Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Veszprém megye

• Please log in to reply
2065 válasz a témához

#561 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 3. - 6:06

pénteken olyan túrán voltam hogy még mindig nem tértem magamhoz :kir: :D erdõben ügetgettünk, mezõkön nagyokat vágtáztunk (közben a napraforgó fejek csapkodták a térdünket)... ja belebotlottunk egy tehéncsordába is :huh: :dev: jaaaa és crossmotorosok rocsóztak el az én kis szürke paripámtól 2 méterre... semmi reakció :yeah: imááááádom :rolleyes: :ang:

Képek...esetleg?

#562 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 3. - 9:05

Múlt hétvégén én is lóztam. A Balaton-felvidékbe írtam róla.Mindenki lovagoljon sokat. Használjátok ki az aktuális jóidõt! :kocc:

#563 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 3. - 9:24

Ma délután költözés be koleszba. Még egy darab füzetem és semmim sincs, ami kéne, még össze kell szednem a cuccaimat, ami kell a szobába. Azt hiszem a nyár utolsó lovaglása volt csütörtökön. Szörnyû ebbe belegondolni. Persze ott vannak a hétvégék, de az kevés, az állatnak mindenképp. Rövidülnek a napok, 20-kor már sötét van, és még az órát át sem állítottuk. Én nem is fogom. Az baj? Hihetetlen, milyen gyorsan mennek ezek a napok, hetek, hónapok. Lassan õsziszünet, én már arra pályázom. :D Persze jó lesz találkozni az oszt.társakkal, ismerõsökkel, koleszban ellennék simán, na de a tanulás. Grr.Mindegy, nem siránkozom, jó munkát mindenkinek, aki tud lovagoljon sokat! (és menjen el Ágimamhoz és lovagoltassa meg õt is!)

#564 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 3. - 9:51

:hupp: nincs kép a túráról :mad: no de majd legközelebb... de csak akkor ha valaki bevállalja hogy kattogtat, mer nekem bõven elég a szár a kezembe ;) de az se kizárt, h hipp-hopp megtanulok westernben lovagolni, a lovakat gyorsan átképezzük, aztán akkor már senki nem tarthat vissza a fényképezéstõl :D :D :D :ang:

#565 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 3. - 12:08

Metaxxa most erre mit mondjak......én ezt mindig is mondtam neked:Dés be is jött:Djuppé :guny: én is ültem az én szürke paripámon...

#566 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 9:15

Szép hetet Veszprém megye!Itt van az õsz itt van újra............ :D Élménybeszámoló: Tegnap tök jót lovaztam..... :kir: (részletesebben a Fejéri topicban)Üdv mindenkinek :yeah:

#567 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 10:13

Katica! Lehet h korán van még nekem, de mit mondtál meg elõre , ami be is jött??? :gm: :D üdvözlöm a Te szürke táltos paripádat is! :D meg a sárgát, a pejt, a feketét, meg mindet :dev: mi a helyzet kint amúgy??? írj magánt!!! :ang: pusssz

#568 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 10:41

Azt,hogy milyenek ott a lovak...meg milyenek a túrák..és hogy el kell jönnöd :D és látom,igazam lett mert nem csalódtál..... :cool:

#569 Bundasb1

Bundasb1

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 350 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 12:41

Örömmel látom, hogy nem pörög a topic! Tehát mindeki kihasználja a jóidõt és lovagol.Én a Vödör völgyben voltam tegnap. Csuda szép volt. El is határoztam, hogy legközelebb én is viszek fényképezõ gépet.

#570 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 15:41

Ja, és vigyél tartalék akkut is :kir: Nehogy úgy járj mint én (részletek fentebb) :kv:

#571 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 4. - 16:34

Bundasb!!! egy környékrõl beszélünk :D :D

#572 Muraközi

Muraközi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 185 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 8:58

Hahó!Én a több megyés írok megint mert szinte "állni látszik" a topic pedig "tombol" a jó idõ (legalábbis a gépelésre :D ). Akkor egy hír Szept 9-én fogathajtás Csetényben (az veszprém megye :confused: )Van jó hír is holnap és holnapután nyár lenne álítólag............ ;)

Sziasztok!Errõl a csetényi fogathajtásról tudtok még valamit? Estleg egy link?Én Bakonyoszlopon vagyok, érdekel a program.

#573 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 13:12

Üdv!Ha tudom hogy Bakonyoszlopon vagy megkérdeztünk volna hol érdemes (vagy lehet) a Dudari patakon átkelni (Csesznekrõl visszajövet) mert ahol nekünk sikerült ahhoz képest a Brazil õserdõ lépcsõházi dísznövénykirakat az ablak alatt :D A fogat hajtásról csak annyit tudok, hogy lovaglás közben összeakadtunk azzal a fogathajtó sráccal akinél lesz, és mondta, hogy menjünk 9-én ha van kedvünk. Csetényben szerintem nem nehéz megtalálni. Mellesleg egy jó hónapja Jásdról jövet "futottunk" össze, igen szép két paripa volt befogva a hintó elé.

Edited by RIDERMAN, 2006 szeptember 5. - 13:13.

#574 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 14:11

Gazda fogathajtás lesz, ha jól tudom. Mást meg nem. Még azt se, hogy megyünk-e. Milyen idõ lesz?

#575 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 5. - 19:12

Szeptember 10.-én vasárnap LOVASON díjugrató és fogathajtó verseny lesz.A díjugratás 9.00-kor kezdõdik. (8.30-tól van melegítés).A fogathajtás kezdési ideje: 14.00. Kettesfogatoknak akadályhajtás és szinkronhajtás lesz programon. A díjugratók pedig 3 kategóriában állnak majd starthoz.

#576 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 6. - 9:37

Ez az, sûrûsödik a hétvége. :D

#577 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 14:38

Holnap Csetény! Rendeljetek jó idõt! :)

#578 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 15:37

Az idõ jó fog lenni! :kir:

#579 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 16:49

Hol? Mert itt szar.

#580 Ágimam

Ágimam

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 6.208 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 8. - 17:33

Ezt nem értem. Itt laktok egy madárröptére, és itt egész nap gyönyörû-szép idõ volt/van. A szelet kivéve. Mert az idõnként rendesen feltámadt. (Mostanra meg egészen elszelidült. ) Nem is bántam, mert legalább nem kínozták a bogarak annyira a lovakat-kutyákat.

#581 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 9. - 8:46

Nálunk esett. És péntek volt, suli, koleszból haza... Este kivittem a jószágot egy kis körre, mondván edzzen mára egy kis szembeszéllel fel a hegynek. Ki sem melegedett, sötétben értünk már vissza. Közömbös lett. Megcsinál mindent, amit kérsz tõle, de valahogy máshogy. Vagy nem is közömbös? Nincs rá jó szó. Nem értem miért. Aztán meg fogyott is. Szar a széna vagy keveset kap vagy mindkettõ? Aztán meg az anyja, a jó öreg Mama már a végét járja, jobb lenne neki, ha csendben el lenne altatva. Enni eszik, iszik is, de fogy. Rohamosan. Egy hete nem láttam, de szinte már csak egy csontváz, a fején ismét kinõtt egy nagy dudor. :(Apáék már elindultak föl Cseténybe, én meg várom, hogy induljunk mi is kocsival. Már az sem biztos, hogy visszafelé én jövök, mert kitalálták, hogy fönnt alszanak. Szuper. Addig tanulok, hátha még vasárnap ki tudok menni egy körre.

#582 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 10. - 18:08

voltam a versenyen Lovason (mint nézõ)... a 2 fogatló 2 méterrel mellettem törte át a korlátot... :eek: arra kíváncsi lennék, h a szerencsétlen pasinak mi baja lett....ugyan elég dilettáns vagyok, de sztem nem volt vmi szervezett a verseny, legalábbis az ugró része... de azért összességében teccett, bár én is ott tartanék, h indulok ilyenen :ang: :gm:

Edited by metaxxa86, 2006 szeptember 11. - 9:09.

#583 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 12:18

Én meg tegnap 4órás túrán voltam a kis szürkémmel :cool: Nagyon jó volt!Estére nagyon jólesett az a kellemes fáradtság...Metaxxa,szerdán fotózás!! Választhatsz lovat:yeah:

#584 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 16:57

oookkkéééé Katica, már alig várom!!!! bár gondolom, a kis szürke kedvenced alapból kiesik :gm: jól sejtem?? én asszem a pejt vagy a nyárifeketét választom.... :yeah:

Edited by metaxxa86, 2006 szeptember 11. - 16:58.

#585 Méz

Méz

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.207 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 17:34

voltam a versenyen Lovason (mint nézõ)... a 2 fogatló 2 méterrel mellettem törte át a korlátot... :eek: arra kíváncsi lennék, h a szerencsétlen pasinak mi baja lett....ugyan elég dilettáns vagyok, de sztem nem volt vmi szervezett a verseny, legalábbis az ugró része... de azért összességében teccett, bár én is ott tartanék, h indulok ilyenen :ang: :gm:

Mögöttünk száguldott el a két fogat, mert mi meg a sárga fogattal voltunk a maratonkocsiban. Kis híja volt, hogy nem minket kapott el.Gyula barátunk kirohant az elgázolt emberhez. Akkor még nem volt se pulzusa, se légzése. Mesterségesen lélegeztette, amitõl aztán beindult a légzés. Szerencsére nincs életveszélyben az illetõ, de súlyos az állapota. A lépe és a mája roncsolódott.Igazából nem tudjuk, mitõl bokrosodtak meg a lovak, de nagyon durva volt. :eek: Amúgy a versenyrõl most sok jót nem tudok mondani, azon kívül, hogy a pej fogatunk 2. helyezést ért el. A szervezetlenség magasfokát láthattuk vasárnap...

#586 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 11. - 20:21

Igazából nem tudjuk, mitõl bokrosodtak meg a lovak, de nagyon durva volt. :eek:

attól,h az egyik ló (most nem mondom melyik volt)nem nagyon bírja az ilyet,tömeg,többi ló,stb,máskor is volt már ilyen úgy hallottam,aztán sztem kicsit ideges lett mikor elindult elõtte a többi,nem bírta tovább idegileg.....

#587 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 13. - 21:17

Ilyen eset mindig van, elõfordulnak.Apámnak is volt egy ilyen eksönje, mikor egy csõdõrt bíztak rá, hogy fogja meg, egy csaj versenyzett vele, díjugratásban, és csak egyedül volt, aztán mondta apámnak, hogy fogja meg a lovat, de a csõdõr már nézegette a kancákat, kicsit ugrabugrált, apám már várta, mikor ér vissza a gazdája.Megbokrosodások meg minden versenyen vannak, volt, hogy díjugratás kezdõ és haladó kategória között csikósok jöttek. A lovam nem csinált semmit se, de a többi lovat be kellett rakni futóba, mert össze vissza ugráltak, meg minden féle banzáj volt.Néha bele kontárkodom ebbe a topicba, bár fejér megyei vagyok, de néha átjárok veszprém megyébe.metaxxa86, Katica431 ti fõleg terepeztek???

