Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Tatabánya és környéke

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
971 válasz a témához

#601 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 24. - 12:11

Ja ja engem is érdekelnének az oroszlányi részletek

#602 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 26. - 7:16

MIt lehet még tudni errõl? Helyileg hol lesz?

meghívó,
program
link1
link2

#603 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2008 június 26. - 7:29

Én spórolok a lovacskámmal Dunakilitire, az a fontosabb. De viszont kimegyek megnézem Tatát is, meg Oroszlányon Altairt :dev: Már most fényesítem a fényképezõt :D

#604 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 26. - 16:52

meghívó,
program
link1
link2

Köszi Fec!

#605 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 27. - 7:30

Hûûûûûûû! Tegnap voltam a tatai Táltos lovardában! Vagy 4 éve nem jártam arra! Jó volt látni és találkozni a régi ismerõsökkel: SZürke, Huligán, Berci, Vihar, Botond de voltak új lovak is. JA és kaptam személyesen is meghívót! :) :yeah: Szétnézek majd szombaton és vasárnap is a környéken! ;)

#606 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 28. - 8:11

Kíváncsi leszek ma a tatai lovasbemutatóra! ;)

#607 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 június 28. - 17:50

Köszi Tiga megbízható emberem vagy :yeah: no meg gané :dev: éljenek a talajminta-vételi idõpontok :kocc: "majd "úgy akarom, ahogy lesz" :eek:

Edited by Altair, 2008 június 28. - 17:51.

#608 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2008 június 30. - 11:25

Hát köszi szépen :dev: Na majd szombaton hozok transzparenseket "Hajrá Altair!" felirattal :D

#609 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 1. - 13:25

de :D

#610 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 5. - 11:07

a ló 3xi ellenszegülése miatt a lovast kizárjuk.... kösssziii ezt a cumit :dev:

#611 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2008 július 6. - 17:39

Ha legalább egy picit azt csináltad volna, amit mondtam neked, végig mentél volna !! Melegítõben is mondtam, egy héttel korábban is, hogy el kell menni kipróbálni a lovat színes akadályokon is. Sajnálom. Én viszont negyedik helyezetet nyertem. Jó volt a pálya, sõt, most már mondhatni túl puha volt, de nem panaszkodunk :D Sokkal jobb volt, mint tavaly.

#612 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 7. - 8:01

hát mindegy, IJ :D talán legközelebb, ilyen kudarccal nem zárhatom a díjugrató "pályafutásomat" (külömben amikor lent voltam nem tudtam számot adni magamnak hogy mi a francot keresek ott kb mintha egy tájfutó erõlködne amagasugrók közt :eek: )

#613 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 7. - 11:49

Sziasztok! Nem tudjátok mikor/hol lesz legközelebb ilyen buliverseny a környéken? Tiga, így ismeretlenül is gratulálok:)

#614 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 7. - 12:57

én egyenlõre nem hallottam semmi csak hogy Császáron is votl valami hasonló az elmúlt szombaton, oda még lábon is át tudtam volna menni (lehet jobban jártam volan :D ) Tigába lassan belemegy a rutin, és egyre eredményesebb ;)

#615 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2008 július 7. - 13:51

Októberben lesz Héregen verseny, az tuti. Mást egyelõre nem tudok. Azonban kisebb versenyeken van lehtõség versenyen kívül is részt venni, kipróbálni, megmutatni a lónak a pályát. Jövõ hétvégén lesz Ácsteszéren, hivatalos. Köszi a gratulációt :ang: Altair! Amúgy el kell mondanom, hogy sokan kérdezték tõlem, hgoy ki ez a csaj azon a szép szürkén, mert nagyon jól ugrik a ló és még nem láttták sehol. Az, hogy kizártak, nem szégyen. Nem voltál felkészülve lelkileg, nem kényszerítetted ugrani. Amúgy Te egy belevaló csaj vagy, nem okoz gondot, hogy ha felágaskodik vagy bakol a ló vagy. Rendre tudod parancsolni. Csak hát ilyen színes akadályokat nem láttál még Te sem és õ sem. Ezért akartam, hogy menjünk el kipróbálni a pályát. Tavaly az elsõ versenyem elõtt kimentünk a pályára és megmutattuk a kezdõ lovaknak, lovasoknak. Még soha nem ugrottam kõfalat, de a lovam sem. Másnap versenyen az volt a legszebb ugrásunk. Különben is, nem Te voltál az egyetlen, akit kizártak az elsõ akadálynál :gm: Vasárnap a díjlovagláson, kicsit furcsa módon, hamisan vágtázó lóval nyertek, ill. kikötõ- vagy segédszárral. (Picit bundaszagú volt.) Jövõ hétvégén elvileg Dunakilitire megyünk.

#616 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2008 július 7. - 20:33

Héregi versenyen kívül lesz még Zsámbék és Naszály is, pontos dátumokat még nem tudok.

#617 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 8. - 13:25

Kösz az infókat, ha tudtok pontosat, légyszi írjatok. Tiga te indulsz hivatalos versenyeken is?

#618 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2008 július 8. - 20:00

Igen, hivatalos versenyen is indulhatok.

#619 sanches

sanches

Új vendég

• Fórumtag
  • 19 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 10. - 11:11

Halihóóó! :D

Ha valakit érdekel van szabad Bértartó hely Szár City-n :D ! Legelõs tartás!
+
Van még "egy-pár" eladó széna bála is! (nagy körbálás)
:yeah:

érdeklõdni lehet itt, ...
vagy telón lehet 20-238-6405
(vagy lehet nem érdeklõdni is.) :D :D

Üdv!
:kv:

#620 lui

lui

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 14. - 11:10

Sziasztok! lovastáborok indulnak Csákváron. Érd:06305017804

#621 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 18. - 7:21

Nos emberek megjártam az alföldet a héten oda-vissza. Hát maximum egy többnapos túra keretein belül tudnám elképzelni Hosszú távon" az ottlovaglást-lovazást. Mész, meg mész, meg mész,és mész aztán még mész, meg megint mész és mire odaérsz ugyanolyan a táj, mint amikor elindulntál :dev:

#622 Guest_Tiga_*

Guest_Tiga_*
  • Guests

Közzétéve 2008 július 19. - 19:44

Én meg helyet és lovat váltottam. Most egy angol telivérrel foglalkozom, aki kb. 3 éve nem volt lovagolva. Ehhez képest nem egy vadállat. Ez úton is szeretném megköszönni a ló tulajdonosának és az egyik tatai versenyzõ-ismerõsömnek a segítséget és a támogatást. Altair! Nekem nagyon bejött a mai frizud :dev:

#623 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 20. - 11:37

Ez az új 'kunkori-szarvacska' divat, tudod... én nem követem, hanem diktálom :P

#624 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 27. - 17:21

döglött topik ?? hmm kezd jönni a szaga..... tegnap nagyot lovagoltam, falunapot látogattam lovastul-mindenestül, ettünk ittunk mulattunk, aztán nagyot szúrtunk a parimpáknak a legelõn.. aki ismeri a lovacskámat, tudja melyik nyert :D a tegnapi napnak ma iszom a levét, majd szétszakadok, olyan izomlázas vagyok, de a ló "jó ló erõs és bírós" mint a Rózsa Sándorban :P kitérdekel a mai napi fájdalom, simán megérte ha tehetném mindennap ezt csinálnám, mint tegnap :)

#625 Qkesz

Qkesz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.535 hozzászólás

Közzétéve 2008 július 27. - 17:32

de a ló "jó ló erõs és bírós" mint a Rózsa Sándorban :P kitérdekel a mai napi fájdalom, simán megérte ha tehetném mindennap ezt csinálnám, mint tegnap :)

Ez olyan Jó Alföldes! De, jó! ;)

#626 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 1. - 20:33

Sziasztok! Újra itt vagyok :D Hihetetlenül gyorsan haladok az új pacimmal, sõt, már van egy újabb is, de õ még nyers. Akit érdekel, szeptember 13.-án nem hivatalos verseny Naszályon!! Elõtte lesz még Zsámbék is, de azt még nem tudom pontosan mikor.

#627 Andi81

Andi81

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 4. - 8:54

Helló! Azt hiszem, szeptember hatodikán lesz Zsámbék.

#628 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 4. - 10:18

Üdv újra a klubban Tiga ;) hamar vissza regisztráltak :) tegnap kár hogy nem tudtál jönni elég jót mentünk voltak vicces részek is ... :D:D ami tulajdonképpen a "nem-lovaglásból és a ló nem-mozgatásából ered bizonyos személyeknél " :D viccesnek találtam :) egy rutintalan ló a rutintalan lovast megcsúfolja bizonyos helyeken..... :P genyó vagyok?? .... :dev:

#629 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 4. - 11:43

És az ilyen ember tartja magát profinak :dev: Andi! Köszi az infót, ha tudsz közelebbit, azt is írj, léci!!

#630 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 10. - 20:03

ma 110et ugrottunk a Tekintetes Kisasszonnyal huuuuuuuhhhhhh :eek: majd'besz*rtam :D

#631 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 12. - 14:55

:dev: Én meg ma megyek az elsõ ugróedzésre a picilánnyal. Majd beszámolok

#632 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 12. - 19:52

mai edzést nem tudom kellõ mennyiségû szörnyecskével minõsíteni :nem: :mad: :eek: :( :rolleyes: :hu: :gm: :huh:

#633 lui

lui

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 45 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 12. - 21:36

Sziasztok! Gánton szeptember 6. dijugrató verseny 9-órától.

#634 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 13. - 7:33

mai edzést nem tudom kellõ mennyiségû szörnyecskével minõsíteni :nem: :mad: :eek: :( :rolleyes: :hu: :gm: :huh:

Mesélj, ki volt a fõ szörnyeteg. :D

#635 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 13. - 10:09

én :gm: és nem a ló

#636 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 13. - 20:17

Altair! Láttam a videókat, nem is olyan szörnyû :D Az enyémrõl nem készült videó, mivel mindenki fetrengett a földön a röhögéstõl. Picilány meglátta a pályát és onnantól ezdve nem ismerte a lépés fogalmát. Viszont kezelhetõ volt. Majd talán pénteken újra kipróbálom. Szeptember 6.-án van Oroszlányon is verseny. Augusztus 30.-án Biatorbágy

Edited by Tiga, 2008 augusztus 13. - 20:19.

#637 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 19. - 13:40

na mi van "szupersztár díjugrató bajtársak " :D:D:D de nagy a csend :eek:

Edited by Altair, 2008 augusztus 19. - 13:41.

#638 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 26. - 12:56

Szombaton nem hivatalos verseny Szõnyben!! 90cm, 110 cm és korlátugratás 11 órától. Elõtte edig ügyességi verseny gyerekeknek.

#639 Tiga

Tiga

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 133 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 31. - 19:26

Szép volt Altair !! Büszke vagyok rád!! :yeah: Hétvégén hivatalos verseny Oroszlányban és Gánton, aztán pedig Naszályon nem hivatalos.

#640 Altair

Altair

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 601 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 31. - 20:34

köszi :) én is magunkra :P ez egy felfelé ívelõ terljesítmény. Egyre jobbak vagyunk evvel a kis pacóval ;) kopp-kopp-kopp És az eddigieknél eleve csak jobb lehet .. :P azokat meg ....hagy'jad :dev: Ugyanakkor sokat jelentett a bíztatás, mégha az éteren keresztül jött is át, de "átjött" :) :ang: