Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#5921 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 16. - 14:59

Fanny! Az egyik ismerõsömnek van egy eldó western nyerge 50E alátéttel együtt.

#5922 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 16. - 17:13

Ment magánban a többi

#5923 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 16. - 23:24

Hali! Fanny!Milyen lovat kaptál?Hol tartod?Asszem lemaradtam....Tényleg...ez nem ide való, de Csajághy él még?? :gm:

#5924 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 19. - 14:35

Baby jól van köszöni, jó kedvû, mint mindig. :ang: Bírom, amikor ma reggel is pl. akkor akar kiugrani alólam ("persze" nem jött neki össze), mikor kifújom az orrom, mert neki halálra kellett rémülnie egy kutya miatt. :gm: Sok örömet a Játékban! Ez így aranyosan hangzott... ;)

#5925 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 25. - 15:09

Helló mindenkinek!

Kicsit pang a topic... :rolleyes: Mondjuk én sem tudok semmi különöset írni. Elvagyunk mint a befõtt. Hétvégén terepeztünk, de az utak nem túl jók. (fõleg mert traktorral szétjárták õket) Fáznak a népek, kell a fa... de ennyire... :confused: :( :nem:
Na mindegy... talán ha minden kizöldül nem látszik majd ennyire csúnyának...

Barnabee Aramis jól van? és a többi pacc?

Almelita ez a póni mén nagyon csinos darab! :kir:

Baby versenyzés?

Fanny legyen sok örömed Játékban. Remélem "beválik". :yeah: (képet rakhatsz fel nyugodtan...)

Chestnut, Gustilo veletek mizu? Lovaztok?

#5926 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 25. - 18:54

Versenyzés, versenyzés...az megint elmarad, úgy néz ki már csak kint a szabadban kerül rá legközelebb sor...Hétvégén lesz az utólsó fedeles a döntõk elõtt...és annyian neveztek, h kb. 14 órát kell dolgoznunk egy nap...ez bõven elég magában is és mindemellé jön hétvégén a keresztlányom :ang: , akire vigyáznom kell :kir: , úgyhogy még ezt a kettõt is nehéz lesz összeegyeztetni...De azért persze várom mindegyiket! ;)

#5927 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 25. - 20:27

hello hello igen jol van egész jol viselte a dolgot ,meg sztem igy könnyeb volt neki hogy emese itt van mellete néha tul jol érzi magát mikor rosszalkodik mint amilyen fiu gyerek a terep itt is szar ,ha esik sáros ha megfagy akkor kemény középut nincs a csõdi tényleg szép!!!!!!!!!már a taco.

#5928 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 9:13

Sziasztok! Lovazással várjuk a jó idõt (már Bella meg én, ches ennél sokkal bátrabb :D ), mert az utak felénk is katasztrofálisak. A fél erdõt ellopták a környékrõl, a nehézgépek tönkretették az eddig járható utakat, azokon olvadós idõben Bellának hasig ér a sár. Én meg úgy gondolom, elég bunkóság lenne arra kérni, hogy ebben a dagonyában még engem is cipeljen. :rolleyes: Igazából egyetlen járható utunk van, azt még õsszel pucolták ki a fiúk az erdõben, ott viszont sok a hegy-völgy... és mi még mindig nem tudunk lejtõkön közlekedni. :gm: Õkisasszonysága úgy gondolja, a lejtõk leküzdésének leggyorsabb módja, ha leszalad rajtuk - ez pedig nem éppen életbiztosítás, az õ rövid lábaival, fõleg sáros talajon... :gm: De úgy is mondhatjuk: papírkutya vagyok! :D U.i.: viszont már kiszedtem belõle vagy egy vödör téli szõrt, úgyhogy mindjárt itt a meleg, készüljetek! :yeah:

#5929 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 19:00

Ha jól emlékszem rád én a 17.5-esre tippelnék. ;) Sár a Mátrában is van, így még mindig nem jutottam el Mátrakeresztesre, holott már régóta fenem rá a fogam... ma szénát pakoltunk, volt itt a kovács, Atis kapott egy pár elsõ patkót csúszkálás ellen, mert már nagyon gáz volt a talaj (sár vagy jég) hamar elment a nap... de talán kecsegtet már a tavasz, itt is vedlenek ezerrel a lók.... ;)

#5930 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 19:40

Létezik 17.5-es nyereg, nekem is volt, de kérdezd meg Livit a lovasboltban ;) A 17-es is jó elviekben, vékony lány vagy, ha emlékezetem nem csal, de én pl. szeretem ha van helyem a nyeregben, akkor inkább 18-as méretet vennék.

#5931 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 19:54

Én se vennék perpill magamnak 17-est :dev: de vigasztalódom, mert a hatalmas túranyergemben elveszek :gm: :kir:

#5932 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 26. - 23:16

Azt nem vetted számításba, hogy hazaköltöztem. Na most, az felér egy rapid hízókúrával... nincs annyi bála közel és távol amennyit meg kéne mozgatnom, hogy legalább meglátszódjon... :D

#5933 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 1. - 16:53

Süt a nap végre!!! :yeah: Tako köszöni, sajnos tudja is magáról, hogy néz ki: macsó csávó. :gm: De látnátok a legújabb ménemet! Na, ez tényleg extra a maga nemében. Egy sheti minipóni mén. 88 cm, 5 évet már fedezett Hollandiában. Komoly portéka. ;) .Talán lesznek képek Owenrõl, és megkérem Chest, tegye fel. Mi lovazunk minden nap rendületlenül, vedlenek is a lovak rendesen. Lépek, mert éhes a banda odalenn... :D

#5934 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 19:27

Helóóó mindenki! Hát eltûntetek. Mindenki élvezi a napsütést? Remélem még egy kicsit melegszik, és marad is így..már nagyon vártuk... :) mivan veletek? chyki? Ches? gustilo? :huh:

#5935 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:09

Néha azért benézek. Én élvezem a szabad lét örömeit, a házi könyvtár pl. nincs is biztonságban tõlem. Most kérgesítettem meg a lelkem, a lovaglás mellé még kellene felvennem egy aktívabb sportot, így egyenlõre találtam helyben egy kis fittness termet, de késõbbre tervbe van véve a spinning is. Amúgy elvagyok, hafizok, Atist tanítgatom, felvettük az ülés nevû kurzust is, megy is neki már szépen. Múltkor szõrén fel akartam rá szállni, de lusta voltam ugrani, így lefektettem, rátelepedtem és mondtam neki hogy akkor mehetnénk is akár, erre ahogy tanulta szépen felült. Én meg úgy néztem ki rajta mintha épp erõszakot akarnék elkövetni, a nyakán csimpaszkodva lógtam/ültem rajta... Aztán egy keserves sóhajjal végre felállt, és akkor kezdett el foglalkoztatni a plusz testmozgás gondolata, mert azért ekkorákat nem szokott sóhajtozni alattam...... :rolleyes:

#5936 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 21:48

Jajj te lány! Hagyd már azokat a plussz kilókat, legalább nem zörögnek a csontjaid!!! :dev:

#5937 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 2. - 22:02

Azé, van most épp mit fogni rajtam. És nem izmot... De azt mondják kell a háj, abból lehet szép izmot faragni. Holnap megyek elõször edzeni....

#5938 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 3. - 8:09

Chyki... :rolleyes:

#5939 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 5. - 21:31

Király egy idõ volt ma... :gm:

#5940 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 8. - 19:36

Boldog nõnapot kivánok minden itteni nö és hölgy és lány ismerõseimnek....... :D

#5941 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 8. - 19:46

Köszönjük, kedves Tõled, hogy gondoltál ránk e szép napon... ;)

#5942 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 8. - 21:23

Ahoy Somogy! Jöhetne már a tavasz.... lovam lassan hidegvérû méreteket ölt (na jó azt nem, de kövér magához képest na) :D és ideje lenne kicsit izmosítani.... no meg a hafikkal is jó lenne többet dolgozni. Azokat nagyon élvezem, debella szépségek... Ma Atis kis híján keresztül ment rajtam, de az utolsó pillanatban a nagylábujjamról visszapattant. Történt ugyanis hogy a feje lehatjva a térdemnél, áll közvetlen velem szemben a karámban, simogatom az üstökét egyszercsak megijed és egy az egyben belémvágódik, majd rájön hogy jééé ott állok és éppen ama kínos ponton amikor eldõlnék mint a tekebábu viszavesz és zavartan áll velem szemben mintha mi sem történt volna....

#5943 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 8. - 22:08

AAAAAAjjjj nemhiszemel chyki... szólj, majd ha bombaformában leszel :kir: elegemvan..de nagyon...aki kitalálta ezt a szintvizsgát, az menjen aaaaa ..... :eek: nembírommár, h mki ezzel jön, h késsz e a tétel, és persze egyhónap alatt legyenmeg midnen, meg legyen is jóó, meg érjen 2 jegyet... nemakaroooooooooooooooooom :hupp: legyünk már túl raaajtaaaa :(

#5944 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 9. - 8:27

Kitartás Dodóóó, már nincs sok vissza... :yeah: Köszönjük Barnabee! :D

#5945 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 9. - 12:43

Bendegúz öcsém szobájában randalírozott..... :gm: :dev:

Kicsit szétszedtem, de majd összerakom, jó???

Huhh, ebben meg mi van???

Ez tuti nem az én méretem....

Ez lesz a jóóóó!!!!

Tááááámadás!!!!

#5946 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 9. - 19:20

Köszi Barnabee! :ang: Jajj Dódi, ne tanulj annyit, mert megárt! :P

#5947 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 9. - 19:55

Chyki, van új görid? Szotyi jól van, várja a tavaszt. ;) Dodó, ne nyafogj. Más is túlélte már.... :D

#5948 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 9. - 19:58

Igen. Egy hete nem voltam még itthon, amikor szóltak h. van egy göri akit agyon akarnak csapni.... :rolleyes: Szóval meg esett a szívem...:guny:

#5949 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 9. - 22:40

Almelita remélem... csak tegnap egy csöppet kiakadtam, h semmire sincs idõm, hha normális szintvizsgát akarok írni... :hupp: chyki ez aranyos nagyon.. :gm:

#5950 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 10. - 8:08

Chyki szép ez a göri! Bár ijesztõek a karmai... :huh: Amúgy szelíd már? Olyan szépen süt a nap! :) Bár a tegnapi reggel is így indult... :rolleyes:

#5951 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 10. - 18:13

Dodó, a jó hír hogy az érettségi lókukó az egyetemi vizsgákhoz képest. :D Bendegúz már sokat szelídült, demég nem annyira kezes mint az elõzõ görkéim. Alakul. :)

#5952 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 12. - 21:34

Okéoké..de engem csak az akaszt ki, h nemhagyják az embert a saját ütemében tanulni :gm: na mind1. kedden végre eljön :yeah: :D Alemlita nem jött meg az e-mailed :(

#5953 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 14. - 21:13

Akkor küldöm újra, nem ússzátok meg. Szervizelve volt a gépem, talán most hajlandó lesz dolgzni is. :gm: Micsoda szép idõ volt ma végre! A tegnapi jégesõ után... :rolleyes:

#5954 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 16. - 15:04

No igen, alakul az idõ. :)

Hoztam pár képet: Kánom; itt is; mégegyszer. Meg hoztam egy nem túl jó képet a kutyuskáimról is.

#5955 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 16. - 16:39

Hahó hahó! Ezer éve, meg két napja, h nem néztem felétek.... sok a meló na. De örüljünk, hisz válság van. Nekem egyelõre az is új, h Chyki hazaköltözött... nem semmi. Hát megértem. A Mátra mégiscsak a Mátra. Mi is jól vagyunk, egyébként, lassan lassan ha kijavul az idõ, ismét futószárazásba kezdünk, nomeg legeltetésbe. Addig meg marad a csúszkálás a sárban, node aztat is szeretjük mink... igaz, Gustilo?!?! :kir: Mogyesz nyomja az agilityt, sõt, egyesületté alakultunk, szóval zajlik a élet. Képek eccer majd biztosan lesznek, csak gyõzzétek kivárni! :yeah: Ja, jövõ hétfõn AC/DC koncert, hangszálakat melegíííííííííííteni :yeah: :yeah: Pápá

#5956 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 16. - 21:56

Halihó Somogy, helyzetjelentés a Mátrából. Élmény este dagonyában lovazni, de a semminél százszor jobb és mégicsak tök jól dolgozott a kicsiló földrõl. A szürke hétköznapok sora elkezdõdött, avagy egyenlõre még nem is szürke, új munkahely, új munkakör meg egyebek. Voltam hétvégén a Bottyán Equus Alapítványnál, nagyon tetszett, lennék ott nyugdíjas ló, na..... voltam utána Lezsák Leventénél, õt élmény volt látni hogyan dolgozik a lovaival. További szép hetet!

#5957 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 17. - 17:10

Ha minden igaz, már nem sokáig kell sárban csúszkálni: vagy jó idõ lesz (lassan-lassan...), vagy az illegálisan kiirtott környékbeli erdõk helyén tudunk majd lovazni. Ha nagyon röviden akarnám megfogalmazni: gazdasági válság lovaglóutat terem. :dev: Ideje lenni kidolgozni valami jó kis kondiépítõs, formába hozós felkészítési programot, mert több családtagom bejelentkezett már Bella-golásra, és hát jönnek a hosszú-hosszú kilovaglások is... :D Bár a pacik most tele vannak jókedvvel (már nem ma, hanem amikor süt a nap), úgy rohangálnak fel-alá a karámban, hogy öröm nézni. És persze a lendület addig tart, amíg nem kezd velük dolgozni az ember... :gm: Más: ha valakit érdekel, találtam Szigetváron jó szíjgyártót: dolgozik megrendelésre (és nagyon szépen), vállal javítást, felújítást, viszonylag közel van, és mellesleg Tattini forgalmazó. És nem, nem kapok tõle százalékot. :D

#5958 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 17. - 19:49

Sziasztok! A szép idõt már in is nagyon várom... :ang: Chyki! Azon gondolkoztam, h én még nem is jártam a Mátrában... :rolleyes: Mi megvagyunk, lovagolunk, várjuk, h kiszabaduljunk a szabadba...meg dolgoznuk...sok a verseny meg a meló...lovaink mobilboxba költöztek addig is, vagyis zajlik az élet... Az iskolát én már nem bírom...nem mintha annyira sokat tartózkodnék ott, de nem tudom, h érettségizek le választott tantárgyból az idén...ami mozgóképkultúra és médiaismeret...a legjobb, h azt se tudom mi az, de gondoltam nem lehet nehéz... :P Azt viszont végképp nem tudom, h bírok ki még egy ötödik évet...én már mennék egyetemre, vagy külföldre egy évet vagy mindegy, de ez már nem nekem való..., de hát kényszer nagy úr... :huh: U.i.: Kánnak nagyon jól áll a kantár Kelly anyu... ;)

Edited by Baby Queen, 2009 március 17. - 19:51.

#5959 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 17. - 22:03

Úristen, Kán már ilyen nagy lett? Hogy megy az idõ... :rolleyes: Engem érdekelne a szíjgyártó, átküldenéd magánban az elérhetõségét Gustilo? Köszönöm! :) Mi lovazunk, igaz, ma is jól eláztunk. De nem adjuk fel, idén is csak lesz tavasz... :yeah:

#5960 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 március 18. - 11:36

Igen a tavasz nehezen jön... :rolleyes: de a talaj mifelénk tûrhetõ. Sõt a fûnek kéne az esõ, mert a szél úgy kiszárította a legelõt... :( Kánom nagyon csini kantárban... és hiszti sem volt belõle. Ugyan azt nem értette, hogy miért nem sikerül a zablát kiköpni... pedig õ nagyon rajta volt az ügyön... :)