Nem, az a Jóskáék tanyája volt. Annak az utcának az elsõ házában laktam amelyik ment le Szentmihálypusztára.Backnight!
Te itt laktál Zalaszentlászlón?Csak nem a szentmihály pusztán????????Lehet ismerjük egymást.....

Közzétéve 2011 augusztus 3. - 17:10
Nem, az a Jóskáék tanyája volt. Annak az utcának az elsõ házában laktam amelyik ment le Szentmihálypusztára.Backnight!
Te itt laktál Zalaszentlászlón?Csak nem a szentmihály pusztán????????Lehet ismerjük egymást.....
Közzétéve 2011 augusztus 3. - 18:53
Nem, az a Jóskáék tanyája volt. Annak az utcának az elsõ házában laktam amelyik ment le Szentmihálypusztára.
Edited by Szlatina, 2011 augusztus 3. - 18:54.
Közzétéve 2011 augusztus 3. - 20:10
Tényleg jó hely. Mit szeretnél dolgozni ott?Az oké hogy A JÓSKÁÉK TANYÁJA VOLT CSAK AZT HITEM OTT MELOZTÁL VAGY VMI ILYESMI:)DE MOST MÁR TOM HOGY NEM :)NEM ÉRTEM MIÉRT HAGYTAD ITT EZT A VIDÉKET JÓ HELY.A PUSZTÁN ÉN IS MELOZNÉK SZIVESEN CSAK....EZ NEM LEHETSÉGES SAJNA EGYÉB OKOKBÓL ......
Közzétéve 2011 augusztus 3. - 21:04
Közzétéve 2011 augusztus 3. - 22:25
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 8:31
Húha! Remélem elõkerülnek! :(
Nálunk már 2 hete vadásznak.
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 10:03
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 10:26
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 11:05
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 12:12
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 17:38
Tényleg jó hely. Mit szeretnél dolgozni ott?
Edited by Szlatina, 2011 augusztus 4. - 17:50.
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 20:15
Hitetlen! Szegény kutyusok, milyenek voltak? Mert fajkutyát, ami nincs elvadulva, az igazi vadász csak végszükség esetén lõ le, de a nem faj kutyákat bizony kénytelenség gondolkodás nélkül lepuffantani.
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 21:12
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 22:23
Na ezen borulok ki! :mad: Miért értékesebb egy fajtatiszta kutya egy keveréknél???? Elvadulva nincsenek a mieink, de azért hoznak haza néha õzgidát, szarvascsontot, malacbõrt...
Amúgy ott van a hirdetés, az aláhúzott mondat egy linkre mutat.
Közzétéve 2011 augusztus 4. - 22:37
Szia!
Sztem is szép kiss pac...meg nézted már azota?????
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 10:40
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 11:59
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 19:38
Stuszi,
Arra emlékszem egyik hozzászólásodból, hogy Sopronban végeztél, de arra nem, hogy vadászol-e. Vagy vadásztál -e. Bocs, ha már írtad....
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 20:20
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 21:00
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 21:34
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 21:40
Hitetlen !
Gizirõl meg Robiról nincs semmi hír???
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 21:41
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 21:50
Áááá, a név az lehet csak a vadgazda mérnöki szak is. De mindegy, csakúgy kérdeztem.A nickjébõl lehet rá következtetni. ;)
Panni, neked meg lógok egy látogatással, a csikóidat már lassan nyergeled mire odaérek... És a malacot sem láttam még, akinek olyan flancos neve van és tud puszit adni.
Közzétéve 2011 augusztus 5. - 22:32
Ez mennyire jellemzõ, és így van! Sajnos. Az állat ugye nem tud reklamálni, nem kéri számon a vadászt. Bezzeg a gazdája... na, ahhoz már nincs bátorság. Pedig azért a rossz hír is jobb, mint a semmi.Na itt a link helyesen.
Félre ne érts. Teljesen megértem azt, ha valaki zabos a kutyákra, amelyek hajtják a vadat, neadjisten elkapják az õzgidát, vadmalacot. Nem is azzal van a gond, ha az ilyen kutyát, ha rajtakapják, kilövik. Hanem hogy általában minden kutyát kilõnek, aki kint baktat a határban, miközben lehet hogy csak a területét járja körbe. És, ami még jobban zavar, hogy nem vallják be, ha kilõtték. Mert szerintem, egyre jobban azt hiszem, hogy itt is az van: valaki lepuffantotta õket, de annyi vér nincs a pucájában, hogy meg is mondja a pofámba...
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 7:46
Edited by vezer, 2011 augusztus 6. - 7:47.
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 9:21
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 9:28
Szia Holló, te már kerested Gábort néhány hónapja, a hidegvérûs topicban, ugye? Esetleg kérdezz utána a szövetségnél, nekik rendelkezniük kellene a tenyésztõk, méntulajdonosok adataival.
Máriakálnok Bandi volt nála amúgy.
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 9:40
Mackó, nem is felénk kell hogy illetékesek legyenek, hiszen pont ez az, hogy ennyi idõ alatt már simán elcsatangolhattak arra a ti környéketekre. A Náci kutyáit ritkították, mi? Ja, hát ott van vagy 10 mindig...
Vezér. Akár hiszed, akár nem, Gizi még a villanypásztort is kibontotta. Kifigyelte, mikor nem volt benne áram, és már esett is neki. Az egész alsó fogsorán végig húzódik egy csík, amit a villanypásztor huzalja reszelt ki a fogaiból... :eek:
Ma éjjel egyedül voltam itthon, hát nem volt jó érzés kutyák nélkül. :(
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 9:46
Jó kis Gizi õ a liblingem ,bassz egy kutya sem tudta olyan gyorsan tisztára mosni a gyerekem.
Talán befogta õket valaki,én el tudom képzelni amilyen birkák.
Edited by hitetlen, 2011 augusztus 6. - 9:47.
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 9:52
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 9:57
Edited by hitetlen, 2011 augusztus 6. - 10:01.
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 10:32
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 12:14
Na, most már elmondom, eddig nem akartam. Zala megye hirhedt az etikátlan vadászairól. A 90.-es években pointereket tenyésztettem Zalaszentlászlón. Éveken át vitték a kölyköket ingyen a vadászok tõlem, egészen addig amíg egyikük 10 m-re attól a teleptõl ahol a lovaimat tartottam kilõtték 2 kutyámat, az egyik egy 1 éves gyönyörû németjuhász szuka volt ,a másik az a pointer anya akinek a kölykeit ingyen hordták. Feljelentést tettem a vadásztársaságnál és a rendõrségen is. Megvédték egymást. Sógor, koma volt mindenki. Akkora botrányt csináltam hogy zengett Zala megye mégsem lett semmi következménye. A rendõrség a helyszínelési dokumentumokat nem a valóságnak megfelelõen állította ki, a vadász pedig azt mondta vadat hajtottak a kutyáim. Ez nem volt igaz. Minden nap futottak egy kört a telep körül. Kifejezetten rossz indulat vezérelte a vadászt. De nem csak ezért utálom a vadászokat, soha senkire nincsenek tekintettel. 2 kisgyerekkel lovagoltam kint a határban , ez is abban az idõben történt, belefutottunk véletlenül egy vadászó társaságba, pont mikor melléjük értünk sütötték el a fegyvereiket, egy 7 ,meg egy 8 éves kislányt vittem, száron vezettem a lovakat úgy jöttek mellettem 2 oldalról, egyszere állt 2 lábra a 3 ló és összegabalyodtak. Alig tudtam megfékezni õket , nem esett le senki( de történhetett volna baleset) de a 2 gyerek úgy megijedt hogy utána sírva fakadtak. Vajon akkor is ezt csinálták volna ha történetesen az õ gyerekeik ülnek ott a lovakon??????Szia Hitetlen!
Igen, keresem még mindíg a megvett lovammal együtt. A behajtó és a rendõrség elõl elvitte a lovakat Lakhegyrõl, õ ismeretlen helyre távozott, hivatalosan minden megállt. az egyesület csak a hívatalosan bejelentett címrõl tud, szerintük ott vannak a lovak.
A HIVATÁSOS vadásznak (vadõrnek) van joga kilõni a láthatóan gazdátlan, kidobott, csapzott, azonosító nélküli kutyákat, lakott területtõl legalább 400 méterre. A vadat hajtó kutya is kilõhetõ, ha AZ ELÕTTE LEADOTT FIGYELMEZTETÕ LÖVÉSRE NEM HAGYJA ABBA A VAD ÜLDÖZÉSÉT, vagy a gazdája által nem behívható. Ez a hivatalos. Fajtától független a dolog, de etikusan NEM lövik ki a vadászkutyákat.................Már ahol van etika.
Én apróvadas területen lakok, itt se nézik jó szemmel a kóbor kutyákat. Apám vadõr, én gyakorló vadász, de apámról tényleg elmondható hogy etikusan jár el . Tényleg csak a területet szisztematikusan vadászó, állandó vadzaklató kutyákat lövi ki, de fõleg ha elõtte már többször szólt a gazdának. A kidobott, kódorgó szerencsétleneket befogja és leadja a menhelyen! Tudom õ kivétel...........
A környékben a többiek nem ilyenek.
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 18:35
Na, most már elmondom, eddig nem akartam. Zala megye hirhedt az etikátlan vadászairól. A 90.-es években pointereket tenyésztettem Zalaszentlászlón. Éveken át vitték a kölyköket ingyen a vadászok tõlem, egészen addig amíg egyikük 10 m-re attól a teleptõl ahol a lovaimat tartottam kilõtték 2 kutyámat, az egyik egy 1 éves gyönyörû németjuhász szuka volt ,a másik az a pointer anya akinek a kölykeit ingyen hordták. Feljelentést tettem a vadásztársaságnál és a rendõrségen is. Megvédték egymást. Sógor, koma volt mindenki. Akkora botrányt csináltam hogy zengett Zala megye mégsem lett semmi következménye. A rendõrség a helyszínelési dokumentumokat nem a valóságnak megfelelõen állította ki, a vadász pedig azt mondta vadat hajtottak a kutyáim. Ez nem volt igaz. Minden nap futottak egy kört a telep körül. Kifejezetten rossz indulat vezérelte a vadászt. De nem csak ezért utálom a vadászokat, soha senkire nincsenek tekintettel. 2 kisgyerekkel lovagoltam kint a határban , ez is abban az idõben történt, belefutottunk véletlenül egy vadászó társaságba, pont mikor melléjük értünk sütötték el a fegyvereiket, egy 7 ,meg egy 8 éves kislányt vittem, száron vezettem a lovakat úgy jöttek mellettem 2 oldalról, egyszere állt 2 lábra a 3 ló és összegabalyodtak. Alig tudtam megfékezni õket , nem esett le senki( de történhetett volna baleset) de a 2 gyerek úgy megijedt hogy utána sírva fakadtak. Vajon akkor is ezt csinálták volna ha történetesen az õ gyerekeik ülnek ott a lovakon??????
Hát Hitetlen ne legyenek illuzióid a vadászokkal szemben!!!
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 20:40
Hát igen a mi vizslánk is igy járt.... szegény drótos ö is csak a saját körét futotta nyakörvel ,azota is retegek ha vmelyik le lép egy tiz percre,itt sok kutya tünik el igy....
Nem csinálunk egy zalai forum találkozott ????????? :yeah:
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 20:45
Közzétéve 2011 augusztus 6. - 21:04
Igen, a náciét. 10? Ha csak annyi lenne... most van náluk friss alom, és azok sem lesznek kis méretûek.Mackó, nem is felénk kell hogy illetékesek legyenek, hiszen pont ez az, hogy ennyi idõ alatt már simán elcsatangolhattak arra a ti környéketekre. A Náci kutyáit ritkították, mi? Ja, hát ott van vagy 10 mindig...
Közzétéve 2011 augusztus 7. - 8:37
Közzétéve 2011 augusztus 7. - 9:17