Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Dilirégió

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
8107 válasz a témához

#5761 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 18:24

Mi a helyzet "dilisek"???Feri nem láttalak Bábolnán, a military versenyen, ez, hogy lehet hun voltál?!?! :confused:

#5762 PozitívFeri

PozitívFeri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.511 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 18:30

Mi a helyzet "dilisek"???Feri nem láttalak Bábolnán, a military versenyen, ez, hogy lehet hun voltál?!?! :confused:

Sajnos az utolsó pillanatban lesántult a lovam, igy csak nézõként tudtam elmenni egy kicsit. :)Te merre voltál?

#5763 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 18:38

Egy idõ után elfelejti az ember, hogy oldalon álljon. Bármilyenen. Inkább oldalt áll. :)

És most sem kellett volna, hogy felelevenítõdjön. Itt legalábbis nem.

#5764 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 19:56

Ja..., hogy a többi jó tulajdonságukról már ne is szóljunk ugye... :cool: Csak azt nem tudom még, hogy melyiket vigyem táncba... :o

Én Iq-ból nem provokálom azt akirõl tudom hogy a másik oldalon áll.

:eek: Te tötõci! Biztos sokkal intelligensebbnek gondolod magad nálam, de...Ha ez utóbbi megjegyzésed nekem szólt, akkor megkérnélek, hogy számoljál már legalább tízig lécci, mielõtt nekiesnél bárkinek, aki szerinted provokál!!! ;) Merthogy a fenti megjegyzésem még véletlenül sem a politikára vonatkozott, hanem a lisára meg StG-re!!! :rolleyes: :huh: Anyáááááám.... :dev:Ja..., azt meg ugye nem tudhatod még Te sem, hogy én melyik oldalon is állok... :rolleyes:

Edited by Bokorugró, 2006 október 12. - 19:53.

#5765 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 19:57

Nem neked szólt, és nem gondolom magam okosabbnak Nálad, sõt még okosnak se. Csak most cseppent az utolsó a pohárba, a témával kapcsolatban, ezzel a hányós videós - dejó faszi biztos a barátom, és fideszes- cuccal, és elhiszem hogy poén volt, csak ma ez most pont nem talált el. És ezt erre az egészre írtam úgy ahogy van. És hogyha sértõ voltam akkor bocs.

#5766 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 20:06

Nem vettem sértésnek, csak megjegyeztem, hogy most mellélõttél... Merthogy ha nem nekem szólt a dolog, akkor miért is idézted be éppen az én megjegyzésemet, amit ráadásul még félre is értelmeztél? Szóval hagyjuk, nincs semmi baj, csak néha meg azért gondolkodhatnál is mielõtt, cselekszel. Tudom, ez életkori sajátosság, de az önfegyelem sokat segíthet rajta...

#5767 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 20:24

mindegy, a hosszút nem írom le, majd személyesenA lényeg hogy lehet hogy mellé lõttem, a lövöldözést nem én kezdtem (mégha vicces módon is). Tény hogy erõs volt a mondatom, de iqból vagy nem iqból, én nem heccelem a másikat nyílt fórumon. Legyen ennyi, és mégegyszer elnézésed kérem ha eltaláltalak.Az életkori sajátosságot, meg a "majd felnõsz és megtudod"-ot meg szerintem inkább hanyagoljuk, mert ezt a legkönnyebb elõhozni.

#5768 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 20:25

Jézusom, itt tényleg mindenki megõrült....Engedjetek kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Én nem vagyok hüjje, a PF is megmondta... :gm: :D

#5769 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 20:33

Pedig most találkoztam vele, épp akkor nyelte le a kulcsot :gm:

Edited by tötõ Zsó, 2006 október 12. - 20:34.

#5770 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 20:40

mindegy, a hosszút nem írom le, majd személyesenA lényeg hogy lehet hogy mellé lõttem, a lövöldözést nem én kezdtem (mégha vicces módon is). Tény hogy erõs volt a mondatom, de iqból vagy nem iqból, én nem heccelem a másikat nyílt fórumon. Legyen ennyi, és mégegyszer elnézésed kérem ha eltaláltalak.

Nyugalom! Tényleg nem találtál el! Most mondom... Érted már? :D Szerencsére az én IQ-m nem függ attól, hogy Te vagy bárki más, mit gondol róla...Heccelõdni meg nem heccelõdtem, legfeljebb röhögtem rajta, de azt meg már engedtessék meg ebben a topicban! ;)

Az életkori sajátosságot, meg a "majd felnõsz és megtudod"-ot meg szerintem inkább hanyagoljuk, mert ezt a legkönnyebb elõhozni.

Rendben, akor meg sem próbállak mentegetni, még magam elõtt se! :dev: Részemrõl a fáklyásmenet... :yeah: ( azaz részemrõl befejeztem)

#5771 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 20:54

Bokor, én nyugodt vagyok :) Részemrõl is fáklyásmenet.

#5772 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 21:00

Sajnos az utolsó pillanatban lesántult a lovam, igy csak nézõként tudtam elmenni egy kicsit. :)

Jóóóóóó, de akkor hogy tudtad megnyerni a versenyt? :confused: :huh:

#5773 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 21:02

A fehércsokis tibibõl ettem még régebben, az finom vót. a barna csoki fujjos :rolleyes:

#5774 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 12. - 21:37

A TIBI jóóóó a TIBI finooom, a TIBI különlegeees.....

#5775 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 6:54

na az az a csoki, amit utálok. Ezen kívül van még a Hersley vagymi. na azt képtelen vagyok megenni ocsmány íze van. Nem mondom kihogy milyen, mert eszembe jut tötõ videójelenete :D :dev:Egyetlen volt régen, a töltött. az epres meg az ananászos... na az finya volt. De hát ez is elmúlt :gm:egyébiránt hol vagyok? :rolleyes:

#5776 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 7:51

A TIBI jóóóó a TIBI finooom, a TIBI különlegeees.....

Mindég csak a pasik. :D

#5777 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 8:51

Vázze, kezdek irigy lenni. Ki akarom próbálni!! Nekiállok valami tizennyócaskarikásat vagy gusztustalanat, vagy valami harmadikat-ami-még-nemtommilyent keresni, belinkelem, és én is akarok sok reakcijót!!! Meg akarok sérülni, sértsetek meg!!! :könyörgős: (Igen, ma a mazónapom van. Ez abból is látszik, hogy tovább maradok benn dologházban.. :pfujjjjaj:)...hmm...mondjuk egy képet, ahol épp kiszeltündi lábai elé borulok.....kicsihuszár biztosan értékelné.....(Tötő, ha magadra vesze(l)d, virtuálisan lefejellek, mert még ágresszív is vagyok. ;) A mazochizmus ezzel jár.)És Sportszeletet akarok, mert az fittnesszes..

Edited by maugly, 2006 október 13. - 8:57.

#5778 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 9:10

[/size]És Sportszeletet akarok, mert az fittnesszes..

és nem pasis és finom és szeretem.

#5779 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 9:11

Ugyehogyugye? :D

#5780 Bala

Bala

Új vendég

• Fórumtag
  • 10 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 9:19

Sziasztok!Dilirégio!Tökéletes hely! Szia Paint Horse! Régen beszéltünk! :)

#5781 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 9:19

Vázze, kezdek irigy lenni. Ki akarom próbálni!! Nekiállok valami tizennyócaskarikásat vagy gusztustalanat, vagy valami harmadikat-ami-még-nemtommilyent keresni, belinkelem, és én is akarok sok reakcijót!!! Meg akarok sérülni, sértsetek meg!!! :könyörgõs: (Igen, ma a mazónapom van. Ez abból is látszik, hogy tovább maradok benn dologházban.. :pfujjjjaj:)...hmm...mondjuk egy képet, ahol épp kiszeltündi lábai elé borulok.....kicsihuszár biztosan értékelné.....(Tötõ, ha magadra vesze(l)d, virtuálisan lefejellek, mert még ágresszív is vagyok. ;) A mazochizmus ezzel jár.)És Sportszeletet akarok, mert az fittnesszes..

Hm.... szerintem itt ha megkérdezed mondjuk.... hm.... Bokrot, akkor õ megmondja, hogy valaki hogy csinálta a 18as karikásssat... de csak igen halkan jegyzem meg, mert akkor ebbõl megint vihar lesz, de nekem és én nem akarok, csak Te úgyhogy ezt is Te írtad :D :dev:

#5782 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 9:26

mert akkor ebbõl megint vihar lesz,

Mivagyolte, meteorologus, vagymi?

#5783 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 9:27

nem. inkább jós! :D mingyá jön doktor úr, és beszól, hogy ugyenemmemgmondtamhogyezt a témát mellõzzétek..... :D de nem lehet... mert annnyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D

#5784 don quihote

don quihote

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.437 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 9:32

a csoki, vagy a téma?

#5785 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 9:39

Sziasztok!Dilirégio!Tökéletes hely! Szia Paint Horse! Régen beszéltünk! :)

Hey! Szia! :)A 18as karika elvette az eszemet, most látom csak :D Újabb jelentkezõ.... még nem sejted.... ez a topic a vég. Ki ide belépsz.... :D Don! A csoki is és a téma is :D Hm... most hogy mondod.... elcsúszom, és veszek magamnak egy nagy nagy tábla csokit :D :rolleyes:

#5786 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 10:04

Adhatnál belõle... Bár vigyázni kell, mert a csokiban laknak az Endorfinék, és nem szabad õket megharapni, mert akkor elszomorodnak, és ragályossá válnak. Szóval csak óvatosan.

#5787 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 10:54

Húúúú, pedig én Endorfinék nélkül nem is tudnék élni! De asszem maradok inkább a röhögés miatt betoppanó Endorfin családnál... A többi az sajnos szintén hízlal. :D :confused: :nem: Hol van már StG azokkal a hardcore képekkel? Már ezt se lehet rábízni?

#5788 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 12:23

Sajnos az utolsó pillanatban lesántult a lovam, igy csak nézõként tudtam elmenni egy kicsit. :)Te merre voltál?

Én "pályabíró" voltam, írtam, hogy ki "rosszalkodott" a pályán, és voltak egy páran, pl.: 300 m-en keresztül verte a lovát, megnevezhetném a személyt, de max magánba.Ez volt péntek-szombat-vasárnap.Csak, hogy vsárnap kisbéren volt díjugrató verseny, ahova mentünk 4-en tényleges pályabírónak, na ott volt mindenféle dolog, volt egy csaj, :eek: szegény verseny közben elszakadt a jobb kengyele, de azért végig ment a pályán hibátlanul, 3 patkót szedtem össze B1 után a pályáról, meg volt mindenféle, most meg végre már itthon vagyok és készülök, majd a holnapi díjugrató versenyre, na ennyi...

#5789 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 12:48

Ásóka? HooooooooooooL????????

#5790 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 13:18

..hmm...mondjuk egy képet, ahol épp kiszeltündi lábai elé borulok.....

Osztán minek? :eek:

Edited by StG, 2006 október 13. - 13:18.

#5791 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 13:25

StG! Hoztál képeket? :gm:

#5792 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 13:31

Nem. Átsiklott simán a feladatkörén :D :gm:

#5793 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 13:52

StG: minek-minek?? Hát különben honnan tudjam, van-e lábszaga???

#5794 StG

StG

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.686 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 14:06

StG: minek-minek?? Hát különben honnan tudjam, van-e lábszaga???

Noés? :huh:

Nem. Átsiklott simán a feladatkörén :D :gm:

Nem... :nem: Azon én sohasenem... :nem: Ónos esõ idején átsiklottam már a zúttest egyik oldaláról a másikra, azon, amit mondasz még nem...

#5795 Bokorugró

Bokorugró

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.786 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 14:13

Ezek szerint hamarosan megörvendeztet minket valami érdekes látványossággal! :gm: :cool: :kv:

#5796 maugly

maugly

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.943 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 14:16

Noés? :huh:

Nemmondommeg. Ha nincs, azért, ha van, akkó meg azért szimmantsd saját heftákkal. :P

#5797 Paint Horse

Paint Horse

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 8.064 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 15:14

Ezek szerint hamarosan megörvendeztet minket valami érdekes látványossággal! :gm: :cool: :kv:

Bokor neeeeeeeeeeeeee... folyik a könnyem! :D :D Ez kész.... :D

#5798 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 20:20

Na, ürítsétek ki a tudatotokat és kóstolgassátok inkább Tibit.

A tudatunk már rég kiürült, akkor amikor ide beléptünk, Tibit meg nem látom sehol, biztosan elbújt valahova...

Sportszeletet akarok, mert az fittnesszes..

Olvastátok, hogy Norbi bekerült a 100 leggazdagabb magyar közé? :eek: Na ez fittnesszes... vagy fineszes? :rolleyes: esetled fi... (de ezt inkább ki sem mondom :D)

a csoki, vagy a téma?

A kettõ együtt, te kis tudatlan :D :yeah:

#5799 KwszeEdit

KwszeEdit

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 474 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 20:37

Olvastátok, hogy Norbi bekerült a 100 leggazdagabb magyar közé? :eek: Na ez fittnesszes... vagy fineszes? :rolleyes: esetled fi... (de ezt inkább ki sem mondom :D)Igen , én olvastam, nem mellesleg azt is, hogy a felesége a nagy fittneszezésben elfelejtette kifeküdni a tüdőgyuszit, és egy köhögöroham után levállt a mellhártyája, nem sokon múlt az élete... :hu:Bocsi nem sikerált rendesen idézni....

Edited by KwszeEdit, 2006 október 13. - 20:38.

#5800 lisawica

lisawica

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Közzétéve 2006 október 13. - 20:39

Kia halál az a Norbi? :confused:

Csak olvass bele a fogyi-topcba és megtudod :DHa még nem ettél soha Norbi-rúd-at :gm: :D :blöe: akkor nem is éltél igazán ;)