Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 15:24

Na, akkor hivatásos sportolóvá avatunk ;) Csak óvatosan nekem, ilyen hiányosságokkal :)

#5642 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 15:31

Jucuus!Nem hiányzik a keresztszallag(ill hiányzik mert el van szakadva!), csak el van szakadva! Ez meg az én könyvemben van leírva(Traumatologia articulatio Genus! tipikus sérülései alatt :) )De ami´re Te utalsz az az, hogy a megfelelö combizomzat megakadályozza a combcsont(Femur) elöre csuszását.De azért jodd ha megoperálják ugye? ;)

#5643 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 16:05

Tudom, ez nem egészség topik, de ezt itt gyorsan el szeretném intézni. Amire én gondolok, az az, hogy az orvos megnézte a röntgenfelvételt és nincs ott a keresztszalagom, mert felszívódott. Nem ez az orvos az elsõ, aki ezt mondta nekem. És, én csak annyit írtam, hogy az anatómi könyv írta, hogy sportolóknál gyakran elõfordul. A másik, amit írtál, hogy akadály a combcsont elõrecsúszásában. Nem tudom, hogy itt mire gondoltál, de én csak szimplán az izmomról beszéltem, hogy használaton kívül volt, és ezért sorvadt a jobblábamhoz képest. A mûtét, meg felejtõs, mert suliba kell járnom, ha most megmûtettném magam ugrana az évem.Bocsi, nem kötöszködni akarok, csak szerintem nagyon elbeszélünk egymás mellett, és nagyon nem ugyan arról... Szerintem! :)

#5644 hani

hani

Új vendég

• Fórumtag
  • 28 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 16:57

semmi gond! Jobbulást kívánok!

#5645 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 22:04

Deni, te mégis ki vagy? Tudom, bemutatkoztál az adott topicban, de mégis??? Hogy kerülsz te ide?

Hozzászólás megtekintése

Ezt hogy érted? :confused:

#5646 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 23. - 22:11

Deni, te mégis ki vagy? Tudom, bemutatkoztál az adott topicban, de mégis??? Hogy kerülsz te ide?

Hozzászólás megtekintése

Ezt hogy érted? :confused:

Hozzászólás megtekintése

A Maffia a mi "kicsi családunk", ami egy szûk körû társaság, így értette ;)

#5647 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 17:03

Ja értem és ebbe nem lehet beférkõzni, mert akkor nem írok ide, bár jucuussal már sezmélyesen is tudtam találkozni, ill. lovagolt is nálunk. Egyedül talán õt ismerem így közelrõl. Van mások is, akikkel találkoztam. Ha a ti kis társaságotok, akkor bocsi hogy írtam is bármit. :(

#5648 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 17:25

Deni! Ki ne felejts! Hisz ha azt nem is mondhatom, hogy lovagoltunk már együtt, de túrázni, már túráztunk! ;) (Engesztelõ túra elsõ nap, csak hogy mások is értsék)Ja és még valami, mégha a fejemet is veszik érte páran. Mindenhova be lehet férkõzni, csak tudni kell a helyet az idõt és a módit! :)

#5649 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 17:31

Ja. Én pl. a Svájcból tett carbonara-estrõl való ígéretemmel...... :dev: :gm: :kir:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 17:49

Na, Deni, te mit ígérsz? :dev:

#5651 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 21:52

Én nem ígértem semmit, csak elmentem Balatonra. :D Vagy ezt most hadjuk? :D

#5652 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 22:14

hadjuk?

Hozzászólás megtekintése

Hagyjuk :P ;)Én hogy is kerültem be?? :huh:

#5653 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 24. - 23:08

Bõvülhet a társaság, nem azt mondom, hogy zárt. Pláne, hogy én sem voltam ott azon a balatoni party-n, ahol elvileg alakult a maffika :DCsak azért hadd tudjam már kivel beszélek, meg hogy kerül ide :D

#5654 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 0:17

Tötõ becsöppent. :D Zsubé is. :D Vagy is úgy adott volt ez a banda. De, ahogy Zsubé mondta bõvülhet. Szerintem is. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 7:17

Én hogy is kerültem be?? :huh:

Hozzászólás megtekintése

Hát ez az! :dev:(metõcciv)

#5656 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 10:52

Én hogy is kerültem be?? :huh:

Hozzászólás megtekintése

Hát ez az! :dev:(metõcciv)

Hozzászólás megtekintése

:gm: Kapol a fejedre minnyááá :dev: :P

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 15:13

Hujuj :P

#5658 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 18:07

Ezek a fenyegetések! :D Komolyan mondom, nagyon brutálisak! :gm:

#5659 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 25. - 21:08

Hát voltam Petya-túrán, ahol sok forúmossal lovagoltam eggyütt, ill. akik a kocsin voltak, itt találkoztam velük elöszõr. Voltam Várpalotán, ahol Cs.-éket fogadtuk, ott ismét sok forúmossal összefutottam, aztán nem régiben Rácalmáson voltam, volt egy Fejér megyei összeröffenés(de azt nem keverem ide), régen egy 1 évig folyamatosan jártam western versenyekre, így már ott össze tudtam ismerkedni egy pár fórumossal. Azt ne kérdezzétek miért írtam mind ezt le,"Na, Deni, te mit ígérsz?"-Mit ígérjek, és milyen téren? :dev:

#5660 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 19:25

-Mit ígérjek, és milyen téren? :dev:

Hozzászólás megtekintése

Amit akarsz, és Baján a Szentháromság téren! :D

#5661 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 19:35

Meg ígérem, hogy ha meg lesz az érettségim és nyári szünet lesz, akkor csinálunk nálunk egy lovas bulit(túrázgatunk, stb.) Ez meg felel, :gm:

#5662 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 26. - 19:59

Jó, de ígérd meg azt is, hogy ne Tatár hetén, hanem, ha lehet olyan minimum kettõvel utána, mert nem tudom, hogy lesz a gyakorlatom. :dev: Ez amolyan bebiztosítás! :P :D

#5663 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 27. - 18:36

Nem akkor lesz, mert tatárra szerintem mi is lemegyünk, mert már a tavalyira is el akartunk menni, csak valami közbe jött. Szóval be lesz bíztosítva, mihelyt meg lesz a papír, hogy meg van az érettségi. Addig viszont nyomathatom a tanulást. :nem:

#5664 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 28. - 14:34

Ohh, az érettségi! :D Az nekem Tatár hetére esett, már a szóbeli, de elöbb az írásbelinek kell meglennie! ;) Ne izgulj sikerülni fog. :) Én elég reménytelen eset voltam, és sikerült. :) Szóval, kitartást! ;)A Maffia, meg éledjen fel, ha lehet! :confused:

#5665 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 2. - 19:13

Köszi, remélem hogy sikerülni fog :D Valaki fog még közületek érettségizni ebben az évben? :kv:

#5666 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 14:42

Sok boldog szülinapot kedves SUFNI!!! :ang: :ang: :)

#5667 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 15:49

:yeah: :kocc: :yeah: :kir: :ang: :yeah: :kocc: Boldogot :-*

#5668 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 17. - 20:02

Nagyon Boldog Születésnapot Szellem! ;) :kocc:

#5669 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2006 február 21. - 21:38

Nagyon szépen köszönöm :), bocs, hogy csak így utólag. :rolleyes:

#5670 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 2. - 8:09

December...Január...Február...Március... :rolleyes:

#5671 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 2. - 12:51

És a maffia halgat, mint a sír, meg hideg is van... :( Mi lesz még itt. Haza akarok menni suliból!!!! :kv: Nincs kedvem fizioterápiából dogát írni, nincs kedvem semmihez, és még fáradt is vagyok, és még, még... Nem sírok nektek,mert nem akarok siránkozni... De nézem a dolgok jó olalát, nemsokára megint hétvége, és már nemsokára mehetekl haza!!!! :D

#5672 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 4. - 14:53

Így van juc hideg van sz*r az idõ, esik az esõ, és mindenki hallgat, csak mi nem.

#5673 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 4. - 15:36

Legalábbis minden maffiás hallgat :gm:

#5674 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 március 5. - 10:08

Tény, hogy nagyon csöndben van a maffia, de vajon miért? Már lassan értelmét se látom annak, hogy írjak bárhova is, mert annyira... Hogy is mondjam... Ellaposodott, felhigult az egész. És sajnos sokszor sok dolognak nagyobb a füstje, mint a lángja... Pedig én próbáltam még feléleszteni ezt a topicot, csak sajnos nem sikerült. Lassan Szellemhez hasonlóan én is halottnak tekintem ezt a topicot. És nem fogom értelmét látni annak, hogy akárhova írjak beszámolót, még akkor sem, ha olyan nagy esemény történik velem, amit a legszívesebben világgá kiáltanék. Nagyon nem látom értelmét ennek az egésznek. És annak fõleg, hogy, ha valaki be akar illeszkedni, akkor kinézzük... És ezt most ne vegye senki sértésnek, ha lehet, és ne vegye magára.

#5675 Szellemlovas

Szellemlovas

SUFNI

• Fórumtag
  • 1.145 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 22. - 17:11

Kedves moderátor/ok, vagy házigazda/k!Véleményem szerint ezt a topic-ot nyugodtan be lehetne zárni. Úgysem ír már ide a kutya sem (persze, tudom, nincs hüvelykujja :D ).Köszönettel: Szellemlovas, ennek a bolond, néha vidám, néha észvesztõen idegesítõ topic-nak a névadója, megnyitója, siratója.

#5676 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 április 22. - 18:03

A te hibád!Le se tojod ezt a szerencsétlent! Hát mikor találkoztunk utoljára? Hát mikor beszélgettünk utoljára? Hát szegény itt árválkodik, belé sem rúg senki! :(:P :ang:

#5677 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 10:14

Talán szerencse, hogy nem rúg bele senki... Gondolj bele, ha bele rúgnának, akkor most a gépek romokban hevernének, a rugdosó lábak, meg fájnának. Sajnálom, hogy így eltûnt a színrõl a Maffia, és akárhogyan is, de lehet, Szellemnek van igaza. Zsubének is persze, mikor találkoztunk?! Ha emlékezetem nem csal (Javítsatok ki, ha tévedek), akkor utoljára a csajok szülinapját ünnepeltük együtt Nagykovácsiban. Én nem tudom, hgy mit, kinek, meg hogyan, de jó lenne ismét találkozni, az egész banda, mindegy, hogy hol, de nem úgy, hogy valaki(k) ott vannak, valaki(k), meg nem. :( Ha itt fogna a tanult elsõsegély nyújtás, akkor tutira probálkoznék...

#5678 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 1. - 11:37

No, tudjátok mit?Sokat gondolkodtam, rágtam magam, de csakazértis belevágok, mert már a tavalyi kimaradást is sajnáltam!Ezennel meghirdetem II. Szepezdi Maffiabulit!Nem írok külön magánokat, nem fogok senkinek a nyakára járni (bár majd kiderül), hisz aki úgy érzi jelent neki bármit is ez, az úgyis felfigyel arra, hogy van új hozzászólás a topicban.Végleges idõpontot még nem mondok, de elsõ körben augusztus legelsõ hetét és hétvégéjét jelölöm ki "irányárként". Óhajok sóhajok egyenlõre jöhetnek. Hogy mikor kerül megszervezésre? Tudjátok mit? Nem fogok számolgatni, ha +1 ember lejön velem, én már megyek. Maximum létszám viszont van, mert korlátozottak a ház lehetõségei sajnos. De ezen majd akkor töröm a fejem, ha aktuális lesz, bár úgy lenne!Kérek mindenkit, minél elõbb jelezze nekem gondoloatait az ügy kapcsán írásban, vagy szóban. A számomat szinte mindenki tudja szerintem, aki meg nem az itt úgyis megtalál!Labda feldobva! :)

#5679 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 8. - 9:42

Az eddigiek alapján a legvalószínûbb idõpont augusztus második hete csütörtökig (10-e). A mikortól eldönthetõ, vagy hétfõ, vagy akár hétvége.

#5680 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 július 8. - 11:23

Én augusztusban végig gyerek/felnõttáboroztatok, meg dolgozom, ne haragudjatok :(