Örülök, hogy visszatértünk a rendes kerékvágásba.
Don! Azóta eszembe jut ez a szimulátorépítõ muki.
Ez tuti nem normális, de jó fazon lehet.
Elképzeltem a sajátom fejlesztését (FS 2004 alapra, de egyszerûen sajnálom rá az idõt).
Azt hittem ez valami központi 737-es gép.
Ha érdekel tudok küldeni 1 doksit, van egy jó kis mikrokontroller alapú usb joystick fejlesztés, rá lehet aggatni kismillió potmétert meg gombot. Azt viszont nem tudom, ha tud, hogy tud az FS kezelni pl. LED kijelzõt, vagy csak ledeket, hogypéldául a futómû nyitás visszajelzõ lámpa is ki lehessen vezetve.
A múltkor vettem egy óccsó joystickot a meglevõ mellé, hogy csináljak belõle egy pedált meg egy szék oldalára pattintható kollektívkart helikopterezéshez.
A legtutibb lenne megszerezni egy rotor-motor nélküli helikoptert ami nincs nagyon szétbelezve, csak már vodkáért nem adnak.

Bár, ha kimegyek ukrajnába, lehet.
Ezt is megnézheted, vannak még elvetemültek:
http://www.hobbielek..._5325_last.html
És ha esetleg mégis belefognál, akkor gázkarhoz, pedálhoz, stb-hez tudok adni jókis ALPS tolópotikat, van egy dobozzal.
Én is sajnálom rá az idõt.

És sajnos nem elég jó a gépem se, hogy emberi grafikával, domborzattal lehessen repkedni. Pedig ötleteim volnának.
Ajánlom mindenkinek a sétarepülést vele, a BP-i kör igazán nem drága, bár meg kell várni, hogy min. 15-18 ember összejöjjön az alkalomra, illetve vinni kell az "õrülteket".
Intézhetnénk mi is, 4 embert tudok már rá innen. Asszonynak úgyis jövök egy sétarepüléssel.