok! A következõ történt velem: áthelyeztem fájlokat, és eközben felugrott egy ablak,hogy ez nem helyezhetõ át...blablabla.Leokéztam, az áthelyezés félbeszakadt, az adatok egy része valahol a gép és a külsõ vinyó között eltûnt eközben. Van esélyem látni õket valaha is?mert totál eltûntek. :(

#615 Huxley

Huxley

Fórumgazdi

• Admin
  • 2.920 hozzászólás

Közzétéve 2011 március 24. - 22:46

Vannak progik, amikkel elõ lehet csalni a letörölt file-okat, de minél késõbb kezdesz bele, annál valószínûbb, hogy sérültek/hiányosak lesznek. Jártam már így én is, több word doksim is megsérült, egy éjszakát elszórakoztam vele, mire sikerült visszahozni õket. Több netrõl leszedhetõ ingyenes progit is kipróbáltam, de egyik sem segített, végül egy olyan használt, ami kifejezetten doc-ok felélesztésére lett kitalálva, olyan file-okat is visszahozott, amik már évek óta törölve lettek, de a word doksi mondjuk egy külön állatfajta. Külön progit nem tudok neked név szerint ajánlani, érdeklõdj szakembereknél, ha pedig nagyon fontosak voltak az adatok, akkor mindenképp fordulj szakemberhez.

#616 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 15. - 19:17

Hol áll most a tekintély-skálán egy 3,2 GHz-s Intel Celeron D (-vel mûködõ gép)? Mondjuk ötös skálán? Elkezdtem volna használni egy-két programot, és nagyon akadozik.

#617 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 15. - 21:35

2,5-3 Nnálam magasabb teccésindexû egy akár alacsonyabb frekin mûködõ, de nem Celeron professzor. (Valamikor a sorról lekerülõ proci belsõ cache (L2, ami a mûveletvégzést leghatékonyabban olajozza) esetleges problémáját úgy hidalták át, hogy egyszerûen kinyírták a felét és abból lett a celeron. Tehát a leértékelt árú jelzése, egy tohonyább darab, de azért még eladható valamivel ócsóbban áltlános irodai céloknak megfelelõ. Hogy még mindíg így-e, azt nem tudom, de a lényeg hasonló.) Neked, -ha jól sejtem töméntelen RAW photoshop feldolgozás miatt érdekes- nem a celeron kell, hanem minél nagyobb L2 (2x2-3MB) gyorsítójú proc, pl Core 2 Duo, azt fogadó alaplapon jó sok RAM-al támogatva!! és természetesen jól keselt winyó... :D

#618 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 15. - 21:42

Köszi!

#619 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 22. - 9:34

Még valami. Tipikus, hogy a microfosos oprendszernél ráhagyják a virtuális memória (pagefile.sys) méretezését az op.rendszerre és annak a defaultja szószerint gigaméretekre nõ idõvel. Végül az masina legnagyobb erõforrásigénye a saját adminisztrálgatása. :gm: Merthogy a virtuális memória kb. többezerszer lassúbb (mivelhogy vinyó mechanika mozgások is bejönnek) mint a tényleges RAM. Tehát érdemes pl. XP-nél a beállítások-vezérlõpult-rendszer-speciális fül-teljesítménybeállítások gomb-speciális fül- virtuális memória módosítás gomb-egyéni méret, és itt kezdetinek elég 256MB, maxnak 512MB. Ha a masina rendelkezik legalább 1GB RAM-mal nem is engedek virtuális RAM kezelést. Dolgozzon a gyorsabb!

#620 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 24. - 8:47

Köszi, állítok!

#621 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 25. - 5:50

Memóriát kell venni a gépbe, oszt heló. :)) Két notebookban 4gb van, asztaliba 8. Ha valami memóriaigényes dolgot csinálsz és kikapcsolod vagy ennyire belimitálod a virtuálist igen gyorsan belefuthatsz "elfogyott a memória" üzenetbe. (pl lightroom, videóvágás, stb)

#622 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 25. - 7:54

Veszek és állítok. :)

#623 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 25. - 15:21

Van-e valaki aki tud valami jó magyar T-orrent oldalt, ami mûködik is, és be is lehet regisztrálni rá? Amit használtam, kissé haldoklik.

#624 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2011 április 26. - 16:53

Na, tápot már cseréltem. :D

#625 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 13. - 11:34

Sziasztok! Meglepõdve vettem észre, hogy eltûnt a kep.tar.hu. :eek: Tudtok errõl valamit? Legalább írhattak volna, hogy hello, le fogunk állni. :( Sok-sok képem van rajta.

#626 The Oldenburgi

The Oldenburgi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.562 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 13. - 11:54

már több hete (vagy hónapja?) leállt. :) én is dühöngtem, hogy miért nem értesítettek, de Ernest írta, hogy küldtek mail-t, miszerint az oldal elhalálozott, és még x ideig módjukban áll a felhasználóknak leszedni a képeiket.. :)

#627 vinka

vinka

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2011 május 13. - 20:13

Köszi :( akkor ez van,szerencsére a képek többségét még régen kiírtam cdre.

#628 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2011 augusztus 10. - 20:20

A gépem összeszedett egy olyan vírust, ami megállíthatatlanul nyitogatja az ablakokat. A lányomé olyat, ami csukogatja az ablakokat.Ha a kettõt összehozzuk, lejátszák egymás között? :D :gm:

#629 röganyó

röganyó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 619 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 10. - 22:20

Tud valaki segíteni? Olyan bajom van, hogy november 14-e óta a windows7 (32bit) van a gépemen, és innentõl a tizen... éves nyomtató (Hp Laser Jet 1200) õslusta üzemmódra váltott az adóbevallások nyomtatásánál, percenként egy lapot nyomtat. A csúscszezon jön, így nem dolgozhatok. Minden más programból serényen dolgozik. Tehát a nyomtató rendben van. Ma többször telefonáltam a NAV szakembereivel: a HP illesztõprogramból már nincs fent erre a gépre, ami legjobb található, az van a gépemen. Õk azt mondják, a windows7 hátránya, hogy nem mindenben kompatibilis a régi technikával. No, ez utóbbi mondat úgy, ahogy én megértettem és fejben tartottam. Ezen kívûl még ajánlották az ÁNYK programban a takarékos üzemmódot és a "csak kijelölt lapok nyomtatásását" (évek óta így nyomtatok) és a pdf-ben nyomtatást, továbbá takarékos +pdf+kivonatos nyomtatást. Mindet kipróbáltam, az 1 lap/perc sebesség nem változott. A kivonatos nyomtatás -értelemszerûen - csak annyit old meg, hogy az üres sorokat nem nyomtatja, kevesebb a nyomtatni való. Ha ez nem oldható meg, új nyomtatót kell vennem. A mostani, 12-i bevallást még kikinlódom, de jövõ héten meg kell oldanom ezt a problémát! Az új nyomtatót akarja kierõszakolni talán a nyomtató henger kopott állapota is. Talán nem érdemes a régi tecnikára költenem. Várom a segítségeteket! Köszi!

#630 egyember

egyember

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 10. - 23:04

Tud valaki segíteni?

Olyan bajom van, hogy november 14-e óta a windows7 (32bit) van a gépemen, és innentõl a tizen... éves nyomtató (Hp Laser Jet 1200) õslusta üzemmódra váltott az adóbevallások nyomtatásánál, percenként egy lapot nyomtat. A csúscszezon jön, így nem dolgozhatok. Minden más programból serényen dolgozik. Tehát a nyomtató rendben van.
Ma többször telefonáltam a NAV szakembereivel: a HP illesztõprogramból már nincs fent erre a gépre, ami legjobb található, az van a gépemen. Õk azt mondják, a windows7 hátránya, hogy nem mindenben kompatibilis a régi technikával. No, ez utóbbi mondat úgy, ahogy én megértettem és fejben tartottam.
Ezen kívûl még ajánlották az ÁNYK programban a takarékos üzemmódot és a "csak kijelölt lapok nyomtatásását" (évek óta így nyomtatok) és a pdf-ben nyomtatást, továbbá takarékos +pdf+kivonatos nyomtatást. Mindet kipróbáltam, az 1 lap/perc sebesség nem változott. A kivonatos nyomtatás -értelemszerûen - csak annyit old meg, hogy az üres sorokat nem nyomtatja, kevesebb a nyomtatni való.

Ha ez nem oldható meg, új nyomtatót kell vennem. A mostani, 12-i bevallást még kikinlódom, de jövõ héten meg kell oldanom ezt a problémát! Az új nyomtatót akarja kierõszakolni talán a nyomtató henger kopott állapota is. Talán nem érdemes a régi tecnikára költenem.
Várom a segítségeteket!

Köszi!

nem tudom milyen géped van de win7-nek nagyon nagy a memoria igénye s ha teszem azt 3 giga allat van akkor lehet hogy attol szütyög, ha kompatibilitás problémád van azon nagyon könyen tudsz segiteni jobb klik a parancs ikonra s kompatibiltási problémák s a win7 átfog állni mindig arra a windows verzióra ami a progihoz kell de csak adig amig használod utána visza áll normál modra

Edited by egyember, 2012 január 10. - 23:08.

#631 röganyó

röganyó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 619 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 11. - 17:51

nem tudom milyen géped van de win7-nek nagyon nagy a memoria igénye s ha teszem azt 3 giga allat van akkor lehet hogy attol szütyög, ha kompatibilitás problémád van azon nagyon könyen tudsz segiteni jobb klik a parancs ikonra s kompatibiltási problémák s a win7 átfog állni mindig arra a windows verzióra ami a progihoz kell de csak adig amig használod utána visza áll normál modra

Egyember!
Köszi a válaszod! Valóban sikerült a kivonatolt 1108-as bevallásokat ilyen módon felgyorsítva nyomtatni.
Hatalmas jövõbeni müködési költségtõl mentesítettél papírban, festékben, idõben. Nagyon köszönöm!

Továbbá késõbbre halasztom a nyomtatóvásárlást. Annál is inkább, mert kiderült, hogy csak az éppen a nyomtatóben lévõ kazettán ment tönkre a teflon bevonat, amiatt festékezte be a lap egyik szélét. Másik kazettával gyönyörûen nyomtat.

:ang: vagy!

A hagyományos bevallási formát változatlanul 1 lap/ 1 perc sebességgel nyomtatja.
Emlékezetem szerint szintén lehet nyomtatni kivonatból is a 29-es társasági adót és az 53-as személyi jövedelem adó bevallást.
Ma önrevizióztam egy ÁFA-bevallást, de azt nem tudtam kivonatból nyomtatni.
Azt gondolom, hogy nem minden bevallást lehet kivonatból nyomtatni, mert legelõször az SZJA-ra teremtették meg ezt a lehetõséget, majd a TA-ra és nem tudom, mikor, a járulékbevallásra (ezt én még csak most fedeztem fel). Ezek a legnagyobb terjedelmû bevallások, a többi nem olyen vészes, mert ritkábban bevallandók és kisebb terjedelmûek.

Most 96.700 db lap nyomtatása a nyomtatóm életteljesítménye.
Ezek után mennyi lehet még hátra egy HP LaserJet 1200-nak?

Engem elszomorít, hogy ezek a számítástechnikai eszközök selejtbe mennek, amikor még teljesen üzemképesek, mert volt egy szoftverváltás és nem kompítibilisek.
Az epson leporellós nyomtatóm így lett szépen becsomagolt tartalék, elõtte a canon tintasugaras.
Tény, hogy ezek nem versenyképesek a lézer nyomtatóval sebességben, de azért én sajnálok attól megválni, ami még mûködik. Csak magamat ámítom, hogy még tartalékként használhatom, mert akkor megint elkezdõdik a telepítési probléma az elavult gépekkel. Lehet, hogy vigasztalódnom kellene, hogy a mai gépek sokkal energia. és festéktakarékosabbak, nem tudom.

Csak úgy leírom a gondolataimat, mert én ehhez nem értek.

#632 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 12. - 10:12

Mivel az élettartam szempontjából jellemzõen legkritikusabb alkatrésze (a szelénhenger) a tonerrel együtt cserélõdik) gyakorlatilag még ennyi oldal nyomtatására bõven alkalmas. A kopó alkatrészek (papírfelvevõ gumija, ellenarab pár foritos cucc, és a sütõhenger fóliája sem egetrengetõ tétel) Csupán egy hozzáértõ szaki kell aki ha mégis kell majd tisztítás, fóliacsere, nem a boltjába írányít hogy vegyél újat. Persze lehet, hogy a környezeti igények felülírják a valós használati értéket. Ilyen a világ. A vélhetõ felhasználói dolgaidat figyelembe véve hiba volt az op. renszer modernizálása. Mire "belakod", jön egy újabb a speciális nyûgjeivel... meg kell majd venni azt is. Szebb, dizájnosabb de semmivel nem hasznosul belõle több bla, bla, bla. makecing A nyomtatási tulajdonságok között lehet piszkálni hogy milyen módon hajlandó gyorsabban kilökni a W7 a nyomtatnivalót. Mert nem a nyomtató lassult, hanem a W7 tökölõdik feleslegesen. És igen, az elvileg "butább" kompatibilis mód hatékonyabb erre a felhasználói programra.

#633 Hosszúhomlok

Hosszúhomlok

A multimédium

• Támogató
  • 1.895 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 12. - 13:48

Alapvetõen elcseszett egy dolog, hogy a nyomtatókból az olcsóság okán kihagyják az agyat és azt átrakják a windows driverbe. Vért izzadtam, mire találtam a piacon elfogadható minõségû és a lapleíró nyelveket is ismerõ nyomtatót. A kis irodai nyomtatóknál, ahogy Fec is írja nem az a fontos, hogy hány évben mérhetõ az élettartam, de a havi terhelhetõség fontos mérõszám. Egy olyan készülékkel, ami 1-2 ezer lap / hónapra van méretezve nem célszerû üzleti vállalkozásban munkát bízni, mert pillanatok alatt elérhetõ ennek többszöröse. A nyomtató kopó alkatrészei, a porosodás által terhelõdõ részei jobban kopnak, rosszabbul mûködnek, ha túllépjük ezt a határt. És elég egy nagyobb feladat ehhez, mondjuk egy több száz oldalas kimutatás, amit kiszóratunk egyben a nyomatahóval. A közben elért hõfok, porterhelés nagyobb lehet, mint amire az átlagos felhasználásban méretezve van. Túlbiztosítani sem kell, de fel kell mérni, hogy impulzus-szerûen kap-e a készülékünk nagy terheléseket és akkor egy kategóriával feljebb lehet lépni.

Edited by Hosszúhomlok, 2012 január 12. - 13:48.

#634 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 12. - 15:35

Nem is tudom, mit fogok csinálni, ha bedöglik a Laserjet 4000-esem. Sírkövet állítok neki, az tuti. :D Ez csont nélkül mûködik mindennel, hálózaton keresztül is. (és ez még elég tintát nyom a papírra, így áramkörkészítéshez is jó )

#635 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 január 14. - 14:06

(Remélem, nem off itt. Éljenek a kis és nagybetûsek. :P Ja, ha esetleg itteni fórumos valamelyik szereplõ, elõre is elnézést tõle :D ) "Ez, egy a Tesz-Vesz-en lefolytatott levelezés. Hûen tükrözi a jelenlegi netes közálapotokat. Olvasd el, nekem tetszett, szórakoztató. A hirdetés szövege: eladó dell optilex gx 260 pentium 4 2000mhz --------------------------------------------------------------------------------- Kérdezõ: TMNPC04(36)Téma: Újévi kötözködés ;) Szervusz, kedves IldikeV12! Elsõként is ismeretlenül is boldog és sikeres újesztendõt szeretnék kívánni. Szakmabeliként, szeretnék incselkedni picit, remélem nem veszed zokon s inkább nevetéstõl zokogsz, nem dühtõl ;) E gép igen lassú, ugyanis az m prefix az milli, tehát magsebessége olyan 2 Hz (2000 millihertz) ;Ð Azután még egy zsinórbogozást engedj még, kérlek, ugyanis - bár nem vagyok a Hertz család letéteményese, de - felteszem Te sem szeretnéd, ha az utókor kisbetûsen írogatná neved, mint szegény, idejekorán tüdõgyulladásban elhunyt Nyilas Mihály kiskorú egyénnel tették fûvészkerti ablakgyurmaköre tagjai ;) Tehát Hertz bácsit, ha már volt olyan nagy koponya a maga idejében, hogy a hullám periódusideje reciprokának mértékegységét tiszteletére Hz-nek nevezték el, akkor már csak azért is tartsuk õtet tiszteletben, mert amúgy is a nemzetközi-zöld-epe-társaság (SI Ð) végül is Hz-nek és nem hz-nek titulálja ezt ;))) Nos, remélem jólesik és nevetsz ;) Szeretettel: - TMNPC04 2012/01/08 13:48:53 - Tisztelt TMNPC04! fingom nincs hogy miröl beszélsz de azért kösz BUÉK - IldikeV12 2012/01/08 15:58:51 - Óh, be emelkedett stílus ;)))Nos, hát akkor legyen így: nekem sincs fingom sem, hogy miért nem lehet MHz-nek írni a mag (CPU) sebességét. Értem? :) Szeretettel: - TMNPC04 2012/01/08 16:05:14 - Tisztelt TMNPC04! én sem tudom ez van - IldikeV12 2012/01/08 16:31:31 - Hát akkor, ha szabad javasolnom, ne ez legyen ;) Másként: ne legyen ez ;) Álláspontom szerint mink ezért vagyunk gondolkodásra alkalmas biológiai gépezetek, állítólag a Föld csúcsragadozóiként, hogy ha szembesülünk egy tévedésünkkel, akkor emelt fõvel mehessünk tovább, okulva belõle - és nem birkaként tovább a téves csapáson. Nem-e? ;) Köszönöm szépen, hogy figyelmeztél rám! Szeretettel és sok-sok sikert mindenben: - TMNPC04 2012/01/08 16:37:41 - Tisztelt TMNPC04! ki vagy te csernus doktor? - IldikeV12 2012/01/08 16:43:43 - Szia, Kedves! Miért? Az számít, ki mondja, vagy az, mit mond az a valaki? :) Korrekt, célszerû és valós, amit szóltam Feléd?Igen. Bántó? Sz.v.sz. nem. Megsértõdtél? Bár nem tudom, de kezd egyre gyanúsabbá válni. Okultál? Szerintem messze sem... És egy nagyon rossz érzés kerülget, amely szerint a továbbiakban Te következetesen, csak-azért-is, mhz-et fogsz tenni mindenhová. És kajánul vigyorogsz majd jókat (?) magadban, hogy ezzel a hülyével (ez volna jómagam! Ð) most milyen ügyesen, alaposan kibabrálsz ;) Nos, szerintem nem velem babrálsz ki, hanem egy - mások által igen bután kikövezett! - téves utat járva voltaképp elsõsorban magaddal. És, persze, mindenkivel, aki a Te mintádat - hasonlóan - tovább követi. S a végén a magyarság (azaz: Magyarország lakossága) 100%-os mértékben lesz funkcionális analfabéta... Ám, végsõ soron, Te tudod,a Te döntésed. Én csak sok jót és szépet, kellemes minden jót kívánok Neked ismeretlenül is, sok szeretettel: - TMNPC04 2012/01/08 17:53:25 - Tisztelt TMNPC04! tuti csernus - IldikeV12 2012/01/08 17:59:13 - _- Cupp-cupp! [..] - És hol vannak a törpék? - A fiúk a bányában dolgoznak!_ Lásd az ön-képcsövét ;) Hátha ettõl jókedved lesz. Üdv: ecservóthónemvótt a nyuszika ;) - TMNPC04 2012/01/08 18:29:58"

#636 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 27. - 17:59

Használt számítógépet kapni: lehetõség betekinteni más erotikus elõzményeibe :P

#637 Gisari

Gisari

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.724 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 27. - 19:07

:D
A fentebbit csak most látom... Ha már kötözködés, ez tényleg elég gáz:

felteszem Te sem szeretnéd, ha az utókor kisbetûsen írogatná neved, mint szegény, idejekorán tüdõgyulladásban elhunyt Nyilas Mihály kiskorú egyénnel tették fûvészkerti ablakgyurmaköre tagjai ;)

#638 Kocalovas

Kocalovas

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.337 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 27. - 19:28

Nemecsek Ernõ pedig megette a cipõkrémet. :)

#639 Alatriste commandante

Alatriste commandante

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.123 hozzászólás

Közzétéve 2012 február 27. - 21:50

Nemecsek Ernõ pedig megette a cipõkrémet. :)

.... :D LEHELLLLETFINOM!!!! :yeah: (nagyonnagy :kir: )

#640 Alatriste commandante

Alatriste commandante

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.123 hozzászólás

Közzétéve 2012 április 17. - 21:32

Ha valaki guru válaszolna-magyarázná...megköszönném... :D A következõ - kopasznak is hajmeresztõ! - döbbenetes eset esett meg velem. Ma este, 20valahány perce! Nézek egy videót a jutyúbon, The Csirpong videói, egy tanítványom lovagol a régi lovamon, amit a nagyobbik lányom vett magának (bonyolult?!? :rolleyes: ) nyomom a sódert a nõnek, és eccerre csak megjelenik NEVZOROV egy Aramis n. lóval, szerkesztett videó, képek-szövegek montírozva, közben megy alatta az én hangom, amint a zinstrukcijókat nyomom az én lovamon lovagló lovasomnak.... kissé ezoterikus-transzcendens-metapara ez nekem :eek: szerkesztés oka: a kihagyott betúk berakosgatása

Edited by Alatriste commandante, 2012 április 17. - 21:33.