Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#5721 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 13. - 10:12

Népünnepély lesz március 23-án

Más:

Mogyi 2 éves! Posted Image Posted Image

Jaja, a kullancsok elõkerültek, az egyik agilitys kutya babéziás lett, szóval tessék kezelni a kutyát-lovat. :huh:

#5722 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 13. - 17:41

Köszi, chyki, akkor majd résen leszek a "szomszéd" topicban is. :D

És persze: Boldogot Mogyinak!!! :yeah:

#5723 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 13. - 19:41

Boldog szülinapot Mogy! :yeah:

#5724 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 6:58

Boldogot Mogyinak, Gustilo, a szomszéd topikot csak bátran, nekem nagyon húz hozzájuk a szívem.....

#5725 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 8:04

A háttérben ott a Guszti

#5726 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 9:42

A háttérben ott a Guszti

Azon a csodaszép sárgán pedig jómagam :D Chyki, te itt hol voltál? Ja, most már látom, hogy kitakarlak... :rolleyes:

Edited by Nyanya, 2008 október 14. - 9:43.

#5727 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 9:56

De jó, akkor most már 2 mostani képem van róla. :) Nyanya, megismertelek ám! :D A színekrõl jut eszembe: a hétvégén hallottam, miszerint minden fakónak "laknak a fejében", vagyis nem egészen normálisak - na, erre mindjárt sanda nézések kereszttüzébe kerültem... :gm: Mondjuk lehet, hogy van benne valami, bár az én fakóm nem olyan fakó, mint a többi... :D És persze elnézést minden fakó-tulajdonostól, aki másképpen gondolja! ;)

#5728 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 11:05

Azon a csodaszép sárgán pedig jómagam :D Chyki, te itt hol voltál? Ja, most már látom, hogy kitakarlak... :rolleyes:

:rolleyes: Nem is kicsit.... :gm: :dev:

#5729 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 14. - 14:20

hellóka! én mint fakó-tulajdonos: szerintem is van "lakójuk". meg 2x akkora egojuk mint egy másik színû lónak. De ez "miattunk van..." :) De sebaj a "szõkék" tényleg szépek! :D

#5730 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 17. - 10:04

Sziasztok! Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, legrissebb információnk szerint "lovaink" hétfõn "haza" költöznek. Hogy hol voltak majd kiderítjük. Éva

#5731 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 17. - 10:48

Köszönöm, Mogyinak továbbítottam az üdvözlõ üzeneteket, mindenkinek extra puszi jár érte.... :dev: :gm:

Ebben a szép idõben jó hétvégét mindenkinek!
Nincs kizárva, h már feltettem, de újra és újra szeretem megnézni, és könnyekig derülni rajta:

Egy kis vidámság

#5732 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 19. - 18:30

Egy kis vidámság

Ez állati! Nagyot derültem rajta!!! :D :kir: :yeah:

Edited by Préri, 2008 október 19. - 18:30.

#5733 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 19. - 19:58

Jíííháááá!! Megérkezett az új lakó, õdömpersége megragadó!

#5734 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 20. - 7:54

Akkor most kisVikinek van hafija? De jó! Sok szerencsét hozzá! :ang: :D Pacim a hétvégén némi vakarózással kibõvítette a sütését; akinek van ötlete, melyik megye vagy ország jele a ZAO, mondhatja! :D Ráadásul még el is vitt a kis hamis: az erdõben hirtelen látta meg a balról közelítõ - utált - kutyát, úgyhogy felszegte a fejét, és 4 teljes vágtaugrást száguldott velem! :dev:

#5735 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 21. - 7:08

:D Az komoly lehetett.... A kis dömper egy tünemény, mindenki bele van szeretve... kicsit reng a föld ha megindul, de abszolút kedves, békés jószág.

#5736 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 21. - 7:34

ha még csak a föld rengene... :rolleyes: de villanypásztorról ne is beszéljünk... :huh: majdcsak megszokja, hogy elõtte kell megállni és nem utána... :rolleyes: remélem :rolleyes:

#5737 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 21. - 15:32

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, tényleg nagyonédes és nagyondömpi :) valahogy úgy egymáshoz illenek, mármint nem külsõõõleg :gm: hanem így kiegészítik egymást.. aranyosak nagyon a Vikivel :ang: meg a Hollóval is :D

#5738 Pandi

Pandi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 21. - 16:47

Sziasztok!
Találatam egy sztorit egy lóról:Részeg ló
Tövábbi jó lovazást!

#5739 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 21. - 20:00

Hmmm. Hát izé. Chyki, azért emlékszel, mivel jár a nyári ekcéma...? Asszem neked nem kell bemutatni, milyen tortúra :huh: Nagyon csípem a KisVikit, és biztos nagyon jó gazdája lesz annak a pacinak (mint bármelyiknek az lenne :ang: ) de nem lett volna jobb egy olyan ló, akit lehet majd rendesen lovagolni, nem "csak" szeretgetni?
Mindamellett hallottunk már gyógyuló ekcémás lóról, akit a környezetváltozás (is) hozzásegített a (részleges) gyógyuláshoz. Szóval reméljük a legjobbakat. A gazdi lelkiismeretességében egy percig sem kételkedek. Legyen sok örömük egymásban!

Ja, és szóljatok, ha kell First v zöld krém ;)

Akkor most kisVikinek van hafija? De jó! Sok szerencsét hozzá! :ang: :D

Pacim a hétvégén némi vakarózással kibõvítette a sütését; akinek van ötlete, melyik megye vagy ország jele a ZAO, mondhatja! :D
Ráadásul még el is vitt a kis hamis: az erdõben hirtelen látta meg a balról közelítõ - utált - kutyát, úgyhogy felszegte a fejét, és 4 teljes vágtaugrást száguldott velem! :dev:

Annyira sajnálom, h nem láttam, mikor elvitt!!! :dev: De csak azér mer a Cher hülyeségével voltam elfoglalva, h ne csússzunk el a tócsában, majd ne tapossuk meg Mogyit.... :gm:

Bellácskából kiindulva a ZA kizárólag zerge-alkatút jelenthet, az O-n még gondolkodom. :cool: (Cher-é nemtom mér nem HL = hisztis liba.... :rolleyes: )

#5740 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 21. - 20:14

A viccek topicból: - Képzeld, tegnap összefutottam az anyósommal az utcán. - És mi történt? - Semmi különös. Hátramenetbe kapcsoltam és átmentem rajta még egyszer...

#5741 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 21. - 20:19

Bellácskából kiindulva a ZA kizárólag zerge-alkatút jelenthet, az O-n még gondolkodom. :cool: (Cher-é nemtom mér nem HL = hisztis liba.... :rolleyes: )

Megvan: Zerge Alkatú Okapi. :D Az is csíkos, meg olyan érdekes küllemû. Meg sokat eszik. :gm:

Cher meg FR, ugye? Akkor lehetne Fülig Retkes (idõnként képes úúgy bepanírozni magát...), vagy a te változatod enyhébben: Finoman Renitens. :D ;)

#5742 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 21. - 21:17

Halihó! Ez a Zerge Alkatú Opkapi, ez nagyon bejön! :D Nekem az Fr az Fruska, az angol telivér /At/ Atombomba és égetõ Tûz. :dev: El sem hiszem, holnap az utolsó nap, aztán õszi szünet!!! :yeah: Nyári ekcéma..az korrekt. Nekem is van, nagyon nem tudok büszkélkedni a csupa seb, rühes kinézetû lovammal... :gm:

#5743 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 22. - 7:41

Gustilo! Beam tett fel képeket a Pécs és környékébe, van egy-két egész jó Gusztiról ;) :D

#5744 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 22. - 7:46

Pl.:

kifakult az orra na...
szépség

Megfelelõ gondozás mellett, az ekcémás ló is lovagolható, Guszti is egész nyáron dolgozott.... ;) és jól is néz ki.

Edited by chyki, 2008 október 22. - 7:47.

#5745 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 22. - 7:51

Köszi, láttam őket! :ang: Résen vagyok! Nagyon jók! Hogy egy ló ennyire kivilágosodjon... egyévesen még fekete volt. :huh: :)

Edited by gustilo, 2008 október 22. - 7:52.

#5746 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 22. - 13:16

Micipackó??

#5747 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 22. - 14:36

Megvan: Zerge Alkatú Okapi. :D Az is csíkos, meg olyan érdekes küllemû. Meg sokat eszik. :gm:

Cher meg FR, ugye? Akkor lehetne Fülig Retkes (idõnként képes úúgy bepanírozni magát...), vagy a te változatod enyhébben: Finoman Renitens. :D ;)

Jaja, FR. Ami akár "farában rakéta" is lehetne.... Posted Image

Pl.:

kifakult az orra na...
szépség

Megfelelõ gondozás mellett, az ekcémás ló is lovagolható, Guszti is egész nyáron dolgozott.... ;) és jól is néz ki.

Akkó jóvanakkó. Örülök, még képeznem kell magam a témában. ;)

Az a paci a fában...basszus :huh:

#5748 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 22. - 20:41

Hát azon én is fennakadtam (de tulajdonképpen õ is...) :dev: :gm: De kedvenceink már bebizonyították sokmindre képesek. Úszni részegen, fába szorulni (kedvenc kupec most röhögne h. fába szorult féreg... mert csak féregnek becézi a lovakat)

#5749 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 23. - 18:06

Jíííháááááá! Ma ültünk a kis hafin, nemigen vette fel h. tulajdonképp ember a háton, egész szépen döcögött velünk õdömpersége. :yeah: Meg ma mentem egy jóóó terepet Atissal illetve tök jól dolgozott a Bonbon pályán, csak kamilláztam. Király nap volt.

#5750 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 24. - 12:25

Igen végülis mindent összevetve egész jó volt ez a terep. Bár minden porcikámat érzem... :rolleyes: :D

#5751 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 24. - 14:00

Hátööö énis. :dev: a bal sípcsontomon van egy öklömnyi kis dudorka, ami kezd kékülni, de teljesen fasza :yeah: még a végén az új csizmám is eldeformálódik :eek:

#5752 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 27. - 14:09

Találtam aranyost!

Eszméletlen ahogy játszik!

Edited by Préri, 2008 október 27. - 14:09.

#5753 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 30. - 19:53

Ebben a vacak idõben csak olvasgatni lehet. Brrr. :mad: Chyki, mi az a Bonbon-pálya? :confused:

#5754 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 30. - 21:17

Meg Queent hallgatni! :dev: Nem bántam ma ezt az idõt, jólesett egy kis pihi. A kis andalúz nem semmi... :yeah:

#5755 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 31. - 8:18

Tegnap én megnéztem az egyik kedvenc magyar filmemet a Csak szex és más semmit... :yeah: nem is tudom mikor volt idõm utoljára megnézni egy filmet. Bonbonra a hétvégén felülök, múltkor nagyon jól dolgozott, azóta még Atisra sem ültem fel csak 1x... a kislány is dolgozott vele futószáron, ügyesek voltak, viszont lekantározásnál kis híján eltörte az orrom, de ez a szokásos hisztije. Kicsit érzékeny lovacska õ, de majd jó kis ló lesz.

#5756 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 31. - 8:52

Egyszer biztosan... :rolleyes:

#5757 Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 2. - 21:37

miez a punnyadás? ennyire midnenkit levert ez a szomorú ünnep? :(

#5758 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 3. - 8:17

Oké, kösz, rájöttem, mi az a Bonbon-pálya. :D Semmi punnyadás, tegnap is lovagoltunk. :) Viszont találkoztam egy akkora tahóval... :mad: Kölcsönlóval mentem ki (az enyém csak hadd pihenjen), egy ideges kis kanca, még sose ültem rajta, gondoltam, ezt is ki kell próbálni. Én mentem elöl, el is jutottunk békésen az aszfaltúton a lovarda sarkáig, aholis ugye a mi utunk jobbra kanyarodik, szembõl meg egy balkanyarral érkezhetnek föl az autók a lovarda felé. Na, pont itt tartottunk, amikor lendületesen megérkezett velünk szembe egy Skoda. Gondoltam, ismeretlen ló, ráadásul kanca, mellettünk jobbról drótkerítés, mögötte csõdör - szóval nem tudtam, hogy reagál a kocsira, meg nem akartam sem a kerítésben kikötni, sem az aszfaltra kerülni, úgyhogy úgy határoztam, ráér az a kocsi megvárni, amíg elmegyünk mellette. Szépen eléfordítottam a lovat, így már az út közepén álltam, totál szemben a kocsival - és erre az a barom visszakapcsolt, gázt adott, és a kengyelemtõl másfél centire elhúzott mellettünk! :mad: :mad: Ló persze oldalra ugrott, neki a kerítésnek (mák, hogy éppen nem a betonoszlop mellett jártunk), majd összeszagolt a csõdörrel; gyõztem utána elrugdosni onnan. Aztán hátranéztem (azt hiszem, kiabáltam is utána valami kedveset :rolleyes: ), és úgy tûnt, megáll a lovarda elõtt, de nem szállt ki senki. Rendszámot meg nem jegyeztem meg, pedig késõbb szívesen elbeszélgettem volna vele néhány dologról, például a középsõ pedál szerepérõl... ;)

#5759 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 3. - 10:09

Mindig akadnak ilyen b..mok. :( De a többség elég normális szokott lenni... :rolleyes:

#5760 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2008 november 3. - 18:53

hál' Istennek felénk elég toleránsak az autósok a lovasokkal szemben, bár talán annak köszönhetõ a dolog, hogy kevesen járunk lóháton az utakon, és látványosság számba megy a dolog. Ezért mindenki lassít, és bámul, meg integet! Talán az autósok arra nem gondolnak, hogy nem kéne dudálni, mert szerencsétlen állat sikítófrászt kap!