Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#5881 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 20. - 22:39

Ez tetszik :D :D

#5882 Pandi

Pandi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 21. - 17:50

Sziasztok! Nagyon klasszak a képek. Szeretném a véleményeteket kikérni az alábbi dologról.Várom a negatívakat is csak õszintén véleményezzetek: amit most készülök megvalósítani: egy olyan lovas bolt nyitása,ahol a lovaglóruháktól a kötõféken át a lótakaróig méretne készítése és még bérelhetnek is nyerget,ruhákat versenyre és az extrám:javításukat is vállalnám.Továbbá pólók festését a vevõ saját igényeinek megfelelõen(saját lovával ilyesmi) Az üzlet Marcaliba lenne. Elõre is köszönöm Pandi

#5883 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 24. - 14:41

Pandi, Te tudsz bõrt varrni, kötõféket javítani? Jó lenne... Hétvége, végre! Bár a Diáknapok lazítottk a héten, de a meló mégiscsak meló.... ;)

#5884 MISS MESSUA

MISS MESSUA

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 126 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 24. - 18:45

Figyelem! Egy kis segítséget kérnék! Ma reggelre elloptak tõlünk 3 db nyerget (Kieffer,Stübben,Selene) és 3 kantárt! Ha valakinek felajánlják eladásra vagy bármilyen információt tud róla, kérem a következõ számokon jelentkezzen:70/425-3602 vagy 70/517-7879 Elöre is KÖSZÖNÖM!!!

#5885 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 25. - 2:20

:mad: Messua, tedd be az apróba is, és a lovasok.hu-ra is!

#5886 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 25. - 21:07

Én visszaállítanám a szemet szemért-fogat fogért elvet. Levágnám a kezét, aki lop. :gm: Mennyi félkarú rabló szaladgálna a világban.....

#5887 Pandi

Pandi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 26. - 11:21

Sziasztok! Elõször is õszintén sajnálom MISS MESSUA-t,gondolom most eléggé kétségbe esett,de bízzunk a szerencsében és elõkerülnek a nyergek. Szerintem is szigorúbban kellene venni a bûntetést,mert ez a világ egyre durvább és kegyetlen lesz(bölcsödei gyilkosság). Almelita! Teljes lovasszerszámot nem tudok javítani pl.:nyerget,csak kisebb munkákat tudok csinálni,ugyanis a technikusi évekbe szerencsére volt ilyesmi tantárgyunk és a sallang készítést,un kígyóhátú fonás és szûcstûvel javítgattam én is a szerszámaimat amíg volt lovam,de remélem ez hamarosan változni fog. Kérném a többiek véleményit is. Üdv:Pandi

#5888 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 26. - 15:23

a szemet szemérttel én is eggyet értenék ha lenne népszavazás :D pandi sztem sok befektetés kell hozzá ,és nagy árukészlet mert mindenki azonnal szeretne mindent ha bemegy és nem a jövöhéten ,ha meg nincs akkor megrendeli otthon a neten és egynap mulva már ottis van futárszolgálattal..........marcaliban meg nem tudom mennyire érné meg van e annyi lovas a környéken meg fizetõképesek e , nagyon gondold át na meg a bérleti dijról nem is beszéltem stb... :)

#5889 Pandi

Pandi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 27. - 7:10

barnabee!! A feltételek félig meddig adottak(3 féle varrógép)Végülis csak anyagbeszerzési körút kellene.Sok lovas ember van a környéken.Nem tudom kiket ismersz,de Kézsmárki Sándornak ott a Lóki és itt Kelevízen is van tanyája,Lángi Marianna,Mesztegnyõn a Dáma lovasklub,Szõcsényi Iskola és még sok hobbi lovastartók is. A bérleti díj sem kell,mert nagy a házunk és könnyen ki lehet alakítani itt helyben egy üzletet.

#5890 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 27. - 8:19

Sziasztok! Pandi ha nagyjából adottak a feltételek és lenne kedved hozzá, próbáld meg. Szerintem a kézzel varrott dolgok, sõt méretre varrottak jók. És persze az emberek szeretik az egyedi dolgokat is. Bérbe adás nem tudom jó ötlet -e, kicsit kockázatos. Szerintem akinek van pénze versenyezni, annak legyen pénze a megfelelõ öltözetre is.

#5891 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 27. - 19:31

Sziasztok! Én is egyet értek Kelly anyuval, de ezt csak te látod reálisan, mi csak mint kívülállók. Habár szerintem lenne egy pár vásárlód innen a fórumról. :dev: chyki minden rendben? hazaértél? Atis? :) Jajj... csak tudnám honnan írunk bioszból... :gm:

#5892 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 27. - 21:06

Minden rendben velünk, Atis megszokta a helyét, élvezem hogy reggel és este én látom el, sok gond nincs vele. A társaság hiányzik. :-)

Ló a kertben
Box

#5893 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 28. - 8:17

Jó helye van! És még van fû... :)

#5894 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 29. - 21:03

Jajj... csak tudnám honnan írunk bioszból... :gm: [/quote] Most már biztosan tudod... ;) Chyki, hazavitted Attist? Pandi, a varrás jó ötlet, elõször kicsibe kezd, megrendelésre, aztán ha indul a bolt, lehet terjeszkedni. Azt hiszem kerselek is emiatt. :) Hó, hó és olvad. Akkor meg minek esik?! :gm:

#5895 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 29. - 21:17

Igen, már a Mátra kopik a patkó alatt... :D Viszont üdítõen görimentes idõszakomak úgy tûnik újfent vége. Ugyanis ey ismerõ ismerõsének a volt barátjához aki történetesen vadász, odavitték a zsemleszínû harapós görit hogy megunták, ugyan üsse már le vagy lõje le... khm. Szombat vagy vasárnap érkezik ha minden igaz. ;) Viszont öcsém bevállalta hogy foglalkozik vele, így én is bevállaltam. Nem tudtam mást tenni.... Szottyos jól van?? ;)

#5896 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 január 31. - 16:07

A Zselic csodálatos, mindig szívem csücske marad.
A Mátra vadregényes. Azt hiszem lesz mit felfedeznem :D

Posted Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Posted Image

Posted Image

#5897 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 1. - 8:35

mindenhol jó de legjobb otthon :D igaz ......... tele van a hócipõm hol az esõ esik hol a hó,és bokáig érõ sár van .

#5898 Pandi

Pandi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 1. - 9:46

Sziasztok! Nekem is elegem van a hóból.Esett volna Karácsonykor.Így tényleg nem jutok el egy hamar Kaposvárra :( .Félek hogy lezárják az utat hazának.

#5899 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 1. - 22:59

Ha holnap a medve nem ilyed meg az árnyékától, akkor hamar tavasz lesz. Reménykedjünk :) . Egyébként ami késik, az majd jön. Nem kell aggódni. ;) Chyki, akkor Te most valóban otthon vagy? Lemaradtam elég rendesen...sok örömöt Nektek! Szotyi jól van, kicsit lefogyott, Adél nagyon szereti, sokat foglalkozik vele. Holnap megint hétfõ...úgy mennek a hetek, hogy csak lesek. Szalagavató volt pénteken, egészen jót sikerült bulizni-legalábbis nekünk, tanároknak. :dev: Kedvetekre való hetet kívánok Nektek!

#5900 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 2. - 11:58

Nagyon szép helyen vagytok Chyki!

Hát a héten elolvad a hó... Mi a hétvégén azért élvezkedtünk benne. Teszek fel pár képet: Ramses
Szõke
Ramika okos feje
erdõben
Holló havas
Ramikán

#5901 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 2. - 20:34

Nem is értem, hogy más képeket mért nem tettél fel... :gm: persze...mert Hollókának le kell fejelnie az összes havas ágat, ami utána az arcomba landol..meg persze az övébe..de jóómóka :D jövõ héten állítólag már tizen-fokok lesznek.. deén megyek sííelniii :yeah: :dev: u.i.: Kelly anyu! te kipróbáltad a hajvasalót? :eek:

#5902 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 3. - 10:49

Vááá. Irigykedem innen az ország másik végébõl, ugyanis itt meg esik. Álló nap az esõ.... :( A képek klasszak, az elsõ kép Ramikáról cool :cool: Hollóka télleg kitesz magáért :dev:

#5903 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 3. - 18:35

Sziasztok! Jók a képek chyki és Kelly anyu! Én múlt héten voltam síelni és nagyon jó volt ott aztán tényleg méteres hó volt sár nélkül. :kir: Most viszont azt hiszem beteg leszek...az utóbbi idõben elég gyakran :hupp: , pedig régen ez nem volt rám jellemzõ.Pedig én mindig kint vagyok a levegõn és sok gyümölcsöt eszem, szóval nem értem, na mindegy, remélem, ha kijön a jó idõ ennek is vége lesz! Babyke jól van, jó kedvû a "gyerek"! ;)

#5904 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 4. - 8:46

Hát jobbulást Baby! :yeah: Örülök, hogy Babyke jól van. Asszem mostanában minden ló jókedvû! :D Múlt héten voltunk terepen mind a 3 nap, és nemhogy fáradtak volna, napról-napra jobban pörögtek. :cool: De nem volt gond velük, csak jókedvûek... :)

#5905 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 4. - 19:43

De jó hogy látlak Delta, ha van valami fejlemény írj. ;)

#5906 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 5. - 20:08

Delta? Hol vagy? Bubu? Delta? Havanna? Verõfény, ez igen!!! Ilyet szeretnék márciusig, aztán jobbat! :yeah:

#5907 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 6. - 9:16

Akkor élvezd ki! Hétfõtõl havazás... :gm: De azért van jó hírem: Bella vedlik! Nem kicsit. Ahogy jön-megy (már persze a maga megfontolt módján, amikor nem másfél órákat álldogál egyhelyben a karámban :D ), világos szõrszálak tömege hullik le róla... Szóval jelentem: egy hónap múlva végleg itt a meleg! ;) (fedõnevem: Zöld Béka) :D

#5908 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 6. - 10:37

nálunk meg nincs is mit vedleni szinte, alig van rajtuk hosszu ször.... ma végre kitudok trágyázni 3 hét után nem semmi.!!!!!!

#5909 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 6. - 10:39

Akkor hajrá Barnabee! Ne fogd vissza magad! :yeah: Én Kellym is elkezdett vedleni. :)

#5910 Delta

Delta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 7. - 16:57

Hát sziasztok. Ismét sikerült csalódnom a Lovasakadémiában, illetve inkább csak megbizonyosodtam róla hogy itt semmi sem változik. Röviden. Chykivel még tél elején voltunk kint beszélni a vezetõséggel, hogy ha oda kerül majd a sor, akkor szóljanak, mert Chykiék megvennék Deltát, hogy ne kerüljön vágóba. Haál Gáborral beszéltünk, aki ígéretet tett, hogy persze, õk is azt szeretnék ha jó helyre kerülne a ló, szóval majd szólnak nekem, ha már lesz ára, mert még addig felbecsültetik, meg mindenféle maszlag. Na a lényeg, hogy megnyugodtunk, nem lesz itt még semmi egy darabig, ha meg igen, akkor majd úgyis szólnak. Na múlt héten egyszer csak eltûnt a ló, én azt hittem átrakták másik istállóba, mert úgysem dolgozik. Most meg utánajártam, kiderült kedden itt volt a kupec, megnézte õket, pénteken meg jött a kamion és vitte is õket. Persze nekem semmirõl nem szólt senki....Ennyit errõl. Almelita nem tudsz valamit errõl a kupecrõl aki szokott járni az Akadémiára? Havannácska megvan, lassan öregszik :) Bubu meg csak fiatalodik.

#5911 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 8. - 11:32

Esik....nem, szakad. Utálom. :gm: Vedlenek, bár ezek sem túl szõrösek. :) Delta magán ment.

#5912 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 8. - 19:22

Nyílt a fórumon egy új topic, amiben a Lovasélet c. újság megreformálásához kérnek ötleteket. Ott vetõdött fel az olvasói levelek kérdése, sokan hiányolták egy-egy közérdeklõdésre számot tartó, mindennapi életbõl vett probléma nyilvánosságra hozását, körbejárását. Csak úgy eszembe jutott, Delta története kapcsán. Mert szerintem megérdemli.

#5913 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 8. - 21:21

AAAz fasza. Szegény Delta. Sosem értettem azokat az embereket, akik tulképp nem önös érdekbõl de direkt csakazértis kibasznak a másikkal. Most nekik nem lett volna mind1? Mertha nem is érdekli, h jobb sorsa legyen öregkorára, akkoris..fhúú. :mad: Na..én elmegyek síelni egy hétre..jóklegyetek :)

#5914 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 9. - 21:14

Ez azért nem úgy van. Megkérdztem mindkét oldalt. Vannak eltérések a beszámolók között. De ez magánügy, úgy gondolom. Fõleg nem nyílt fórumra való. Jó síelést Dodó! azért biosz cuccot viszel, ugye? :dev:

#5915 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 9. - 23:12

Almelita, olvastam Miko szalmát használsz. Megírnád magánban milyen áron van, és mennyiért szállítják ki?mert hasonlót használok, nagyon jó, csak érdekelne ;)

#5916 Delta

Delta

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 72 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 10. - 18:42

Köszönöm a magánokat. Én erre az egészre csak egy mentséget tudnék. Nyilván mivel a ló nagyon jól nézett ki, és most fél év pihenõ után éppen lehet hogy nem is volt sánta. Egy jó kupec akár 300-400 ezerért is el tudja adni - gondolom az Akadémia sem 120 ért adta el. Szóval Chyki jelezte hogy nem tudnak olyan magas összeget fizetni érte, kb. 150 volt a plafon. De LEGALÁBB egy telefont megereszthettek volna, hogy ezt a lovat x ezerre árazták be. Kell ennyiért vagy sem. Mondjuk 10 perc alatt döntsük el. De így lett volna fair. Sajnos azt nagyon kihasználják, hogy a munkám mellett nagyon keveset tudok kint lenni és sajnos a lovaimmal sem tudok annyit törõdni mint korábban. Ez az év vége és év eleje nagyon húzós volt, volt hogy napokig ki sem tudtam menni, mert este nyolcig, kilencig voltam bent. Nagyon sok mindenrõl nem tudok, vagy csak nagyon késve tudom meg. De ettõl még LÉTEZEM.... Nem tudom mi lehet a másik oldal mentsége, de érdekelne. És nagyon remélem hogy Delta azért jó helyre kerül, mert erre is volt már példa. De nehezen tudok olyan helyet ahol nem fognak csalódni benne a sántasága miatt. Már ha valaki úgy veszi meg mint egészséges lovat... Tényleg nem tudom - illetve sejtem - mi a biznisz ebben a selejt szállítmánnyal. Hogy miért nem volt mindegy Delta hova kerül....

#5917 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 13. - 20:34

Ez a szél....a kedvencem. :gm: A havat már tényleg nem szeretném. Tulipánt, nárciszt, tavaszt, azt igen...

#5918 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 14. - 13:49

:D nálunk már van hóvirág és hajt a jáccint is meg a nárcisz is,tehát jön atavasz ja meg rügyezik az orgona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

#5919 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 15. - 20:41

Megjöttteem :dev: Háááát a bioszkönyvem PONT nem fért már bele a bõröndbe. Választanom kellett volna, h a síléc marad itthon, vagy a bioszkönyv... Elvégre síelni mentünk :gm: :D de...tudomtudom.. kedden írunk... :o 3 méter 82 centi hó volt Bohinjba és minden nap lavinariadó. Nagyon szép ennyi havat egy helyen látni..egy hétig max :D de... amikor átjöttünk a határon és nekiállt havazni...na akkor már annyira nem örültem.. azthittem meglepibõl tavaszra jövök haza :huh: nemérvényes. ééés -10et mondanak éjszakára. :nem: na mind1... ez is elmúlik egyszer.. u.i.: R.I.P. Marian Cozma :hupp:

#5920 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2009 február 16. - 8:19

Hát igen, ez az idõjárás nem éppen a kedvünkben jár... De hóvirág nálunk is van... Fanny vannak a lovasboltban is használt nyergek, nézz be oda is. Ezekszerint megvan a pacc?