Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Lovas filmek

• Please log in to reply
950 válasz a témához

#561 joss16

joss16

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 134 hozzászólás

Közzétéve 2008 február 16. - 8:15

Most egy kicsit elbizonytalanodtam,lehet hogy mindkét változat szovjet?Amelyik nekem nem tetszett,abban a Grandnak hosszú hókája van.Ha átveszed dvd-re,valahogy megkaphatnám? Volna még néhány film,ami érdekelne dvd-n(kazin meg van,csak már nagyon viseltes):Phar Lap,A nagy vágta,Zafír,Szabad mint a szél. Köszike :ang: :dev:

#562 Floorball Feleség

Floorball Feleség

Új vendég

• Fórumtag
  • 5 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 24. - 13:30

Hello! Én láttam egy filmet, valamilyen kislány volt benne, aki az apukájával élt, de az apukája nem hagyta hogy versenyezzen. Azt hiszem volt egy zebrája és azzal akart indulni a versenyen. Nem tudja valaki, hogy mi a címe? Köszi :)

#563 Szélvészcsajszi

Szélvészcsajszi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.112 hozzászólás

Közzétéve 2008 március 24. - 13:33

Hello!

Én láttam egy filmet, valamilyen kislány volt benne, aki az apukájával élt, de az apukája nem hagyta hogy versenyezzen. Azt hiszem volt egy zebrája és azzal akart indulni a versenyen. Nem tudja valaki, hogy mi a címe?

Köszi :)

Patacsata ;)

#564 Guest_Horváth Barbi_*

Guest_Horváth Barbi_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 14. - 12:12

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék tõletek kérni. Szükségem lenne lovas filmekre(mozi), oktatófilmekre, mesefilmekre, lényeg, hogy magyar nyelvû legyen. bármilyen megoldás érdekelne, átküldés e-mailben, postai úton....... örülnék, ha tudnátok segíteni

#565 Agapae

Agapae

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 169 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 14. - 12:25

Sziasztok! Keresek egy nagyon régi filmet, a címe:Hosszú Vágta Akinek megvan,esetleg tud segíteni megszerezni,kérem jelezze.Nagyon szeretném!!! Köszi! :)

#566 Guest_röganyó_*

Guest_röganyó_*
  • Guests

Közzétéve 2008 május 14. - 15:14

Kapcsolatban vagyok egy kiadóval, lóval, kiképzéssel kapcsolatos filmeket megnéztek külföldön, de arra való tekintettel, hogy az csak egy nagyon szûk réteget érdekelne, nem érdemes megvenni és szinkronizálni, nem hozták be. Én kérdeztem rá, hogy lovas filmeket miért nem? Bíztattam õket, hogy nem olyan kicsi ez az elvetemült réteg. Ha legközelebb választanak filmeket, van esély lóval, kiképzéssel kapcsolatosra is. Ezek elsõsorban ismeretterjesztõ film katedóriába tartoznak. Majd ha közeleg, itt jelzem.

#567 balymo

balymo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 515 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 14. - 17:45

Most egy kicsit elbizonytalanodtam,lehet hogy mindkét változat szovjet?Amelyik nekem nem tetszett,abban a Grandnak hosszú hókája van.Ha átveszed dvd-re,valahogy megkaphatnám?
Volna még néhány film,ami érdekelne dvd-n(kazin meg van,csak már nagyon viseltes):Phar Lap,A nagy vágta,Zafír,Szabad mint a szél.
Köszike :ang: :dev:

Szia!

A szabad mint a szél nekem megvan

#568 mercedes79

mercedes79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.435 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 19. - 21:57

Szia!

A szabad mint a szél nekem megvan

szia,
elküldenéd nekem? valamit szeretnél az enyémekbõl? (elõzõ oldalon látható a repertoár)

m

" Félj, de légy bátor! "

www.szolohegyilovastanya.hu

#569 Lilu

Lilu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 221 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 12:22

Hello! Valaki nem vette fel egészen véletlenül az Igazi texasi kopók címû filmet? Valamikor a négynapos hétvége alatt adták...és esetleg nincs ötlete valakinek honnan lehetne megszerezni a Lovak lovagja címû filmet. Olyan '95 körül gyárthatták ha jól emlékszem, régebben ki is adták kazettán, de sehol nem találom...angolul Amanda a címe azt hiszem :confused:

#570 balymo

balymo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 515 hozzászólás

Közzétéve 2008 május 20. - 18:07

szia,
elküldenéd nekem? valamit szeretnél az enyémekbõl? (elõzõ oldalon látható a repertoár)

m

Szia!

Ha még érdekel priviben küld el a címed és megbeszéljük:)

#571 ruffryder

ruffryder

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 938 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 5. - 10:47

Ez nem film, de 11-én az animal planeten új lovas sorozat indul, Lovas rendõrök címmel, 21:00-kor kezdõdik.

