Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Ma jó napom van, mert...

• Please log in to reply
6933 válasz a témához

#561 Muki

Muki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.078 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 25. - 13:15

Ma jo napom volt, mert koran reggel kihasznalva, hogy az unnep miatt konganak az utcak az uresegtol, meg a rendorok is unnepelnek valahol, vegigszekereztem a varoson, vegighajtva azokon a helyeken, utcakon ahol meg december 1 ig szabad volt a szekerezes, de azota mar tilos. A lovak is buszkebben mentek valahogy. Lehet ugy ereztek ok is, ahogy en, hogy ott, es akkor, megint a mienk volt a ter, ugy mint regen. Igazabol nem tudom miert szamit ez jo napnak nalam, mert igazabol ez volt az en fuvaros hattyudalom, de nagyon jol ereztem magam, ugy ereztem az enyem az egesz varos. Meg egyszer, utoljara. Ugyanakkor itt szeretnem megkoszoni foleg lovaimnak, de miert ne szekeremnek, lapatomnak is, akik ez ido, alatt velem voltak, husegesen szolgaltak engem. Eletem legszebb idoszaka volt. Koszonom nektek!

#562 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 25. - 13:20

:ang: Posted Image :ang: :ang:

#563 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 27. - 10:35

Nekem pénteken volt jó napom, mert hajnalban, még sötétben elindultunk Malájjal egy kis Karácsony elõtti terepre, és együtt töltöttünk 2 gyönyörû órát, együtt néztük ahogy nem kelt fel a nap :D csak kivilágosodott, találkoztunk madárkákkal, olyan jókedvû-prüszkölõset vágtáztunk, és szerettük egymást. :ang:

#564 Guest_Tut_*

Guest_Tut_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 27. - 15:14

Holnap ismét nyeregben érezhetem magam. Megyek Tibolddarócra pacizni !!!! :kir:

#565 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 29. - 19:41

Október óta ma elõször mentem ki egy lóval futószáron. Néha ment fogatban, néha karámban volt, és ma pedig szebben ment, mint eddig valaha! Imádom õszürkeségét!Ha sikerül, holnap felülök rá. Szerintem még fejcsavarás sem lesz, hanem önmagához képest gyönyörûen fogunk mászkálni egy kicsit, sok sétával.Hiába, jó nagy a feje, ész nincs benne sok, de legalább azt a keveset nem igazán felejti el :D

#566 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 29. - 20:21

azt nem tudom, hogy miért, de így van. :D

#567 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 29. - 20:31

olyat tapasztaltam, amit eddig soha: csatlakozást. :) Hej, de szép az élet! (Csak bacik ne lennének.)

#568 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 29. - 20:47

Mert leesett az elsõ hó, és (csak úgy) jókedvre derített reggel, mikor megláttam a fehér tájat. :)

#569 Ernest

Ernest

Tele van a levelesládája

• Fórumtag
  • 13.706 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 29. - 21:18

Ma jó napom van, mert Repülõrajtnak és Neduddkinek jó napja van. :)

#570 Guest_Wicca_*

Guest_Wicca_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 29. - 22:05

mert jól siekrült az elõszilveszter!

#571 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 29. - 23:05

Ma még jobb napom van, mert örömet szereztünk Ernestnek :)(Ha holnap nem írok, hogy jó napom van, akkor rossz napom lett, mert nem jött be a számítás és kinyírt a ló)

#572 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 29. - 23:09

mert ezt úgy olvastam, h nedu szeretkezett örnivel :D

#573 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 0:07

:D :D :D :D :D :D

#574 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 0:34

Valami lehet a levegõben. A díjugratás technikája elég régi topic. Nekem ma mégis sikerült A dugás technikájának olvasni... :D

#575 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 1:58

Valami lehet a levegõben. A díjugratás technikája elég régi topic. Nekem ma mégis sikerült A dugás technikájának olvasni... :D

:D :D :D :D NEEEE ez sok lesz mára :D :D

#576 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 13:14

Uni!Ezt még éjjel olvastam, de már nem bírtam rá mit mondani :D.Élek, szuper volt. Alig ügettünk valamennyit, de érzem az izmaim.

#577 Guest_messi_*

Guest_messi_*
  • Guests

Közzétéve 2006 december 30. - 16:21

... nagyot szundítottam reggel :)

#578 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 30. - 16:32

Ma jó napom volt, meg lesz is, tanyán téliesítettünk, majd este meg megyek korizni, és kb két ember szólt be nekem csúnyán, de attól még szép napom van, bár az idõ nem volt valami jó, tegnap szebb volt. Az elõszilveszteri partynk nekünk is jól sikerült, de holnap lesz az igazi szilveszteri buli!esti, esti ejnye-bejnye, lehet csak fáradt vagy, vagy....(khm-khm) :D

#579 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 0:11

Találkoztam egy régi kedves haverral, és jót dumáltunk egy cukrászdában egy forró csoki mellett.

#580 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 december 31. - 8:52

mert megyek a paksi barátnõmhöz és mert végre szilveszter :D

#581 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 1. - 2:34

...elkezdõdött az új év, és érzem, tudom, hogy ez nekem jó lesz!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 1. - 9:42

... a rókás-rajzfilmes Robin Hood-ot adják a tv-ben, amit kicsi koromban annyira szerettem, de már nagyon sok éve nem láttam - és most nagyon jó újra megnézni :ang: Remélem, ez a jó kezdet ómen az egész évre :cool:

#583 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 1. - 10:42

Mert az éjféli koccintás után elsõ utam a karámba vezetett, ahol a lovammal együtt néztük a tüzijátékot, és hallgattuk a folyamatos robbanásokat a környezõ falvakból. És most megyek újra a lovamhoz, hogy "dolgozzunk" egy kicsit, mert nekem ez a jó, :yeah: és neki is nagyon jó lesz, amikor végre megkapja a jutalom almáját, simijét, és mehet a többiekhez a karámba. :) Cseppet sem vagyok babonás, :D még véletlen sem azért, mert a mondás szerint ahogy kezded az újévet, úgy folytatod. :D Még véletlenül sem ezért fogok ma felülni. :D

#584 Neduddki

Neduddki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 2. - 22:24

... Mert macska felszik az ölemben és drukkol, hogy össze tudok-e állítani magamnak olyan tételeket holnapra, hogy a kettes meglegyen. :D Néha segít is elállítani a Wordöt. Neki két gombnyomás, nekem fél óra, mire helyrehozom :gm:.... Mert tegnap a ló életében elõször volt a fedelesben lovassal, ráadásul egyedül, és túléltük, nem döngölt a földbe és a fedeles falára sem kent fel.

#585 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 4. - 16:18

...mert kitaláltam, hogy tudom finoman, ám jólesõen megfejni a munkaadómat (majdnem) teljesen legális módon. :ang: És zseniális ötletem megszülése után a földhivatalnál tett villámlátogatás eredményeképp már a három lépés közül az elsõn túljutottam. Hurrá! :kir:

#586 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 4. - 17:02

...mert kitaláltam, hogy tudom finoman, ám jólesõen megfejni a munkaadómat (majdnem) teljesen legális módon. :ang: És zseniális ötletem megszülése után a földhivatalnál tett villámlátogatás eredményeképp már a három lépés közül az elsõn túljutottam. Hurrá! :kir:

Ennyi nem elég, ezt kérem kifejteni. :)

#587 Guest_Walkyria_*

Guest_Walkyria_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 4. - 19:53

... Mézszín Sörény Szopóker topikot nyitott és nagyon tetszik :)

#588 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 5. - 8:27

Ennyi nem elég, ezt kérem kifejteni. :)

Az MVH fizeti alkalmazottainak a munkábajárást. Indokolt esetben nem csak a tömegközlekedést, hanem saját autóhasználatot is. Ilyenkor ugye nem mindegy, hány km-rõl jár be az ember... Papíron. :ang:

#589 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 8:43

...mert eldöcögtünk végre a hét utolsó munkanapjáig, és már nagyon várom a lóval teli hétvégét, ami így érintésközelbe került. :)

#590 Guest_Zebrabara_*

Guest_Zebrabara_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 5. - 8:54

Ezt az én munkaadóm is így teszi idõtlen idõk óta és abban is biztos vagyok, hogy ezt a juttatást semmilyen megszorítás nem fogja elvenni tõlem./* kár, hogy a saját magam munkaadója vagyok. :( :gm: */

:D És neked is be kell nyújtanod magadhoz 3 kg papírt, különféle nyilatkozatokat, forgalmi engedély másolatot, kötelezõ biztosítás befizetését igazoló csekket, személyit, anyámkínját? Na? Vagy te elhiszed magadnak anélkül is?

#591 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 11:50

Az én munkahelyem viszont csak a Volán-bérlet 80%-át fizeti, illetve annak, aki olyan helyen lakik, ahol nem jár a Volánbusz (Pest mellett... hehe...), kiadja benzinpénzben ugyanezt az összeget. Tehát, én nem vagyok még arra a havi 6.000.- Ft benzinpénzre se jogosult. Viszont kocsival fél óra az út, bkv-volánnal meg másfél. (Dehogyeztmérideírom, amikor a beszólósba kellene :()

#592 Repülõrajt

Repülõrajt

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.523 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 5. - 15:24

Az MVH fizeti alkalmazottainak a munkábajárást. Indokolt esetben nem csak a tömegközlekedést, hanem saját autóhasználatot is. Ilyenkor ugye nem mindegy, hány km-rõl jár be az ember... Papíron. :ang:

Fene... Én meg közelebb vettem lakást a munkahelyemhez. :( Na de hogy ki ne utáljatok a vígan vagyunk topikból: jó napom van, mert elõször találkoztam valakivel, akivel másfél éve csak levelezek, és jól éreztem magam! :)

Edited by Repülõrajt, 2007 január 5. - 15:24.

#593 Mézszín Sörény

Mézszín Sörény

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.324 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 1:11

Walkyriának tetszik a topicom, és mert végre sikerült egyet MSN-eznem egy haverral.

#594 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 1:20

...mert jó idõ van, és tuti, hogy az egész hétvégét végig lovazom, illetve végig oktatom....mert még mindig nem esett a hó.Yeah-yeah I'm happy now...

#595 Pottock

Pottock

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.495 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 8:59

...mert holnap indulunk Miskolc-tapolcára a barlangfürdõbe...mert megyünk a vadasparkba is (Miskolcra)...mert az Aggteleki cseppkõbarlangba is megyünk :)

#596 Guest_melonni_*

Guest_melonni_*
  • Guests

Közzétéve 2007 január 6. - 20:14

...mert ma több órás terep alkalmával sem estem le a paccról! :D ...és mert jobb társaságot nem is kívánhattam volna magam köré! :ang: egyszerûen már attól jó napom van, mert...velük lehettem!

#597 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 20:20

mert lovas barátokkal voltam, és nagyon jó volt velük találkozni, beszélgetni. :) és még lovon is ültem

#598 packa

packa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 7.825 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 20:32

mert lovas barátokkal voltam, és nagyon jó volt velük találkozni, beszélgetni. :) és még lovon is ültem

Meg enni finom perkeltet! :D

#599 igazi lóbarát

igazi lóbarát

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 825 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 6. - 20:36

Meg enni finom perkeltet! :D

Na igen, az már a korona volt. :yeah: Meg is ígértem a szakácsnak, hogy figyelni fogom hol fõz, és majd én is mindig jól megjelenek egy tányérral. :D

#600 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2007 január 7. - 22:05

...jót lovagoltam. Tinával 4 órás terepet mentünk és szupi volt!...élveztük a globális felmelegedés elõnyeit és a tavaszi-jellegû napsütést....találtam egy jó kis póninyerget Tinának a régi helyett, aminek eltört a kápája....nem tévedtem el a kilátó felé menet, és hamar megtaláltam....megszeretgettem Szõkét, aki most látszólag örült nekem és ezért nyomott egy puszit az orromra, én meg az övére. :ang: