Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dilirégió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
8107 válasz a témához

#6281 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 8. - 20:07

Becsiccsentettem a szomszédnál,és moost minden mosolygós :D

#6282 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 8:21

Ha esetleg szíveskednél kibíjni a szekrénybõl...Posted Image

De vigyázz, a hulla nehogy véletlenül kiessen!

#6283 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 11:44

KösziApuuuu! Saját, különbejáratú Aslan! :D Hogy ne nézzem hiába a szekrény hátlapját, jól ráragasztom ezt a szép posztert. :)Milyen hulla?

#6284 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 14:49

Bokor, ha tudnád, mit hoztam neked......ollan szép teszkós szecsörben hoztam, hogy még. :D

:eek: De ugye a Natos nincs köztük! Vigyázni kell vele! A múltkor is eljött meglátogatni, aztán jobban köhögött, mint én? :rolleyes: Ezért strapálom én magam ilyen kórokozókkal? :huh:Látod Apjuk! Mégiscsak jó nevelést kapott tõlünk a Kisbékánk! :yeah: Neki van szülinapja, aztán õ hoz nekem valamit...Isten éltessen sokáig Békuci! :kocc:

És ím megszületett a nagy mû. Jelenlegi állapotomban ennyi telt a kreativitásomból.A virágzó hárfaEz a nõstény hárfa, a hímet már nem volt idõm lekapni, a párosodás után rögtön elhúzta a csíkot. Jellemzõ.

Kicsi Joint! Nem csalódtam a tehetségedben! Istenien néz ki ez a hárfa! Jó lehetett a hímje, ha így kivirult utána... :D

#6285 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 20:45

Milyen hulla?

Amit a szekrénybe szoktak rejteni.

#6286 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 9. - 20:51

Ma megint,ugyanazokkal a szomszédokkal, csakmost a másik szomszédnál.kaja is volt. :D

#6287 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 7:27

Köszönöm a boldogságos kívánságokat! :)Hulla EBBEN a szekrényben nincs, itt Kleofázzsal tartunk rendet, szóval oszladozni tilos. :pHihi, hozzátok költözöm. :D

#6288 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 10. - 7:29

Gyere csak!Sokan nem is tudják,mennyit szenvedünk itt! :D

#6289 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 15:43

..a másnaposságtól? :rolleyes:Az ember pár napra behúzódik a szekrényébe, hogy nyugton kiolvashassa az új könyveit, és máris arra riad, hogy egy fûzfa dörömböl szomorúan az ajtón, hogy igazán hozhatnék neki egy lityi sört. Mivammá, mindenkit hazaengedtek, csak én vagyok skizofrén?

#6290 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 16:52

Nem drágám, még a dumdum is az, de õ most magánzárkában van. :dev: Életfogytigot játszik. És itt van még MS is, aki szintén skizo. Állítólag.

#6291 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 17:08

Úgyishogy nekem van a legtöbb személyiségem! :pNem, mert NEKEM! :dev:

#6292 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 17:42

Akkor most melyikõtöknek?

#6293 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 17:50

...hát nekem.... :rolleyes: :D

#6294 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 18:18

Mind hüje:)

#6295 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 18:22

Kikérjük magunknak! :nem: :cool:

#6296 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 20:03

Ez a lánclevelek napja. Bedilizek mindjárt, komolyan mondom. Bokor!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOKOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRR............ :gm:Tudtad?1) A szex jó kúra. Tudományos kísérletek során felfedezték, hogy a nõk szeretkezés közben olyan hormont (ösztrogén) termelnek, amely a hajukat fényessé, a bõrüket símává teszi. 2) A gyengéd és nyugodt szex csökkenti a bõrhibák és gyulladások kialakulásának esélyét, tisztítja a pórusokat és fényesebbé teszi a bõrt. 3) A szex elégeti a romantikus vacsora során felhalmozott kalóriákat..4) A szex a legjobb sport!Tested minden izmát feszesebbé és tónusosabbá teszi. Élvezetesebb, mint 20 hossz úszás és nincs szükség különleges edzõcipõkre. 5) A szex azonnal ható depresszió elleni kúra. Endorfint juttat a vérbe, eufóriás érzést kelt és jól érzed magad tõle. 6) Minél több szexet kapsz, annál többet kínálsz. A szexuális tevékenység nagy mennyiségû feromont termel, így megõrjíti a másik nemet.7) A szex a világ legjobb nyugtatója, tízszer hatékonyabb, mint a válium. 8) Napi egy csók távoltartja a fogorvost... a csókolózás olyan mennyiségû nyáltermeléssel jár, ami kitisztítja az ételmaradékokat, csökkenti a savképzõdést, ami a fogkõ kialakulását okozza és megelõzi az afta kialakulását. 9) A szex csökkentheti a migrénes fejfájást. A szeretkezés csökkenti az agyi ereket összehúzó feszültséget. 10) A sok szex kitisztíthatja az eldugult orrot, a szex természetes antisztamin. Segíthet az asztma és a magas láz legyõzésében.Eme üzenet továbbküldése szerencsét hoz neked a szex terén. Az eredeti a palaiseau egyik szobájában található, és már ezerszer szétküldték a világba. Most neked küldték el a Szexet, a Szex Elmélete 4 nappal azután, hogy megkaptad ezt az üzenetet, ellátogat hozzád, de ahhoz, hogy megkapd, amit ígér, tovább kell küldened. Ha nem teszed, többet az életben nem fogsz egy jót szeretkezni. Magányossá válsz, és nemiszerveid haszontalanul fognak létezni. Ez nem játék. Küld tovább annak, akinek szeretkezésre lenne szüksége (és kinek nincs?). Ne küldj pénzt, remélve, hogy nemiszerveidnek nincs ára. Ne tartsd meg magadnak ezt az üzenetet. Ennek az üzenetnek 96 órán belül el kell hagynia az e-mail-edet. Küld tovább, kérlek, 10 példányban, és várd ki, hogy mi történik 4 napon belül. Az Elméletnek be kell járnia a világot, tovább kell küldened. Ez akkor is igaz, ha nem vagy babonás. Jó szexet! De ne feledd, ennek az üzenetnek 96 órán belül el kell hagynia az e-mail-edetHA VALAKI MÉG EGYSZER ELKÜLDI NEKEM, MEGTÉPEM!!!!

Edited by Natos, 2007 január 11. - 20:04.

#6297 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 20:33

Ez a legjobb :D :

10) A sok szex kitisztíthatja az eldugult orrot,

De ez se rossz:

Ha nem teszed, többet az életben nem fogsz egy jót szeretkezni. Magányossá válsz, és nemiszerveid haszontalanul fognak létezni.

Eme üzenet továbbküldése szerencsét hoz neked a szex terén.

Hány példányban külted tovább??? :dev: :gm: :D

#6298 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 20:43

Hulla EBBEN a szekrényben nincs, itt Kleofázzsal tartunk rendet, szóval oszladozni tilos. :P

Egy idõben volt benne.... :rolleyes:

#6299 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 21:07

Ez a lánclevelek napja. Bedilizek mindjárt, komolyan mondom. Bokor!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOKOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRR............ :gm:

Natikám ne örjöngjél lécci! Különben is a mellékletek a lényegesek, amit "hozzátûztem"! :o :dev: :dev:

#6300 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 21:10

Különben is a mellékletek a lényegesek, amit "hozzátûztem"! :o :dev: :dev:

Azok amiket Natos nekem is elküldött????Azt hiszem négyszemközt kell beszéljek a feleségemmel.... :rolleyes: :P

#6301 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 11. - 21:11

..a másnaposságtól? :rolleyes:Az ember pár napra behúzódik a szekrényébe, hogy nyugton kiolvashassa az új könyveit, és máris arra riad, hogy egy fûzfa dörömböl szomorúan az ajtón, hogy igazán hozhatnék neki egy lityi sört. Mivammá, mindenkit hazaengedtek, csak én vagyok skizofrén?

Na ne sérts meg! :D A kissomlyói bortól nem leszel másnapos! :yeah: ;)

#6302 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 1:19

Na ugye, mondtam én!

#6303 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:32

Azok amiket Natos nekem is elküldött????Azt hiszem négyszemközt kell beszéljek a feleségemmel.... :rolleyes: :P

Ööö... Valami baj van, drágám? :o :dev: :o :dev: :D

#6304 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:34

Hé Bokor, és a többi dilinyós!Mit csináltok szombaton? Nincs kedvetek jönni Dabasra egy jó kis igazi ló és egyéb vásárba? Én még sose voltam, de most megyünk, megnézzük. Hátha lesz valami jó kis verekedés :dev: :D

#6305 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:36

látom nem csalód betek ésha holnismer nézzétek majd, ha lövõderõvel.buta népség.

#6306 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:38

(na ez se változott jottányit se itt fent :rolleyes: :gm: )

#6307 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:41

Boka!Vasárnap!!!! van a vásár Dabason. :D

#6308 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 13:46

Na és? Attól õk még jöhetnek szombaton, nem? :D(na ennyit a szervezésemrõl :D Köszi.. Fel se tûnt. Ez pont olyan, mint mikor a farmon szerveztünk egy túrát, és Tibi vállalta be az autós koordinátorkodást, cucc-szálítmányozást. És hetekig sulykoltam a fejébe, hogy Fóton a Fáy présháznál lesz a találkozó. Izé. Elmentek oda, és .. hát... ott semmit nem tudtak rólunk, hogy oda 20 lovas megy majd. Mert végig egy másik kocsmáról volt szó, kivétel a számomra :D )

#6309 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:11

Bakker! +Ferkének már megint szülinapja van! :gm: :eek: és most megint fiatalodott! :D Mit iszol vazze???? :D

#6310 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:20

De MÁR nincs, és MÁR ki van fertõtlenítve, és be van illatosítva, hullamentes övezet! Posted Image

Na ne sérts meg! :D A kissomlyói bortól nem leszel másnapos! :yeah: ;)

Okés, akkor egyre gyorsuló tempóban megyek! :yeah: Jelentõs mértékben lassít a hátamra kötött szekrény, és benne Kleofázs, de nem hagyhatom, hogy a távollétemben behullázzák a szekrényt, vagy kiszárítsák Kleókát! :nem:

Ööö... Valami baj van, drágám? :o :dev: :o :dev: :D

....akkor most váltok? Posted Image Posted Image

#6311 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:47

Na és? Attól õk még jöhetnek szombaton, nem? :D

Nem. :nem: Jobb programunk van. Megyünk egeret kergetni... :rolleyes: Ha van kedvetek... :D ;)

#6312 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 12. - 14:57

Á, azért nem kell olyan messze menni, azt a vásározás után nyugodtan megejthetitek nálam is ;)(csak utána mind a négyet tegyétek vissza sértetlenül a fészkébe :ang: )

#6313 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 13. - 1:19

(na ez se változott jottányit se itt fent :rolleyes: :gm: )

Most mér' mondod ezt? Ez volt eddig a legértelmesebb hozzászólása! :P :gm: :dev:

#6314 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 11:41

Mindenki egy nagy gügye dilis tökfilko aki nem Planai siközpontbol netezik :D:D na tökfilkok csäsztok :D :Dna megyek siekek egyet :D :D

#6315 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 12:41

HáhháháááÁÁÁÁ! Reszkesseteeeek! Van Narnia-térképem!!!!! :D..már csak egy bejárat kell, és máris mindent tudni fogok, hogy hol van...

#6316 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 16:55

Mindenki egy nagy gügye dilis tökfilko aki nem Planai siközpontbol netezik :D:D na tökfilkok csäsztok :D :Dna megyek siekek egyet :D :D

Hiába minden, nem fogok irigykedni, mert utálom a hideget! :P Meg egyébként sem szokásom.

#6317 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 17:07

Mindenki egy nagy gügye dilis tökfilko aki nem Planai siközpontbol netezik :D

Egy telejes percig igazat adtam Megferkének, aztán rájöttem, hogy nem Pinai az a síközpont, csak félreolvastam. :) Szóval, a Ferke változatlanul egy csecsen csökött, és még hüjje is.

#6318 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 17:14

Különben sem lehet tudni, mit is akart valójában írni.

#6319 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 17:21

Hogy mit akart írni, azt tényleg nem lehet tudni, de hogy mire gondolt, azt igen.

#6320 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 15. - 19:52

Nincs mese: rendet kell raknom a tornácon... :rolleyes: Ma 4 TV társaság is rajtam kereste a Délegyházi szemétbálákat :dev: Az elsõnél (Echo TV - azt se tudtam hogy ilyen van :huh: ) még nem gyanakodtam, csak csodálkoztam, hogy miért tenyerel valaki a csengõnkön egy Echo TV feliratú autóval a háta mögött. De gondoltam, hátha tényleg engem keresnek, elvégre szép is vagyok, meg okos is, itt az ideje, hogy felfedezzen magának a média :yeah: Aztán kiderült, hogy csak valami német import szemétkupacot keresett ... :( Hiába: rendet kell raknom a tornácon... :rolleyes: :D Így aztán õszintén azt is bevalottam, hogy nem tudom merre lehet az a szemét. A többi TV társaságnál már rutinos voltam, mindegyiket gondosan "útba igazítottam" ;) mindegyiket máshova, nehogy összefussanak :pAzért engem mind megtalált.... szóval: vagy rendet kell raknom a tornácon... vagy meg kell találjam azt aki ennyire szeret a faluban, hogy mindenkit ideküldött :rolleyes: :D :D :D