Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Somogy megye

• Please log in to reply
6595 válasz a témához

#5681 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 18. - 13:14

Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, hogy ebben a zimában is gondoltok az emberfiára... :dev: Aramishoz grat, maminak kitartás, gyereknek sok egészség! :D Dodóóó, jobbulást, ami késik, nem múlik, tudod... ;) A nap..igen, már látható, csak kevésbé érzékelhetõ...fázom... :gm:

#5682 barnabee

barnabee

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 516 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 18. - 15:29

Chyki és sütött égész nap v nálad nem ? Dexx te honnét vagy jelen ez számomra nem derült ki !! Pandi a képre visszatérve ,az a kerti tavatok ,az meg a hid rajta ? :D

Edited by barnabee, 2008 szeptember 18. - 15:32.

#5683 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 18. - 15:57

Megkésve bár, de törve nem... Boldog névnapot Almelita!

#5684 Pandi

Pandi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 19. - 9:14

Sziasztok!
barnabee ez jól esett csak végülis a miénk tudod az adófizetõk pénzébõl,de nem értem akkor miért még fizetni autópályadíjat is.Tisztára kizsebelnek.Voltatok :kv: ?Ilyenkor meddig szoktatok tracspartizni?
Aki jár Marcaliba a nemzetközi vásárba az szóljon.Holnap este 8 kor Republic koncert!
Üdv:Pandi

#5685 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 19. - 12:50

Sziasztok! Holnap lovasnap Darányban! A speniter verseny tuti, hogy hátasok lesznek e azt nem tudom. Nincs kedve jönni valakinek?

#5686 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 19. - 14:56

Jóvóna, de dolgozom.... :o Kelly Anyu! Amit feltettél valamelyik nap mûzlikrõl meg tápokról, hol van? Vagy csak az én figyelmemet kerülte el? Át akartam volna böngészni. Tudja valaki, pontosan melyik nap lesz az Állattenyésztési Napok az Egyetemen? (és hogy milyen programok lesznek? Vadászati konferencia lesz, azt tuom, két cimborám is elõadó lesz) Köszi Ja, és jó lovas hétvégét mindenkinek. Remélhetõleg sokat fog sütni a nap, mint tegnap. De gyönyörû volt az erdõ!!!! :ang: Jót mentünk, bizony. Na pá, holnap még benézek....meló közben csak el kell ütvni valamivel az idõt.... :dev:

#5687 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 19. - 15:05

26-29ig lesz, de ezt is az SOS-bõl néztem, ott keres valaki lószállítót erre a napra K.várra. Mivel marhákat akar vinni, gondolom oda megy!

#5688 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 20. - 8:17

Ches, itt tudsz utánanézni. :)

Olyan hideg van, hogy 3 pulóverben ülök itthon... :(
Remélem, délutánra javul az idõ! ;)

#5689 Pandi

Pandi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 20. - 9:11

Sziasztok! Kellemes 7végét bár a fiamnak nem valami jó, mert beteg. Ilyen rossz idõbe nem is lovaznék. Üdv:Pandi

#5690 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 20. - 17:27

Jíííháááááááá! Ma naggggyon jó terepet mentünk!!! :yeah: :D

#5691 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 20. - 20:46

Lovazni minden idõben lehet. És kell is. Ez az élet sava-borsa... :yeah: Én csak reggel nyolctól este hétig tettem ezt. Mondjuk az eszkimók biztosan befogadtak volna tiszteletbeli pingvinnek! :dev: Jobbulást Pandi-babának, ilyen idõben sajnos sok a betegség. :ang: Chiky, rég tettél fel képeket...hm? ;)

#5692 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 18:32

Az iwiw-en be volt linkelve egy videó, sokat gondolkodtam, feltegyem-e ide. Kimondottan felkavaró, sokkoló, ugyanakkor elgondolkodtató. Persze csak annak, aki vezet autót vagy autóban szokott utazni esetleg az utcán közlekedik. Én viszonylag sokat vezetek, és az ilyen felvételek, rekonstruált balesetek látványa után próbálok még óvatosabb lenni. Sokkoló, tényleg, de gondoltam, mindenki tegyen belátása szerint. :eek:

Elgondolkodtat.

Ja, ma is sütött ám a nap, észre vettétek? :) (és nem csak a felhõk felett...)

Posted Image Posted Image

#5693 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 21. - 22:41

Huh...ez ütõs volt , Ches... Belegondoltam...atyavilág!

#5694 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 22. - 7:14

Ez szörnyû.... :( :hupp: A tápokat "kimoderálták" a régiós topicból. Az apróban/egyebekben benne van. De viszek neked leírást róluk ha érdekel valami. Vagy valakit ott a loviban. Nagyon jó minõségû cuccok, és szerintem teljesen korrekt áron. Ma megint tuti idõnk van... :hupp:

#5695 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 22. - 9:51

Akkor átböngészem, árakat tudnál küldeni magánban v email-ben?

A tegnapi videó után itt egy vidámabb oldal, bár valószínûleg ismeritek, én számtalanszor kaptam már ppt-ben ilyet, de mindig elcsodálkozom :)

Érdekes :)

#5696 chestnut

chestnut

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.357 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 26. - 13:15

Pörög ám fórum :D

#5697 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 26. - 20:56

Én mostanság csak olvasgatok.... fõképp. No meg epekedve várom az okt.11-i bükkösdi eseményt.... :D :yeah: Elkezdtem lovagolni Attayrt ismét, mivel lassan kicsit tele volt már és kezdte lelakni a lovit :dev: Szépen ki van gömbölyödve, ma amikor mentem érte a legelõre kicsit játszottunk és úgy szórakozott mint egy csikó, ha azt kértem andalúzt megszégyenítõ habitussal spanyollépett felém, ágaskodott ha arra kértem és dobált 4 lábasokat a levegõbe....mókázott.... utána mentünk egy pörgõs terepet, loptunk kukoricát klassz nap volt a mai. Rám fért.

#5698 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 26. - 22:51

Hm, ja..pörög... :dev: Jó hétvégét, talán kijavul az idõ-ránk fér. Én is mentem ma pár jó terepet, versenyeztünk is-nagyon élvezték a lovak... :D

#5699 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 29. - 12:50

sziasztok!

Kicsit pangás van... Velem sem történt semmi különös, csak gondoltam rakok fel pár képet!

Új fiúk
amikor a lányoknak jó kedve van...
Hollóka próbál értelmesen nézni
Pajzán is...
a nagy fiam!!!
Ramseske

#5700 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 29. - 15:24

Na végre, ezen a hétvégén is túlvagyunk.. el sem hiszem.. mindenki jólvan? most, hogy megint jóidõ lett, megint lehet majd taknyosodni..:/ na de sebajj.. kicsit nyugi lessz már most ettõl a héttõl remélem.. :) u.i.: képek tisztajóók :ang:

Edited by Dodóóó :), 2008 szeptember 29. - 15:28.

#5701 Préri

Préri

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 163 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 29. - 17:53

Tényleg húha jók a képek! :) A tak.nyról ne is beszéljünk! 2 napja meg akarok gebedni! Ma vittük el az Öreglányt! :( Remélem jó helye lesz neki az új helyén!

#5702 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 30. - 8:27

7 végén munkatársam kislánya volt nálam lovagolni:

kép1
kép2

#5703 Nyanya

Nyanya

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.451 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 30. - 10:02

De jóóó nyerged van! :yeah: :D

#5704 Pandi

Pandi

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 83 hozzászólás

Közzétéve 2008 szeptember 30. - 20:40

Sziasztok!

Tudom, hogy nem itt kellene,de itt is megpróbálom.Keresem 2006 júliusában eladtam a lovam a Mohácsi Pegazus lovasfarmra HUN K QQ00086SY05 azonosítójú sárga kancának a lóútlevéllel(átadtam a papírjait és adás-vételit is csináltunk),de utánna jártam és még az én nevemen van a ló és szeretném vissza vásárolni.
Csak annyi aki tud vmit írjon magánban nagyon örülnék
köszönettel: Pandi
Posted Image

#5705 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 1. - 7:24

Sziasztok! Most látom, hogy a Gyertyános-völgyben eladósorba kerültek a régi "nagy" lovak, szinte mind: Acél (francba, milyen öreg vagyok, még emlékszem rá, milyen volt csikónak, most meg 18 éves :huh: ), Csenge, Gertrúd, ... Gondolom, akkor teljesen ráállnak a pónikra. Remélem, jó helyre kerülnek az öregek! :)

#5706 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 2. - 10:08

hát igen... :rolleyes: Nagyon sok a ló nála, csodáltam is miért tart ennyit. Meg az az igazság, az "öregek elhasználódtak". :(

#5707 Baby Queen

Baby Queen

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 510 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 3. - 19:13

Sziasztok! Régen jártam már erre! Kelly anyu, tök jók a képek... ;) Képzeljétek múlt hétvégén lerajtengedélyvizsgáztam Babykével!!! :ang:

#5708 Dodóóó :)

Dodóóó :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 67 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 4. - 0:19

Gratulálunk Baby :) :yeah:

#5709 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 4. - 9:14

Grat Baby! Örülök, hogy sikerült, további sok sikert! :yeah: Hm. Mintha jó szar idõ lenne. Persze holnap lesz a döntõ... :gm: Ma meg a ménvizsga... :hu:

#5710 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 6. - 7:43

Gratula Baby! :yeah: Tegnap egész szép idõ volt! Kertészkedtünk kicsit Atival. Ültettünk pár fát! De olyan szép lett!!! Remélem a lovak nem legelik le. :rolleyes: Bár nem érik el, de "ezek" mindenre képesek... :eek: Tegnap voltunk terepen. Hát kicsit túlteng a lovacskáimba az energia... :D

#5711 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 6. - 22:18

Azt hiszem, egyre inkább kedvelem az õszt... :yeah:

#5712 Eva

Eva

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.912 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 7. - 14:58

Sziasztok! Segítségeteket kérném, Somogy megyei vadásztársaságok érdekelnének, olyanok, akik lovat is tartanak, ill. lovaskocsin viszik a vadászokat a terepre, esetleg lovaskocsival viszik a vadetetõkhöz a takarmányt. Két fekete hidegvérût keresek, 2-3 hónapja kerülhettek oda. Az egyik képe az adatlapomon látható. Köszi minden ötletet, segítséget! Eva

#5713 Almelita

Almelita

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.361 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 9. - 19:44

Nagy a forgalom, mondhatom... :gm: Csodaszép idõ van, imádom!!! :yeah: Hétvégén díjlovas világkupa, ha érdekel valakit...

#5714 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 9. - 19:50

Mennék oda is, de már be van készítve a nyeregtáska, holnap megyek Bükkösdre!!! :yeah: Játékos háziverseny lesz, jó buli, induljuuuunk mááár!!!! :D

#5715 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 10. - 7:29

Hát nem túl nagy a nyüzsi erre mifelénk... :rolleyes:

Talán kijutunk a világkupára mi is. :)

Tegnap függönyt cseréltem az irodámban - hát majd össze csi...tam magam mire felraktam - és most olyan jó. Tökre feldobja az egészet!!! :D

Lovazzatok sokat a hétvégén, ezt a szép idõt ki kell használni! :yeah:

#5716 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 12. - 8:28

Sziasztok!

Segítségeteket kérném, Somogy megyei vadásztársaságok érdekelnének, olyanok, akik lovat is tartanak, ill. lovaskocsin viszik a vadászokat a terepre, esetleg lovaskocsival viszik a vadetetõkhöz a takarmányt.
Két fekete hidegvérût keresek, 2-3 hónapja kerülhettek oda. Az egyik képe az adatlapomon látható.
Köszi minden ötletet, segítséget!
Eva

Szia!
Sajna nem nagyon tudunk segíteni, amennyire én tudom, egyikünk sem ismeri a vadásztársaságokat. Viszont szerintem érdemes lenne megkeresned a Sefag-ot , õk kell hogy ismerjenek minden somogyi vadásztársaságot. Vagy legalább tudnak támpontot adni a kereséshez.
Ha valakinek van még ötlete, jelezze! :)

Más: a tegnapi mérleg 3 hatalmas kullancs egyetlen délután alatt. Alig találtam meg õket abban a nagy szõrben... :(
Ebben a jó idõben tömegesen lepik a kutyákat is, még nyáron sem volt ennyi bennük, mint most. :huh: Vigyázzatok a pacikra! :)

#5717 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 12. - 19:53

Hétvégét Bükkösdön töltöttem Attayral, lábon mentünk le pénteken, szombaton volt egy nagyon ötletes háziverseny, a VAD :dev: szuper társaság (12 egyenként 3 fõs csapat indult plusz két fõ!!! +kísérõk, szervezõk és még mindenki más) fantasztikus volt :yeah: :D :kir: Gustilo, a mi csapatunkkal együtt negyedik fõként Mersuch Gusti és gazdája voltak, elsõre meg sem ismertem, annyira ki van már szürkülve a szépfiú. Jól néz ki nagyon, ügyesek voltak :)

#5718 gustilo

gustilo

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 220 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 13. - 7:07

Hû, hát ez... ennek nagyon örülök. (azt hiszem, nincs olyan szmájli, ami most nekem kéne: boldog-vigyorral-szemet törölgetõs) Képek lesznek, ugye? :)

#5719 chyki

chyki

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.686 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 13. - 7:19

A pécsi topikba ha beleolvasgatsz oda lesznek feltéve képek, az biztos ;) de remélem a teljes képanyagot meg lehet majd elõbb utóbb szerezni akkor e-mailben küldök át.

#5720 Kelly anyu

Kelly anyu

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 606 hozzászólás

Közzétéve 2008 október 13. - 7:22

Ügyik voltatok Chyki! Atinak nem szûrõdött be a lába, csak egy kis izomláza van... de az majd elmúlik hamar! :) Az én kutyuskámat is elkapta a kullancsvész, 2 napja 41 fokos láza volt. De már alakul a nagyfiú! Én még a lovakban nem nagyon találtam, pedig erdõszélen vagyunk... :rolleyes: