Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#6201 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 21. - 22:11

ÉÉÉdes istenem.. ez téllegdurva :eek: egyébként ha már s sikereknél tartunk...(sikeeer? :D kitudja még..) leérettségiztem. :cool: földrajzból. érdekes volt.. az elmúlt 5 év legnehezebb feladatlapját kaptuk, idiótábbnál idiótább feladatokkal, amik 90%-nak köze SEM volt a földrajzhoz... ha valakit érdekel: éééreccségi

megoldás

na szóval nem egy egyszerû dolog most eldönteni h mitszeretnék csinálni az elkövetkezendõ életemben... :rolleyes:

#6202 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 22. - 18:05

te ches és miért nem eszik meg??????a nyul hus egészséges... :) dodó mileszel ha nagy leszel???? :D

#6203 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 22. - 21:45

Ha már pusztulniuk kell, legalább hasznosan tegyék-ez az én véleményem. Dodó, remélem jól sikerült! :yeah: Végre õszi szünet! Juhééééééééé! :dev:

#6204 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 23. - 22:45

Hát barna.. nemtudom :D énis remélem, mert ha nem...hát akkor túl sok jóra nem számíthatok :gm:

#6205 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 25. - 18:29

Barnabee errõl beszéltem ma, mennyire pihent emberek vannak:

ui:
Mindenhol ilyen jó idõ volt, mint nálunk? :dev:

#6206 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 25. - 21:04

Ezek állatok. És nagyon pihent agyúak. :rolleyes: Én reggel szétáztam, aztán tényleg jó idõ lett. :)

#6207 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 25. - 21:11

Ezek állatok. És nagyon pihent agyúak. :rolleyes:
Én reggel szétáztam, aztán tényleg jó idõ lett. :)

Szerintem is, a négylábúak közül kettõ, a két lábúak közül egy fajta állat van a filmen, de a kétlábúak a pihentebbek :kir:

#6208 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 25. - 23:48

ÁÁÁÁÁ ez mekkoraaa :eek: :dev: nagyontetszik :yeah: gondolom szegény birkáknak nemannyira tetszett :rolleyes: chyki merrejársz??

#6209 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 26. - 12:18

Éppen dolgozom... :rolleyes: :kir:

Egyébként még mindig a Mátra alján, rózsaszép kis faluban tengetem napjaim, csendesen, s örülök apró örömöknek mint egy utánfutó beszerzése a lótrágya megnövekedett mennyiségének tárolására, elvégre nem csak a ló, a trágya is duplán jó... ;) Falazunk Párommal folyamatosan, mostmár majd szakemberek is hozzászagolnak, gyakorlatilag igen hamar megmutatta Zsero hol vannak az istálló gyengepontjai, s csak kettõ ilyen van a fal és a meszelés. Semmiség. Egy Picasso veszett el benne.

Lókáim szépek és kövérek, sokat Atis sem dolgozik, a villanypásztor pedig könnyen szerelhetõ amikor elindulunk ki, elvégre Zsero sem akar kimaradni semmi jóból.... különben a csikó kajla egy jószág, nagyon kis kedves, a "kis" erõsen idézõjeles, mert majd' akkora mint az Atis és még messze nincs egy éves sem...

Van 1-2 fotó róluk. http://20091024.chyki.fotoalbum.hu/

Gratu az érettségihez Dodesz, merre tovább különben? Kellyanyu lovaid? Hogy vannak?

#6210 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 26. - 13:37

Barnabee errõl beszéltem ma, mennyire pihent emberek vannak:

ui:
Mindenhol ilyen jó idõ volt, mint nálunk? :dev:

Amikor ezt megmutattam 1-2 kutyásnak, azt mondták, h juhásznak kellett volna menniük, akkor ráérnének ilyesmire... :D

Idõ? Száz ágra sütött a nap, vasárnap délelõtti az edzésen majd' megdöglöttünk egyszál pólóban, olyan meleg volt. Esõ nista. :gm:

Ezek állatok. És nagyon pihent agyúak. :rolleyes:
Én reggel szétáztam, aztán tényleg jó idõ lett. :)

Pihentagyúak, az biztos, de mennyire jó kutyáik vannak. Azok a borderek Posted Image....

Edited by chestnut, 2009 október 26. - 13:38.

#6211 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 26. - 19:52

igen ezek állatok pihentagyuak ... :D vasárnap tökjo idö volt egy bucsu napi tereplovizáshoz ,és persze megmutattam qustilonak szerény környékünket ,egyrészét...remélem tetszett neki.. :D

#6212 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 27. - 8:22

Már ki is néztem egypár piknikezésre alkalmas helyet... egy termosznyi forró tea meg némi aprósüti a nyeregtáskába, aztán irány fel a hegyre. :D Olyan kilátások vannak, hogy hûha... Ja, meg láttunk fácánt, sok kutyát, meg búcsús sátrakat, meg három gyönyörû sportló csikót... :) De hogy ez a korai sötétedés milyen vacak - tegnap fél 6-kor már zseblámpa mellett kellett nézegetni a lovakat. :(

#6213 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 28. - 20:26

Igen, már nagyon korán sötét van, sajnos. Pedig tegnap fenn voltam sütkérezni egy dombon-négy kuttyal, és egy pillanatra úgy tűnt, mintha tavasz lenne...átaludtam volna a telet? Hát, jó lett volna, de ez csak álom maradt, sajnos. :) Mindenesetre nagyon élvezem ezt a ragyogó napsütést. Főleg, hogy ma megérkezett az új lovam. :yeah:

Edited by Almelita, 2009 október 28. - 20:27.

#6214 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 28. - 20:27

Már ki is néztem egypár piknikezésre alkalmas helyet... egy termosznyi forró tea meg némi aprósüti a nyeregtáskába, aztán irány fel a hegyre. biggrin.gif

Olyan kilátások vannak, hogy hûha... Ja, meg láttunk fácánt, sok kutyát, meg búcsús sátrakat, meg három gyönyörû sportló csikót... smile.gif

De hogy ez a korai sötétedés milyen vacak - tegnap fél 6-kor már zseblámpa mellett kellett nézegetni a lovakat. frown.gif

Hmm, jól hangzik! Én is voltam kint tegnap, amikor tiszta zizzent volt a drága, meg ma is, és ma tök jó fej volt. Érthetetlen... :rolleyes: igaz ami igaz, tegnap én se voltam 100-as. Na jó máskor se, de nem úúúúgy. :gm: :kir:

Igen, már nagyon korán sötét van, sajnos. Pedig tegnap fenn voltam sütkérezni egy dombon-négy kuttyal, és egy pillanatra úgy tûnt, mintha tavasz lenne...átaludtam volna a telet? Hát, jó lett volna, de ez csak álom maradt, sajnos. smile.gif
Mindenesetre nagyon élvezem ezt a ragyogó napsütést. Fõleg, hogy ma megérkezett az új lovam.

És mitszóltak a fiúk? :dev:

Edited by chestnut, 2009 október 28. - 20:28.

#6215 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 28. - 20:31

Ilyen jó csajhoz?! Naná, hogy tetszett Nekik! :D

#6216 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 10:38

Almelita, megérkezett az új ló, és ha igen (de ha nem akkor is) milyen? Csak úgy kiváncsiságbú Gustilo annyit mesélt a környékrõl, hogy már bántam, hogy "gyáva" voltam (chestnut szavával élve: papírkutya) és nem mentem velük. De még lesz rá alkalom, és talán (ha idén nem is) de jövõre mindenképpen Somogy megye legújjabb westernbe kiképzett lovával megyek (terv szerint ami a sajátom). Bár a képzést nehezíti, hogy a "fekete" lót a sötétben nehéz megtalálni :dev: A múltkor a kapcsit komolyan gondoltam, ezért várom az idõpontokra a lehetõségeket, mert tudom mindenki elfoglalt, de jó lenne társadalmi életet élni. :D Szép napot mindenkinek, és szombattól hajnalban óvatosan a lovakon, mert fagyot mondanak :(

#6217 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 11:08

Persze, a termoszos tea kettesben (illetve négyesben :D ) az igazi... ;) Kapcsi nekem jövõ héttõl jó, gyakorlatilag bármikor. :)

#6218 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 13:20

Almelita, megérkezett az új ló, és ha igen (de ha nem akkor is) milyen? Csak úgy kiváncsiságbú

Gustilo annyit mesélt a környékrõl, hogy már bántam, hogy "gyáva" voltam (chestnut szavával élve: papírkutya) és nem mentem velük. De még lesz rá alkalom, és talán (ha idén nem is) de jövõre mindenképpen Somogy megye legújjabb westernbe kiképzett lovával megyek (terv szerint ami a sajátom). Bár a képzést nehezíti, hogy a "fekete" lót a sötétben nehéz megtalálni :dev:

A múltkor a kapcsit komolyan gondoltam, ezért várom az idõpontokra a lehetõségeket, mert tudom mindenki elfoglalt, de jó lenne társadalmi életet élni. :D

Szép napot mindenkinek, és szombattól hajnalban óvatosan a lovakon, mert fagyot mondanak :(

Ejnye bejnye te kis papírkutya! :dev:

Részemrõl rendben a kapcsi, csak ne szerdán v pénteken. Amúgy mindegy, a kutyásokat majd úgy hívom edzeni, h ne legyen üközés idõpontilag.
De hogy legyen konkrétum: hétfõ kinek jó?

Cucu, küldtem át csomózós emailt, remélem segít.

Persze, a termoszos tea kettesben (illetve négyesben :D ) az igazi... ;)

Kapcsi nekem jövõ héttõl jó, gyakorlatilag bármikor. :)

Azért kiváncsi vagyok ám a terepetekre! Biztos szép arra is.

#6219 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 14:34

"...De hogy legyen konkrétum: hétfõ kinek jó?

Cucu, küldtem át csomózós emailt, remélem segít...."

Legyen inkább kedd, ha kérhetem :gm: A hétfõ mindig olyan zûrös :dev: És ha javasolhatom, akkor mindenképpen az esti órákban, hogy minden lovas el tudjon jönni. :D

A csomózási képeket köszönöm, megnézem majd, hátha van egyszerûbb módszer is annál, mint amit eddig megtanultam, mert megtanultam. Bellának már 1, Vigasznak már 2 csomózott kötõfékje is van.

Igen is papírkutya voltam, de egy idegen lovon (nem csinált volna semmit), idegen stílusban (western) nem akartam nekivágni, hátha baja lesz a pacinak.

De, azóta lovagoltam, westernben képzett pacin western nyeregben, western stílusban, és még kép is van róla. JÓÓÓ VÓÓÓT! De minden jó végetér egyszer, és le kellett szállni :(

Kösz is a lónak (Kicsi) (remélem jól tudom), a gazdinak (Imi), és a helyszínt adónak (Barnabee).

#6220 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 14:55

Legyen inkább kedd, ha kérhetem :gm: A hétfõ mindig olyan zûrös :dev: És ha javasolhatom, akkor mindenképpen az esti órákban, hogy minden lovas el tudjon jönni. :D

:P Nekem jó a kedd, akkor csütörtökre teszem az edzést. Na ezért írtam hétfõt, legyen ami nem jó. Posted Image

A csomózási képeket köszönöm, megnézem majd, hátha van egyszerûbb módszer is annál, mint amit eddig megtanultam, mert megtanultam. Bellának már 1, Vigasznak már 2 csomózott kötõfékje is van.

Csomóznál egyet a Pöpi úrnak is? Lécci lécci! Posted Image veszek 2 m zsinórt, még marad is ki belõle.... :) de komolyan, mennyi zsinór kell? Amúgy nem tudom, egyszerûbb-e, amit átküldtem, mint ahogy TANULTAD, nekem elég bonyolultnak tûnt. De nem reménytelen.

Igen is papírkutya voltam, de egy idegen lovon (nem csinált volna semmit), idegen stílusban (western) nem akartam nekivágni, hátha baja lesz a pacinak.

De, azóta lovagoltam, westernben képzett pacin western nyeregben, western stílusban, és még kép is van róla. JÓÓÓ VÓÓÓT! De minden jó végetér egyszer, és le kellett szállni :(

Kösz is a lónak (Kicsi) (remélem jól tudom), a gazdinak (Imi), és a helyszínt adónak (Barnabee).

Jólvan, ha nem írtad volna, h papírkutya voltál, én se írtam volna, h papírkutya voltál. Pedig nem is. Lehet én se mentem volna ki a helyedben. :cool:

Képet! Képet!

#6221 cucu

cucu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 88 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 15:06

Hát a Vigaszhoz kellett 7 méter a Bellához 6 méter (de hetet vettünk :dev: ) így szerintem a Mogyinak lenne jó a 2 méter. :gm: Persze csinálok Pöpi úrnak is, max Andi néz rám csúnyán, hogy ismét kötõféket csinálok :D A részleteken személyesen megbeszéljük (pl.: kedden)

#6222 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 15:06

Csodaszép idõnk volt a napokban!!! :) Én táboroztattam pár napot, és jól elhatároztuk hogy marhára lefárasztjuk a srácokat, nehogy valaki fázni merjen... Mondanom sem kell, este kilenckor úgy aludtam mint akit fejbevertek. :rolleyes: Talán a kedd jobban hangzik :kv:

#6223 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 20:59

Hát a Vigaszhoz kellett 7 méter a Bellához 6 méter (de hetet vettünk :dev: ) így szerintem a Mogyinak lenne jó a 2 méter. :gm:

Persze csinálok Pöpi úrnak is, max Andi néz rám csúnyán, hogy ismét kötõféket csinálok :D A részleteken személyesen megbeszéljük (pl.: kedden)

Dejó! Mogyi is kap! :dev: A többit majd megbeszéljük ;) ráér, a családi béke szent!

Csodaszép idõnk volt a napokban!!! :) Én táboroztattam pár napot, és jól elhatároztuk hogy marhára lefárasztjuk a srácokat, nehogy valaki fázni merjen... Mondanom sem kell, este kilenckor úgy aludtam mint akit fejbevertek. :rolleyes:

Talán a kedd jobban hangzik :kv:

Hallottam mástól is, h õszi szünetre táboroztat, végülis nem csak nyáron lehet.... De akkor nem fáztak, gondolom :gm:

#6224 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 29. - 22:04

Örülök, hogy ilyen élet van itt megint. :D Kapcsi, talán odaérek kedden, de 8 után, ha lehet. Hogy milyen az új ló? Hm, nekem nagyon tetszik. ;) Hihetetlen világa van. Ok, tudom, én telivér mániás vagyok. :yeah:

#6225 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 30. - 11:42

Hát, mindenkinek lehet valami hibája... :dev: ;) Úgy tûnik, akkor kapcsi kedden estefelé. Helyszín?

#6226 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 október 30. - 21:26

Majd teszünk fel képeket, ha eccer eljutunk oda. ;)

Helyszín, mondjuk a "hagyományokhoz híven" Corner v esetleg újítás? Sajna én nem ismerek normális kávézót ebben a városban, a Vasary-n kívül, de az lehet kicsi lenne. Persze attól is függ, mennyien leszünk. Mi jövünk ketten. :kocc:

Más. Biztos hallottatok a Danubius meg a Sláger Rádió dolgáról. Itt lehet tiltakozni persze nem tudni, lesz-e eredmény.... :rolleyes:

#6227 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 20:08

Oké, akkor majd én. A Corner jó lesz, hacsak nincs más ötlet, majd a következõt meg szervezzük valami új helyre. Lehetne mondjuk fél 8 (és mi még akkor is késni fogunk kicsit... :dev: ), akkorra talán mindenki végez a lovak körül. Ifjúság, ti is jöttök? Más: körkérdés. Ki milyen abrakot/tápot ad a lovaknak enni? És miért pont azt? (szerinte az a legjobb/legolcsóbb/legkönnyebben beszerezhetõbb, stb.) Bellát ma néztem, hát úgy néz ki az egy serpenyõnyi lómix (meg fû meg széna) mellett, mint egy zsírdisznó. Tényleg, még az elülsõ lábán a felkar is, hát,... kövér. :D Na de jön a hideg, ugye... :gm:

#6228 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 20:29

Helló! Itt Emammy - csak álnéven írok :gm: Mi megyünk holnap, ugyan én csak 9 óra tájban csatlakoznék a díszes társasághoz, de Barnabeet negyed 8 körül leteszem a Cornernél, vagy mittomén majd Õ eldönti hogyan akarja ;) A lényeg, hogy jó sokan legyünk, de csomóan vissza sem jeleztek velük MIVAAAAAAN :confused: Hát Ella-Bella (sem) a soványságáról híres, de az én szemem az ilyen idomokhoz szokott - ami a lókat illeti. Legalább jobban mûködik a belsõ kazán a télen :yeah: Mintha elmaradt volna a hétvégi terep, vagy mi a manó?! Hétvégén nem t'om milyen idõ lesz, de mindjárt felugrok a köpönyegre aszt megnézem.... Na megnézte, hát az még hagyján, hogy nem lesz egészen 10 fok, de hogy még esõt is ígérnek ez nem túl jó kilátás :guny: Na mindenkinek szia, legyetek amilyenek akartok, holnap tali! :kocc:

#6229 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 21:02

Mi is csak 9 környékén érnénk oda Kelly anyuval ha nem gond. többiek??

#6230 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 21:06

Akkor továbbra is tartom, h részünkrõl rendben, 1/4 8 - 1/2 8 körül a Cornerben.

Lóetetéshez: visszatértünk a mûzlire, a nagys'asszony tartja a kondiját, így hogy heti 3-4x megy, végre nem hízik. Lehet Bellának is a rendszeres mozgás hiányzik. Emlékszel, milyen jól nézett ki, mikor készültünk a túrára! :yeah: Viszont tudom, h most nem tudod annyit mozgatni, mi lenne, ha csak fél mixet kapna? :ang:

Mi is csak 9 környékén érnénk oda Kelly anyuval ha nem gond. többiek??

Ajha! Há' micsináltok ti amikor már setít van? :huh: :D

#6231 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 21:16

Hétvégi terep valóban elmaradt - ez van, ha férfiak kirándulnak... :D Bella rendszeres mozgatásáról Vigasz gondoskodik :gm: - úgyhogy nem is igazán kövér, csak kerek, és a hatalmas szõre miatt van plüssös jellege. A kaja csak úgy jutott eszembe, amolyan érdeklõdés szinten. :) De azért szép "sportpónis" lesz majd jövõre megint, ha készülünk a túrára. ;) :D

#6232 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 21:25

Hétvégi terep valóban elmaradt - ez van, ha férfiak kirándulnak... :D

Bella rendszeres mozgatásáról Vigasz gondoskodik :gm: - úgyhogy nem is igazán kövér, csak kerek, és a hatalmas szõre miatt van plüssös jellege. A kaja csak úgy jutott eszembe, amolyan érdeklõdés szinten. :)

De azért szép "sportpónis" lesz majd jövõre megint, ha készülünk a túrára. ;) :D

Jaaaaj kerek! Hát persze! Örülj neki. Ha csonti lenne, az lenne a baj. Én se leszek sose nádszál vékony....de értem én ;) Hát ezek a fiúk...!
Már várom, h készüljünk. :yeah:

#6233 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 2. - 22:19

Szép jó estét! Igyekszem én is, fél8-8 között talán odaérek. Szerintem is jön az esõ, úgy megenyhült az idõ. Bár én a latyakot kihagynám. A száraz hideget jobban bírom. :D Eggersmann kombi pellet, senior mûzli sok alma, jó fûszéna-jah, és immunovet. :yeah:

#6234 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 3. - 8:44

Helló mindenkinek! Amint Dodóóó már írta kilenc körül érünk oda, és elvileg jön Omi is, csak nem tudta még jelezni itt. Talán ma sikerül fellépnie. Ami a takarmányozást illeti én a jó öreg zabra építek. Télen kapnak kukoricát kb. 1/3-ad arányban (amelyik sokat dolgozik nyáron az akkor is, az izzadósnak elektrolit), és Bábolna-Mena HP (szintén a dolgosabbjának) + fûszéna.

#6235 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 3. - 13:26

A Bábolna Menát én is etettem egy idõben, és tetszett is nagyon, csak volt, hogy nem érkezett meg idõben a következõ zsákkal, csak mondjuk 3-4 héttel késõbb... :rolleyes: Te honnan szerzed be? (már ha publikus)

#6236 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 3. - 14:23

Toponári gazdabolt. Minden kedden jön Bábolnás kocsi, és volt, hogy hétfõn szóltam, akkor is megjött másnap. De általában elõzõ héten odaszólok nekik. Tavasz óta etetem újra és nem volt még ilyen problémám. Ez az a táp amire egyik sem finnyog, tûrhetõ áron van, és meg is látszik rajtuk.

#6237 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 4. - 7:55

Na ez jó volt. Mármint a tegnapi kis összeröffenés. :yeah:

#6238 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 4. - 10:13

Bizony. Örömtelien sokan voltunk. :kir: És legközelebebb majd megpróbálunk nem elkésni... :gm:

#6239 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 4. - 20:05

Az jó lenne. :) Meg valami kerek asztal kéne, mert így osztódott a társaság. Kerekasztal lovagjai? Hm? ;) Ma mgint élvezetes volt szarrá ázni. Ezt nagyon utálom. A száraz hideg, az ok, de ez a latyak... :rolleyes:

#6240 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 november 5. - 13:17

Legközelebb igyekszünk mi is elõbb odaérni... :D