Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dilirégió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
8107 válasz a témához

#5881 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 10:47

Szakállas? :o

#5882 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 10:52

Szakállas? :o

Mér, akkor már mindjárt érdekel, mi?! :rolleyes:

#5883 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 11:01

Nem, a csupaszokat jobban preferálom :yeah: :D

#5884 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 12:01

A csupasz kecskecsajokat preferálod? Inkább nem is minõsítem az ízlésed... :rolleyes:

#5885 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 13:06

De a legjobban a csupasz kecskesajtokat :yeah:

#5886 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 13:57

Hamánn sajt, én szeretem, ha tömnek bele diót, vagy zöldfûszereket.... :) :nyamm...nyummm..:

#5887 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 14:22

Zöld fûszereket nem kevered össze a zöld penésszel? :dev:

#5888 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 14:24

utálom a penészes sajtot! Látom itt vagy StG. a kecskéhez nincs egy linked? :dev: :D

#5889 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 16:45

Málhás Kecske Klub

#5890 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 17:55

Idézet a havasból, hátha itt elöbb olvassa?Az hogyis volt? A Pozitívot nagyon tisztelem a lovas jelene, múltja miatt. :yeah: Má nem azért, de volt nálunk egy verseny, amire Õ is elhozta a lovait. A lovarda vezetõ felhívta telefonon az idõpont miatt és amikór kiejtette a Feri nevét a telefonba a lányok ájuldozni kezdtek, hogy jön a Feri is. Leállt az edzés és mindenki a telefon köré gyülekezett, hogy halhassa a híreket a Ferirõl. Hát ilyen híre van Neki mifelénk. A végén nem tudom, hogy jött-e mert nem voltam ott a versenyen, de a lányok elaléltak tõle az biztos. És ez most nem vicc volt. Így történt. :yeah:

#5891 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 18:06

utálom a penészes sajtot! Látom itt vagy StG. a kecskéhez nincs egy linked? :dev: :D

Ne kísértsd a jó sorsod... :gm:

#5892 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 18:17

:D

#5893 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 19:02

kecske...

#5894 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 18. - 19:15

Idézet a havasból, hátha itt elöbb olvassa?Az hogyis volt? A Pozitívot nagyon tisztelem a lovas jelene, múltja miatt. :yeah: Má nem azért, de volt nálunk egy verseny, amire Õ is elhozta a lovait. A lovarda vezetõ felhívta telefonon az idõpont miatt és amikór kiejtette a Feri nevét a telefonba a lányok ájuldozni kezdtek, hogy jön a Feri is. Leállt az edzés és mindenki a telefon köré gyülekezett, hogy halhassa a híreket a Ferirõl. Hát ilyen híre van Neki mifelénk. A végén nem tudom, hogy jött-e mert nem voltam ott a versenyen, de a lányok elaléltak tõle az biztos. És ez most nem vicc volt. Így történt. :yeah:

Azt a bugyi nedvesítõ leborult szivar végit! :dev: Tiszta feromon bomba! :gm:

#5895 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 19:59

Magánban - dehogy, pont ide való. Guszti szépen hátra hajól és lepisili a saját fejét, na pasik ezt csináljátok utánna

Az még hagyján, hogy a saját fejét.... de ha jobban megnézed: a saját szájába pisil :yeah: :kir: na pasik ezt csináljátok utána!

Gusztinak nyomába se ér. :gm:

A megferke? Honnan tudod? Hátha õ is tud kunsztokat... :gm:

Pedig elõbb utóbb ezt is meg kell tanuljad! Amennyiben mégsem, akkor suzukis tüntetést szervezünk, csak Neked!

Nekem csodás-szép ezres, kék swiftem van :rolleyes: Most éppen hátsó ablak nélkül :D

#5896 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 20:36

Sajnos közbejöttek váratlan dolgok és nem tudtam elmenni.De ha tudom, hogy ennyire ájuldoznak a lányok(a hirem miatt :D) fellocsoltam volna õket. :D egyébként a lovas multam sport téren hanyagolható, de a jelen meg a JÖVÕ!! .....megse állok bedmintonig :D A tavaly tavaszi Létai versenyen csapóttam a 15 centis vizbe egy szép cukaharával. Mint sokan, megbiztam a lóban :D (nem kellett volna) megyek a viz felé(jól nyargal a gebe), nem is gyorsan érzésem szerint aztán jött a viz.Megkönyebbülten vigyorogtam magamnak, hogy ijjen szépen tuljutottunk az elsõ vizen....Kicsit rákönnyitettem a semminek(balek dolog volt) és már át is vágtáztunk a vizen..... gondoltam én. A következõ pillanatban egy szép satufék kivitelezése után, nagyivben elhagytam a fedélzetet egy 10 pontos csavart szaltóval. Aszonták akik látták(sokan), hogy régóta nem volt ilyen tiszta és szép a kivitelezése a szaltónak.A ló elment a p.csába haza(perszehogy nem volt parellizve) én meg taxival vissza.Ahogy visszaértem mondtam a következõ sportlédynek, hogy a tusfürdõt otthagytam a szélén, használja nyugodtan. Használta.... :gm:Azóta persze folyamatosan kupálódom :D

#5897 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 21:19

Mondjuk van mibõl...És akkor még én leszek kigyomlálva... :rolleyes:

kecske...

StG! Téged meg kértelek, hogy az intim helyzetekben készült képeimet kezeljük diszkréten! Posted Image Most ki fog derülni, hogy nem csak a szekrénybe zártál be, hanem ketrecben is tartasz... :o :nem:

Edited by Bokorugró, 2006 október 18. - 21:24.

#5898 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 22:02

E'sszülye :kir:

#5899 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 18. - 22:32

Pfúú ez a pozitív kisugárzásúfecó szinte lubickol a népszerûségben. A Feribá' meg egyszál.. föcskében flangál. Tiszta fürdõváros. Már csaka fürdõsq.vák hiányoznak! ): hiányoznak? :) Mi van a medencével? :D Legyen egyhelyen. De csak nektek mesélem el kedves bol..dogok. Egyszer én is fürdõt vettem, iszappakolásossal. Egy jó esõs õszi idõszakban esett a dolog. Ha esik ha fúj a lovis galoplovaknak menni kell, mert a napi két vödör zab turbósítja õket akár egy Suzukivrc-t.Szóval, szántóföldek közötti homokos utakat használtunk edzõpályának és két-három helyen a mélyedésekben kb 1/2 méter mély, 10-20 m hosszú pocsolyák alakultak ki. A menetrend nagyjából úgy volt, hogy pár száz méter séta, olyan másfél km ügetés, aztán egy km, kentervágta, aztán és egy km galopp, majd hazaséta.A lovakat már a belovaglásuktól kezdve belevittük a vízekbe, többnyire gondolkodás nélkül mennek keresztül, nem nagyon kell nekilovagolni õket.Na szóval sár és a lapályokban megállt víz fogadott minket (négyen vagy öten voltunk). Az "Öregebbnek" számító és jól kontrollálható TrustMe hátán ültem az elsõ kört, szépen keresztül nyargaltunk mindenen, a pocsolyákban hatalmas ugrásokkal csaptuk fel a sáros vizet az utánnunk nyomulókra. Jó kis móka, szidtak érte, de hát nem vagyunk cukorból ugyebár. A következõ körben a sokkal önállóbb természetú Tûhegyre pupoltam fel. Kifelé menet, (meg végig) nagyon urilány módjára viselkedett most, lelkendeztem is, hogy naugye így kell ezt csinánnyi. Aztán vágta, ugyanúgy keresztül a pocsétákon, erõsebb tempó, csak engedni kell a kis lovat. Jön a nagy tó, oldalt egy hatalmas elnyúló ganédomb. Persze minket ez nem zavar, nyílegyenesen az elõbb már megjárt spúron nyomultunk. A kis ló visszatartás nélkül durrantott bele és mint a másik, tértölelõ ugrásokkal ment - volna keresztül... Ugyanis nagyon elszámoltam a dolgot. Ez a ló vagy 20 centivel alacsonyabb és a második ugrásnál már akadt az eleje, nem tudta teljesen kiemelni a vízbõl a mellsõ patákat. Na volt még két egyre mélyülõ tempó, én meg mint a nyíl, egyenesen a füle mellet elsuhantam és túrtam a sáros vizet mint az orosz siklóhajó, majd megfeneklettem.A következõk pillanatok lehettek, de nagyon emlékezetesek maradtak.Elsõ foszlány: jobb füle mellett vizszintes póz, keresztvetés gondolatban -nem akadtam el a kengyelbe!.Másodikfoszlány: arccal túrom a sáros vizet, elõttem felfelé áramlik.Harmadik, szinte egyidõben: mellettem lábrakap Tüsi, és továbbhúz. Ez is egy hála az égnek.Negyedik: Pánikszerú feltérdelés. Közben még nindíg foszlányokat látok. A buksisakból vízfüggöny jön visszafelé, takar el mindent. Közben megállapítom, a pofámba gyûlt víz analízissel: ezt a ganédombot itt mellettünk a libások hordták ide, nem disznó... Valami jó is legyen már.Ötödik: hátratekeredve észlelem a követõk megérkezését és hatalmas lélekjelenléttel nem ugrok talpra, maradok féltérden, nehogy megriasszam mocorgásommal a lovaikat. (Jó, mi?) Látom elsuhanni hálás tekintetüket, ami gúnyos kacajjá alakult mire õk is keresztül kerültek a tavon.Hatodik: Így térdelve végigkutatom a a tófeneket elmerült pálcámért. A világért se hagynám veszni, hiszen még a Pali is el akarta lejmolni. Hetedik, ez hosszabb: cipõbõl vizet kiönt, zoknit csavar, aztán futásban feljön a kéz. Közben van idõ gondolkozni, miért is lovagolunk. Amit másfél perc alatt végigroncsolunk lóháton, azt mire lefutom, kiköpom a tödõm. Igaz, már alig csöpög a liberóm.A legszebb: mire beértem az istállóhoz kedves társaim elõzékenyen felnyergelték a következõ lovamat. Indulhatunk. Ilyet se elõtte se utánna meg nem tettek volna. Kedvesek. Ne fáradjak annyit, de ki se maradjak azért, mert akkor nekik jut több.. :gm: Tanulság: alacsony ló az nem magas ló.

