Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Maffia

Ez a téma archivált. Nem tudsz archivált témához hozzászólni. Ha szeretnéd újranyitni, keress meg egy moderátort, vagy admint.
5707 válasz a témához

#5561 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 12:34

Nem bántani a jucuust! :mad:

Hozzászólás megtekintése

Miért? Ki bánototta? Szerintem senki.Nnnna, szerintem fejezzük be az offolást, elvégre mindez a karácsony topikba prímán befér. Kedves Család! Mikortájt maffikázzunk?

#5562 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 12:34

Február? :D

#5563 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 13:14

Február? :D

Hozzászólás megtekintése

Az zsír

#5564 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 16:52

Kedves Család! Mikortájt maffikázzunk?

Hozzászólás megtekintése

Nekem mindegy, én soha nem érek rá, de rátok akkor is rátok fogok érni! :D ;)

#5565 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 17:09

Jajj, már meg is jelent egy kósza könnycsepp a szemem sarkában. :gm: :D :ang:

#5566 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 20:30

Nem gondoltam ám annyira komolyan! :dev: Maffikázni=Találkozni, vagy mit jelent?

#5567 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 20:32

Azt jelenti, hogy találkozunk. Mi, a Maffiások. A szûk család.

#5568 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 20:49

Azt jelenti, hogy találkozunk. Mi, a Maffiások. A szûk család.

Hozzászólás megtekintése

Köszi, hogy helyettem is megfogalmaztad :kocc:Naszóval, T. Család! Ki tudna ehhez helyet biztosítani?Najó, nem kerülgetem a kását: Jucc! Esetleg tudsz tenni az érdekünkben? ;) :ang: Bocsi, hogy így ilyen konkrét kérdés elé állítalak, csak úgy emléxem, hogy te pedzegettél vmi ilyesmit. :)Én most ellépek 4-5 napra, 1-je elõtt nem nagyon leszek netközelben (végre ló lesz a s.ggem alatt, juhéjjj!, de azért még 30-án be kell ugranom este dolgozni, de csak azért, hogy legyen egy plusz utam még fel Pestre, hogy aztn újra lemehessek Kecskemétre :) ), úgyhogy addig is mindannyiótoknak Boldog Új Évet kívánok, legyen sokkal sikeresebb, szerencsésebb a 2005-ösnél. :ang:

#5569 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 21:01

BUÉK ;)

#5570 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 21:47

bÚék, Zsubé, bÚék! Neked magyarázzam? :gm:

#5571 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 27. - 22:07

Hogy OFFoljak még egy kicsit, aztán rátérek a Maffia találkozóra.Nem értetek ti engem, nagyon úgy érzem, hogy valahogyan nem ért engem mostanság senki. A helyzet az, hopgy hogyan tudjak boldog lenni karácsonykor, amikor mindenki üvöltözik, és b***ogatja a másikat? Egyrészt, másrészt, meg, nincs a családi életemmel semmi probléma, csak nem engedhetünk meg mindent magunknak, szóval, aki nem ismeri a családom inkább ne szóljon semmit. És ezért a bunkó stílusért már most elnézést kérek. Aztán, meg, megértem, és örülök, hogy örültök, de a sznobság alatt az amerikai kreténségre gondoltam, szóval Manó nem tudom, mit értettél félre, és Apple Téged sem értelek, mert szerintem tisztán és világosan írtam le a véleményemet 2X is. De ezek szerint a hiba bennem van...Ami a bulit illeti, én most éppen nem vagyok olyan hangulatban, hogy bármiféle bulira elmenjek, és bármiféle összejövetelt szervezzek. Igen, pezzegettem a helyet, hogy megkérdem, ha van egy konkrét dátumunk. Nos, a mostani állás szerint én se helyet, se személyemet nem fogom biztosítani a találkozón, ezért elõre is elnézést kérek. Tudom, ez se ebbe a topicba tartozik, és oda is be fogom írni, de most egy idõre elköszönök tõletek. Kicsit vérzõ szívvel, de úgy érzem, ez most a legjobb, ha nem akarok senkivel összeveszni.Elnézést az offolásért!Üdv:Jucuus

#5572 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 28. - 6:44

Sajnálom... :(

#5573 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 28. - 9:27

Almács', tudom, hogy ÚÚÚÚÚJ az év, de az olyan hülyén hangzik, hogy BÚJJÉK... (az ágy alá... :gm: ) :P :P :kir:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 28. - 11:05

Jucc, most azt akartam írni, hogy megértem, de igazából nyilván ez nem így van. Inkább majd felhívlak :ang: Minden esetre az írásodat, írásaidat értettem, másokét meg nem mindig.Vigyázz magadra :ang:

#5575 mano83

mano83

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.510 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 28. - 11:14

Jucuus!Most, hogy így elmagyaráztad, hogy hogyan is értetted, már nagyjából értem..Sajnálom, hogy egy idõre elköszönsz, remélem még visszatérsz közénk és rendbe jönnek a dolgaid.

#5576 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 30. - 23:22

Rácalmáson volt egy kis paci.hu-s találkozó! További írományok fejér megyei topicban. szegény jucuus :confused: gondolkodoba estél, mitévõ légy most :o

#5577 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 30. - 23:23

Deni: Megkérhetlek, hogy ne offold agyon, meg szana-szét kis "családunk" topikját, ami baromira nem arról szól, amirõl te írogatsz?

#5578 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 december 31. - 17:16

Ugyan én nem tartozom a családi körötökbe, de azért Boldog új évet mindenkinek és boldog szülinapot Steve! :ang:

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 1. - 11:24

BÚÉK! Almácsnak nem tudtam sms-t küldeni tegnap, pedig akartam, így eképp pótolom feléje :) Remélem, mindenki jót mulatott, olyanképp, ahogyan szerette volna eltölteni az estét :)

#5580 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 2. - 13:38

Sziasztok Kedves "Család"! Bocsánat a késõi bejelentkezésért, csak az otthoni számítógép feladta :) Nagyon szépen köszönöm, aki gondolt rám. S utólag is MINDENKINEK Boldog Új Esztendõt Kívánok! ;)Nálunk, hangulatosan telt a karácsony. Degeszre ettem magam minden jóval. A legszebb ajándékot Bába doktorúrtól kaptuk, ugyanis Andus lova megszabadult a két hormontermelõ testrészétõl és semmi féle komplikáció nem lépett fel (azóta sem, koppKOPPkopp). A szilveszter is különlegesen telt számomra, ugyanis Andussal most elõször koccintottunk lóhátról ismerõseinkkel. Jó volt. :)Találkozó szempontjából rugalmas vagyok :) mint mindig.Üdv: Mindent El Sz(t)ívo :D

#5581 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 2. - 13:55

Köszönöm szépen, Dé, és mindenkinek BÚÉK utólag is, én 31-én 1-jén senkinek nem tudtam sms-t írni, egyedül anyuméknak, utána meghalt a hálózat.... :rolleyes:

#5582 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 2. - 17:25

Bujjék mindenkinek, nagyonutólag is. Bocsi annak, akinek nem küldtem mélt, vagy sms-t, de a nagy sms áradatban a telefon (és gondolom a szolgáltató) felmondta a szolgálatot.Sztív, gratu a heréléshez. Megérte csõdörért verekedni... :o

#5583 Steve79

Steve79

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 379 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 3. - 8:54

Zsubé, ki mondta hogy verekedtünk érte :D Akitõl vettük az is azzal kezdte, hogy ha hazavittük heréltessük ki :) mi vártunk vele, hátha nem kell, de kellett (!) sajnos.

#5584 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 3. - 9:14

Jó, csak amikor kérdeztem, hogy miért pont csõdört akartok venni, miért nem heréltet, vagy kancát, akkor le lettem hurrogva. Mert most ugyanott tartotok, csak plusz költség, plusz rizikó, és a lónak sem a legjobb.

#5585 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 3. - 12:25

Én is kívánok mindenkinek Boldog Új Évet!Nem tagadom, és nem is szabadkozom, én idén szilveszterkor csak azoknak küldtem sms-t akiktõl kaptam, és más formában sem irogattam senkinek, ezért elnézést. Idén rossz kisfiú voltam ezen a téren. :)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 3. - 20:09

Idén rossz kisfiú voltam ezen a téren. :)

Hozzászólás megtekintése

Remélem, valaki elfenekelt rendesen érte! :D

#5587 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 3. - 23:31

Idén rossz kisfiú voltam ezen a téren. :)

Hozzászólás megtekintése

Remélem, valaki elfenekelt rendesen érte! :D

Hozzászólás megtekintése

Hajaj :gm:És ez itt a nagy visszatérés.

#5588 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 5. - 21:25

Úgylátszik az utóbbi idõben rám jár a rúd! A topik, amit nyitottam, megszûnt, de nem ez a lényeg. A téma, amit ott felvetettem a fogfájásomból indult. Nos, ma ismét visszamentem, és szurival kezdtük az "élménybeszámoló" után. AMíg hatott a lidokainos lötty, pihi a széken, és más került a székbe. Azután ismét én. Sajna éreztem fájdalmat, de nem annyit, mint eddig. Sikeres fúrás, faragás, kotorászás, kapirgálás, tömködés, és nyomkorászás után befejeztük a gyökér ölésének a kezdeti stádiumát. Nem tudom, kinek volt, kinek nem volt, de elég kellemetlen. Az ellenségeimnek sem kívánom, nem hogy a barátaimnak. Akiknek volt, azokkal, meg együtt tudok érezni... Éppen zsibbadok, de legalább nem fájok.. De elég rossz volt... :hupp:

#5589 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 5. - 21:29

Jobbulást Jucc :(Hálistennek -lekopogom- nekem nem volt soha bajom a fogaimmal, csak a fogszabályzó kellett, és amiatt húztak ki kettõt, amit úgy gondoltak, hogy nem kelleneke oda :DCserébe háromszor volt "szerencsém" szájmûtéthez, én abból vagyok úgy, hogy köszi elég volt... Pedig semmi garancia nincs rá, hogy nem újul ki megint, amit ki kell lézerezni :mad: :( De nem festem az ördögöt a falra!!

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 8:08

Jaj, Jucc, aucs... :( És lesz még több kezelés is (merthogy azt írtad, kezdeti stádium)?Szerencsére nekem sem volt még "szerencsém" effélékhez, ne is legyen - utálom a fogorvost... De jóbarátnõm is túl van már egy hosszas és kellemetlen fogszabályázáson 2 szájmûtéttel megfûszerezve, na, õ sem sírja vissza azt sem...Jucc, jobbuljál meg hamar! :ang:

#5591 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 6. - 23:07

Köszönöm szépen! :ang:Igen, még van néhány kötelezõ jelenésem, ugyan is az ideget kiöli, aztán kiszedi (állítólag). Tovább a gyenge idegzetü, gyenge gyomrú, vagy inkább az ilyesmiket nem bíró fórumosokra, akarom mondani családtagokra tekintettel nem folytatom ennek a részletezését. Azt monda, hogy a gyógyszer, ami a fogamban van, ideg ölõ, néha fáj, és amikor berakta, mindíg kicsit lejebb nyomta, hogy elérjen a gyökérig. A mai állás szerint be van duzzadva az ínyem alul felül bal oldalt, ott a beteg fog. Néha beszéln inem tudok, csak nehezen. Rágni kizárólag jobb oldalt, mert visítok. Amikor befejeztük, akkor leszek a leg boldogabb. Az a jó, hogy fiatal a doktor nõ, és az aszisztense is, és jófejek. Az aszisztens csajszi régen lovagolt, és most kutyákat tenyészt. Így felmerült egy ötlet, ha már úgy is kezdünk jóba lenni velük, megyünk tavasszal pacizni. Aranyosak, a doktor nõ folyton beszél hozzám, viccelõdik, jó fej. Érti a viccet, és odafigyel mindenre. Elõször mindíg jól ki kérdez, mi volt, mi nem volt, mire fájt...stb. Én gyûlölöm a fogorvosokat õt kivéve. :) Szerencsém van vele.A fogszabályzó sem kellemes, ami azt illeti. Szerencsére ebbõl nem jutott ki de néhány osztálytársamnak igen. A mostaniak közül is... Ketten még most is hordanak, szegények. Egyiküket karácsony elött mûûtötték meg, és valami extra sz@r most neki. Másikuknak, meg szerdán utolsó óra végén leesett a fogszabályzója. Szerencsélyére a dokija rendelt, szóval elrohant hozzá. Azt ne kérdezzéttek, hogyan esett le, mert, nem tudom, állítólag a ragasztás eleresztett neki. Az sem lehet egy kellemes dolog.

#5592 Deni

Deni

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 1.056 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 9. - 20:06

Te még jobban megúsztad mikor én voltam érzéstelnítõ nélkül, 4 elsõ fog kihúz és még kicsi is voltam. Úgy bõghettem volna mint senki más, de nem tettem hál isten kibírtam, de még vissza gondolni is rossz rá. ! tömés az is meg volt, akko én is kaptam jó sok szuirit amitõl úgy bezsibbadt a szám, hogy még otthon se tudtam megszólalni,csak hablatyoltam össze-vissza. Húgomnak is lepattant valami darab a fogszabályzójáról, még anno és ki fele állt. Egyik osztálytáram, csaj fogorvos akar lenni(komolyan) :huh: . Jucuus én ezeket nem csak egyszer éltem túl, hanem többször, egyébként fájt?, bizti nem, de gondolj bele, ha nem ad érzéstelnítõt.akkor :hu: :hu: :hu: így ordíthatnál! hehe :gm:

#5593 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 9. - 20:16

Mint feljebb írtam, kaptam érzéstelenítõt, és fájt azzal együtt is, fõleg, hogy a gyökérhez, és az ínyemhez közel van. De túléltem, nem ríttam, nem szokásom, csak könnyezni szoktam ilyenkor. De semmi mást... Jah, és zsibbadni! :D

#5594 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 11. - 23:31

Vizsgázü családtagok! Hogy álltok ka félévi vizsgákkal? :) Mindenkinek egy stadionnyit a hátralévõ vizsgáihoz! :)

#5595 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 2:43

Én jól! Még 3 tárgyból meg kell szereznem ugyan a vizsgajoogot, de azért jól! :D Ill lehet hogy az egyikbõl már megvan, ez remélem már holnap kiderül. A másikért meg még küzdök, tehát azért vagyok még most is fenn, mert rajzoltam:D De mára ennyi, holnap nyomok még egy hasonló idõintervallumút mint ma, aztán beverem a tanár fejét, ha ezek után asszonygya, hogy nem veszi be, mert mittudomén nem mentem el konzultálni mikor ceruzakész volt. :D Akkor majd megmondom neki, hogy dehát tanár úr én próbáltam, de hajnali 4-kor hiába kopogtattam, nemhogy a tanszékre, de még az egyetemre sem engedtek be. :D Amúgy minden sorstársnak üznenm, hogy kitartás, már nincs messze a nyári vizsgaidõszak!! ;)

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 8:05

Szerintem én állok a legjobban most, csupán egy forgalmi vizsga van hátra nekem erre a felévre, amit meg úgyis akkor vállalok be, ha felkészültem, nincs idõhöz kötve :D Illetve annyira van, hogy még a köv. félévkezdés elõtt szeretném abszolválni (tehát van 2 hetem kereken), hogy a sulis baromságok mellett már ne kelljen emiatt futkosni... De ez legalább kellemes kötelesség, én szeretem :) Még akkor is, ha nem vagyok egy übertehetséges vezetõ. Ez olyan, mint gimiben volt a gyûrû tesiórán. Tériszonyos vagyok, nem vagyok különsebb tornász-tehetség, de a gyûrût azt világ életemben imádtam, és nagyon igyekeztem is jól csinálni, és a végére jól is csináltam. ;) Vezetni is egész elviselhetõen tudok már, ha nem álmodozok éppen közben! :dev: (ami sajnos gyakran megesik, ilyenkor az oktatóm figyelmeztet a puhatestûekre - de mivel én senkinek sem akarok rosszat, ezért igyekszem nagyon koncentrálni ;))Nyári vizsgaidõszak, ne is említsd!.. :rolleyes: Bár, most hülyének fogtok nézni, de picikét hiányzik ;) De nem nagyon! :dev:Na, megyek, hajat mosok, aztán megsétáltatom a Blökim, mielõtt elmegyünk kemoterápiára...

#5597 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 15:54

A gyakorlatom 3 lett, a szakrajz 5! :yeah:Mához 1 és 2 hétre lesznek a szóbelik, azoktól jobba tartok, mert még sehogy sem állok velük, de majdcsak lesz valami :kv:Dé: és hogy van a kutty?

Edited by Apple, 2006 január 12. - 15:54.

#5598 Jucuus

Jucuus

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.131 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 16:20

Nálunk ezt a hetet és a jövõ hetet vizsgaidõszaknak csúfolják, ami azért mókás, mert a 13.osoknak (mint én, és a többi sorstársam akikkel együtt a csíra nevet lazán viselhetnénk. :D) nincsen, csak a 14, és 15. eseknek. Namost, ez azt jelentii, hogy félévzárás van, és nagy a hajtás. A szakmai igazgatónk aki a szociológiát tartja (hányós szmájli miért nincs itt??? :gm:) egy dogát iratott, az órák többségérõl késik a vigyora olyan mint egy vicsor, és mind ehez még bunkó, és nagyra van azzal a sz@ros "hatalmával". Királynak tartja a sulit, holott semmit sem ér, fõleg a szakmai képzés. De nem akarom ettõl jobban lehúzni a sulimat... Szóval nálunk is van hajtás, de, hogy õszínte legyek szívesebben izgulnék egy fõsulin a vizsgaidõszakban... De a 7 plussz pontért lehet, hogy végigcsinálom...

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 10.954 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 19:44

Almács, grat, ez is megvan ;) A többi is meglesz, 1-1 hét az jó idõ tanulni, én ált 1-2 napot tanulok egy vizsgámra max... (és igen, jó az átlagom :dev: )Jucc, kitartás neked is, meg minden vizsgákkal, tanulással szenvedõnek :)Szõrös kis állat (kutya ;)) megvan, köszöni, remélem, meg is marad :cool: Ma nagyon jól viselkedett a kemón, még csak meg sem morogta a dokit, amikor szurkálta, jól viselkedett. De azért tekert kifelé a rendelõbõl eszelõsen, mikor végeztünk :ang: Egyelõre jól van itthon is. A múlt heti kemó után hétvégére nagyon rosszul lett, több, mint másfél napig nem evett-ivott. A kemós injekció mellé ilyen hatású tablettákat is eszik 2 naponta, és múlt héten egy napra esett a szuri és a tabletta, de be kellett venni, aszonták. De lehet, hogy egyszerre ez sok volt, és ettõl volt ennyire tropa... De már jól van. Ezen a héten nem esett egybe a két dolog, remélem, a hétvége jobban fog telni... A vérképe egyébként jó, minden érték normális, ami örömteli, hiszen a kemoterápia és a gyógyszerek is elég szép adag egyéb mellékhatásokkal kecsegtetnek. De hát még csak a 3. héten (vagy 4.? nem tudom már...) tartunk a 12-16-ból. De remélem, ilyen jól fogja viselni végig, és nagyobb gondok nem lesznek.

#5600 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2006 január 12. - 20:33

A kemo egyébként mibõl áll, hogy zajlik? :rolleyes: