Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#6081 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 15. - 8:12

Én is Boldog Szülinapot kívánok mindenkinek, akinek még nem kívántam! :)

#6082 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 15. - 15:31

Boldog Szülinapot Almelita! 8 napon belül :D

#6083 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 15. - 22:09

Köszi mégegyszer! Érdekes, én szeretek ennyi idõs lenni... :D Kicsit mintha meleg lenne. :rolleyes:

#6084 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 16. - 9:48

Érdekes...én is! Pedig hosszabb vagyok egy 10-essel :rolleyes: :D

#6085 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 17. - 21:42

Érdekes...én is! Pedig hosszabb vagyok egy 10-essel :rolleyes: :D

:yeah: :D

#6086 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 július 26. - 18:44

Köszönet a hétvégéért, szuper volt újra a Zselic tájain lovagolni, Párom is nagyon élvezte. Remélem járunk felétek még idén.... ;) :yeah:

#6087 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 5. - 8:43

Helló mindenkinek! Mi újság veletek? Lovaztok ezerrel, vagy nyaraltok? Nagyon pang a topic... :rolleyes: Nagyon Boldog névnapot kívánok a Krisztináinknak!!! :kir:

#6088 bogaranty

bogaranty

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 6. - 13:37

Sziasztok! Szakdolgozat megírásához keresek lovasokat, kb 40 fõt. Egyensúly teszteket csinálnék rajtuk. Olyan hobbilovasokat keresek akik heti rendszerességgel lovagolnak és felnõttek. Aki vállalná a felmérést (csak hogy bebizonyíthassam hogy a lovaglás a legjobb sport az egyensúly fejlesztésére) az írjon nekem a revialovasiskola@freemail.hu címre, én összegyûjtöm a népet és körútra indulok. :) Elõre is köszi Várom a rengeteg jelentkezést, de tényleg!

#6089 bogaranty

bogaranty

Új vendég

• Fórumtag
  • 6 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 8. - 13:14

Amúgy Szept 26-án egy nem hivatalos díjugrató versenyt szerveznénk Buzsákon. Minden olyan hobbi és kezdõ lovast szeretettel várunk aki szeretné magát és lovat kipróbálni és nem utolsó sorban jól érezni magát. :) Jelentkezni vagy magánban vagy a revialovasiskola@freemail.hu vagy 0670 610-6426 Mindenkinek puszi

#6090 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 9. - 22:04

Köszönkük a meghívást! :) Állatteny napok lesznek akkor épp a lovasakadémián. Sajnos ez a hétvége nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. Egy négylábúval kevesebb fut majd ezentúl a military pályákon. Majd az égi vadászmezõkön száguld tova Kikelet. :hupp:

#6091 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 10. - 15:19

:hupp: Nagyon rossz volt látni...

#6092 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 10. - 20:35

Sziasztok! Tényleg pangunk.. Lehet, h én vagyok lemaradva, de mi történt? lovasok.hu-n sem találtam semmit.. :( u.i.: mindig a szülinapomon vannak az állatteny. napok :)

Edited by Dodóóó :), 2009 augusztus 10. - 20:36.

#6093 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 15. - 13:47

Biztos csak miattad Dodesz...!!! :kir:

#6094 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 23. - 20:52

Nem tudom, láttátok-e a fogat vb-t. Nagyon sajnáltam a Fiúkat, túl sok szerencse nem szegõdött melléjük. Voltak nagyon kellemes meglepetések és sajnálatos bukások. Érdekes, elgondolkodtató volt számomra. Remélem Mindenki jól van, élvezi ezt a szép nyárvégi hangulatot. :)

#6095 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 24. - 7:26

Én ott voltam Kecskeméten szombaton! Hát nagyon szurkoltunk... :) :rolleyes: Így alakult... Majd legközelebb...
Lázár Vilmos
Lázár Zoltán
és egy kis érdekesség...

Edited by Kelly anyu, 2009 augusztus 24. - 7:55.

#6096 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 24. - 17:33

Sziasztok! Én is sajnáltam õket...én csak az összefoglalót láttam a tévében meg persze a nagybátyám beszámolóit...

#6097 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 25. - 7:08

Hát nem vitték túlzásba az esemény közvetítését, az biztos... :gm: Viszont idén jól el vagyunk látva világversenyekkel: fogathajtó vb, junior távlovas vb, nemzetközi westernverseny - kár, hogy ezt elvitték Kaposvárról, végre lett volna lehetõségünk színvonalas produkciókat látni... Mellesleg nekem úgy tûnik, a - mondjuk úgy - hagyományos szakágakon kívül eléggé pang a környéken a lovasélet. Se egy bemutató, se egy találkozó... (oké, állattenyésztési napok a kivétel - na de az nem csak lovas).

#6098 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 26. - 12:59

Csövi mindenkinek! A fogathajtóhoz nemnagyon tudok hozzászólni, sajnáltam rá vasárnap a pénzt (kell kiskutyára.... :gm: ). Ja, esetleg annyit, h a slágeren nem számít sporteseménynek, mert nem közölték az eredményeket, a Danubiuszon igen (ja mondjuk jövõ hétvégén lesz az agility Vb Gyulán, oszt arról se tud a nagyérdemû....). Ez is érdekes. Az Álltenynapokra több mint valószínû, h megyünk ki, hálistennek nem mint kiállítók, csak mint érdeklõdõk. Hátha lesz 1-2 érdekes elõadás, nomeg lú. Más. Aki szerette, ismerte annak lehet érdekes: a mi Lajosunk meghalt. Rapsicok mocsokos kezei által kirakott csapda végzett vele. Ezt most azért írtam le, h vigyázzatok piszokul az erdõben, ha kutyát visztek ki, nomeg ha leestek, nehogy ott épp egy hurok legyen kirakva :mad: :mad: Én egy kicsit szüneteltetem a kutyás lovaglásokat, jobb az óvatosság. Ja utólag is boldogot mindenkinek, aki a közelmúltban (és jövõben) ünnepelt akármit! :kocc: Na jót ne halljak felõletek! :D

#6099 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 26. - 18:59

helloka mindenkinek én pont láttam azt amikor a lázár harmadik lett meg ezeket a tarka teheneket ugyanis a lázár v ezt mondta roluk hogy pont ugy néznek ki jó idönk van nem de??????????????????

#6100 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 9:09

Jó bizony, és még maradhatna is a nyárutó. :D Jövõ héten suli. Ezt lehetetlen. Még most kezdeném élvezni a nyarat. :rolleyes:

#6101 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 9:21

Nálunk már pörgés van ezerrel az egyetemen. Na meg a loviban is megtaláltak... ami persze nem baj... Majd a télen pihenünk... :yeah:

#6102 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 27. - 13:57

Szia Kelly anyu! Hogy vagytok? Láttam, hogy keresel lovat. Nem vagytok elegen? :)

#6103 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 8:17

Szia! Keresek... nem minden áron... elég a ló, de ha valamelyik lesérül, vagy nem használható valami miatt, akkor kicsit gondban vagyok. Jelenleg 4 hadra fogható lószág van, + a póni (azon kívül, hogy húzom magam után mást nem igazán tud, bár errõl nem õ tehet... :rolleyes: ), + Kán (õ meg nem gyerek alá való). Hát vagy veszek, vagy nem... :) Szóval tök határozott vagyok... És veled mizu?

#6104 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 28. - 10:04

Velem minden rendben, azon kívül, hogy már nagyon várom a szeptember végét, mert úgy néz ki, hogy akkorra lesz meg a teljes pénzem a pacira, és akkor indulhat a lókeresõ hadjárat! Kánt már használjátok mindenhogyan? Vagy csak karámban?Hogy boldogulsz vele?

#6105 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 7:14

Fõleg Livi lovagolja. Volt már terepen is. Hát elég akaratos és hisztis a srác. És nagyon nagy gyerek! De nincs vele gond, csak ha szõke nõt lát. De ezzel minden pasi így van... Azért asszem az õsszel herélünk. Egyszerûbb lesz úgy az élet.

#6106 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 7:20

Sajnálom Kánit, de talán akkor tényleg könnyebb lesz neki is így. :)

#6107 Babóca

Babóca

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 68 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 7:49

Meg talán akkor majd többmindenre tudod használni.

#6108 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 15:09

Juj, befagy a fenekem. :rolleyes: Meglepõ ez a hirtelen lehülés. A lovak élvezik, ez tuti. :) Jó hétvégét!

#6109 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 19:09

Sziasztok! Szegény Lajos.. hát sajnálom :( Almelita ezt hogy érted, hogy jövõ héten suli? Van amirõl lemaradtam? Vagy csak az együttérzés? :dev: többiek? chyki? mizu arra felétek?

#6110 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 29. - 19:15

Mi történt Lajossal?

#6111 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 6:50

Lásd fentebb. Egy terep alkalmával beleszaladt a vadaknak kirakott, kétcentis acélsodronyból készült hurokba, a rét melletti erdõben. Szegény nem sokat szenvedett. Azóta nem viszünk ki kutyát, és a gyerekek sem mehetnek ki sétálni. A tettes meg él és virul, és mindig újból kirakja a leszedett csapdáit...

#6112 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 20:40

:( :mad:

#6113 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 30. - 20:53

Nem, nekem is kezdődik, csak máshol. ;) De együttérzés is, mivel ha rajtam múlik, megtoldom egy hónappal a nyarat. :yeah: Béke Lajos poraira. Nekem a Macskám találkozott egy ilyennel, valaki levágta, és hurokkal elengedte. Nem tudtuk levenni másként, mint altatásban, de hála, Őméltósága él és virul, igaz, hogy azóta nem csavarog.

Edited by Almelita, 2009 augusztus 30. - 20:56.

#6114 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 augusztus 31. - 16:28

Szegény Lajos... :hupp:

#6115 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 3. - 20:18

Meló ezerrel. :rolleyes: Remélem Ti sem unatkoztok! :yeah:

#6116 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 8. - 12:06

Halihó Somogy! Hiányoztok még mindig, kicsit írhatnátok többet. Én sokat dolgozom, meg még többet, lovazom, hafizom... Párommal elég jó terepet mentünk hétvégén, azt mondja, dübörögjünk.. ritka jó élmény volt...mentünk egy 3 órás kört többek közt hegymenetben.... Hétvégén a Cserhátban túrázom, 3 napos, remélem jó idõnk lesz. :yeah: Pusza mindeNet. ;)

#6117 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 8. - 20:42

Érezd jól Magad! :yeah:

#6118 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 15. - 7:31

Lóbarátok, figyelem!

Most kaptam megbízást fõnökömtõl, hogy keressek embereket a kaposvári állattenyésztési napok hidegvérûs szakmai napjára. Akit érdekelne a dolog, jelezze, és akkor annyi meghívót kérünk, ahány jelentkezõ lesz.

„A HIDEGVÉRÛ LÓ HASZNOSÍTÁSA NAPJAINKBAN” c. konferencia

Idõpontja: 2009. szeptember 26. 11:00 óra

Helye: Kaposvári Egyetem IV-es elõadóterem
7400 Kaposvár, Guba Sándor út 40.

PROGRAM:

11:00 Megnyitó – Dr. Holló István dékán
Kaposvári Egyetem Állattudományi Kar

11:15 A Magyar Hidegvérû Egyesület bemutatása – Markos László
Hidegvérû Egyesület

11:30 A magyar hidegvérû ló használata és használhatósága – Kovács-Mesterházy Zoltán
Õrségi Nemzeti Park

11:45 A fajtatípus szerepe a hidegvérû ló hasznosításában – Dr. Stefler József
Kaposvári Egyetem Állattudományi Kar

12:00 A hidegvérû ló értékmérõ tulajdonságai – Dr. Gulyás László
Mosonmagyaróvári Egyetem

12:15 Szünet

12:30 A szlovák murányi nóri fajta bemutatása – Frantisec Gracz
Szlovák Lótenyésztési Igazgató

12:45 A Loire vidéki régió lovaságazatának bemutatása – Monsieur Bentaha

13:00 A francia lótenyésztés bemutatása (sport és igás lovak); nemzeti és magán ménesek –
Monsieur Béline/Monsieur Camenen

13:15 A francia igás lovak története – Monsieur Camenen

13:30 Vitaindító – Horn Péter akadémikus"

#6119 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 15. - 9:58

Akkor én máris jelentkezem. :) magam és kicscsaládom részire.

#6120 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 szeptember 15. - 10:08

Oké, akkor már 4-en leszünk. :D