Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Frízek

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
4992 válasz a témához

#561 Lina

Lina

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 8. - 20:46

ezeket ma csináltam :):Eelke és Foppefrízek

Hozzászólás megtekintése

jaaaaaj de gyönyörûek!! :D itt csorgatom a nyálam a képernyõ elõtt! :)

#562 Szilaj

Szilaj

Csikó

• Fórumtag
  • 1.212 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 11:04

Bogár! Még minidg csak az uncsi szövegem.. VADÍTÓAN SZÉPEK :eek: !!!Egyébként nekem a bal szélsõ teccik a legjobban vagyis Foppe :) nagyon szépen hajlít :kocc: kell egy ilyen pacónekem de izibe :dev:

#563 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 13:56

Linda :)Szilaj! Szerintem (legalábbis mikor be vannak fogva, és mennek) Eelke szebben megy, de azért Foppe se semmi. De majd egyszer csak eljutsz ide, hogy élõbe is megnézd ;)szerk: már rutinból a lovam nevét írom le... :rolleyes:

Edited by Bogár, 2006 április 9. - 18:06.

#564 Keselyüstök

Keselyüstök

Csikó

• Fórumtag
  • 1.132 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 14:08

Hát nem rosszak! :ang:Bogár! Mennyi idõs a két pacc?

#565 Szilaj

Szilaj

Csikó

• Fórumtag
  • 1.212 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 14:21

Linda :)Szilaj! Szerintem (legalábbis mikor be vannak fogva, és mennek) Eelke szebben megy, de azért Foppe se semmi. De majd egyszer csak eljutsz ide, hogy élõbe is megnézd ;)

Hozzászólás megtekintése

Lehet h csak hajlítani tud jobabn :D vagy elke is szépen hajlik :P? Tök mind1 amúgy is szépek.. jajj nagyon várom már a nyarat fõleg a Fríz nézegetés miatt(is). :DKülönben.. lehet rosszul írtam mert én a valódi nézésbõl mondtam, h balszélsõ..jól mondtam õ Foppe?

Edited by Szilaj, 2006 április 9. - 14:22.

#566 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 18:09

Hát nem rosszak! :ang:Bogár! Mennyi idõs a két pacc?

Hozzászólás megtekintése

ha jól emlékszem 4 évesek. (de lehet hogy mostmár 5 :D)

#567 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 9. - 18:12

Különben.. lehet rosszul írtam mert én a valódi nézésbõl mondtam, h balszélsõ..jól mondtam õ Foppe?

Hozzászólás megtekintése

ahogy a képen vannak, olyan sorrenben írtam oda a nevüket :) Foppe az, amelyik elkezdett "pejesedni" ;)

#568 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 10. - 7:06

Most egy karanténállomás lovardájában van Vásztélyon. Régi tulaja Poziferko ( Szadán van lovija) mostani gazdája meg egy számomra ismeretlen pasi.  Jankó most 8 év körül járhat, s igen komoly méretû lóálattá nõtte ki magát.

Hozzászólás megtekintése

BINGO! :yeah: Akkor ot ismerem, ultem is rajta a kezdet kezdeten... :) De jo hallani rola, csak azt tudtam, hogy Feriek eladtak...

#569 pól

pól

Új vendég

• Fórumtag
  • 2 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 21. - 12:34

sziasztok, üdvözlök mindenkit.Látom vagytok itt néhányan akik szeretitek ezt a fajtát.Ha tudtok, kérlek segítsetek.Kérdésem, hogy mi igaz ezeknek a lovaknak az ápolásáról?Valóban annyira érzékenyek a vizes szõrzetre?köszönöm

#570 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 21. - 17:46

Pól!Semmi extra igényük nincsen, ugyan úgy kell õket ápolni mint más lovakat. A vízre egyáltalán nem érzékenyek, mi ugyan úgy mossuk õket, mint a többi lovat és semmi bajuk sincs ;)A farkuk és a sörényük dúsabb az átlag lónál, erre kell több idõt szakítani, de semmi extra igényt nem kíván ez sem.És egy pár kép máról. Volt egy felvonulás Debrecenben (ún "sárgulás", ami a végzõs Agrárosok lovas felvonulását is magába foglalja), és ott mi is rész vettünk a frízekkel (jól elkapott minket 2x is az esõ :gm: :guny: ):Foppe fejvárakozáshazafelé menve az autósok kedvencei lehettünk :dev: (3 szekér, egy pónisfogat, és egy pusztabusz egymás után :dev: )hazafelé megálltunk egy kicsit pihennihazafelé

#571 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 21. - 17:53

fogatban határozottan csinosak a frízek, azt kell mondjam.elfelejtettem régebben belinkelni a képeket, amiket csináltam egy tanyán: itt találtok 2 import fríz kancáról.