Edited by Fec, 2006 október 18. - 22:40.

#5900 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 19. - 12:57

Szimpatikus, amikor valakinek ehhez hasonló helyzetekben is megmarad a humorérzéke! :cool: Natos pl. az összes "baleseténél" ( lásd: fejberúgott a csikó...) eufórikus állapotba kerül és csillogó humorral ecseteli, hogy most éppen hány bordája tört el és mennyire volt csak nevetséges, amikor egy adag fagyasztott zöldborsó alatt hûsölt, miközben a szomszédok röhögtek vadul...) :rolleyes: :dev:

kecske...

Nabasszus! Most látom csak... Ez nem is én vagyok! :eek: Mer én EZ vagyok!!! Az a legtuttibb, hogy lehet karaokezni is! :D :kir:

#5901 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 19. - 13:39

És az ott StG a lábam alatt! :dev: :dev: :dev: Ha valaki épp azt a nyitóoldalt látja. ( Merthogy mindíg másmilyen jön elõ...)

#5902 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 19. - 14:24

És az ott StG a lábam alatt! :dev: :dev: :dev: Ha valaki épp azt a nyitóoldalt látja. ( Merthogy mindíg másmilyen jön elõ...)

Nomostan - hála a cserélõdõ nyitólapnak - a látogatók 99.9%-a valószínûleg soha a büdös életben nem fogja megtudni, h. mire is gondolsz itt... :cool: :dev:

#5903 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 19. - 14:34

Mármint arra a kis nyeszlett zöld kukacra gondolsz? :gm: Te Bokci! Azzé a tehén nem egy jó logo- állat egy nõnek...... :dev:

#5904 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 19. - 14:46

Mármint arra a kis nyeszlett zöld kukacra gondolsz? :gm:

Arra egészen biztosan nem... :D

#5905 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 19. - 14:48

Te Bokci! Azzé a tehén nem egy jó logo- állat egy nõnek......

:confused: :D Szerintem jobb, mintha bika lennék! És Kistehén nagyon illik a személyiségemhez! Akinek meg így nem teccem, az ne udvaroljon! :P( ezt a Bokcit meg hagyjuk már, mer kihullik a hajaaaaaaaaaam! )

Mármint arra a kis nyeszlett zöld kukacra gondolsz? :gm:

Az kígyó Teeeeeee! :rolleyes: ... Nyeszlett kígyó. :gm: Persze kizárólag a kínai asztrológia csillagjegyeit vettem figyelembe StG pontos beazonosításánál.

Arra egészen biztosan nem... :D

Depedig pont, hogy arra gondoltam... :dev:

Edited by Bokorugró, 2006 október 19. - 20:52.

#5906 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 19. - 15:23

Nyeszlett kígyó! :D hehe ez naon jóóóóóó! :D :D :Dmit mondott a kígyó, mielõtt felmászott a sínekre????? hiába töröm a fejem, elfelejtettem :gm: a bogyók... romlik a memóriám :(MEGVAAAAAAAAAAAN! Rövid leszek! Mondta a kígyó. És felmászott a sínekre! Igen.... ez az :D

Edited by Paint Horse, 2006 október 19. - 15:24.

#5907 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 19. - 19:36

Nomostan - hála a cserélõdõ nyitólapnak - a látogatók 99.9%-a valószínûleg soha a büdös életben nem fogja megtudni, h. mire is gondolsz itt... :cool: :dev:

Ötbõl egyszer azért biztos eltalálja bárki! :gm: ;)

#5908 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 20. - 19:54

Harmadikra sikerült :yeah: :D

#5909 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 20. - 20:14

:D :gm: :dev: :kir:

#5910 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 21. - 16:15

Persze... egészen addig, amíg kölcsön nem kérem maugly olvtársnõtõl a spanyol inkvizícióját... :cool:

#5911 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 21. - 17:11

Fenyegetõzz csak!... :dev: :gm: Már nem tehecc semmit.

#5912 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 21. - 18:09

Csak nem???? :eek: StG is kényszerzubbonyt kapott???? :eek: :D

#5913 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 21. - 20:18

nagyon fárasztóak vagytok. nem veszitek észre, hogy már nagyon eróltetett a dolog? mérnem zárjátok be a toplákot? Megérett rá.

#5914 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 22. - 18:10

látom bevannak Önök rosállva ,ami nagyon hejes is. Bokor Asszony reméllem vigyázba vágja magát, mertha nem akkor jogi utra terelem Önt és sleppjét.tehát mell kitolva, has behuzva segg kinyomva! Jobbraaaaa áttttttt!! Viiii gyázzzzzz! Kussojjon maga ott! Mi maga hastáncos?! Vagy tangós? Na stg.(satöggi) fojtatni! ÁJJJJ!!! Mérnem csaplya össze rendesen azta ványatt büdös Bokáját! Mi?! Lusta csürhéje. Tehát KUUSSSSSSSSSSS!!! ha nem, fõvagytok vésve a rovásra. azt küdöm a jelentést.

#5915 Guest_boomsly_*

Guest_boomsly_*
  • Guests

Közzétéve 2006 október 22. - 18:13

háteszhüje

#5916 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 23. - 16:48

Uffa!Elõtört a jobbik énje...

#5917 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 24. - 18:35

Bokor Asszony reméllem vigyázba vágja magát, mertha nem akkor jogi utra terelem Önt és sleppjét...

Maga csak ne foglalkozzon se az én sleppemmel, se a se**emmel, ha kérhetem! :nem: Inkább tegyen róla, hogy ne úgy fessen a lovon, mint Pesszoa! :dev: Úgy hallom, az idén amúgy sem fog több versenyt nyerni, úgyhogy csak szerényüljön bejjebbb, mert különben én leszek a szponzora! :gm:

Edited by Bokorugró, 2006 október 24. - 18:37.

#5918 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 25. - 8:04

Maga csak ne foglalkozzon se az én sleppemmel, se a se**emmel, ha kérhetem! :nem: Inkább tegyen róla, hogy ne úgy fessen a lovon, mint Pesszoa!

Jól értem, amit értek? Hogy Ferke tegyen arról, hogy a te se**ed ne úgy fessen a lovon, mint Pessoa? De hogy fest Pessoa? Nem ismerem a portugál reneszansz festõket, csak azt tudom, hogy róla nevezték el a pessoaáriumot. De az nem rugózik a lovon?

#5919 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 25. - 8:15

Csak bizonyos testhelyzetekben, de úgy hallottam, roppant kényelmetlen tud lenni. :rolleyes:

#5920 Natos

Natos

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 26. - 9:45

Ennyire macerásak lennének ezek a portugál reneszansz festõk?