Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Északi-Bakony régió egy része (3 megye szeglete)

• Please log in to reply
749 válasz a témához

#601 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 9. - 20:26

Ja, én is ! :D

#602 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 12. - 16:43

ez kegyetlen.... :dev: :yeah: értettük!!!!!!!!! hát Betyárnapon meghívlak :)

#603 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 25. - 19:04

ez kegyetlen.... :dev: :yeah: értettük!!!!!!!!! hát Betyárnapon meghívlak :)

Úgy legyen! :D

Tegnapelõtt és tegnap sikerült kijutnom végre, hát a talaj még nem az igazi. Hó nincs de csúszkálni azt lehet, de legalább sütött a nap. :ang:
Már fenem a fogam egy hosszann kiruccanásra (nem csak idõben hanem km-ben is)
Szép hetet mindenkinek!

#604 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 27. - 10:06

mi már szervezünk.ha valaki tud egy jó kis lovas tájékozódási versenyrõl értesítsen, mert egy hírességet is érdekelne.

#605 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 31. - 18:21

Tegnap le vettem a vasat a kis kancáról (alig akart lejönni). :D Ma mentünk a lábszárközépig érõ hóban egy jót! :kir: Ja, van itt vagy 30 cm hó! Tiszta téli filling!

Edited by RIDERMAN, 2009 január 31. - 18:21.

#606 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 3. - 10:23

Mi is nagyokat mentünk...tök jó volt :)

#607 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 9. - 20:35

Pénteken. mentünk. egy rövidet. Szombaton, szép idöben dolgoztam. Vasárnap meg sajnáltam magam. Esett vagy 35 centi hó, jó világ lett. :( Más, a lovaim 2 hete hullatják a szõrüket. nem túl korai ez? :huh: Szép(szebb). hetet mindenkinek! :D

#608 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 14. - 9:29

Mi is sokat megyünk. Az olvadáskor igazi vízben tocsogás volt. amúgy még mindig lovas tájékozódási versenyt keresek!!!!

#609 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 14. - 12:27

Nézz be a Lovastúrák, találkozók részbe - Tájékozódási tereplovaglás topic. http://www.paci.hu/f...topic=7595&st=0

#610 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 16. - 10:46

Itt is remek az idõ, szombaton nekivágtunk a határnak. Irány a szomszéd település, persze a szél szembe és baromira fújt. :huh: A hó csak ott volt nagy ahol gödör jég vagy bármi "érdekes" volt. :hupp: Én is "kellemesen" kisétáltam magam, mert a hófúvásokon ahol hasig ért mindkettönknek a hó alig bírtunk átmászni. :rolleyes: Jó három órányi "szellõztetés" után értünk haza, igazából nem bánnám ha végre tavaszodna. :kv: Szép hetet mindenkinek! :D

Edited by RIDERMAN, 2009 február 16. - 11:00.

#611 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 16. - 12:31

tegnap mi is kimentünk...bár ne tettük volna...piszkosul fújt a csípõs hideg szél (szembe) meg nagy a hó és a teteje meg van fagyva, úgyhogy nem egy kellemes menni benne. egy árkot telefújt a szél hóval és nem vettük észre..puff bele... én leugrottam, a póni meg eltûnt a hóban..alig bírtunk kimászni onnan.e tényezõket leszámítva élvezetes télen is lovagolni, de már én is NAGYON vároma tavaszt meg persze a nyarat :dev: és tényleg SZÉP HETET MINDENKINEK :) (beleértve a lovakat is)

#612 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 18. - 20:30

És újra hull a hó és hózik és tele van a hócípõm :gm:

#613 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 19. - 11:20

ezzel nem csak te vagy így....mi is várjuk már a nyarat...de a tavasz is jó lesz kezdetnek...

#614 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 23. - 11:35

Szombaton nekivágtunk megint a hómezõnek aztán amikor a lábam beleért (kengyelestõl) a hóba azt mondtam elég. :huh: Igaz hogy Aziz csak 160cm magas, de ez már akkor is sok a j (h)óbol. :cool: Ja és akkor volt pár olyan amikor beleugrottam a hóba mert szegény pára nem tudott lépni. Szép hetet mindenkinek! (Megint és még mindig szakad a hó.) :kv:

#615 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 24. - 9:33

velünk vasárnap történt hasonló. a ló szó szerint ráfeküdt a hóra, és úgy kellet kikaparnunk onna..aztán a pónim szerencsére nagy nehezen kiugrált magától a nekem derékig érõ hóból!!!!!! de ha ellapátolod még ugrani is lehet :) meg felszerelés nélkül lovagolni...mert ha leesel (mi nem estünk) akkor sincs semmi... szép hetet és várjuk a tavaszt!!!!!!

#616 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 9:55

Szombaton, megjárattam mindkét pacit egy-egy óra hótaposás után mentünk vissza az udvarba. :D A talaj hihetetlen módon átázott és a hókása sem segít a haladásban,de az idõ végre enyhül, jön a TAVASZ! :yeah: Szép és egyre szebb hetet mindenkinek!

#617 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 9:57

igen...abszolút igazad van..mi is totyogunk minden nap egy kicsit a ,,hóban"...jahh és ha valaki tud eladó 6 év körüli pej heréltet nyugodtat és belovagoltat 400.000 ft ér (maximum) az írjon

#618 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 5. - 21:55

Szerintem ennyiért kettõt is vehetsz ha igy megy tovább. ;) Nekem legalábbis állandóan ajánlanak egy egy bomba vételt. :kv: Az idõ hihetetlen sz r, már igen unom :gm:

#619 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 7. - 14:54

Nem nekem kell... de már találtunk pacit, úgyhogy már nem aktuális.-...gyors volt nem? :D én is már nagyon unom ezt az esõs izé idõt :nem: mesélj csak arról a bomba vételrõl?mondjuk magánban :gm:

#620 nagyimre6405

nagyimre6405

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 11. - 16:34

heló mindenkinek március 24 én mén vizsga nagycenken 10 órátol a mén istálló udvarán minden érdeklõdöt szivesen látnak ha valakit érdekel

#621 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 15. - 14:58

Még sosem voltam ménvizsgán...talán majd egyszer...de most tutira nem..még... Virgonctól megváltunk...most jött egy fekete kanca, meg egy belovaglásra váró pacc...zajlik az élet álomvölgyben :) felétek miújság Riderman?

#622 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 16. - 21:10

Hát izgalmas ez a ménvizsga dolog ,de én már nem annyira vagyok érdekelt mint a fiatalok! :D Nálunk is volt egy két nézelödõ ló ügyben. :kv: Szombaton lelovagoltam a két pacit (mesés volt az idõ végre :yeah: ), vasárnap az esõben nekivágtunk a fiammal, de egész jót mentünk miután elállt az esõ. A kiskanca olyat ment dombnak felfele mintha nem is telelt volna hónapok óta. :kir: Alig várom hogy egész napra kimehessünk végre :yeah: Szép (tavaszi) hetet mindenkinek!

#623 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 16. - 21:13

Mi eladtuk Virgoncot. ..és jött egy új ló belovaglásra

Edited by napkelet, 2009 március 16. - 21:14.

#624 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 23. - 19:56

Sziasztok!
No Motor május 9-10: http://www.nomotor.hu/
Újdonság: 40 és 70 km :)

#625 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 24. - 10:12

No motor...érdekel...váóó újraélesztjük a Borzavári Lovas Egyesületet. aki szeretne taggá válni ápr.5. én 18:00-ra jöjjön a borzavári lovaspályára. mennék a No motorra, de becsikóztunk..ha addigra lehet rajtuk rodeo nélkül is lovagolni akkor találkozunk :gm: Nemzeti vágtára ki jön? :yeah: (rajtam kivül?) köszi fanny05. sok örömet a pacidhoz!!!!!! jah és akit érdekel furioso, terepló (írtó jól megy terpen, sok l.t (lovastájékozódási)-t megnyert. én lehet jövõ héten egy emlékezõtúrára megyek vele (400 km...kb) az írjon magánt, vagy e-mailt, vagy bármit!!!!! :yeah:

#626 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 1. - 19:15

Mi még hezitálunk, a No motor és a Vértesi Paripa parádé között. :rolleyes: Majd kialakul! :kv:

#627 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 6. - 18:59

végre jó idõ :)

#628 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 12. - 18:00

Ja, és jó a termés is :)
Ez nem húsvéti nyuszi, de ma reggelre találtam a bokorban. (Szerintem lótojásból lehetett) :)
Posted Image

Posted Image

#629 zsebi0202

zsebi0202

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.862 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 12. - 18:20

Ja, és jó a termés is :)
Ez nem húsvéti nyuszi, de ma reggelre találtam a bokorban. (Szerintem lótojásból lehetett) :)
Posted Image

Posted Image

Hát csodaszép húsvéti ajándékot kaptatok! Sok örömöt hozzá! :ang:

#630 nagyimre6405

nagyimre6405

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 137 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 12. - 18:23

hát ez igen muraközi gratulálok részleteket meg tudhatnánk róla pl hogy kinek a kakasátol lett és hogy mi fiu evagy lány

#631 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 13. - 9:32

Saját termés... na nem pont én..., de a csõdör a sajátom és méncsikó. Sárga kanca (Bella) és sárga mén (Öcsi)

#632 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 14. - 8:31

amúgy még mindig lovas tájékozódási versenyt keresek!!!!

Napkelet! (Na és mindenki, akit esetleg érdekelhet!)

Május elsején Gyulafirátóton lovas tájékozódási verseny!
(Abszolút amatõr, hiszen én is ott leszek.)

Muraközi!

Gratulálok!
Vagy nagyon jók a képek, vagy igen szeretnivaló jószág lehet!
Remélem, hogy a Nomotor alatt élõben is láthatom. (Ez egy finoman pofátlan utalás akart lenni ;) , hogy ha neked nem alkalmatlan, és a programba is sikerül beilleszteni, akkor egy rövid kitérõ erejéig tiszteletünket tennénk nálatok.)

Üdv.: Péter

#633 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 14. - 10:10

Gratulálok! Szép a csikó! :kv: Péter, köszönöm a meghívást, dolgozom az ügyön! :yeah: Ja, akit érdekel: Május 1. Kisbér díjugrató verseny!

#634 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 április 27. - 11:30

köszi a tájékozódási ajánlatot, de sajna becsiküztunk, nincs olyan paci akivel biztonságban elmehetnénk...talán majd a következõre :)
Gini önfeledt bohóckodása:

gartula a csikóhoz...és kitartás meg türelmet :)

Posted Image

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

#635 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 11. - 14:19

Szombaton felkerekedtünk és Mór fele vettük az irányt! :D Móron rövid pihenõ és tájékozódás. :) Irány Csókakõ "lendületes" 15 perc után talajt fogtunk a festõi településen :yeah: Remek hangulatú happening volt a Vértesi Paripa Parádé Csókai napja. Kishíján megnyertük az amatõr ügyességi versenyt (csak azért nem mert elmaradt :kv: ) Értékeltük a fõzõverseny produktumait és a hegy levét egyaránt! :kir: Délután aztán hazafelé vettük az irányt és estére bekocogtunk saját udvarunkba :cool: Fotók késöbb

#636 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 11. - 14:56

Szombaton felkerekedtünk és Mór fele vettük az irányt! :D
Móron rövid pihenõ és tájékozódás. :)
Irány Csókakõ "lendületes" 15 perc után talajt fogtunk a festõi településen :yeah:
Remek hangulatú happening volt a Vértesi Paripa Parádé Csókai napja.
Kishíján megnyertük az amatõr ügyességi versenyt (csak azért nem mert elmaradt :kv: )
Értékeltük a fõzõverseny produktumait és a hegy levét egyaránt! :kir:
Délután aztán hazafelé vettük az irányt és estére bekocogtunk saját udvarunkba :cool:
Fotók késöbb

Árpi (Deézsi) is ott volt. én csak azért nem mentem, mert lovasoktatni voltam Pesten.

#637 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 28. - 9:26

[/url][/img]

Edited by RIDERMAN, 2009 május 28. - 9:27.

#638 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 28. - 11:30

Ismét eltelt egy hét most Bodajk fele vettük az irányt péntek délután. :D A kicsi ló és én voltunk pár helyen:Nagyveleg, Bodajk, Söréd, Magyaralmás, Sárkeresztes. Vasárnap délután értünk vissza a ranchre. :yeah: Végig megúsztuk esõ nélkül, de nem bántam volna ha jól elázunk a régóta áhított esõtõl. :kv:

Edited by RIDERMAN, 2009 május 28. - 11:41.

#639 napkelet

napkelet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 317 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 29. - 15:50

A mi lovasainkkal nem találkoztál? (6 lovas arabbal, furiosokkal...) mi bevásároltunk. vettünk egy lovat. :) megint :9 holnap Nemzeti Vágta! Aki tud szurkoljon Bakonybélnek :dev: (én ott leszek XD)

#640 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 7. - 15:34

Június 20.-án falunap lesz Pénzesgyõrben. Nem jön valaki? Mi átugrunk valamelyik lányommal. Remélem!