#572 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 21. - 18:45

Úgy olvastam, hogy a frízek és a thinkerek, meg persze a shire-ek is a hosszú bokaszõrzet miatt hajlamosabbak a csüdsömörre. Ott kell vigyázni velük, ha lehet tisztán, szárazon tartani, amennyire csak lehet.Télen az enyém is sûrû bokaszõrt növeszt, mindig fésülgetem azt is, és tisztítom, mosom, amint lehet.

#573 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 21. - 19:39

Igen, száraz helyen kell tartani, mint általában minden lovat kéne... :rolleyes: De mosni, fürdetni ugyan úgy lehet a ezeket a lovakat is, mint a többit ;) Uni! ez így van. Szépen mennek fogatban, és jól is néznek ki. Mégha nem ilyen hanem az a másikfajta hám (nem tudom, hogy kell leírni a nevét, ejteni 'kumet' ?nek szoktuk) lenne rajtuk, amikkel anno a söröskocsikat húzták! Hmm...

#574 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 22. - 19:24

Sziasztok!Egy pár kép máról:Eelke fejEelkeFoppeFoppe fejFoppe és én :) 2kocsikázás

#575 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 15:24

moments in black

#576 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 16:07

Uni! Gyönyörûek a képek, meg a lovak is! :eek: :yeah: Bár ezt a pirospólós-pirossapis hacukát nem tudom hová tenni :confused:ui: meg volt pár kép, ami kétszer volt.

Edited by Zsubaba, 2006 április 23. - 16:07.

#577 Unicorn

Unicorn

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.663 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 23. - 16:09

rögtön megnézem, köszi. baromi jó volt minden bemutatójuk amúgy, dinamikus meg minden. a piros sapkás bemutató safri duo zenére ment, az adta a ritmust :D

Edited by Unicorn, 2006 április 23. - 16:09.

#578 Csöni

Csöni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 9:14

Én csak irigykedni tudok, ezek csodálatosak! Száraz, tiszta alom minden állatot megillet, nem csak a frízeket, és semmi baja sem lesz!? Nem? Volt csüdsömörös ló egyszer, nem mondom meg hogy hol, és a lusta lovász, aki nem takarítoot rendesen, azt mesélte be a ló tulajának, hogy allergiás a réti szénára a lova, attól kapott csüdsömört! El is vitték máshová már azt a lovat!

#579 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 24. - 17:00

Egyéni különbségek is vannak. Lehet hogy az egyik hajlamos rá, míg a másik nem.De a fokozott odafigyelés az szükséges mindegyiknél.

#580 Ilusta

Ilusta

Törzsvendég

• Moderátor
  • 8.740 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 28. - 13:03

video egy frízrõl:http://www.worldwide...ns.com/Onne.wmv

#581 haha

haha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.050 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 30. - 18:45

gyönyörûûûûûûûû!!!!Én is ilyet akarok.... :hupp: :)

#582 Kittu

Kittu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 420 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 2. - 14:55

Sziasztok!Megneztem a videot...szohoz sem jutok! Eddig is odavoltam a frizekert, de most mar egyenessen belejuk szerettem. :)

#583 Minó

Minó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.578 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 3. - 6:29

Wow! Nagyon szep!Vajon mitol volt igy felporogve? Nem lattam, hogy valaki hajtotta volna... :)Kicsit olyan, mintha uszna, olyan konnyed, gyonyoru!!

#584 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 5. - 20:03

Húú,tegnap volt egy film a Tv-ben ami egy Frízrõl szólt(Zafír a címe ha jól emléxem,legalábbis a lovat így hívták).Hát...újra felébredt bennem a vágy egy ilyen pacc után :hupp: :D Na majd egyszer... :rolleyes:

#585 dumdum

dumdum

Törzsvendég

• Kizárt tag
  • 1.267 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 9. - 11:19

Edited by dumdum, 2006 szeptember 15. - 22:10.

#586 Lina

Lina

Új vendég

• Fórumtag
  • 14 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 9. - 19:24

szijjjasztok! én is megnéztem a videót, és nagyon nagyon tetszett!! :D Eelke és Foppe képeit is megnéztem és õk is nagyon szépek :D fõleg amikor be vannak fogva... olyan méltóságot sugallnak amit nehezen lehet megfogalmazni!! :) :kv:

#587 Kispaci

Kispaci

Csikó

• Fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 10. - 12:16

ezeket ma csináltam :):Eelke és Foppefrízek

Hozzászólás megtekintése

Kiköpem az ásványvizet amit ittam! Ezek gyönyörûek!!

#588 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 10. - 12:58

Nekem is tetszenek,annyira jóók! :) Fõleg,hogy majdnem minden képen azt látni,hogy hogyan figyelnek a gazdira a fülükkel :P Nagyon édik. Én meg sárgulok az irigységtõl,hogy Te ilyen gyönyörûségek közelében vagy.Kettõõ közelében! :D :gm:

#589 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 15. - 19:31

Sziasztok :)Ma kint volt Eelke a karámban (Foppe is kint volt, csak õ egy másik karámban, de nekem kellettt az a karám, így bemenni kényszerült :gm: )szóval a mai termés:Eelke állha a fülével is "ide nézne..." (egy párszor beledörzsölõdött a karámfába, fûkeresés közben , így a feje érdekes színt fest a testéhez képest...:D)a kis kecses :cool: Vágta :huh: -->hasonló képpel néztem végig...Vágta 2Vágta 3 :eek: Nem tévedés és egyszeri pillanatkép az elõzõ... Ez bizony a fríz vágtájának egy része Õ még a bakkolást is cifrázni tudja... (kár, hogy a farka lemaradt... :rolleyes: )egy pár videót is csináltam Róla, amit rájövök, hogy hogy lehet feltenni a netre, megosztom Veletek is :)Bogár

#590 bartorsi

bartorsi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 276 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 16. - 21:34

Nagyon szép! :huh:

#591 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 26. - 19:46

Ezt a képet ma készítettem Eelkérõl, gondoltam megosztom veletek :)Holnap megyünk versenyre a frízekkel, majd készítek képeket! :D

#592 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 27. - 9:54

Vízpart mellett vannak a pacók?Csak úgy a növényzetbõl meg a hangulatából ítélve...Kérhetnénk majd esetleg kötõfék nélküli karámos képeket? :rolleyes: :rolleyes:

Edited by Zsoci, 2006 május 27. - 9:55.

#593 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 17:18

Jaja, én is épp ezt akartam javasolni, hogy vegyétek már le szerencsétlenrõl ezt a randa piros zsineget...

#594 Bogár

Bogár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.400 hozzászólás

Közzétéve 2006 május 30. - 20:19

A pacik nem az enyémek, azt a randa zsineget én nem raknám rájuk. Volt nekik szép normális kötõfékük is, de nem díjjazták és eltörték õket...fotózáskor levenni... én is gondoltam már rá, de valahogy sohasem jutottam el odáig. :S Legközelebb, csak nektek leveszem ;) :D

#595 Ludmilla

Ludmilla

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 170 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 5. - 13:53

Sziasztok!Nos, nagy szívfájdalmak közepette megválok a Frízemtõl....- mindössze anyagi okokból kifolyólag :( Itt találhattok róla képeket.A lovacska neve Brit v.d. Ven, eredeti holland tenyészkanca (2003-ban kapta meg a tenyészkanca minõsítést), chippelt, 2,93 % beltenyészeti aránnyal, gyönyörû jármódváltásokkal és kiegyensúlyozott játékossággal. Természetesen korom fekete és azt gondolja, hogy õ a legszebb a világon :ang: Brit ára 3 millió forint. Az áron túl még egy interjút is kell vállalnia a tisztelt vevõnek, hogy meggyõzõdhessek a jövõbeli gazdi hozzáállásáról.Az érdeklõdõk telefonhívásait a következõ számon várom: +36-70-4531270Kérek mindenkit, hogy alku ügyében ne hívjon és kizárólag akkor ha komoly vételi szándéka van. Egyéb esetekben minden hozzászólást szívesen várok a fórumon, vagy az email címemen.Üdv,L.

Edited by Ludmilla, 2006 június 5. - 23:01.

#596 hubertus

hubertus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.809 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 9. - 11:14

arab-frízek vagy fríz-arabok

#597 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 9. - 18:57

Hát..némelyiknek még egy kicsi nóniuszos beütése is van....

#598 haha

haha

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.050 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 11. - 18:46

Hol? :D

#599 Zsoci

Zsoci

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.385 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 11. - 21:05

Há ott.A fején.Nem azt mondtam,hogy kiköpött az,vagy van is benne,csak olyan.nah

#600 Csöni

Csöni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 61 hozzászólás

Közzétéve 2006 június 14. - 10:55

Max. a színe hasonlít, mert fekete más nóniuszost nem láttam bennük! Se arabot. :D