Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dilirégió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
8107 válasz a témához

#5801 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 20:45

Pocakos vagyok, és szeretem a pocakom. :gm:

Én is :D :yeah: ;)

#5802 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 21:10

Mondjuk kettéesés közben nyilván nem annyira! :dev: Na de utána!... :ang:

Edited by Bokorugró, 2006 október 13. - 21:10.

#5803 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 21:12

Ah, ha én is képes lennék ketté esni, azért jobban érezném magam. :gm: :kocc:

Meg különben is ami az embernek jól esik az vagy törvénytelen, vagy erkölcstelen... de egy a biztos, hízlal. :D

#5804 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 21:15

Ááá pedig a lisa most olllyan szééééééép, hogy csak na! :) :ang: :cool:Hiába, az én pasim!!! :D Akarom mondani pasiaim... :o :DMegnyertem a fõnyereményt, kettõt egy csapásra...

Edited by Bokorugró, 2006 október 13. - 21:18.

#5805 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 21:25

Ááá pedig a lisa most olllyan szééééééép, hogy csak na! :) :ang: :cool:Hiába, az én pasim!!! :D Akarom mondani pasiaim... :o :DMegnyertem a fõnyereményt, kettõt egy csapásra...

:pirulósszmájli:Ha hozzáveszük még StG-t és mau-t is., egész helyre kis családot alkotunk :DCsak az a kérdés, hogy ki hordja a nadrágot? :rolleyes:

#5806 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 9:36

Én :gm: :D

#5807 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 9:51

Nahát, milyen csöndben szeanszolnak a bolondok!Hé te idomár! (a nadrágos) Megrázzam a majomketrecet? :D

#5808 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 10:00

Rázzad vazze! Majd jól megharaplak, ha már erõsen fogod! :P :P :P

#5809 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 11:03

:pirulósszmájli:Ha hozzáveszük még StG-t és mau-t is., egész helyre kis családot alkotunk :DCsak az a kérdés, hogy ki hordja a nadrágot? :rolleyes:

Hát..., van egy olyan érzésem, hogy ebben a családban mindenki nadrágot hord. :D Bár StG-t még nem láttam... :gm: Azért feltételezem, hogy õ is. Viszont a kalapot is többen vallják magukénak ugye... Néddamá! Ki zárta be a PH-t? Posted Image Posted Image

#5810 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 11:11

Vegyetek máá be a családba minket is.....Légszilégyszilégyszííííí....Nekem van "diliflepnim, a fiam meg természetesen tõlem örökölte.... :D

#5811 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 11:31

Ööö..., az a baj, hogy a szoros értelemben vett családban már minden szerep ki van osztva. Lisa az apuka, Mau a mostohalányunk, Rozi szintén, de õ most el van utazva. Én vagyok az anyuka, StG pedig az én nem hivatalos võlegényem, azaz még nem döntöttem el, hogy lisához vagy StG-hez megyek hozzá. :o Pontosabban asszem úgy volt, hogy mindkettõhöz, de mivel olyan sokáig húzódik az egész ügy, ezért a lisával soron kívül örökbefogadtuk Mau-t. Mondjuk StG nem tudom, milyen rokoni viszonyban van Mau-val, mert eddig még nem nyilatkozott... :confused:Viszont ott van még az is, hogy Natos volt eredetileg a pasim, megFerke kisfia meg a hivatalos võlegényem ( tõle már megkaptam a menyasszonyi csokromat is), úgyhogy mostanra már kezdem elveszíteni a lélekjelenlétem. :huh:Mindent egybevetve, nagyszülõk és unokák még nincsenek, úgyhogy arra még lehetne jelentkezni. :dev:

#5812 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 11:46

Hehe... jó a kis kalickám! :Dna én nagyi vagyok. mint tudjuk. Ezt már Donki is megmodta! :D Amúgy meg mostmár kétszeresen is, mert ugye ott a kis Yachats is... õ is csak a családban marad :D

#5813 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 12:18

Akkor mondjuk lehetnék a korházbanfelejtett ikertestvér...... mint minden szappanoperában itt is kell egy ilyen is. :dev:

#5814 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 16:36

Posted ImageHmm... a lisának tényleg kellene egy testvér, mert õ ugye ikrek... Csak arra kell vigyázni, nehogy összekeverjelek benneteket, mert akkor neked fogok szerelmet vallani, és az BOTRÁÁÁÁÁNY! :eek: :dev:

#5815 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 19:47

Hát... és még finoman fogalmaztál...Ottan fekszik a kolléganõ, mint elhagyott csecsemõ a kórházban, te meg szerelmet vallasz neki... :rolleyes:

#5816 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 19:52

Hogy lenne már csecsemõ, amikor a lisa ikertestvére, ha igaz, amit híresztelek róla!? :o :confused:

#5817 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 19:55

Attól még lehet az ikertestvére... csak nagy közöttük a korkülönbség... :gm:

#5818 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 20:00

Bokor,(Te mint egyik fõmufti) intézkeggy. :D Szponzort keressetek nekem a jövõ évi versenyzéshez. Legalább kéne százezer huf.(ugyemijenkisigényûvagyok? ) :Dcserébe kiirok én akármitis a mejjemre hátamra :Ditt mindenki okos és szuper....

Edited by PozitívFeri, 2006 október 14. - 20:02.

#5819 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 20:02

de Te végleg ott is maradsz. Nem? :dev:

#5820 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 14. - 20:38

Bokor,(Te mint egyik fõmufti) intézkeggy. :D Szponzort keressetek nekem a jövõ évi versenyzéshez. Legalább kéne százezer huf.(ugyemijenkisigényûvagyok? ) :D

Hógyisne! A múltkor is hogy lejárattál már, abban a boltban! :rolleyes: :mad: Kaptam is egy levelet az igazgatóságtól. A következõket írják:

Tisztelt Asszonyom! Üzletünk fontolgatja, hogy kitiltsa az ön családját a területérõl, férjének rendszeresen tanúsított zavaró viselkedése miatt. Alább listátmellékeltünk azokról a ténykedésekrõl, mellyel az ön férje a többi vásárlótzavarta illetve megbotránkozásra késztette, miközben ön vásárolt nálunk. Minden alábbi ténykedését a biztonsági kamerák felvételei alapján ellenõriztük.1.) Elvett 24 db óvszert a polcról és más vásárlók kosarába rejtette, amikor azok nem figyeltek. 2.) A háztartási osztályon minden ébresztõórát beállított úgy, hogy azok perces eltérésekkel kezdjenek csörögni.3.) Paradicsomlébõl egy csíkot húzott a padlón a WC-ig.4.) Odalépett egy eladóhoz és hivatalos hangon a következõtmondta: "3-as kód a háztartásiosztályon", majd figyelte mi történik.5.) Az ügyfélszolgálati pultnál egy csomag M&M's -et próbált meg az ingyenes házhozszállítási szolgáltatásunk keretében hazaszállíttatni.6.) A "Vigyázat nedves padló!" táblát egy padlószõnyeggel borított terület közepére tette át.7.) A kempingosztályon felállított egy sátrat és az arra haladókat beinvitálta azzal a feltétellel, hogy hozzanak maguknak párnát az ágynemûosztályról.8.)Amikor egy eladó megkérdezte tõle hogy segíthet-e, sírni kezdett és azt kiáltozta "Miért nem tudnak békén hagyni végre?!!"9.) Közelhajolva egy biztonsági kamerához tükörnek használva annak lencséjét az orrát túrta. 10.) A vadászosztályon a fegyverek próbálgatása közben a többi vásárló által is jól hallható emelt hangon megkérdezte az eladót, hogy merre talál antidepresszánsgyógyszert.11.) Körbelopakodott az üzletben, miközben a Mission Impossible címû film zenéjét dúdolta hangosan.12.) Az autófelszerelés osztályon különbözõ méretû tölcséreket a mellkasára rakva próbálgatta a "Madonna kinézetet".13.) A ruhaosztályon elbújt a ruhák közé és amikor az emberek közelértek, kiáltozni kezdett: "Engem!Engem! Engem válassz!"14.) Amikor a hangosbeszélõ megszólalt, a földre vetette magát és csecsemõpózban azt sikoltozta: "Neee-neee! Azok a hangok megint!" 15.) Bement egy próbafülkébe, majd némi várakozás után hangosan kikiabált:"Elnézést, de itt elfogyott a WC papír! Tudna hozni valaki?" Tisztelettel: Igazgatóság

:huh: :huh: :huh: És ezek után hogy bízzon benned az ember? Hát lehet, hogy eccercsak gondolsz egyet és a célnál indulsz majd el, visszafele meg letarolod az összes akadályt egészen a startig! Csak úgy viccbõl... :rolleyes: Esszméletlen...

Edited by Bokorugró, 2006 október 14. - 21:04.

#5821 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 15. - 17:15

jajj... :D :D :D :D

#5822 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 15. - 19:21

Hûha! Van egy elfelejtett ikertestvérem aki még csecsemõ? De izgi... Hozzuk már ki a kórházból szegényt :DSzóval PH a nagyink? És kinek az anyja? Anyám vagy anyád? Esetleg anyánk? :pMegferke meg Bokor férje? Én is az vagyok - akkor én és megferi is házasok vagyunk? Tisztára mint a mormonoknál... :rolleyes: Ja, és a gyerektartást ki fizeti?

#5823 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 15. - 19:59

Anyánk! A naaaaaaaaaaaagy magyar anya! :D :D

#5824 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 15. - 23:08

Megferke meg Bokor férje? Én is az vagyok - akkor én és megferi is házasok vagyunk? Tisztára mint a mormonoknál... :rolleyes:

Ááááááá..., tudtam hogy ebbõl lebukás lesz! :o Különben sem a férjem, csak az eladók ott a boltban azt hitték, nna... ( mer állandóan a pénztárcámat akarta kivenni a táskámból :rolleyes: )

Ja, és a gyerektartást ki fizeti?

Hogyhogy ki? Hát a Ferkének kéne, de mindíg elblicceli... :rolleyes: Zûrös egy pali...

Edited by Bokorugró, 2006 október 16. - 11:56.

#5825 hihi

hihi

Törzsvendég

• Moderátor
  • 4.923 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 0:08

natos hol van? :confused:

#5826 Fec

Fec

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.878 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 0:39

Ööö...utoljára hm.. magánkívül.

#5827 tango

tango

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 197 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 8:29

natos hol van? :confused:

Kedvenc tartózkodási helyén:

magánkívül.

:dev:

Edited by tango, 2006 október 16. - 8:30.

#5828 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 8:47

...Én azt is tudom, mért maradt csecsemő a Lisa ikertesója.Hámer addig nem indulnak meg a fejlődésben a gyerekek, amíg haza nem viszik őket. Ezt MINDENKI tudhassa.Szóval csak haza kell hozni, és ha szerencsénk van, pikk-pakk behozza a lemaradást. Ha meg nem, akkor nevelgethetitek.... :P

Edited by maugly, 2006 október 16. - 8:48.

#5829 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 10:01

hejjj jólennneha olvasnátok a munka toplákot és jelentkeznétek :D rátok férne egy kis normális kikapcsolódás :Dbokor veled számolnak még :D

#5830 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 10:19

má mia baj azzal, ha kéccer beüti véletlen?? különben is cukrász ha jó látom. az nem rossz ám. a bokrot kigyomlálom :D

#5831 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 10:46

És mivel most már vannak õszi éjek is, néha izzik magába'.

#5832 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 11:41

Jaja. S hogyha a Hold rá fátylat ereszt, lánnyá válik, s írni kezd....ezért olvashatjuk sorait itt is. :D

#5833 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 11:48

bokor veled számolnak még :D

Minek? :nem: Utálom a matekot :gm: ...

#5834 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 15:04

NEM! Itt nem lesz matek! Nem volt, nem van, és nem is lesz!!! Mennyé társkeresni, matekozni izé! Itt nuku matek, mert meggyökvonlak! :D

#5835 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 16:01

Jajjmá, pedig én szeretem a négyzetrácson hatványozott köbületi problémákat. :D

#5836 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 18:00

Jajjmá, pedig én szeretem a négyzetrácson hatványozott köbületi problémákat. :D

Én meg a többismeretlenes egyenleteket..... :gm:

#5837 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 19:20

Nem hagyjátok rögtön abba! Pszsssstttttzzzz bbbarrrr...nyugtatót nekik! StG kollega! azonnal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

#5838 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 19:24

Jajjmá, pedig én szeretem a négyzetrácson hanyattvágott köbületi problémákat. :D

meg huznádvonnád a gyököt mi? :gm:

#5839 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 16. - 19:32

HH! 10 tabletta elég lesz :gm:

#5840 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag