Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#6001 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 4. - 19:35

kelly a jóóó az új fûnyiro mi ,szinte látom attikát vele dolgozni...!!!!! :D boldogot az állatkáknak ...

#6002 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 5. - 8:08

Jó is a fûnyíró! Atusom is nyír vele, meg más is. Jó erõs kis gép! :D

#6003 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 8. - 20:55

Fûnyíró? Nekem patások vannak... :D Jó hétvégét! :yeah:

#6004 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 11. - 13:34

Baby gratulálok! Hallom nagyon jól mentetek! :ang:

Nálunk nyílt nap volt tegnap. Szerintem jól sikerült. Köszönöm a segítséget mindenkinek! Pár kép a galéria menüpontban.

Szép napot mindenkinek! És hajrá jövõ héten Szarkavár! :yeah:

#6005 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 11. - 18:58

Köszönöm Kelly anyu! ;) Nagyon jók a képek rólatok!! :yeah:

#6006 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 11. - 20:51

Boldog születésnapot Barnabeeeee! :yeah: Hogy mentetek Baby? Ügyesek legyetek a nyílt napon!

#6007 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 12. - 21:11

Grat Baby! Ügyesek voltatok! :dev: Almelita jobbulást! Már csak azért is, mert ma 4 darab órám volt a osztályfõnökömmel..és elég nehezen bírtam... :gm: mikor jössz? :huh: Húúú a nyílt nap...hát kemény volt ;) a képek magukért beszélnek :D u.i.: Boldogot Barna :)

Edited by Dodóóó :), 2009 május 12. - 21:12.

#6008 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 13. - 19:33

köszönöm a jókívánságokat :kir: !!!!!!!!!41..!!!!!!!!

#6009 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 13. - 20:54

[quote name='Dodóóó :)' date='2009.05.12, 22:11' post='708910']

Almelita jobbulást! Már csak azért is, mert ma 4 darab órám volt a osztályfõnökömmel..és elég nehezen bírtam... :gm: mikor jössz? :huh:
/quote]
Ma már voltam, de valahogy nem javulok. Hangom már semmi. :D
Esõ, végre esõ!!! :yeah:

#6010 Gohrah

Gohrah

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 41 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 15. - 20:43

Sziaszokt! Tudnátok ajánlani nekem Kaposvár környéki bálázót? :)

#6011 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 15. - 21:58

Kis vagy nagybálázóra gondolsz?

#6012 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 15. - 22:33

Boldogot Barna így utólag :yeah:

Kissé el vagyok veszve, annak kit érdekel, mi van velem:
Melózok ezerrel, iszonyat pörgés van, nagyon élvezem a munkám. A melóhelyen focizok (nõi különítmény), avagy készülünk a "nagy" meccsre, a Samsung Kupára.... :D Jókat röhögünk, fõleg magunkon.
Amikor lehet lovazok, van kis tanítványom, ló akit még lovagolok (hafi a szentem) és túrázok nagyokat. Egyre inkább érdekel a lovasíjászat, most nekiálltam gyakorolni is, levettem a falról az íjam, ló be "íjászva", azaz körpályán lehet róla lõni, elengedett, laza szárral vágtában (na elsõre kezembe nyomtak egy íjat hogy ni, lõjek, aztán finoman javasolták hogy még nem kéne lóhátról, így egy fiatal íjásztanonc vette kezelésbe). Attayr még mindig überló, nemsokára megyünk megint túrázni, de ez lassan már nem is újdonság. Nyáron szeretnék felétek járni, de majd igaz akkor lesz, ha becsattogunk Kvárra.... ;)

Bemelegítés

Kész az íjászló

Lefürdetve

A kertben randalírozik

Üdv, innen a Mátra aljáról...

#6013 Gohrah

Gohrah

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 41 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 16. - 12:21

Kis vagy nagybálázóra gondolsz?

A leginkább kisbálázó érdekelne :) :ang:

Edited by Gohrah, 2009 május 16. - 12:24.

#6014 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 10:32

sziasztok kedves gohrah de hova kell pontosan mert van kaposméröben ,taszáron batéban stb ???? szi chyki rég nem irtál mit dolgozol tul képpen ? hallottam voltak éjszakai látogatok :( atis szép de nem látom a hafit ,a tura hova lessz az idén ?a jo kivánságot köszi..

#6015 Gohrah

Gohrah

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 41 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 16:16

Négy különbözõ helyrõl szénázunk :gm: Ebbõl kettõ Kaposváron van, és kettõ Juta környékén :) Bocsi, hogy nem tudtam, hogy ilyen sok van :D

#6016 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 17. - 20:52

Barnabee, hozok majd fotókat a kisaszonnyokról is (hafik), csudaszépek. ;) Ma a történet a következõ: délelõtt lementem Atissal a hafikhoz, õ ki legelõre, a hafikanca (ezerrel sárlik) ki melózni. Lelovagoltam, futószáron dolgoztak a gazdájával, hazacsattogunk. Délután indulok át Bejciékhez, kantár lóra, megyek a nyeregért, Atti önállósítja magát és kicsattog a kapun (azt hittem be van zárva) szépen az úton jobbra tart, akkor már röhögtem mert sejtettem hova megy, kényelmesen bandukolok utána (meg azért aggódom kellõképpen épségben leérjen) keresztezõdésnél csaj autóval bámul amikor befordul mellette a ló, majd hamar összerakja a képet amikor mellém ér, hogy én lehetek a lovasa, megáll és elvisz a tanyáig, lovam pedig édesen legel a hafikisasszony társaságában a persze a villanypásztoron kívül. Még haragudni se tudtam rá, csupán megdorgáltam ugyan legalább egy szép szál répát hozhatott volna a leányzónak, mégis micsoda dolog ez.... Re-start, nyereggel, lovassal, indulunk át Petõfire, a keresztezõdésben húzódik balra... na mondom ezt azért mégse... Bejciékhez eredetileg csak az íjamért ugrottam át, de mivel Attilát könnyen rá lehetett venni, lõttünk is párat. Magyarok nyilaitól ments.... Azért vágtából eltalálni az 5 méterre levõ bálát nem is olyan könnyû. :rolleyes: :dev:

#6017 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 20:06

De szép lett ez az állat, te chyki! Elõször fel sem fogtam ezt a mozgalmas napot, de második olvasásra, sikerült :D Örülök, hogy ilyen jól megtaláltál mindent magadkörül :ang: Sok sikert az íjászkodáshoz, és ha jössz, megígérem csinálunk neked egy ZÖLD-FEHÉR CSÍKOS céltáblát..nagyon benne vagyunk a festegetésbe ááámm :gm: kár, hogy kimaradtál belõle :D

#6018 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 18. - 21:15

Azért elhiheted hogy bánom, és hiányoztok is nagyon. :) Amúgy a Samsungnál dolgozom beszerzõként, pontosabban beszerzés-tervezõként, és nagyon élvezem, pörgõs meló, jó fej csapat, nemsokára megyünk csapatépítõ tréningre (paintball) és pirosra festjük a fõnökeinket, akiket amúgy szeretünk. Van egy csomó koreai fõnököm, angolul már tûrhetõen gagyogok, de muszáj mert miattuk a meetingek angolul vannak tartva. 7végén lovastúra csapattal Szirákra :yeah: , majd teszek fel képeket. :) Vigyázzatok a lókákra képeket pediglen tegyetek fel sokat! (Kániról pl....) ;)

#6019 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 7:34

Hellóka! Bocs, Chyki, hogy nem hívtalak vissza... :( Nem azért mert nem akarok veled beszélni, te is hiányzol nekünk... :) Atis valóban jól néz ki! Teszünk majd fel Kániról lovaglós képeket. Eszméletlen intelligens a csávó! :) Olyan büszke vagyok rá! A héten terepre készülünk, legalábbis Ominak effajta tervei vannak... :kir:

#6020 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 19. - 20:52

Ma derült ki hó végén 3 napra megyek Balatonszárszóra, szintén céges buláj, ha a programok engedik, akkor talán le tudok menni egy napra Kvárra (ami azt illeti tervbe van véve). :) Kiváncsi volnék Kánira nagyon. Hajrá Omi :D Ma a hafikisasszony iszonyatosan sárlott ( avagy Charlotte) folyton beforgott, kész agyrém volt vele lovagoltatni, ú.hogy leszállítottam a kislányt, megbeszéltük Õhafiságával a dolgokat, onnan már egész jó volt. Ilyenkor mindig eszembe jut miért is nincs kancám.... :dev:

Edited by chyki, 2009 május 19. - 21:02.

#6021 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 20. - 7:22

Én se akartam sose kancát... :rolleyes: És tényleg hisztisebbek. Viszont "érzelmesebbek", szerintem - már ha lehet ezt a kifejezéstértelmezni lovak esetében. Ennek ellenére Bella szinte észrevehetetlenül sárlik - csak akkor veszem észre, amikor egy herélt mellett elmenve satuféket nyom, és beterpeszt. :D Viszont ezt télen is tudja, úgyszólván évszakfüggetlen. Vagy õ elõbb érzi a tavaszt? Azt hiszem, leshetem majd eleget, ha fedeztetni szeretném.

#6022 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 20. - 7:56

Hát az én kancáim gátlástalanok, ha sárlanak... :rolleyes: Egész nap a visítás megy csak... egymással is jól elvannak... :eek:

Itt vannak a képek Kániról: 1, 2, 3, 4, 5.

Ez meg csak úgy! :)

#6023 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 20. - 11:42

Klasszak a képek Kellyanyu!!! (és jó a pólótok!!) :yeah: ;) Nem tudom, nekem Attinál érzelmesebb (bújósabb- kedvesebb) lovam nem volt még.

Edited by chyki, 2009 május 20. - 11:43.

#6024 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 20. - 22:17

Sziasztok!

Ma néhányan fórumosok Somogyban jártunk hidegvérû méneket nézegetni. Itt vannak a ma készült képek.
Láttunk jó néhány tetszetõs lovat, és Somogy-megye is igencsak szemet gyönyörködtetõ. :)
Azt viszont sajnálattal tapasztaltuk, hogy Répáspusztán már csak a hûlt helye van a lovaknak, meg az istállók körül derékig érõ gaz. Nem lesznek ott már többé lovak? :(

#6025 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 7:36

Ki tudja az új tulajnak mi a terve Répáspusztával... :rolleyes:

#6026 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 21. - 16:10

Sziasztok! Elõször is, amivel már meg vagyok késve Boldog Szülinapot Barnabee! :ang: A képek tök jók Atisról is meg Kán is nagyon édes!! ;) Almelita! A versenyen A0-amatõr lovas kategóriában elsõ lettem. Díjlovagláskor jó állapotban volt Baby, terepen én úgy elfáradtam az elején, hogy sok közöm nem volt hozzá, csak ráfordítottam az ugrásra és ugrott,ugróban viszont eddigi legjobb pályánkat mentük állítólag.Jó fej volt Babyke nagyon. :ang: Viszont most már készülünk a következõre.Megyünk Ausztriába júniusban, attól azért tartok egy kicsit, de azért várom is!De az erõmre szükség lesz úgy érzem, mert nagyon mehetnékes a drága, tegnap ugrottunk terepet és azt hittem kifut a világból, pedig aztán versenyen meg hajtani kellett, hogy idõbe beérjünk.Na mindegy! Én meg közbe elõrehozott érettségit csináltam mozgóképkultúra és médiaismeretbõl.Hát ne kérdezzétek mi az, mert még így se tudom, hogy túl vagyok rajta, egy biztos nem tanultunk semmi olyat órán, ami benne volt...azért remélem nem lett olyan rossz.De így legalább , igaz van egy plusz ötödik évem, amit már nagyon sajnálok, hogy én választottam, de az angollal együtt két érettségi már akkor meg van, persze, ha ez megvan... :dev: Jó lovazást minenkinek! :cool:

#6027 GabiPeti

GabiPeti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 286 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 22. - 20:26

Balaton környékén (fõleg Dél-Balaton) kútfúrást vállalok megfizethetõ áron egyenlõre 30 méteres mélységig. Homok és agyag altalajon tudok dolgozni a gépemmel. Érdeklõdni lehet: (30)-635-9098

#6028 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 22. - 21:47

Grat Baby! Ausztriában is ügyesek legyetek! :yeah: Jók a képek, kicsit irígy vagyok, hogy én nem tudok felrakni... :rolleyes:

#6029 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 23. - 8:43

sziasztok eldobom az agyam mit találtam az AURIPLAK légy risztonak az ára 300 ft jómagyar forint KELL VALAKINEK ??????? Répáspuszta már tavaly bezárt elvitték a lovakat az alföldre ahol a tulaj lakik, mert scúnyán átverték az eladásnál és igy nem érte meg neki de a dolgozok többen elmentek vele..

Edited by barnabee, 2009 május 23. - 8:49.

#6030 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 25. - 16:27

Káni tényleg nagyon intelligens, már amikor az akar lenni :D egyébként hihetetlenül jól áll neki, h dolgozik :)

#6031 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 27. - 9:41

Tegnap kimentünk vele terepre! Okoska volt, csakhát nagyon nagy gyerek még! :) Rácsodálkozott a világra. Mi is lehet ez? Nézelõdõs. Áll.

#6032 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 27. - 15:00

Kelly anyu, gyönyörû ez a Kán-gyerek! :ang:

#6033 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 27. - 20:31

Nagyon szép kis fickó még mindig. :) ;)

Edited by chyki, 2009 május 27. - 20:32.

#6034 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 27. - 21:16

Káni :ang: mekkora lett...pedig emlékszem, amikor még pici volt és országjárásra mentetek és Atival lázmérõztük esténként... :ang:

#6035 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 28. - 7:28

:kir:

#6036 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 31. - 16:22

Somogyországért Vince Anikó Verõfénnyel 5.lett az elõdöntõben a Vágtán. :)

#6037 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 május 31. - 21:07

Hoppá! Verõfényrõl nem gondoltam volna... ;)

#6038 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 1. - 14:30

Éljenek a hétvége hõsei! ;) :yeah:

#6039 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 1. - 20:17

Élménybeszámoló képekkel? Na? :yeah: ;)

#6040 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 június 2. - 15:15

Naná. Amint netképes állapotba kerülnek a képek. ;) (elöljáróban: a döglött vadmalac is jó irányjelzõnek, és soha nem tudhatod, mikor bukkan fel egy T-rex a sûrûbõl... ja, és a legfontosabb: ha embermagas csalánon át vezet az utad, az ég szerelmére, be ne menj, mert szarvas van a végén! :dev: )