Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Börzsöny

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
800 válasz a témához

#601 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 19:18

Visszaolvasva lehet hogy kicsit élesen fogalmaztam (ezért bocsánatot kérek, nem akartalak megsérteni), de kicsit felháborodtam rajta, hogy egy ilyen, kicsiny városunk általi kezdeményezésen pont a hazai banda ne képiseltesse magát teljes létszámában. Nem tudtunk kimenni mi sem ma terepre(sajna oktatói fejtágítón voltam ma...) az idõ sem engedte volna, vagyis a talajviszonyok, jövõ hétre jó idõt mondanak, remélem most az egyszer bejön... kicsit félreértettél, a mi "hubertus lovaglásunk" nem mnõsül hivatalos versenynek, csak egyébként, az ilyen jellegû terep, ha elõre be van jelentve elõzõ évben a lovasszövetségnél... ezért mondtam, hogy nem köt bele senki, ha rajtatok nem lesz kobak.... az úvonalat inkább 15-20 km-re saccolom, de igazad van ez nem kevés, és rossz idõ, de rossz talaj esetén sem kivitelezhetõ a dolog, így mivel jobbat nem tudunk, drukkolunk a jó idõnek... valószínû van leírás a hubertus, inkább a vadászlovaglásról a lovasszövetség honlapján, de mivel a klasszikus falkás rókavadászatot már nem annyira gyakorolják, sztem csak az ugró vadászlovaglásról fogsz találni, ami pályán történik és teljesen másról szól természetesen tudom, hogy 9 éves a lányod, de belõled a féltés beszél(amit meg is tudok érteni), én pedig (amennyire értek hozzá) láttam õt lovagolni, és nyugodtan jöhet, ha egy kicsit csúszik is a talaj... amivel viszont nem tudok vitatkozni, az a lovad állapota, amiben maximálisan igazad van, erre sajnos csak az a megoldás, ha van egy másik ló, amivel el tudsz jönni... pótolom az elmaradt smile-kat: :):):):):):):):):):):) Ui.: Természetesen ha csak a megnyitóra is de nagyon örülnénk ha lejönnétek.

Edited by Agapae, 2007 november 10. - 19:28.

#602 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 19:30

:) Szerintem az ünnepségre szívesen lemegyünk, lovastul. A létszámotokhoz viszont ne számolj hozzá. Másik lóval nem tudok menni. Szöszi tutira bírná, erõs, fiatal, egészséges, de vele meg nem merek :( Még csak egyszer ültem rajta. Õhozzá még nem vagyok elég. Joci megengedte vágtában, úgy süvített el mellettünk, mint a szél. Nem az én négysebességes Nádjusom.

#603 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 19:41

Hát igen, tudom milyen érzés, mikor egy Ló isteni áldástól, "szabadon" jó kedvébõl elindul, pattanásig feszített versenyszellemmel párosulva. Azt lehet ÉLETÉRZÉSNEK nevezni (amíg a lovas a lovon bír maradni :) ) :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: Akkor várunk a megnyitón, és természetesen este a "bálban", vacsora, buli, beszélgetés, lovak... Minden jót, jó éjszakát!

#604 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 20:49

Sziasztok! Nem tudom, hogy a neten lehet-e valamit találni a vadászlovaglás témában, de nekem van egy nagyon jó könyvem, amit Nagy Imre írt, azt hiszem, hogy a címe egyszerûen csak annyi, hogy Vadászlovaglás. Ezt sok lovasboltban be lehet szerezni, és szinte minden tudnivaló benne van.

#605 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 10. - 21:04

Hubertus lovaglást kerestem, nem vadászlovaglást :D - ennyire nem vágom a témát.
Vadászlovaglás leírása: http://www.equi.hu/n...?page=parvadasz

#606 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 11. - 13:21

ez nagyon, jó, nekem eszembe sem jutott hogy a neten keressek leírást a terep elõtt, ebbõl egy csomó ötletem támadt, a mienk is hasonló lesz, 1 nap alatt ugrások nélkül

#607 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 12. - 13:31

:) :) Mostmár csak izgulni kell a jó idõért !

#608 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 16:00

:) :)
Mostmár csak izgulni kell a jó idõért !

Így van, de ma már némi javulást mutatott az idõjárás! :)

#609 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 18:29

Hupsz, ezt kár volt elkiabálnom, mert azóta elkezdett esni, és megállás nélkül esik újból! :mad:

Edited by LETTI, 2007 november 13. - 18:33.

#610 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 20:57

Meg kell szólalnom...Egy hete gondolkozon. Tudva levõ, hogy évek óta errõl álmodom. Lovasbéke. Hellyel közzel ez mûködött is. Egyrészrõl. Aztán valamilyen kavarás miatt mindig rossz szájíze maradt egymással szemben a helyi lovasoknak. Ez nekem sehogy sem fért a fejembe. Miért jobb attól mindenkinek, hogy lenézi, lekezeli a másikat, vélt vagy valós sérelmek miatt. Ez odáig fokozódott, hogy ki nem mondott haragtartások lettek ki tudja miért...( Nem szeretnék most példákat hallani, sem azt, hogy "én nem is, soha", mert lényegtelen...)Az biztos, hogy mindenki lényegesen többet vesztett ezzel, mint amennyit nyert. És most? Bejön a tanyára egy kedves fiatalember és meghív egy közös lovaglásra. (Aminek a szervezéséhez laikusként is úgy gondolom rengeteg munka kellett.) Gyanusnak nagyon pörgõs, idegeskedõs napja volt. Szegény Dávid el sem kezdte mondani, hogy miért jött, õ már ugrott is fel és ment a dolgára. (Kénytelen voltam ezért nagyon lebaszarintani utólag. Be is látta, meg is bánta, mert értelmes ember.) Én sem igazán tudtam mit mondani, csak, hogy minden képlékeny. Nem tudjuk még, stb. Pedig végre elindulhatna valami. Talán nem fordítanák el a fejüket a kedves lovas érintettek az utcán, ha egy napot együtt töltenének. Beleértve magamat is. Persze sár van hatalmas...kobak is kéne, meg verseny öltözet is. itt pedig csak gumicsizma van kérem, betûrt nadrággal. Lehet, hogy lapul valahol a szekrényben egy fekete lovaglónadrág, ha nem is fehér, talán a kapucnis pulcsik helyett is lehetne találni egy csinosabb felsõt. Mert így van ez kérem, gáz, nem gáz, Nógrád megye alulról sem üti az E.U.-s nívót. Majd csak felzárkózunk... Végül is, el tudnánk menni, de ez nincs, meg az nincs...Csak kifogás van. De miért is? Hiszen a nagyparkoló pár perc igaz? Az út a jászteleki aljánál vezet, le Tolmácsra. Nos? Aki nem akar egész napra menni, itt le is csatlakozhat. Tehát én próbálok mindent úgy csinálni, hogy ott legyek, jön aki jön, megyünk ameddig megyünk(sok a munka) és kész. Holnap el is kezdek befûzni mindenkit, aki csak él és mozog és ló rakható a segge alá. És nagyon köszönjük a meghívást, hatalmas ötlet volt! Hogy nem nekem jutott eszembe....!? :) Elõre is elnézést a kobakhiányokért, a szedett-vedett öltözékekért, jövõre felkészültebbek leszünk igérjük.

Edited by Szami, 2007 november 13. - 20:59.

#611 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 13. - 22:01

Na,most már nem öcsém bitorolja az én nick nevemet.. :D (Egyenlõre) Visszatértem!!! :yeah: :yeah: Elnézünk a kobaktól,a szedett vedett öltözéktõl,csak gyertek!!!!Komolyan.Az se baj,ha félúton lecsatlakoztok,a lényeg,hogy ott legyetek. Szeretnénk ebbõl hagyományt teremteni,és nem csak egyszeri alkalmat. Reméljük az idõ is egy kicsit kegyes lesz hozzánk,s nem fog ránk szakadni az ég.. Este is nagyon szívesen látunk a vacsorán,semmi kisestélyi,farmer,póló,egy kis zene,tánc,beszélgetés.... Tényleg szeretnénk ezt a kis lovas társadalmat összefogni/tartani kicsit...... NA,a lényeg mindenkit SOXERETETTEL várunk szombat reggel 10kor a nagyparkolóban!!! Jó éjt mindenkinek!!!! :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

#612 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 14. - 9:01

De jó !!!! Ez így mindenkinek szól ! :D :D

#613 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 14. - 9:48

Igen,olyanokat is várunk,akiknek nem tudtunk személyesen meghívót küldeni!!! :D :D :D :yeah: :yeah: :yeah:

#614 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 15. - 14:05

Ma kimentem terepre...Tudom,hülye vagyok... :) De amikor indultunk még nem esett semmi,úgy látszott "jó" idõ lesz.Na elindultunk,leértünk Nõtincsre,el kezdett szakadni a havas esõ...A talaj csúszott,nem nagyon tudtunk ügetni sem..Átfagyva,szarrá ázva értünk vissza,de én nagyon élveztem,mikor ügetésben esett a hó a szemembe,hogy alig láttam valamit.... A lovak is élvezték nagyon.Fõleg mikor vissza értünk,lecsutakoltuk õket,és kaptak friss almot... :) :) :)

#615 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 15. - 16:38

Hát igen, ezeknek a terepeknek is megvan a maga varázsa. A múltkor mi is szakadó hóesésben lovagoltunk, és szinte csak becsukott szemmel lehetett vágtázni, de nagyon klassz volt! Én is jól eláztam, de jó érzés volt utána az istálló melletti közösségi helység cserépkályhájának nekidõlni, és melegedni! :D Sajnos egyre valószínûtlenebb, hogy szombaton tudunk menni. :( Hiába tervez az ember elõre, mindig valaminek közbe kell jönnie. Ráadásul nem is egy, hanem 3 dolognak! :( Ez van, sajnos.

#616 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 15. - 22:20

Sajnálom.... :( :hupp: :( :hupp:

#617 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 16. - 9:00

Az idõre való tekintettel a verseny ruhától eltekintünk,a lényeg,hogy melegen öltözzetek föl!!! :)

#618 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 18. - 10:24

Köszönet mindenkinek,aki ott volt,aki eljött,aki bírta... :) képek: www.retsag.net

Edited by Agapae, 2007 november 18. - 12:14.

#619 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 18. - 10:44

Jó ötlet volt , jó kivitelezéssel! :yeah:

#620 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 20. - 18:30

Köszönet mindenkinek,aki ott volt,aki eljött,aki bírta... :)
képek: www.retsag.net

Már meg is néztem a képeket, és olvastam a cikket, és csak gratulálni tudok Nektek szervezõknek! :kocc: Még mindig nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni. :(

Na és ki hogy áll a lovazással? Ma olyan jó idõ volt(még a nap is kisütött 1-2 órára), terepeztünk is egy jót! :) Remélem még egy jó darabig megmarad ez a javuló tendencia az idõjárásban!

#621 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 20. - 19:07

Sziasztok Mindenki! Most pótoltam kéthetes lemaradásomat. Olvastam a cikket és láttam a képeket.Gratullálok Dávid a kezdeményezésedhez Nagyon örülök és így tovább. Üdv : Cav

#622 LETTI

LETTI

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 616 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 21. - 17:20

Szia Cav! De jó, hogy végre Te is elõkerültél! Már hiányoltalak! :) :ang: Mi újság Veled?

#623 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 23. - 19:40

Szia Letti! Jól esik, hogy hiányoltál. Valóban rég nem találkoztunk.Mi szüretiztünk,Te versenyeztél. Én csak Börzsönyszimpatizánsfunclubtag vagyok és ahogy lezárjuk Bánkot csak lelkes olvasótokká válok. Viszont több idõt tudok tölteni Száli lovacskámmal Sukoró egyik nagy áldása,hogy van fedeles és bármilyen idõben lehet lovagolni.. Kéthetente edzõvel dolgozom és nagyon megvan elégedve velünk. Azért voltam lemaradva a történésekrõl,mert az Assszonnnyall 30-as évfordulónkat Egy Israeli kõrúttal ünnepeltük. Csodálatos,felejthetetlen és nem utolsósorban MELEG volt(27-37 fok celsius,a tenger:26) Viszont most annál rosszabb átálni(brühühü,de szar nekem) Röviden ennyi történt velem. DE Ti csak írjatok,írjatok. Lovas Üdv : Cav :yeah:

#624 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 17:26

Szia Cav! Jó, hogy megint írsz :) Nagyon nagyon nagyon jót mentünk ma!!! Egy hónapja nem lovagoltam egy jót. Elõször is fodrásznál voltam még délelõtt. Szami megint nagyon röhögött, mert én fodrász után folyton istállóba megyek! Más normális nõ ilyenkor vigyáz a hajára, napokig nem megy koszos helyre. Bezzeg én. Na, szóval dél körül végre kimentem családom után az istállóba, lecsutakoltuk a sarat és kimentünk egy egyórás laza terpecskére, sok ügetéssel. Ekkor kiderült, hogy három után lesz még egy. Mikor ezt Ella meghallotta, nem fért a bõrébe. Megint nyergeltünk és megint ki, sokat nevettünk és végigvágtáztuk a nagy rétet! :kv: Ella elöl az élbollyal, én szépen nyugisan hátul. GYönyörû hosszú az a rét és nincs is sár! Szami a gyönyörûséges Chayenne-nel jött, aki mén és tök szelíd. Tutira, mert mögöttem jöttek és kicsit sem bántottak :) - de még a hangját sem hallottam. Mármint Chayenne-nek.

#625 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 17:47

Cili, ha viszek nektek CD-t, ki tudjátok írni a fényképeket???? Lécci lécci lécci lécci

#626 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 19:25

persze, vmikor dobd be a cd-t, és kiírom, mert most nekem sincs itthon üres...

#627 Cavalcante

Cavalcante

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 211 hozzászólás

Közzétéve 2007 november 24. - 21:00

Én is terepre mentem ebben a jó idõben. Hivogadtam az ismerõsöket,de senki sem ért rá délelött. Úgy hogy édes kettesben vágtunk neki az ingóköveknek. Száli ha kettesben vagyunk nagyon figyel rám és rém együttmûködõ. A talaj teljesen jó volt,sokat léptünk és bámészkodtunk. A hosszú és lendületes vágták sem maradtak el. Bõ két órát mentünk és úgy láttam mindkettõnknek jól esett. Üdv: Cav

#628 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 7. - 21:07

Hát ez jellemzõ. Egész héten verõfényes napsütés - hát persze, hogy akkor, amikor 2 órányi idõre sem bírok elszabadulni a melóhelyrõl. Péntek délután: elkezd esni az esõ . . . Vajon mikor áll el? :hupp: Nem mondom, akár esõben is kimegyek, annyira hiányoznak a lovak, de milyen bosszantó, hogy a napsütésben meg bent pusztultam az irodában! :mad: és csak vágyakozva néztem a Börzsönyt. Bár ne legyek olyan negatív: van olyan ismerõsöm, akinek az irodájának ablakán még ablak sincs :kv:

#629 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 8. - 18:19

... van olyan ismerõsöm, akinek az irodájának ablakán még ablak sincs

:rolleyes: Ez azért beférne a pacimorzsákba... :D

#630 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 9. - 13:19

Ja, fogom. De: Komolyan nincs ablak! Ez pl pont a Sony Gödöllõnél van: ott dolgoznak szerencsétlenek egész nap és még csak ki se látnak. Tudod Te milyen drága egy csomó ablakot beleépíteni azokba a dobozokba! :P Különbern is, az elveszi szerencsétlen alkalmazottak eszét: folyton kivágyakoznak!

Edited by G.Anikó, 2007 december 9. - 13:20.

#631 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2007 december 15. - 18:33

Csikósló Hetek óta nem tudtam kimenni lovagolni. Hétvégén esõ, hétközben egycsomó meló. Az idegbaj, frusztráció, depresszió és egyébkéntishülyevagyok nagyon eluralkodott rajtam. Ma végre kimentünk. Bár ezt - hangulatos kis családunkhoz méltóan - igencsak hangulattalan balhé elõzte meg: édesanyám jó erõsen és hangosan kifejezésre juttatta, hogy tán nem kéne a lábadozó gyerekemet lovagolni vinni, aki egész héten nem volt iskolában: - Hátnemvagytenormális édeslányom! stb. Látnotok kellett volna, milyen gyorsan öltözött fel szerencsétlen gyermekem! Észre sem vettem, vékony nadrág, vastag nadrág, két zokni, pulcsi, sapka és dzseki olyan villámgyorsan rávarázsolódott, mintha paranormális beavatkozással irányítaná egy ufó, vagy legalábbis virtuális világban lennénk és csak egy klikk az egész. Aztán behúzott farokkal kúszott ki a küszöb alatt, menekülve a szívélyes légkörbõl, de annál gyorsabban, nehogy meggondoljam magam. Ahogy kiértünk az istállóba, mintha egy másik (meglehetõsen békésebb) világba csöppentünk volna. Persze elõször kipanaszkodtam magam mint Szegény Megnemértett Anyuka elõször Szami majd Andi vállán. Ezzel ki is ment az utolsó gõz is, egybõl kisütött a nap és elállt a szél. Cirka negyven perc alatt sikerül a sárcsimbók, por és egyéb illúzióromboló egyveleg egytized részét levakarnom Nádjusról, aki megadóan, gyakori bealvásokkal szenvedte vegzálásomat. Csinost is megkapargattam, nehogymá jó érezze magát - sunyított is ezerrel, tényleg nem érezte jól magát. Én viszont ettõl annál jobban. Egyébként szerintem génhibás a Kis Mocsok, mindig sunyira áll a füle. Szépen felnyergeltem Nádjusomat, többször kicsit húztam a hevederen, mint óvatos nyergelõhöz illik: egyes huzogatások között megtornáztattam az elsõ lábacskáit illetve legalább 2-3 perceket is vártam. Gödörbe állítottam és feltornáztam magam emeletnyi magas hátacskájára. És úgy maradtunk. A többiek tettek vettek, közeledett az indulás. Közeledett, közeledett... A nap szépen sütött, lovam békésen lógatta fejét, saccperkábé negyven centire a földtõl. (egy hónapja nem voltam kint vele talán, de tele van, csak úgy ugrál! ) Közeledik az indulás. A többiek tesznek vesznek, némelyik már nyeregben, némelyik (mondjuk példának okáért pont Szami) ellenõrzõ körútját végzi. Itt egy heveder igazítás, ott egy fül-kantár reláció felülvizsgálat, amott meg a mozgáskorlátozottnak tûnõ (ok: kétnadrágos) gyermeket felrakni a nyeregbe. Szerencse, hogy még csak harmind kilós! A nap melegít, béke van, nyugalom, a többiek készülõdnek . . . Itt nem emlékszem minden egyes másodpercre. Lehetségesnek tartom, hogy Nádjussal együtt alfáztunk. . . Mindenesetre a következõ világos pillanatom arról szól, hogy szörnyen izgága lovacskám nyög egyet és lefekszik. Én meg csodálkozom a hátán, hirtelen nem értem ezt a nagy dõlésszög változást. Csikósló a lelkem. Lovassal a hátán fekszik. Az utólagos vizsgálat kizárta a túl szoros hevedert: Joci keze befért alá. A hirtelen rosszullétet is, mert miután nekifogtunk sétálni, többet nem feküdt le. Lehet, hogy a séta után felébredt? Miután idegbeteg táltosom felébredt, olyan jót mentünk, hogy még. Sok ügetés, vágta, még több röhögés és sztorizás. Bár Rita elég gyakran hátranézett hozzánk ellenõrizve, hogy nem aludtunk-e el útközben. :D :D :D :D :D :D

#632 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 5. - 22:06

Egy hónapja nem jár erre a kutya se. Ki is nevezhetném a topicot Anikó saját kis topicjának, ahova a kutya se néz be. :D Írni pláne nem ír senki. :D Meglehetõsen hideg volt ma, bár ez sem tudott visszafordítani egy kis kimoztulástól. Kell a levegõ, na. Tegnap Szami kivitte a két gyermeket: Nellit és Ellát. Utána mesélte, hogy Ella lova Csinos jól megmutatta, milyen ha egy lovacska tele van: rodeózott és egyébként sem volt hajlandó hátul, komótosan léptetni v. ügetni. Nem is lehetett ráismerni. A "vágta" szó említésére beindult és gyorsan kielõzte az elõtte bandukoló Kékest és Szami mellé gyorsult. Azért rendes volt, nem vitte túlzásba. Ellát kérdeztem, hogy ki akar -e jönni ma, a tegnapiak ellenére. Sértõdötten nézett rám. Miazhogy! Ma Csinos már nagyon szépen viselkedett, viszont Gyõzi és Nádjus azért tele voltak. Jó ütemben vágtáztunk át a nagyréten. Nem mentünk nagyot vagy gyorsat, meg sem izzadtak. Viszont kieresztették a gõzt :D Egy kellemes egészségügyi terhestona Csinosnak és Nádjusnak. :)

#633 lovasbetti

lovasbetti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 224 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 14. - 13:00

Hát jöttem én is :D Bár nem rétségi vagyok, azért rakhatok be pár képet a nyári versenyrõl :gm:

#634 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 14. - 21:12

Szia Betti :) Kérlek rakj be képet és írj: merre lovagolsz? Valahogy nagyon kihalt ez a topic. Csak én írogatok néha. Jó lenne, ha egy kicsit feldobnád :) Letti, mármegintmerrevagy??? :gm:

#635 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 19. - 14:06

Agapaéktól kaptam egy CD-t, tele csodás képekkel:
2007 augusztus: pusztaszántói díjugratás és
a novemberi rétsági Hubertus lovaglás.
Folyamatosan rakom fel a képeket, ha akad egy kis idõm
1) Pusztaszántó - oké, nagyon elfogult vagyok, mert elõször Ella ugró képeit tettem fel. :D
http://kep.tar.hu/ga...1717/33433605#2
http://kep.tar.hu/ga...1717/33433597#2

#636 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 20. - 18:59

Akkor gyorsan kérem kicsi Miska és Bogár fotóját a rétsági szüretirõl, hagy rakjam be õket az istállónaplóba!

#637 G.Anikó

G.Anikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 659 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 20. - 22:54

:D Parancs értettem!
Itten kezdõdik:
http://kep.tar.hu/ga...0940/33453456#2

#638 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 21. - 18:43

Nagggyon köszönöm! :)

#639 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 január 31. - 21:16

Szaporodtunk... :) :) :) Elmentünk Miskolcra kipróbálni egy lovat,és túl jóó volt :kir: :kir: Hát megvettük...Egy hatalmas nagy herélt gángó..(nagyobb mint Gánt) :) :) csikó a lelkem,de már rá lehet ülni,sõt ugrottam is vele.Akkorát mozdul,hogy én csak kapaszkodtam rajta.A mozgása is hatalmas,nem semmi érzést adott. :) Még nem hoztuk el,majd jövõhéten... A származása is elit,de majd ha pontosan tudom,leírom :)

#640 Szami

Szami

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.001 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 3. - 18:54

Igenigen!!!! 30-ig meg se állj! Származást, fotót mielõbb, érdekel!