#588 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 14. - 15:36

aha! bár Katica nagyon komoly szõrén vágtát mutatott be tegnap karámban, kantár és kötõfék nélkül, csak úgy simán.... :hu:

#589 Katica431

Katica431

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 877 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 14. - 18:32

:ang: jók voltunk,az tuti...és imádom azt a lovat :kir:

#590 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 14. - 18:40

és te láttad a wiwen az "orrcsíkkal ellátott" pej paciról a képeket??? :gm: :gm: olyan szép.... :kir:

#591 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 14. - 19:37

Az a jó mikor szõrén lovasíjászkodik az ember, kötõféken.Volt egy kisebb marmagasságú lovam, kis szürke ló volt, kanca, lovasíjuászkodtam vele, csak el kellett döntenem, hogy mit is akarok tenni vele, mert nem kérhetem tõle egyik délelõtt, hogy elengedett vágtában menjen, délután meg akadályt ugrassak vele. De egy pár hónapig íjászkodtam a hátáról, tök király volt.És ti milyen stílust ûztök, vagy akartok-e versenyezni??? :confused:

#592 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 20. - 13:30

hát sajnos én elég messze vagyok a versenyzéstõl :ang: angolban lovagolgatok kicsit több mint 2 éve :gm: de rohadtul érdekel a wesco is, csak nemtom a környéken hol lehetne megpróbálni... nem túl drágán persze :gm: :dev:

#593 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 25. - 14:40

Kellemes szép hetet Mindenkinek!Gondolkozzam ide írjak, vagy Fejérbe, demertaztáncsak veszprém megyébe "tévedtünk" a hétvégén ide pötyögök. :D

Edited by RIDERMAN, 2006 szeptember 25. - 14:43.

#594 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 29. - 17:29

Hova tévedtetek? Remélem holnap mi is tévedünk valamerre Palota környékén kívül. :) Az idõ jó lesz, a lovak, mint mindig, ideje egy ló lovazásnak kapkodás nélkül!

#595 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 29. - 20:19

Szép idõ van eddig, szép kis õsz lesz remélem... :D

#596 Sütyi

Sütyi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.457 hozzászólás

Közzétéve 2006 szeptember 30. - 13:54

Versenyeztem a Széllel. Legyõzött. Baromi nagy pára van már, nem látni még a bányatavakat, nemhogy a Balatont. De a tési fennsík nagyon szép, a vadászat meg rájöttem már nem sport... Vadetetõtõl 20m-re levõ lesrõl tényleg nehéz eltalálni a gyanútlan állatot.AZ erdõ szép, a bokrok már pirosak. Találkoztunk két quadossal + 6-8 motorossal, tuti külföldiek voltak, mert a szerelésük megvolt, a motorok jó állapotúak és egybõl leállították a motort, ahogy megláttak minket. :) Ilyen is létezik.

#597 metaxxa86

metaxxa86

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 36 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 2. - 8:49

Szeretnék tanulgatni egy kicsit westernben lovagolni, Veszprémhez minél közelebb! Tud valaki egy jó helyet ajánlani?? :gm: (Pátka személyes okokból nem érdekel) (meg mert az má nem Vp megye :dev: )köszi elõre is!!! :yeah:

Edited by metaxxa86, 2006 október 2. - 8:50.

#598 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 2. - 18:44

Nem tom, de megkérdem!Mi igazából easternben nyomulunk! :D Posted ImageEz sem rossz, nekem elhiheted! :yeah: Az igaz hogy ez nem olyan showmanes, de a fenét nem érrdekli az erdõben.Más: Aroon! pont méret a birkabõr a fanyergemre, tök király lett, köszi! :kir:

#599 RIDERMAN

RIDERMAN

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.211 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 6. - 10:58

Aroon!A Keleti Szél topicba nyestem egy gyatra kis képet a nyeregrõl, tényleg nagyon jó.

#600 aroon

aroon

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.679 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 6. - 11:41

Aroon!A Keleti Szél topicba nyestem egy gyatra kis képet a nyeregrõl, tényleg nagyon jó.

Megnéztem, tényleg jó. :yeah: Örülök, hogy adhattam, ámbátor van még, ha esetleg kell szólj.üdv: Aroon