Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dilirégió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
8107 válasz a témához

#5921 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 11:09

Jól értem, amit értek?

Nem. Nem jól érted, de ezt már megszoktuk tõled! :D :pBiztos megint kiköptük a gyógyszert a mosógép mögé, amikor elfordult az ápoló, miiii?!! :nem: :rolleyes:Vagy mind megittad azt a Passoa-koktélt, amit a bulihoz kevertem? :eek:

Edited by Bokorugró, 2006 október 26. - 11:23.

#5922 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 15:14

...és persze engem MEGINT kihagytatok, miii? :hupp: Jaaa, hogy AAAAAZ a koktél, az a firnyákosan-zölden-gõzölgõ? Há' ménem montad, hogy a nyákró' van szó! :rolleyes:

#5923 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 15:26

Jaaa, hogy AAAAAZ a koktél, az a firnyákosan-zölden-gõzölgõ? Há' ménem montad, hogy a nyákró' van szó! :rolleyes:

Aaaaaz hááát! Van benne béka mája, tyúúúk epéje,...ilyesmik. És csak úgy sistereg ahogy gyöngyözik! :kir: :dev:

#5924 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 15:43

Pikáns volt. Kérek még! :DMódosíts a recipén. Tégy bele egy komoly dózis büröklevet is. Fáradt lettem, bizsereg az agyhelyem, jó lenne begyökeresedni Kleofázs mellé.

#5925 tango

tango

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 197 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 17:19

Ennyire macerásak lennének ezek a portugál reneszansz festõk?

És említsük meg a nagy impresszionistát, Impressoa mestert is.

#5926 tango

tango

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 197 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 14:03

Komoly problémám van: Ha bemegyek a pszichiáteremhez és közlöm vele, hogy nekem gyakran megjelenik Szûzmária, akkor - amennyiben ateista a fickó - felír valami nyugtatót, kezel, lézerez, mittomén mit csinál, szóval, lehet, hogy vissza tud kezelni félnormális állapotba legalább. Ha viszont vallásos, akkor leborul elõttem és üzengetni kezd Jézusnak általam, én meg hátralévõ életemben állandóan Szûzmáriával társaloghatok. Ez ám a dilemma.(Shagya esetében Szûzmária Nezorovval helyettesítendõ. Úgyhogy én megértem a fickót, állati macerás ám elhivatott médiumnak lenni!)

Na, kérem, ilyen egy igazi klinikai eset. Mármint hogy Natosnak való megjelengetése után hosszú terápiába kényszerülne szegény Szûzmária! :dev:

#5927 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 28. - 15:09

Natikám drága! Úgy látom egyesek ezerrel udvarolnak neked! :dev: :D

#5928 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 8:02

JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!!!

#5929 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 8:04

JÉZUSOM!!!!!!!!!!!!!!

Nem... valószínûleg õ éppen nem... :)

#5930 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 8:14

ATYÁM!!!!!!

#5931 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 8:21

Tiszta karácsonyi fíling. Szûz Mária, Jézus, narancsilllat, fahéjas sütik. Utóbbi kettõ az általam kisajátított, kitakarított, belakott szekrénybõl szivárog. Kér valaki...? :rolleyes:

#5932 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 20:17

Nálunk "volt egyszer egy vadnyugat" feeling van - a kisfiam kapott ajándékba egy szájharmónikát, és azóta, amolyan jó csárlszbronzonosan azzal a szájában járkál, egész nap :DNem tudjátok, véletlenül, hogy lehet egy szájharmónikát lehallkítani :gm: ?

#5933 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 20:37

Nálunk "volt egyszer egy vadnyugat" feeling van - a kisfiam kapott ajándékba egy szájharmónikát, és azóta, amolyan jó csárlszbronzonosan azzal a szájában járkál, egész nap :DNem tudjátok, véletlenül, hogy lehet egy szájharmónikát lehallkítani :gm: ?

Dehogynem. Hakibelezed. :D Akkormár, nagyon csendes lesz, csak a gyermek fog hangosan reklemálni. :yeah:

#5934 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 30. - 20:46

Szegény amúgy is pechje van az anyjával, mert én semmilyen sípoló-dudáló-zenélõ-csengõ-bongó izébe nem veszek új elemet :nem: :D A szájharmónika viszont sajnos nem elemes ( a gyerekbõl meg tudom kivenni a duracelt, pedig néha de jó is lenne... :D ) Elrontani (kibelezni) azért nem akarnám (a szájharmónikát, nem a gyereket) Max. eldugom :rolleyes: Vagy kérek egy extra adag nyugatatót StG-tõl, vagy valami füvet Ágimamtól. És akkor fújhatja egész nap - én csak mosolygok, és csöndesen csurgatom a nyálam... :D

Edited by lisawica, 2006 október 30. - 20:47.

#5935 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 8:27

Vagy kérek egy extra adag nyugatatót StG-tõl, vagy valami füvet Ágimamtól. És akkor fújhatja egész nap - én csak mosolygok, és csöndesen csurgatom a nyálam... :D

Esetleg ez utóbbit próbáld úgy, hogy a hermónika a csurgás alatt helyezkedjen el közvetlenül, és akkor minden esély megvan rá, hogy elduguljon... :gm:

#5936 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 9:51

Sár van, sár! Mi van kishülyék?

#5937 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 16:02

Felénk hideg, Kleofázs fázlalja a gyökereit.Meg féreghajtás is.Szerencsére ez a gyomromban élõ miniatûr, ám teljesen valódi tigrist cseppet sem érinti.

#5938 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 16:15

Mi van kishülyék?

Sár.Picsába, de utálom, hogy összevonja a hozzászólásokat :mad:

Edited by BoKa, 2006 október 31. - 16:14.

#5939 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 19:09

Sár van, sár! Mi van kishülyék?

Kikérem magatoknak. Nemis kicsi. Se a sár se a hülyék. Boka összevonta a szemöldökét... így lett a köldöke.. bajúszos.

#5940 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 31. - 19:16

Boka összevonta a szemöldökét... így lett a köldöke.. bajúszos.

csak vigyázz amikor a szakállát rángatod ( a bajusza alatt) nehogy bekapjon a szájja. :D :D :D

#5941 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 1. - 10:08

figyelem!!A boka most szerepel épp egy mesefilmben. Ö jácca a szakállas nõt. :D

#5942 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 9:50

csak vigyázz amikor a szakállát rángatod ( a bajusza alatt) nehogy bekapjon a szájja. :D :D :D

Tessék!... Aztán csoda, ha még egy áruházba se lehet vele bemenni? A világon mindent ki akar próbálni... :nem: :rolleyes: :kv:

#5943 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 11:49

Majd jól megüti egyszer a bokáját a Ferke, meglássátok!

Edited by Natos, 2006 november 2. - 11:49.

#5944 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 20:18

bömbölöbömbölöblöblöblöblöblöblöblölböblöööblblblblblbblblblblblblblblblbbbbbbbbbbbbllllllblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblbblblblblblbblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblbllblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblblböööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööblö

#5945 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 20:46

Itt (a fórumon) mindenki hüjje, kivéve azok akik a Dilirégióban laknak! :yeah: :D

#5946 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 2. - 21:09

Legalább hétféle nõi orgazmus létezik: 1. Az optimista: oh igen, oh igen, igen..... 2. A pesszimista: oh ne, oh ne, ne, ne.... 3. A zavart: Oh igen, oh ne, oh igen, oh, ne.... 4. Az utazó: Ah, mindjárt elmegyek, jaj mindjárt elmegyek... 5. A vallásos: Oh istenem, oh istenem, istenem.... 6. A követelõdzõ: Még, még, még, még...... 7. A gyilkos természetû: Ha most kiveszed, megöllek....

#5947 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 1:02

És sikerült választani? :confused: Nem könnyû!...

#5948 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 9:42

Nem hát. Szerinted ehhez a hószakadáshoz melyik illik?

Itt (a fórumon) mindenki hüjje, kivéve azok akik a Dilirégióban laknak! :yeah: :D

Ó, igen, ez itt a barátságos trágyakör a csúszós, havas betonon.

#5949 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 10:13

Szeretek is itt tapicskolni. :D

#5950 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 10:32

Csukjátok má be az ajtót! :gm: Bejönnek a debilek..8...9...10. he??! :nem: ...(különbenmeg TE honnan tudod??)

#5951 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 10:49

Csak óvatosan az alvó oroszlánok bajszának rántgatásával::.Bokrincs, milyen áruházba, és kivel? Mesélj :)

#5952 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 11:35

Bokrincs, milyen áruházba, és kivel? Mesélj :)

Kedves drága Boka! Nem olvastad, hogy a múltkor hogy beégtem vele? :nem: :huh: :rolleyes:

#5953 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 12:01

Azokra a napokra felmentésem van :upsz: Mármint hogy miért nem voltam neten, és így miért nem olvashattam fenti gyöngyszemet :)

#5954 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 3. - 13:50

Ó, igen, ez itt a barátságos trágyakör a csúszós, havas betonon.

Finom meleg. Otthonos. Barátságos. És isteni illata van! :D

#5955 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 8:34

Lassan a trágyadomb az egyetlen hely, ahol némileg megmelegedhetünk. Depi rulez!

#5956 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 10:22

Ááádehoooogy. Sörény alatt is kellemes a hõmérséklet.A sztrájkoló fûteményt meg próbáld gumigolyókkal dobálni, slaggal locsolni, hátha abbahagyja.... :DHa nem mûködik, szólj, Kleofázzsal együtt megyünk, oszt bebizonyítjuk, hogy nem fûteni gyökérség, és a gyökereknek a föld alatt a helyük, tehát ha ez számára unszimpatikus megoldás, íziben kezdjen melóba.Ha ez sem hat, még mindig kéznél a francia sereg és a spanyol inkvizíció. (Alig férek tõlük a szerkényben, pedig már nem állandóan laknak itt, csak heti egyszer meglátogatnak, de a sok vicik-vacak vallató-eszköz, meg a rengeteg hadfelszerelés lassan maga alá temet. Meg is mondom nekik legközelebb, hogy ami itt marad és nem az enyém, megy a kukába. Gyerekkoromban ez nálunk is bevált... :rolleyes:)

#5957 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 10:29

nem fûteni gyökérség, és a gyökereknek a föld alatt a helyük, tehát ha ez számára unszimpatikus megoldás, íziben kezdjen melóba.

Te, maugly, döbbenetes, milyen nagyon-nagyon igazad van! :rolleyes:

#5958 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 6. - 10:43

Hánanáhogy.Nálunk is azt játszotta a fûtõeszköz, hogy õ bezony nem fog mûködni. Higgy nekem, a móccer bevált. Ma már fût. :gm: Éljen a meggyõzés.

#5959 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 18:12

nálatok a fûtõ eszköz?? :eek: na énse lennék ott farkas (Aisoposnak igaza lehet)

#5960 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 november 7. - 21:29

Életemben egyszer ütöttem el állatot (egy macskát) :( de azt sem akárhogy.Lassan 10 éve már...Akkoriban éppen egy "ezerötös" Ladával jártunk, elegáns plüss üléshuzattal :gm: amit még az elõzõ tulajdonostól örököltünk, és a barátnõimmel együtt éppen BrigetJones lázban égtünk (a film még sehol sem volt, a könyv jelent meg az idõben) és mivel pont farsangi idõszak volt,m hát rendeztünk egy "rosszfélék és viktoriánusok" partit...Párommal éppen a bulira tartottunk, a harmadik kerület egy elegáns, villás környékén, amikor pont egy telizsúfolt buszmegállónál szegény, jobb sorsra érdemes cica a kocsi alá szaladt. Már az ezeröcsi is feltünõ jelenség volt az elitt környéken, elképzelhetitek hát a buszmegálló "közönségének" döbbenetét. amikor vészfékezés, fékcsikorgás, stb. után az autóból kipattant egy "domina": combközépig érõ fekete lakkcsizmában, ici-pici fekete bõrnadrágban, fekete bõrtopban, szeges nyakörvvel, szeges karkötõkkel, egy övbe tûzött korbáccsal felszerelkezve magasra tupírozott hajjal és egy "pap". Majd miután megtekintették az amúgy agonizáló macsekot, a "domina" kutatni kezd a csomagtartóban, elõvesz egy tût, fecskendõt, és a "pap" ott helyben szíven szúrja a macskát. (ez volt a legjobb szegénynek, így is haldoklott) Majd a "domina" macska(hullás)túl beül az autóba, a "pap" még áldást oszt a buszmegállóban, majd elviharzanak....