Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#6321 omar

omar

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 138 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 9. - 21:02

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat!!!!! Utólag,én is nagyon sok boldogságot az ünnepelteknek!! :yeah: :kocc:

#6322 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 9. - 22:12

Hát én is, itt is, boldogot kívánok neked Omikám!!! :kir: :kocc:

#6323 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 10. - 9:44

Hát, nem tudom. A régi olyan kis aranyos volt, ez meg jobban illik a mostani egymással veszekedõs, harcolós fórumhangulathoz.

Minden napra jut ünnepelt: boldogot neked is, Omi! :kocc:

Nekem fel se tûnt, amíg Dodó nem hívta fel rá a figyelmet, h új logó (v mi) van fent, monnyuk meg nem mondanám, mi volt ott addig. Tény, h a fórum már jó ideje nem a régi :( . Dehát ez van. :rolleyes:

Edited by chestnut, 2009 december 10. - 9:49.

#6324 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 10. - 19:30

Boldogot Omi! Anyukámmal egyszerre ünnepelsz ezek szerint. :yeah: Ma viszont sütötta nap, úgy élveztük! De kitaróan mondja a havat sajna... :rolleyes:

#6325 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 10. - 19:55

Boldogot Omar :)

#6326 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 12. - 14:23

bodogot omar a héten volt csepin péter a pártokházában uti beszámolót tartani a kazah utrol nagyon jóóó volt haláli pofa különben élöben almelita köszi a tápot

#6327 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 13. - 21:31

Szívesen. Most találtam eggersmennos naptárat 2010-eset, kérsz? Nem nagy szám, de istállóba, nyergesbe jó. Lépj be érte valamikor. :) Jön a hó....tudom, tél van, de akkor is. Ez el fog olvadni, latyak lesz, retek megint. :rolleyes:

#6328 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 8:29

Szívesen.
Most találtam eggersmennos naptárat 2010-eset, kérsz? Nem nagy szám, de istállóba, nyergesbe jó.
Lépj be érte valamikor. :)
Jön a hó....tudom, tél van, de akkor is. Ez el fog olvadni, latyak lesz, retek megint. :rolleyes:

Bizony! Jön a hó, az elolvad, latyak lesz, az felszárad, megint esik, megint latyak, felszárad és jön a tavasz!!!!! :yeah: :yeah:

#6329 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 19:54

Na akkor tessék, ide is ért. ;) Az emberek egybõl meghülyültek tõle :rolleyes:

#6330 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 14. - 21:29

Na akkor tessék, ide is ért. ;) Az emberek egybõl meghülyültek tõle :rolleyes:

Tavasz?
Hát, ezt a jelen pillanatban nehezemre esik elképzelni. :rolleyes:
Egyébként csodaszép minden, de akkor már maradjon is így egy kicsit!

#6331 boomsly

boomsly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 284 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 18:21

Én megragadom az alkalmat -mivel az ünnepekre elbújunk egy isten-háta mögötti magán repülõteres kúriára (no-internet,no-telefon,no-munka,no-para :D ), hogy mindenkinek Boldog Karácsonyt és gazdag Új Évet kívánjak! Kelly anyu téged pedig nehéz elérni! Te már ott is vagy??

#6332 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 16. - 18:57

Boldog Ünnepeket Nektek! Most telefonált egy lovas társunk, betörtek Hozzá hétfõ éjjel, elvitték az összes felszerelésüket. Ha valaki eladásra kínálná...kérem jelezzétek. És vigyázzunk, hogy ne lehessen következõ "jó fogás" az enyves kezûeknek. Én majd Békés Karácsonyt kívánok , azt hiszem. :rolleyes:

#6333 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 19. - 20:30

Hogy mennyire pörög a topic.. :rolleyes: Mintha behavaztunk volna...egy kicsit. ;) Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ma péntek van, és nem szombat. Utálom az egynapos hétvégéket. :nem:

#6334 boomsly

boomsly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 284 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 20. - 20:57

Ja-ja, pörög. Nagy bajban vagyok! Egyszerûen halvány lövésem sincs, hogy mit vegyek életem értelmének karácsonyra! Valami eredetit szeretnék, de itt szinte mindenbõl dömping van. Van valakinek valami eredeti ötlete? Gyûrûk kizárva! :gm:

#6335 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 20. - 21:54

Almelita, ha vannak képei a lovasfelszerelésekrõl akkor a lovasok.hu-ra is fel lehet rakni, ide is, más topikba is, hátha valaki felismeri.

Téli képekkel jöttem én is, Attayr és Zserbó csikó, akinek ez az elsõ hava... azt hiszem tetszett neki... :D

Beee úgyse kapsz el...

Mint a szél...

Állj meg egy pillanatra...

Zserbó

Pasik...

Attayr

S bizony a hóban hemperegni jóóó...

Posted Image

Edited by chyki, 2009 december 20. - 21:56.

#6336 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 21. - 8:26

Ez nagyon állat! :D Az enyémek is élvezték, és én is. Voltunk terepen minden nap. Csudajóvolt! :yeah: A telefon amin elértek: 30/540-9062. :)

#6337 boomsly

boomsly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 284 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 22. - 17:46

Almelita pont ezekre gondoltam én is! Csak képet nem találtam hozzájuk..... Most megleltem egy régi kedvencét, egy Swarovski kristálykarkötõt, de még kell valami. Akkor majd ezen zaklatlak Kelly anyu, miután kilábaltam az influenzából, elmúlt a kötõhártya gyulladásom és véget ér a karácsonyi roham, persze ha addig sokak örömére rám nem parkol egy kamion. Jó lett volna hóban lovazni, de elolvad az ünnepekre.

#6338 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 23. - 20:34

már el is olvadt sajna :( pedig azt hittük hogy fehér leszz a karácsony de legalább már nincs fagy a vizet nem kell cipelni kiolvadt a slag :D kellemes ünnepet mindenkinek és boldog új esztendõt :kocc:

#6339 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 23. - 23:26

A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerûsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erõt az újesztendõhöz!

#6340 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 24. - 13:29

Boldog, BÉKÉS Karácsonyt Mindenkinek!

#6341 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 24. - 17:35

Boldog Karácsonyt Kívánok minden somogyi lovasnak és lószeretõnek. Üdv innen a Mátra aljáról

#6342 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 25. - 8:09

:ang: Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :ang:

#6343 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 25. - 11:20

Posted Image

#6344 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 25. - 13:10

Rénszarvas Mogyi! :yeah: Normális, hogy +25 fokban Karácsonyozunk? Nekem inkább a Húsvét jutna az eszembe.... :rolleyes:

#6345 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 27. - 19:23

Hát én egy kicsit megcsúsztam a karácsnyi köszöntõvel... :hupp: Remélem mindenkinek nagyon jól teltek az ünnepek! :)

#6346 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 27. - 22:17

...

de legalább már nincs fagy a vizet nem kell cipelni kiolvadt a slag :D
...

Barnabee, azt nem lehet megoldani, hogy a slagot cipeld ne a vizet?
Ugyanis amióta két lókám van, azóta rendesen izmosodott a hidegben a felkarom, mire rájöttem hogy a slagot bevinni a melegbe és reggeli-esti itatáskor kihúzni gyorsabb és kevéssé fáradságos, mint a vödröket cipelni. Ráadásul mivel meleg vizet engedek a kinti itatóba nem fagy be olyan hamar. ;)

#6347 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 30. - 17:35

szia chyki.. tudodki szed össze 100m slagot naponta kétszer..... meg most jövöre leásom a vizvezetéket a fölbe és többet ilyen gond nem lesz..üdv nagyon klassz ez a szünet szinte mindennap nyomjuk a terepeket 2-3orákat ,klasszak az erdök a dombok na meg a vadászok is fasza gyerekek azt mondják ugye a lovas tönkre teszi az erdõt akkor õk mit csinálnak a terepjároikkal szétcseszik a vetést a kaszálot az erdei utakat meg az eldobott szemetükrõl nem is beszélve ,sörös üveg és doboz ,pet palack stb na ez felháborÍÍÍÍÍÍt..

#6348 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 30. - 20:41

Ne mérgelõdj. :) Inkább boldogabb új évet kívánjunk, talán bejön! ;)

#6349 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 30. - 20:42

nagyon klassz ez a szünet szinte mindennap nyomjuk a terepeket 2-3orákat ,klasszak az erdök a dombok

na meg a vadászok is fasza gyerekek azt mondják ugye a lovas tönkre teszi az erdõt akkor õk mit csinálnak a terepjároikkal szétcseszik a vetést a kaszálot az erdei utakat meg az eldobott szemetükrõl nem is beszélve ,sörös üveg és doboz ,pet palack stb na ez felháborÍÍÍÍÍÍt..

Na igen, a lók tönkretették a vadászok által megformált utat, így már a kocsik gumilenyomatában patanyomot lehet látni. A hõs vadász is csak ember, így megszomjazik, és ennek lehetett tanulsága az erõben fellelt Heineken-es üveg meg a mûanyag flakon, de egészségesen táplálkozik, amirõl az eldobált narancshéj tanúskodik.

#6350 boomsly

boomsly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 284 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 31. - 10:38

Boldog új évet mindenkinek!

#6351 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 31. - 13:47

:D éljenek a vadászok! :D Boldog Új Évet Mindenkinek!! :)

#6352 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 31. - 15:16

Helló mindenkinek! Szerintem nem a vadászok szemetelnek. Õk általában szeretik az erdõt. :) Mi is jókat lovaztunk a napokban. Egész tûrhetõ a talaj! :D Jó bulizást ma estére mindenkinek! BUÉK! :kocc:

#6353 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 31. - 17:40

kelly a biztos hogy a vadászok mert a vadász lesek alja is tele van ...!!!!! mais voltunk kint 3 órát és éppen bejöttünk akkor megeredt az az esõ :D naés boldog uj évet mindenkinek :) :D :guny: :kocc: :kir: meg a többi............

#6354 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 31. - 18:44

Boldog Új Évet :yeah: Múltkor mondom Pistabának, akinek az unokáját oktatom, meg a lovaival foglalkozom, hogy mivel õ vadászik, tudja e, nálunk hogy állnak a környéken a lovaglóutak kijelölésével, hol lehet lovazni, hol nem, erre nagy nevetve mondja, nyugodtan lovazzak, elvégre õ a vadásztársaság elnöke és a lovasokkal amúgy sincs gondjuk, csak a quadosokkal.... egyébként tõle tudom mikor-merre nem érdemes kóricálni. Szóval, nem mindenhol van gondjuk a vadászoknak a lovasokkal, annál inkább a quad, crossmotor. Nem mellesleg felénk tisztán tartják az erdõket, én nem szoktam találkozni szeméttel, vagy ritka esetben.

#6355 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 31. - 18:58

Bár az évnek még nincs vége, lehet hogy négykézláb érek a végére. Ezért amíg stabilan állok BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!! :yeah:

#6356 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 december 31. - 19:02

Jelentem hát a hölgyeknek s uraknak, Hogy míg önök itt ölébe csücsültek Pezsgõs jókedvnek s rózsás hangulatnak, S mulatnak, Azalatt meghalt az öreg Náthán, Akinek bánat-batyu volt a hátán, Meghalt a könnyet mázoló, Vesékbe gázoló, Rossz portékákkal házaló Ó esztendõ, S most új, vígabb élet kezdendõ! /Tóth Árpád/ Minden j(l)óbarátnak kívánok Boldog, lóbangazdag Új Évet! :yeah: Emammy voltam... ;)

#6357 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 1. - 17:51

Az év elsõ lovaglása megtörtént :yeah: Jó volt, bár igencsak rövid, mert az összes paci kicsit álmos volt :D

#6358 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 2. - 16:25

miért te nem ?????

#6359 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 3. - 11:39

Búék mindenkinek! A szemétrõl csak annyit, a vadászok közt is biztos van tapló, aki szemetel, de olyan is aki nem. Meg a lovasok közt is van aki eldobja a szemetet, sõt láttam én már olyat aki lovon itta a dobozos sört, és hogy mi lett a végén a dobozzal, nem tudom, de kétlem, h a kabátzsebben hazaszállította volna, h otthon kidobja. Na mindegy. Nekem még elmaradt az idei elsõ lovaglás, sõt ha ma marad ez a szél, akkor még tolódik is :rolleyes: Na mégegyszer búék!

#6360 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2010 január 3. - 20:15

Itt Emammy Cucu, köszi a fotót, holnap asszem az elsõ utam a Sonax-hoz vezet és ezt a szolgáltatást fogom kérni :eek: :dev: Hát azért nekem nem volt ilyen látványban részem... Ma nem volt jó az idõ, ahhoz viszont tökéletes, hogy a szobában tudjam a hazahozott munkám mennyiségét csökkenteni :guny: Most tényleg úgy érzem, hogy jól kipihentem magam, csak attól félek, hogy ez kb. 2 napig fog tartani és újra elszáll a lelkesedés :rolleyes: Hát még1x mindenkinek minden tutijót kívánok erre az évre, és kitartást az elsõ hosszú hétvégéig, mely ha jól tudom március 15-e okán várható. (Hol van az méééééééég :rolleyes: ) Apropó, ebben az évben megszívjuk ezekkel az ünnepekkel. Október 23 és május 1 is szombat és az egész karácsony is hétvégén lesz (ja a 24-e pihi, mert ledolgozzuk dec. 11-én :gm: ) Hát erõt, egészséget mindenkinek!!! :yeah: