Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ciki sztorik, avagy legszebb öröm a káröröm

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
962 válasz a témához

#561 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 3. - 20:55

Velem is hasonló történt a múltkor a buszon.Az Édes Annát kellett volna másnapra elolvasnom,mint kötelezõt,úgyhogy még a buszon hazafelé is azt bújtam.Ugyebár megállunk az általános iskolánál is,sok kölök felszáll,van egy aki mindig énekel,vagy óóriási lufikat fúj rágóból,na ez mellém állt(én ültem) és próbálta kispekulálni,h mi a könyv címe.De ezt elbukta,totál üres a borítója :gm: Viszont maarhára idegesített,h ott vinnyog,cuppog a fülembe,már majdnem az ölemben ült.Épphogy felálltam,h szállok le,betolta magát a helyemre!Szemét kis harmadikas,már ennyi idõsen sem tud állni és az idõseket molesztálja! :o :D :gm:

#562 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 20:01

Gyerekek, ezen besz*rtok.A fõszereplõ természetesen én vagyok, mer mér ne. Úgyis régen égettem már be magam. Megismertem egy srácot, kedves aranyos, tök jó fej, meg még jól is néz ki. (:gm:) Mint kiderült egy elég jó zenekarban játszik, gitáros. (szal rocksztár vaze Posted Image) Írta hogy épp egy csávóval gyakorolnak, oktat. ERRE ÉN???? én idióta marha baromállat? :D Megkérdeztem hogy "más hangszeren nem oktatsz mi?" Posted Image Posted Image Posted ImageNaná hogy nem ÚGY gondoltam. Kíváncsian várom vissza sms-ben a röhögõszmájlikat.

#563 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 20:08

Picinyem, lehet ezt télleg elcs***ted... :rolleyes: Hogy jössz te ki ebbõl :confused: :rolleyes: :D .

#564 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 20:11

:D Jó oké. Megértette hogy nem arra gondoltam. HHHHHHHHHHHUH. Posted ImageAsszem legközelebb visszaolvasom mit akarok elküldeni :kir:várjunkcsak.. itt valami bûzlik. Pasi, és megértett valamit? .. ez a kettõ nem fér össze Posted Image

#565 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 20:14

Mér, és amikor az üngyülü-büngyülü nyuszkókás jóéjt sms-t, amit Ramnak szántam, a volt táncpartneremnek (egyben legjobb havermonak) sikerült elküldenem?! :DMerhogy neki írtam utoljára, és a száma bentmaradt a küldõmezõben, én barom meg gyorsan akartam elküldeni. Amit én visításból lerendeztem, az nemsemmi volt. A kis görény meg nem írt vissza azonnal, csak fél óra múlva, de vette a lapo, és kaptam tõle egy Én is imádlak nyuszómuszó sms-t :D Persze azóta is ezzel szivat, pedig van már annak lassan egy éve is. :)De Ram is küldte már el a "micsinálsz picim?" sms-ét MM-nek :D

#566 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 20:16

De Ram is küldte már el a "micsinálsz picim?" sms-ét MM-nek :D

Hozzászólás megtekintése

Na az a nemmindegy :kir:

#567 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 20:17

Nahallod, ezek után még MM-re is legyek féltékeny?! naszép... off: mértisnemvagymsn-en,hogy rúgom szét a söggöd? tiltólistára raktál, mi? :gm:

#568 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 6. - 22:07

Bátyám a vizsgáira jelentkezett a gépnél, az ehhez tartozo halk szitkokkal, stb. Aki próbált már ilyet, ismeri a romantikáját. Egyszercsak hallom, hogy dühöng, hogy mennyire nem bírnak rendes idõpontokat megadni. Neki úgy lenne jó, ha hetente letudna egy-egy vizsgát, de ezek a lusta dögök nem akarnak vizsgáztatni dec. 26-án. Azért felvilágosítottam... :D

#569 Xiren

Xiren

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.149 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 7. - 17:13

De Ram is küldte már el a "micsinálsz picim?" sms-ét MM-nek :D

Hozzászólás megtekintése

Azert azok utan, hogy nyaron MM le kiscicamozta, ez sztem varhato volt. :dev: :D Apple, sztem jobban oda kene rajuk figyelned... :D :D

#570 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 7. - 20:46

Naja, de most hétvégén se tudtam veletartani Broncora....Szerinted? :D

#571 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 15. - 19:45

Mostanéban olyan történt velem, ami igazából csak nekem ciki,mert hálistennek nem látta senki.Tesin függönnyel vagyunk elválasztva a fiúktól.És én gyakoroltam nagyban a röpi mikor egyszer csak eltûntem.A függöny mögött egy pad volt....Beestem a túloldalra. :dev:

#572 Sacha Breier

Sacha Breier

Csikó

• Fórumtag
  • 200 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 21:28

Sacha eldöntötte tegnap, hogy süteményt süt.Rossz döntés volt.Íme a történet:Szal Sacha eldöntötte azzal a takarmányrépa hüle fejével, hogy elõveszi az anyuja Nagy Süteményeskönyvét.Lapozgatta, nézegette, és rátalált egy csodaszép fenyõfa-alakú sütire, hát hozzáfogott a krém elkészítéséhez, az még ment is .(Heh, Sacha tud pudingot fõzni.)Aztán második lépésben 3 lapot kellett sütni, felverni a tojásokat, stb.(Ez még nem is érdekes.) Már a sütõ begyújtásánál jöttek a bajok, 1.majdnem felgyújtottam a konyhát; 2. belejtettem egy gyufát abba a kis lukba ahova a gyufát kell dugni, és mire kipiszkáltam azt onnan (itt kellett volna abbahagyni az egészet).De hát ezek csak kis malõrök, nem szabad ilyen könnyen feladni.Szal elsõ lap megsült, jaj de jó (itt már az önbizalmam a plafonon ugrált).De a második lap teljes-sült állapotához kellett még 2 perc, és Sacha gondolta addig ad a macskáknak inni .Lebattyogott a pincébe, felszerelkezve aszpikos kajával+tejjel, amint nyitja az ajtót az egyik macska úgy kilõtt az ajtón, hogy aszitte gömbvillámot lát...(2 macska van) , jó majd becserkészi vhogy, ment és megetette a másikat.Becsukta az ajtót, és nagyésszel megfelejtkezve a lapról a sütõben, elkezdte hajkurászni a macskát, és közben egyre hangosabban és változatosabb szókinccsel emlegetni a macska felmenõit (akik mindeközben a szobájában szundikáltak) a kismacska persze a nyitott kapun át kislisszolt...Sacha már fázott is, mert mezítláb papucsba és pólóban vadászta macskát a hidegben, de akkor megérezte a szagot..."jaj a sütemény" felkiáltással berohant és próbálta menteni a menthetõt.Az eredmény:2 órán át ázott a tepsi alapos kapargászást követõen vízben.A süteménybõl meg egy ilyen egy lapos izé lett.Mi ebbõl a tanulság?Soha nem engedjen engem senki se a tûzhely közelébe! :gm:

#573 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 16. - 23:21

Az eset tegnap történt, mikor is, reggel kissé elaludtam legújabb szokásomhoz híven, és fél 8-kor indultam el itthonról. Szépen battyogok a suliba, nem törõdve azzal, hogy 8ra kell menni. A discmanemben a Valahol Európában szólt, illetve csak szólt volna, ha az a technicai csoda lejátsza. Játszotta, csak újra kezdte, akadozott, és egyszer önkényesen kikapcsolta magát. Elértem a Keletihez, ott átverekedtem magam az ember tömegen, mikor is láttam, hogy a 30-as buszon áll osztálytársam, és erõsen drukkol, hogy érjem el a buszt. Sikeresen elértem, és a buszsofõr is jött. Épp azt tárgyaltuk, hogy a buszsofõrt fel kell engedni, amikor is mondtam, hogy én is vezethetnék, de akkor ott mindenki halott, mire a buszsofõr mondta, nagyon szívesen átadja a helyét. Miközben a buszsofõr elhelyezkedett és elindította a motort, én úgy döntöttem, nem szorongatom tovább a technicai csodámat, ezért elkezdtem feltekerni a fülhallgató zsinort. Majd valamilyen úton-módon meglendült a kezem, és a jobb szemöldököm sarkánál megütöttem magam(most nem traktálnálak titeket vagesz latin, anatómiai szak kifelyezésekkel...). Még barátnõmnek is fájt. beértünk a suliba, és az elsõ két órán a sebkötözés fajtákat gyakoroltuk. A nap valahogyan eltelt, és végre eljöhettünk egy a kórtan tanárunk számára igen röhelyesen sikeredett dolgozat után. Itthon a semmittevésen és a gépem "püfölésén" kívül hirtelen nem volt jobb dolgom, mikor is anyum kitalálta menjünk el a városba, nézzünk ajándékokat. Megbeszéltük, hogy akkor ellátogatunk a hozzánk leg közelebb esõ íjászboltba, és nézünk nekem íjat, hogy, ha már karácsonyi ajándék, karácsony elött legyen meg. Be is értünk, válogattunk, és záráskor pontosan fizettünk, és kijöttünk. Aztán hazafelé a szép szövettokban pihenõ íjjal a kezemben jöttem anyukámmal oldalamon a városon át. A Nyugati helyett a Jászai Mari téren szálltunk fel, addig az Oktogontól sétáltunk a szakadó havas esõben, és ajándékokat kerestünk, illetve nézelõdtünk. Az emberek furcsán néztek rám, miután fülig érõ vigyorral vittem a laikusok számára nem mindíg egyértelmû íjamat, ami a tokjában pihegett. A Jászainál, végül felszálltunk a villamosra, de én sokat filóztam, haza megyek inkább gyalog, hisz az oda úton is tömve volt a villamos, és féltettem legújabb szemem fényét. Végül a lustaság és a hideg elleni undorodásom gyõzött és villamosoztam. A várbusz is érdekes volt, mondhatni kalandos, miután keresztül gázoltak rajtam, és ezáltal megnyomtam, akár meg is üthettem egy utastársunkat. Itthon mindenkinek mutogattam, és felajzva próbáltuk. Amikor apum hazaért, kihúzta õ is, és azt mondta, hogy õ ezt nem bírja. Majd kiderült, viccelõdött, és a negatív görbében való meghajlása az íjjnak kijelentés nekem valamiért nem tetszett, ezért meglendítettem a lábamat, hogy nevelés és játék céljából megsuhintsam apukám hátsó felét. Erre õ persze reflexbõl védekezett a kezével, és elindult kifele, lendített a kezén, meglökte a kezemben lévõ, felajzott íjjat, ami a jobb szemöldököm sarkát eltalálta, ugyan ott ahol reggel a discman. :D Mindezek után még a széklábába is belerugtam mezitláb... És, ha már a tanulságoknál tartunk. Ha még egy nap nem megy valami, nem eröltetem, inkább lemegyek aludni. :D

#574 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 22:09

Tegnap este szállunk ki a kocsiból, és hirtelen szüleim hallanak egy nagy visítást. Mi történt? Arodoet rácsukta az ujjára az ajtót. Naná.háromszoros méretûre dagadt, és szépen belilult. Most egy hónapig lakkozhatom a körmömet, pedig utánom a körömlakkot. Kivétel az átlátszót, de annak most nem veszem sok hasznát. :D

#575 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 22:12

Minek lakkozni? Balesetek elõfordulnak....

#576 Arodoet

Arodoet

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.769 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 18. - 22:13

Igen, csak most a fele lila, és elég ronda látvány...

#577 Liza

Liza

Csikó

• Fórumtag
  • 648 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 14:17

Igen, csak most a fele lila, és elég ronda látvány...

Hozzászólás megtekintése

Akkor elég csak a felét befesteni pl. lilára, már sem olyan szörnyû! :D Amúgy én szinte mindenbe belerúgok pl. asztalba, szekrény sarkába... csoda, h még nem volt eltörve a lábbujjam. De a csúcs az volt mikor ugráltak a csikók és az egyik ráugrált a lábamra. Au!

#578 Tyda

Tyda

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 316 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 14:25

Csikók??? 6 éves, hájaska haflingi herélt, patkóval, amiben az a kis bigyusz van, hogy ne csússzon meg hasonlók...(ha megveszek sem tudom magyarul, szlovákul ozub), betonon az én kis sportcipõs lábamra. Na az nem volt semmi, meg kell hogy jegyezzem szép csillagos volt az ég verõfényes nappal.Bár ugyanez a ló eljátszotta ezt az egyik cicával is, gondolta játszik vele, a macska viszont nem gondolta, és el akart futni. A kedves haflingi meg ekképen marasztalta, el is törött a cicus lába.

#579 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 19. - 15:16

Patkósarok. :)

#580 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 9:00

Aztat meséltem már? Hogy egyszer szerettem volna valami szívességtétellel lekötelezni egy hölgyet ismeretségünk kezdetén, és azt mondtam néki: szeretném, ha rám szorulnál? :)

#581 vrony

vrony

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.293 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 9:01

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#582 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 10:22

Wáááááá.......És lekevert egyet...? :)

#583 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 11:26

Mér, el sem tudjátok képzelni, hogy valaki rá szeretne szorulni Ernestre? :D

#584 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 12:51

:) Titok, nem, de megfagyott, mint a mentolos cukorkareklám.

#585 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 13:17

:D :D :D

#586 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 14:28

Nem irigyellek. Baj? :D

#587 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 16:29

belejtettem egy gyufát abba a kis lukba ahova a gyufát kell dugni, és mire kipiszkáltam azt onnan (itt kellett volna abbahagyni az egészet)

Hozzászólás megtekintése

Ezzel nem kõ foglalkozni, nyugodtan maradhat benn a gyufa, elõbb-utóbb elég teljesen. Ha én minden gyufát kipiszkáltam volna, amit oda beejtettem röpke 20 év alatt, már lenne egy gyufákból épített faházam :D

#588 Sacha Breier

Sacha Breier

Csikó

• Fórumtag
  • 200 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 18:48

Jólvan Filly, nem tudtad, hogy én mindent kétszer bonyolultabbul csinálok, mint mások? :gm:

Edited by Sacha Breier, 2005 december 20. - 18:48.

#589 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 19:43

viszont ki tudna ilyen lapos kis fenyõfa alakú sütinek látszó tárgyat készíteni, rajtad kívül! ;)Én ma kivonultam a pónival, hogy kiteszem karámba, viszont a 12 db karámból egybe sem tudtam elhelyezni, mert vagy tiszta jég volt (sunyin a hó alatt), vagy a vezetékei csüngtek szerteszéjjel. Ez ugyan nem vicces, de azért eléggé kellemetlen volt! :(

#590 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 20. - 21:02

12 db karám van ott?? :eek: Minek? A 2 db lovadnak? :dev: :gm:

#591 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 21. - 6:52

Yesss! :yeah:

#592 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 21. - 17:46

Én ma azt találtam mondani annak az indiánnak, akitõl vettem az aluljáróban a cd-t, hogy Boldog Karácsonyt :guny: :kocc: :kir:

#593 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 21. - 18:19

Úgy látszik ma kisebbségi nap van. Én két harisnyát vettem feketéktõl :) Mindenesetre kedvesebbek voltak, mint bárki, akivel ma találkoztam! ;) És biza, Boldog Karácsonyt kívántak!!!!!! :)

#594 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 24. - 22:16

Nem szép dolog a káröröm, amit most elmesélek, az leginkább rettenetes.Ismerõs ismerõse, 89 éves néni. Egyedül lakik egy lakásban, gyerekek-unokák elvétve látogatják. Megunta, hogy folyton kérnie kell, ha baja van, hogy mindenkinek a terhére van csak. Vett két üveg altatót.Szépen elrendezett mindent a lakásban, lekapcsolta a villanyt, elzárta a fûtést, vizet. Bevette az altatókat és elterült.Senki nem nyitott rá, senki nem vette észre, hogy hiányzik valami. Míg nem három nap múlva a néni _felébredt_ arra, hogy nincs fûtés és piszkosul fázik. Annyira áthült, hogy kórházba kellett vinni. Jól kialudta magát. :DHát az az altató vagy valami nagyon gagyi ócskaság volt, vagy nem volt benne hatóanyag, vagy nem tudom. Az ismerõsnek panaszkodott telefonon, hogy teljesen meg van fázva, tök beteg :D. De hogy valakinek még ez se sikerüljön!

#595 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 24. - 22:17

Nem szép dolog a káröröm, amit most elmesélek, az leginkább rettenetes.Ismerõs ismerõse, 89 éves néni. Egyedül lakik egy lakásban, gyerekek-unokák elvétve látogatják. Megunta, hogy folyton kérnie kell, ha baja van, hogy mindenkinek a terhére van csak. Vett két üveg altatót.Szépen elrendezett mindent a lakásban, lekapcsolta a villanyt, elzárta a fûtést, vizet. Bevette az altatókat és elterült.Senki nem nyitott rá, senki nem vette észre, hogy hiányzik valami. Míg nem három nap múlva a néni _felébredt_ arra, hogy nincs fûtés és piszkosul fázik. Annyira áthült, hogy kórházba kellett vinni. Jól kialudta magát. :DHát az az altató vagy valami nagyon gagyi ócskaság volt, vagy nem volt benne hatóanyag, vagy nem tudom. Az ismerõsnek panaszkodott telefonon, hogy teljesen meg van fázva, tök beteg :D. De hogy valakinek még ez se sikerüljön!

Hozzászólás megtekintése

:eek: SURVIVOR :D

#596 Barefoot

Barefoot

A megvilágosodott

• Fórumtag
  • 5.421 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 24. - 22:29

Az öngyilkossággal próbálkozók kilencven százaléka nõ. Az öngyilkosságot elkövetõk kilencven százaléka férfi.

#597 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 27. - 13:15

Ez is bizonyítja, hogy manapság még a statisztika is hímsoviniszta... :rolleyes: :P

#598 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 28. - 22:07

Uhh. Az Indexen az alábbi címet:Hálalicit és egyezménycunamiúgy olvastam, sõt hangosan, a családnak, hogy:Halálcici és egyezménycumiSzednem kéne valamit. :)

#599 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 28. - 22:19

:D :D :D :D Csak úgy közlöm, hogy mielõtt végigolvastam volna a hozzászólásod, én is "Halálcicit" olvastam :dev:

#600 Regebaby

Regebaby

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 414 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 28. - 22:41

Uhh. Az Indexen az alábbi címet:Hálalicit és egyezménycunamiúgy olvastam, sõt hangosan, a családnak, hogy:Halálcici és egyezménycumiSzednem kéne valamit. :)

Hozzászólás megtekintése

lehet,h pont szedtél valamit... :gm: :kir: