Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#561 cheza

cheza

Új vendég

• Fórumtag
  • 26 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 8. - 10:47

tudom h régebbi film, de mostanság lesz/volt a tvben...rose red= a rózsa véresztem érdemes megnézni, mert a mai horrorokhoz képest kidolgozottabb a története,bár én eredeti nyelven láttam...sztem nem olyan parás film, bár én bármilyen horrort végignevetek... :D de aki szereti a horrorokat az nézze meg... ;)

Edited by cheza, 2005 augusztus 9. - 17:22.

#562 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 9. - 16:05

Most néztem meg az HBO-n a Joshua-t. Aki teheti, nézze meg!!Nagyon szép film, nem rossz a vége sem, sõt, és megható nagyon, nagy igazságok vannak benne!

#563 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 13. - 22:38

Most láttam moziban az Anyád napja c. filmet. Nagyon aranyos. :) Tipikus love story happy end-del, cuki kis limonádé azoknak akik erre vágynak. :) Én ma erre vágytam. :yeah:

#564 Twister

Twister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 426 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 16. - 15:28

Készül az Üvegtigris 2.

Újra Easy Rider öcsém!!! :yeah: :D :kocc:

#565 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 22. - 22:36

Megnéztük ma a "Charlie és a csokigyár" -t. Nagyon király volt, ajánlom mindenkinek. :D

#566 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 9:32

khm és már úton van a jégkorszak 2 is :gm:

#567 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 23. - 10:52

Megnéztük ma a "Charlie és a csokigyár" -t. Nagyon király volt, ajánlom mindenkinek.  :D

Hozzászólás megtekintése

Én is megnéztem Tücskömmel... Háááát... felejtõs..."Willie Wonka... Willie Wonka ... lalalalalaaaaa Willie Wonka...."áááááááááá :D Wonka.comA zene :D :D

Edited by Zsubaba, 2005 augusztus 23. - 10:53.

#568 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 20:12

Én meg tegnap néztem meg az egyik klasszikust. Luc Besson rendezésében: Leon, a profi. Fõszereplõk: Jean Reno és Natalie Portman (akinek ez a film volt az elsõ)A másik pedig az Ali. (Will Smith) Nem vidám film; a nagy boxoló életét dolgozza fel, a filmzene és a sztori nagyon jó.

#569 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 22:26

Én meg tegnap néztem meg az egyik klasszikust. Luc Besson rendezésében: Leon, a profi. Fõszereplõk:Jean Reno  és Natalie Portman (akinek ez a film volt az elsõ)

Hozzászólás megtekintése

Egyik kedvenc filmem, imádom Jean Reno-t. A kiscsaj is nagyot játszik. :yeah:

#570 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 22:37

Én csak a végét utálom.És a végén Stingtõl a "Shape of my hearth" .. hát az valami fantasztikus.Az egész film nagyon jó mondjuk :yeah: Jean Reno meg Pendével egyetemben nekem is a kedvenc.

#571 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 24. - 22:39

Én csak a végét utálom.És a végén Stingtõl a "Shape of my hearth" .. hát az valami fantasztikus.Az egész film nagyon jó mondjuk :yeah: Jean Reno meg Pendével egyetemben nekem is a kedvenc.

Hozzászólás megtekintése

Már megint! :D :yeah: :kir:

#572 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 25. - 9:31

Épp a Shape of my heart-ot hallgatom, és minnyá beteszem az Ali zenéjét is :)

#573 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 29. - 20:56

Muháháháhááááá :DKezdõdik a Gyilokcápák kettõ eredeti címén "Gyilkos cápák 2 -a véres támadás-" vagy valami ilyen alcímmel.Nézzétek, mert szögletesre fogjátok röhögni magatokat. Ezt komolyan mondom. Tehát az amikor a 74 méteres vájt sárk megjelenik, és a T-Rex-eket megszégyenítõ hörgéssel és visítással letámadja a búvárt, aztán egy véres sípcsonttal a szájában nekimegy a halászhajónak, hát az kééész.Jó tévézést :D :kir: Nekem már ki van készítve az almalé meg a zsebkendõ (a röhögéstõl könnyes szememre)

#574 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 6:45

Most volt a hétvégén ugyanennek a harmadik része egy másik csatornán. Úgy a vége elõtt félórával kapcsoltunk el onnan; mert már nem bírtuk tovább.Ezekszerint az elsõ kettõben is gigantcápák vannak? Vidám lehet. Reménykedtem, hogy a harmadikban csak azért eszi a megalodon a hajókat, mert már kifogytak az ötletekbõl.Az, ahogy hörög (vagy morog? vagy csak a gyomra korog neki?) a cápa; méghozzá minden egyes vízalatti "arcközelinél", az roppantul súlyos.A halászhajó-zabálás technikai megvalósítása (mármint, hogy egy szimpla nagyfehér fejét a tátott szájjal simán alámontírozták a hajónak) szvsz mélyen alulmúlja a "Tanuljunk Photoshoppul" topikban látható kísérletezgetéseket.Az különösen tetszett, amikor a gyenge nõ fõhõs addig-addig próbálta kihúzni a tengerbõl az egyik gyenge nõ áldozatot, mígnem az ügyesen visszaesett - az idõközben odaérõ cápa szájába. Meg ennek a jelenetnek az elõzménye, amikoris a cápa ügyesen a foga közé kapta az ejtõernyõs csaj vontatókötelét, és egy darabig csak húzta maga után a levegõben, aztán tervszerûen elkezdte lecibálni a víz alá. Az úgy ötvenméternyi kötél másik végén sikoltozó prédát. Biztos vannak ennyire intelligensek azok az állatok. :rolleyes:Amúgy jó film volt, tényleg :gm:

#575 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 10:18

JAhj.Tegnap pl. amikor befogták a cápát, és elvitték az óceanáriumba egy tartályba vagy medencébe vagymi, egy dokumentumfilmbõl bevágott, sima méretû 4-5-6 méteres fehér cápát mutogattak, aztán két perc múlva amikor szökésben volt a cápa (mermérne találná meg a kapunyitó gombot), egy gigantikus méretû, legalább15 méteres, hungarocelpofájú izé nyomkodta a kerítést, de olyan erõvel, hogy állítom, ha izomból nekiúszik valaki, hamarabb kinyílt volna...Ja, meg a másik kedvenc részem:A búvárt kergeti a sárk, (ezúttal a gigaméret) a búvár beúszik egy roncshajóba, majd jön az akadály: egy mindössze kb. 50 centi széles ajtó. Na ott kéne átmenni, mert hátul már ügykezel a gigamega. Búvárunk nagynehezen átpréseli magát oxigénpalackostul az ajtón, átúszik a következõ heiségbe, majd kiúszik a képbõl. A következõ kocka, hogy a cápali úszik a búvár után hörögve, a háttérben az 50 centi széles ajtóval... :rolleyes: Biztos oldalt jött be :gm:

#576 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 14:07

Uramsegíts :D :D :D

#577 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 14:17

Mosméé' :D :dev:Meséljek még kedvenc részeket ebbõl a filmbõl? :gm:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 14:21

Légyszi. :DDe nincs meg véletlenül videón, összeülhetnénk megnézni valamikor! :kir:

#579 Õz

Õz

Sebész

• Főmoderátor
  • 3.950 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 14:37

A teljes trilógiát, akkor már. Ne aprózzátok el. :gm:A harmadikban az is jó volt; amikor a süllyedõ hajóba beúszott a cápa, és próbálta padlót végigrágni h eljusson a fõhõs lábáig. Aki elõtte pont a puskáját töltögette, de persze amint a cápa megjelent, elhajította... Aztán amikor már teljesen úgy nézett ki (a kettejük közti távolság, és a sikítozás&vonaglás összképe alapján) h a fõhõs max tolószékben hajózhat ezután; a másik fõhõs elõkotorta a méteres víz alól a puskát és jól lelõtte vele a cápát. (ami ugyan szintén baromi nagy volt; de a "normál" megalodonnak csak a kiskölyke) És menten kiderült, h egyesszámú fõhõsünk teljesen sértetlen. A smasszerpuska meg vízálló, ugye. :/

#580 DiscozombiNé

DiscozombiNé

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 14:46

Én is láttam egy rövid részt belõle; amikor egy csaj rálõtt valami hatalmas fegyverrel a cápára. Akinek persze ez meg se kottyant. Következõ jelenet, hogy a csajnak sikerült valahogy beesnie a vízbe, jön a cápa.... Kb. 2 percig mutatták hogy jön-jön, de még mindig nem ér oda. Közben az egyik férfi próbálja kihúzni a csajt a vízbõl, természetesen nem tudja egyõl csak az utolsó pillanatban. Ami érdekes volt, hogy a tatton 2 pasi állt, de a másik nem segített a csajt kihúzni csak nézte hogy mi történik. Biztos nem bírta a csajszit. :dev:

#581 LeO

LeO

Törzsvendég

• Moderátor
  • 5.091 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 30. - 20:03

A teljes trilógiát, akkor már. Ne aprózzátok el. :gm:A harmadikban az is jó volt; amikor a süllyedõ hajóba beúszott a cápa, és próbálta padlót végigrágni h eljusson a fõhõs lábáig. Aki elõtte pont a puskáját töltögette, de persze amint  a cápa megjelent, elhajította... Aztán amikor már teljesen úgy nézett ki (a kettejük közti távolság, és a sikítozás&vonaglás összképe alapján) h a fõhõs max tolószékben hajózhat ezután; a másik fõhõs elõkotorta a méteres víz alól a puskát és jól lelõtte vele a cápát. (ami ugyan szintén baromi nagy volt; de a "normál" megalodonnak csak a kiskölyke) És menten kiderült, h egyesszámú fõhõsünk teljesen sértetlen. A smasszerpuska meg vízálló, ugye. :/

Hozzászólás megtekintése

A modern korunkban használatos egyesített lõszer azért tud ám vízálló lenni. :) Az elöltöltõsök idejében volt, hogy benedvesedett a lõpor. ;)

#582 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 3. - 17:57

Láttam A titkok kulcsát (The skeleton key). Háááááát.... Van benne egy szééééép nagy csavar de különben szerintem elég felejthetõ. :rolleyes:

#583 DiscozombiNé

DiscozombiNé

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 8:55

Láttam A titkok kulcsát (The skeleton key). Háááááát.... Van benne egy szééééép nagy csavar de különben szerintem elég felejthetõ.  :rolleyes:

Hozzászólás megtekintése

Én még csak most edzem magam rá, hogy megnézzem :cool: Nagyon félelmetes??? Mert a Kör 2. részét már nem mertem megnézni.. :(

#584 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 10:06

Dehogyis!!!! Kb 2-szer ijedtem meg az is ilyen effektek miatt volt (hirtelen becsapódó ajtó...). Nyugodtan nézd meg bár mint mondtam nem ajánlom. :) A kör 2. részeként mire gondolsz?? Ugye nem Az átok-ra? Mert az nem az.

#585 DiscozombiNé

DiscozombiNé

Új vendég

• Fórumtag
  • 29 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 11:21

Dehogyis!!!! Kb 2-szer ijedtem meg az is ilyen effektek miatt volt (hirtelen  A kör 2. részeként mire gondolsz?? Ugye nem Az átok-ra? Mert az nem az.

Hozzászólás megtekintése

Erre :huh: Posted Image

#586 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 5. - 11:45

Akkor Ok. :) Nem láttam ezt énse viszont csomó emberkétõl hallottam hogy a Kör 2 így meg úgy és kiderült hogy Az átokról beszélnek.....

#587 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 12:43

Úgy látom csak én járok itt moziba... :) (járok... az elmúlt fél évben láttam 3 filmet... :D ). Na szóval. Tegnap láttam A remény bajnokát (Russell Crowe, Renée Zellweger), és tetszett. Kicsit brutál részei is vannak, de szerintem tök jól megcsinálták. És igen van amikor szívszaggató, van amikor könnyezõs. Végülis filmdráma vagy mi a szösz. Bár a Renée hangjától a falra tudnék mászni, de próbáltam másra koncentrálni.Szal szerintem nézzétek meg.

#588 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 18:51

Bár a Renée hangjától a falra tudnék mászni, de próbáltam másra koncentrálni.

Hozzászólás megtekintése

Szinkronizált?

#589 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 11. - 21:40

Nem. Épp ezért írtam. :)Amúgy ma is láttam valamit a moziban! :) Hiába ez egy ilyen hét. Éjszakai járat. Jó volt bár nem nevezném thrillernek. Gondolom a film utolsó 20 percéért lett ide sorolva. A fõszereplõ csaj és a pasi viszont óriási kontrasztot alkottak (legalábbis nekem) mert a csaj nagyon szép volt a pasi meg elég visszataszító.....Végülis teccett na. 10-es skálán mondjuk 7,5 pont.

#590 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 17. - 21:50

Most lett vége a magyar1-en a Dörti Denszingnek.. Hát én akkoris imádom ezt a filmet ha nyálas, és egyébként is már unalmas :rolleyes:Az utolsó 10 percet megint végigtánciztam :kir:ÁÁÁJ HEEEEEV DÖ TÁJM OF MÁJ LÁÁÁÁJF :ang:

#591 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 12:34

A Dörti Dencing zenéjére táncoltunk mink is (másik topicban emlegetett kötelezõ kultúrális bemutató alkalmával). Az jó volt. Jó zenéje van, jó a film is.Tegnap meg megnéztük a Tök Alsó 2-t. Másodszor. Most nem volt akkora élmény, elég közel ültünk a vászonhoz, és sütötte már a szememet. De azért széjjel röhögtük az arcunkat megint :D :kir:

#592 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 18. - 22:44

Jövõ héten Gyilkos Cápák 3!!! :D :yeah: :kir:Rendezzünk közös mozizást :D

#593 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 20:19

Én má megin vótam mozibaaaaa! :P Igaz nem mostani film, picit már lecsengett de ezt nem akartam kihagyni: Mr. és Mrs. Smith. :) Nekem naggyon nagyon tetszett, jó hosszú volt (olyan értelemben, hogy a 3/4-énél azt hittem h vége és tökre örültem hogy nem). Jók voltak benne a zenék, Persze volt egy két akciófilmes tipikus "napeeeeeeerszeeeeee" jelenet, de ezért mozi a mozi mert ott mindent lehet. Angelina Jolie-tól már a Tomb Raiderben megszokhattuk ezt a fajta keménycsajvagyok szerepet, de - nekem - Brad Pittõl új volt és nagyon bejött. Bár az egész pasas tetõtõl talpig bejön! :D Na szóval tetszett és szeretném még látni.

#594 Fiatal-Csikó

Fiatal-Csikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 194 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 20:21

Én má megin vótam mozibaaaaa! :P Igaz nem mostani film, picit már lecsengett de ezt nem akartam kihagyni: Mr. és Mrs. Smith. :) Nekem naggyon nagyon tetszett, jó hosszú volt (olyan értelemben, hogy a 3/4-énél azt hittem h vége és tökre örültem hogy nem). Jók voltak benne a zenék, Persze volt egy két akciófilmes tipikus "napeeeeeeerszeeeeee" jelenet, de ezért mozi a mozi mert ott mindent lehet. Angelina Jolie-tól már a Tomb Raiderben megszokhattuk ezt a fajta keménycsajvagyok szerepet, de - nekem - Brad Pittõl új volt és nagyon bejött. Bár az egész pasas tetõtõl talpig bejön! :D Na szóval tetszett és szeretném még látni.

Hozzászólás megtekintése

Nekem is nagyon tetszett a film! És volt egy zene benne amit mindenképpen megakarok szerezni. Végén a nagy lövöldözésnél ami van! Az nagggyon jó! :yeah:

#595 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 20:32

Én szarrá röhgötem magam azokon a "nappeeeeersze" jeleneteken, az a gáz velem, hogy én mindig szóvá teszem az ilyeneket, és a többiek meg leüvöltenek hogy kussójjjakmáá :DDe akkoris, nemigaz hogy ilyen tök gagyi -kiugrok a 15. emeletrõl és közben 3x megkapaszkodom az erkélyablakban, meg csinálok közben 3 triplaszaltót, 3 csavarral, és ízületi sérülés mentesen leérkezem a betonra egy enyhe térdrogyasztással- részleteket nem csak a röhögtetés miatt raknak be... :rolleyes:

#596 Fiatal-Csikó

Fiatal-Csikó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 194 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 20:39

Hát igen! Ezek a "jó" filmek! :D

#597 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 20:40

Mostanság én a Remény bajnokát néztem meg (jó kis film, renée nem alakított nagyot, mert nem volt nagy szerepe, de russel crowe tetszett). Meg aaaaaa.... nem jut eszembe a címe.... Az új Ewan Mcgregor - Scarlett Johanson -õ jáccik a Suttogóban- film, a klónos. Gyáááá, nemtom a címét.Nekem az is tetszett, eléggé a hatása alá vont, pedig nem szoktak az ilyen stílusú filmek tetszeni...

#598 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 21:16

A sziget.

#599 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 21:24

:kocc:

#600 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 szeptember 19. - 21:52

Jövõ héten Gyilkos Cápák 3!!! :D :yeah: :kir:Rendezzünk közös mozizást :D

Hozzászólás megtekintése

Hát ez valami ûûûûûûûberszánalmas. Beszélni akarok a rendezõvel. Azonnal.