#572 mercédes

mercédes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 204 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 6. - 17:23

Sziasztok! Tudja valaki,hogy az olimpiát(azon belül military),melyik tv közvetíti,mikor? Köszi

#573 mercédes

mercédes

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 204 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 8. - 10:13

Senki????

#574 andus

andus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 8. - 10:50

Sziasztok!
Tudja valaki,hogy az olimpiát(azon belül military),melyik tv közvetíti,mikor?
Köszi

Én ezt találtam. Remélem tudtam segíteni.

#575 Vessy

Vessy

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 809 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 8. - 11:48

Eurosport pedig aug.12. éjfél és aug.19. hajnali 1 óra (vagyis 18-a éjfél után 1, akinek úgy jobban tetszik :D ). Magyar idő szerint. ...és elvileg mind2 díjugratás.

Edited by Vessy, 2008 augusztus 8. - 11:48.

#576 medlenn

medlenn

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 10. - 8:24

Sziasztok!

Nem tudjátok honnan vagy kitõl tudom megszerezni Nevzorov Magasiskola /Principles/ címû DVD-jét?
A Horse encyclopedie nagyon lenyûgözött.
A Parelli conferenciát is láttam, de csak a II. része van meg, de láttam az elsõt is és nagyon tetszik, amit a gyerekek csináltak.
És Monty hány DVD-t adott ki? Én csak a Join Up-ot ismerem.

Várom segítségeteket!!!

Elõre is köszi!

#577 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 10. - 18:32

Monty dvd-it én is keresem bármilyen formában

#578 zarathustra

zarathustra

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 85 hozzászólás

Közzétéve 2008 augusztus 11. - 10:06

Sziasztok!

Én a klasszikus "A nagy vágta" címû filmet keresem, ha valakinek meg van esetleg videókazin (vagy de-jó-is-lenne DVD-n), akkor szívesen küldök neki egy megfelelõ formátumú adathordozót :) , ez tábla csokit meg egy válaszborítékot, hogy átmásolja nekem!

Ha valaki lenne kedves segíteni, akkor üzenjen nekem privibe! :)
Hálás köszönetem!

#579 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 17. - 9:46

Még mindig a Kemény lecke (Breaking free) címû filmet keresem, bármilyen formában,bármilyen nyelven, és nagyon............. :D

#580 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 19. - 18:36

Nekem megvan a Nagy Vágta, de csak VHS-en és már elég régi. Most szeretném átvetetni DVD-re. Ha sikerül jól, szóljak? Ha még aktuális.

Edited by qvatro25, 2008 szeptember 19. - 18:37.

#581 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 19. - 19:16

Nekem megvan a Nagy Vágta, de csak VHS-en és már elég régi. Most szeretném átvetetni DVD-re. Ha sikerül jól, szóljak? Ha még aktuális.

Ez engem is érdekelne!

#582 MoonLight

MoonLight

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 472 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 20. - 20:03

Hali!
A nagy vágta az melyik? Mert régen (emlékeim szerint) volt egy Vágta címû film, aminek az angol címe Phar Lap volt. Ez egy 1983-as film, kiskoromban nagyon szerettem. Ha ez volna az akkor én is vevõ lennék rá :)

#583 qvatro25

qvatro25

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 359 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 22. - 9:37

Meg van a Phar Lap is, szintén jelenleg VHS-en. Azt is tervezem átvetetni DVD-re. Amúgy a Nagy Vágta egy kislányról szól akinek meghalnak a szülei, a nagynénjéhez kerül, majd megkapja Arizóna Py-akivel később indul az olimpián....... Kb. jövő hónap közepén lesz meg az átírás DVD-re.

Edited by qvatro25, 2008 szeptember 22. - 9:38.

#584 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 22. - 10:33

A Nagy vágta engem is érdekelne, ha átírod.

#585 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 22. - 11:40

Látta valaki a "Nyári vakáció"-t ? kb 15 éve ment a tevében, akkor azért vettem fel, mert egy Cliff Richard -film cime is ez. kiderült, hogy egy jó kis lovas film, benne egy izabella fakó csõdivel (innen a mániám). a sztori: gyerekek mennek nyaralni a francia papához, és minden nyáron kiválaszthatnak egy lovat a papi ménesébõl, "akit" aztán belovagolnak. (kinek sikerül elõbb...)konfliktusok, stb. a film sztem jó, nem gagyi, szép lovakkal. VHS-en van meg, jó lenne dvd-n is, és szivesen megosztanám másokkal, aki kiváncsi rá.

#586 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 9:22

Még mindig a Kemény lecke (Breaking free) címû filmet keresem, bármilyen formában,bármilyen nyelven, és nagyon............. :D

Melyik az?De ismerõs...
A Jilly Cooper féle Lovasok c. filmrõl továbbra sem hallott senki? Én azt keresem nagyon, magyar nyelven...

#587 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 10:27

Ha minden igaz nekem megvan! Meg fogom nézni.

Melyik az?De ismerõs...
A Jilly Cooper féle Lovasok c. filmrõl továbbra sem hallott senki? Én azt keresem nagyon, magyar nyelven...

#588 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 11:36

Kedves érdeklõdõk! pont az a bajom, h nem tudom dvd-re irni, különben megosztanám másokkal is.

#589 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 12:18

Látta valaki a "Nyári vakáció"-t ?

nem tudod,ennek mi az angol címe?
ugyanis találtam pár filmet angolul,de egyáltalán nem hallottam még róluk,fõleg úgy,h lenne vmelyiknek magyar címe....de lehet,h pont ezt talátam meg..vagy nem:D

a Kemény lecke arról szól,hogy vak gyerekek mennek táborba, és van egy srác,akit munkára küldenek a lovakhoz,ahol megment egy szürke lovat,mert a gazdája le akarja lõni,õ meg ellopja,és egy vak csajt azon tanít meg lovagolni,majd ugratni.....nagyon-nagyon jó film,régen még az msat-on meg szív tv-n ment:D

#590 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 13:26

Ha minden igaz nekem megvan! Meg fogom nézni.

Mármint mi van meg? A Lovasok?

Kedves érdeklõdõk! pont az a bajom, h nem tudom dvd-re irni, különben megosztanám másokkal is.

Mit? :huh:

#591 LLotti

LLotti

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.028 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 17:22

A Lovasok is érdekelne! meg a többi is.

#592 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 23. - 21:27

Igen a Lovasok. Megnéztem, megvan, nem túl jó minõség de 2 DVD-n.

#593 Orcus

Orcus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 176 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 25. - 12:05

És esetleg nem tudnánk elbizniszelni valahogy?Szeretném megszerezni én is...

#594 Kistáltos

Kistáltos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.053 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 25. - 12:09

Mármint mi van meg? A Lovasok?
Mit? :huh:

Orcus, jobb oldalon vannak nyilacskák, ezzel visszanézheti az ember, mit irtak elõzõleg a hozzászólók. nem egy sürü topic ez...

Katica, nem angol film, sztem francia, de elõkaparom, ha lesz egy kis idõm..

#595 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 29. - 10:42

Katica, nem angol film, sztem francia, de elõkaparom, ha lesz egy kis idõm..

hát azt nagyon megköszönném...
másolása lehetséges?? :D :D

#596 holstein90

holstein90

Új vendég

• Fórumtag
  • 1 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 1. - 11:30

Szia Zsazsa!Engem nagyon érdekeln e hogy milyen lovas ilmeid vannak mert nekem a suttogó,a fekete szépség,szilaj,vágta,álmodó van meg, de meg szeretném szerezni a vakvágtát meg most néztem két filmet csak azoknak a magyar cimét nem tudom csak az angolt az egyik a The Black a másik pedig The Silver Brumby meg még találtam egy olyat hogy Flicka.Ezek neked nem lennének meg?Nagyon megköszönném és valahogyan meg is tériteném neked.Ha tudsz nekem segiteni légszives irj az e-mail cimemre: holstein90@citromail.hu Ugyanis rendkivül imádom a lovakat és minden velük kapcsolatos filmet is és összeszeretném gyüjteni õket.Nyáron egyik barátommal elinditottunk és belovagoltunk egy lovat és azota ezt a lovat is lovagolom és egyre jobban megszeretem õket ha még ennél jobban lehet õket. Nagyon köszönöm!

#597 sibu

sibu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 788 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 11. - 23:58

végre megtaláltam a running free-t (szabad mint szél)
igaz letölteni dvd minöségben sehonnan sem tudtam...azért sajnos minden nincs fent a neten, de ha vki sehonnan nemtudja megszerezni a youtube-on fent van 9 részben (angolul, de ha vki valamennyit konyit a nyelvhez érteni fogja)
mindig jobb oldalt legfelül dobja ki a soron következöt

jo mozizást :) :ang:

#598 Lótuszvirág

Lótuszvirág

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.260 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 12. - 9:58

Bartorsi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudsz írni esetleg nekem is egyet? Bármilyen megoldás érdekel ;)

#599 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 13. - 15:54

A Flicka és a Lovasok engem is érdekelne, karácsonyig. ;)

#600 Pendemonium

Pendemonium

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.407 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 15. - 15:46

Butch Cassidy és a Sundance kölyök M1 - 20,15-kor