Ugrás a tartalmakhoz

Fotó

Filmek, filmsorozatok

• Please log in to reply
2848 válasz a témához

#521 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 28. - 9:01

A viván volt egy interjú.A zebrát ahoz a lóhoz szoktatták ameylikkel a filmben versenyzik.A sárga angol telivér.Igen tud iylen gyorsan futni...Biztos jó lehetett ülni rajta

#522 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 31. - 13:35

Hasufel, szerintem a Falu sokkal jobb volt mint a Kör. Nincs értelme... a horrorfilmeknek általában nincs értelmük. Mi a bnõmmel szétparáztuk rajta az agyunkat, nameg ott volt még Joaquin Phoenix :)... Szóval szerintem tök rendben volt az a film.Az Átok miért olyan hû de jó?? Nekem megvan, meg is néztem, paráztam is tõle rendesen de mi volt abban húdekúúúúl??? Semmi csavar nem volt benne, legalábbis szerintem abszolút kiszámítható volt.Nem tudom volt-e róla szó (most nem olvasom vissza): Bújócska?? Az komoly volt. MOndjuk szvsz találhattak volna jobb fõszereplõt Robert de Niro-nál (félreértés ne essék, nem vele van a bajom csak sztem nem illett rá ez a szerep).

#523 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2005 május 31. - 14:05

Patacsatát nem láttam, de zebrainfom van :).Uninak igaza lehet, biztosan volt kis hendikep a derbin.Kézhezszoktatni necces a kis csíkost. Állatkertben született cikruszi zebrákkal volt már dolgom. Cirkuszban dolgoznak, ugrál rajtuk a majom, meg mittudomén, de míg a többi állat bújik a gondozókhoz (tehát rendesen bánhatnak velük), a zebrák amennyire lehet elhúzódnak, megsimogatni alig lehet õket.Háziasításuknak azért nem volt/nincs értelme, mert nagyon kicsi a teherbírásuk. (ergo, ha ül rajta a pacák, a zebra nem örül :D) Ha derbit forgattak zebrákkal, akkor vagy a zebrákról, vagy a filmezésrõl tudhatnak valamit, amit mi nem.

#524 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 9:22

Én meg végre megnéztem az életmû befejezõ részét: a Star Wars III.-at.Gondolkodtam, hogy megnézzem-e: hajtott a kíváncsiság, meg én eleve imádom azt a filmsorozatot, de közben bennem volt, hogy így lezárult egy filmfejezet. Már nem lesz min izgulni, stb.De végül megnéztem. Egy-két párbeszédrészlet nem tetszett (Yoda Chewbacca-nak: "Hiányozni fogsz nekem", vagy Padmé, mint problémamegoldó: "Utazzunk el, Ani, csak mi ketten" :D ), meg nekem nagyon sok volt a digitális effect. Látványosnak látványos volt, de már keresztbecikázott a két szemem is.Meg minden elismerésem a készítõknek, hogy noha pontosan tudtam, minek kell lennie a végének, én még a harc közben is drukkoltam Anakinnak, hogy mégis térjen vissz a jó oldalra :)A végén meg bõgtem, amin nagyon meglepõdtem :ang:

#525 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 17:57

Egyik kedvenc filmembõl idézet (csak egy a millió beszólás közül :D ):"-Igen, Róka, jól látod a helyzetet. Valóban be vagyunk zárva, pucérak vagyunk. Meg esett is. De most menj hátra, és verd le azt a k.rva lakatot!-De mivel?-Anyáddal!" :kir: :kir: :kir:

#526 Shába

Shába

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.647 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 18:06

Apple!Ez az idézet melyik filmbõl van? Olyan ismerõs de nem tudok rájönni!

#527 Rajmund

Rajmund

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.755 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 18:10

Üvegtigris. Én nem láttam, de az egyik haveromnak, annyira tettszett, hogy ezt az idézetet pár százszor elmesélte nekem. :)

#528 tötõ Zsó

tötõ Zsó

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 12.966 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 18:13

Egyik kedvenc filmembõl idézet (csak egy a millió beszólás közül :D ):"-Igen, Róka, jól látod a helyzetet. Valóban be vagyunk zárva, pucérak vagyunk. Meg esett is. De most menj hátra, és verd le azt a k.rva lakatot!-De mivel?-Anyáddal!" :kir: :kir: :kir:

Hozzászólás megtekintése

:yeah: :yeah: :yeah:

#529 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 18:19

Azóta is minden Skodás elõzésemnél eszembejut a film eleje, amikor Lala megpróbál visszaérni a túristabuszhoz. :D

#530 Zsubaba

Zsubaba

Csendes Patak

• Fórumtag
  • 10.126 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 18:57

"Mennyé'... Mennyé-mennyé-mennyéé... mennyééé" :D :D :D"Akkó' jóvanakkó'." :D "Mivan, mi?" :cool:

#531 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 19:06

-Sietnék..-Én meg hugyálnék.:D"-Na, edd meg szépen.-Miva'?-Ha éhes vagy, edd meg bz.dmeg!-Nem.-De igen.-De nem.-Akkó tünés haza, és fõzessél anyáddal, kisköcsög!":DA lakókocsi ablakában "pikáns helyzetben":-Ó anyám! Anyááám. Anyáááám!-.........-Az anyám!!! Jön az anyám!!!!-Na, jó vót?-.....-Na, ugye, hogy jó vót!-Jó.-Na de télleg! Ez vót a legjobb! Vagy szerinted nem?!-Mondtam már, hogy jó!Tudod, mi a te bajod?! Sokkot kaptá bazmeg, sokkot kaptá!-...És felszedem az összes csálé csöcsû stoppos picsát bazmeg. Ízirájder öcsém, ízirájder!:yeah:

Edited by Apple, 2005 június 1. - 19:09.

#532 Guest_Ken Tacky_*

Guest_Ken Tacky_*
  • Guests

Közzétéve 2005 június 1. - 19:34

Hétvégén megnéztem a Kill Bill-t /mindkét részét/Az üzenete a filmnek nem túl szép /erõszak, gyilkolászás/ de az egész sztem iszonyat jól meg van csinálva. OK, Quentin Tarantinonak van ennél jobb filmje, de teljesen átjön h ki rendezte ezt is! Imádom ezt a pasast. Nem lehet kiszámítani mikor mi történik, vagy h épp ki kit fog megölni, aki nézi legalább annyira megijed, mint maga a szereplõ.

#533 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 1. - 20:08

Nekem a második része nem tetszett, pedig állítólag egy idõben forgatta mindkét részt. Valahogy az utóbbi nekem lagymatagnak tûnik. Nem mondom, az a jelenet elég brutális, amikor eltemetik élve, meg azért vannak benne "szép dolgok", de az elsõ rész nekem jobban tetszik. Más kérdés, hogy már annyiszor láttam, hogy már unom :)

#534 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 3. - 9:44

Hát én a minap néztem bele az elsõ részébe a HBO-n de nem nyerte el a tetszésemet... Ez a képregényes formula nekem nagyon nem jött be. Ettõl függetlenül ha elejétõl végignézném, lehet h más lenne a véleményem... No mind1.

#535 Rajmund

Rajmund

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.755 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 3. - 18:26

Hát igen, ha nálunk a suliban ilyeneketet vetítenének.... De hát nem. Helyette nézhetjük a jóöreg ártmozit. Ebbbõl annyi van terítéken , hogy már árt. Bár ami szerdán volt még egészen tettszett. A tanárom szerint kultuszfilm, úgyhogy merészelek idézni belõle, hátha valaki rájön mibõl van ez:,,-A gyönyörû nõi térd ,a Szentlélek másik neve-"vagy:,,-Unatkozik? Vegyen mosómedvét!"

#536 kicsi huszár

kicsi huszár

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 716 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 17. - 13:16

Tennap megnéztem a Galaxis úti kalauz...-t.Eh, kár vót!Aki nem olvasta a könyvet, ne nézze meg, mer úgysem érti, aki olvasta ne nézze meg, mer csalódik. :(

#537 Zsuzska

Zsuzska

Törzsvendég

• Admin
  • 3.961 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 11:50

Én nem olvastam a könyvet, de most már el fogom, mert a film tényleg elég gáz volt... látszik rajta, hogy vicces és ötletes lenne, de nem hozták ki belõle, amit ki lehetne.

#538 BoKa

BoKa

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 5.718 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 11:59

Zsuzska, méghogy nem tudsz rímeketfaragni :-D

#539 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 19:00

Rajmund: Sörgyári capriccio! :yeah: Na mit kapok? :rolleyes: :D

#540 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 23. - 19:05

Tegnap láttam Az élet nélkülem c. filmet. Érdemes megnézni (szerintem én meg fogom még párszor, mostanában adják az HBO-n többször is).

#541 Rajmund

Rajmund

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.755 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 29. - 9:04

Nood Lee! Talált! Ezennel felruházlak a "Cseh újhulám ismerõje, és fórumos képviselõje" címmel! :D (jobbat nem tudok :gm:) Emberek! TV-ét néztem! Kb. egy éve nem néztem már, de most a szünetben néha arra vetõdtem ,és belekukkantottam a mûsorba...Lesúlytó!Hát azt tudtam, hogy a mûsoridõ 99,99% reklám. Meg azt is , hogy gagyibbnál gagyibb mûsorok, és show-k váltják egymást.De hogy már az esti filmek is?! Meg a hétvégiek?! Hát ilyen kevés film van a világon, hogy minden nap olyat kell leadni amit, már ötször leadtak? Olyan, tök nulla jelentéktelen filmeket beharangoznak tv premiernek, amiket még nem adtak le. Az ilyet régen észre se lehetett venni. Most meg egy sz*r film reklámja megy egész héten. :(Remélem ,a mozi nem áll rá a remake monopóliumra! Bár már így is sok filmet újraforgatnak...

#542 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 29. - 18:48

Persze, mert nem jó csatornákat nézel. :D Europa Europát kell, vagy néhanéha nagyon ritkán HBO-t. :yeah:

#543 Rajmund

Rajmund

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.755 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 9:27

Az lehet. :gm: , de mivel kicsiny falvacskánkban kábel még nincs, a mûholdasra meg még valamiért nem jutottunk el, nézhetem a jóöreg, szobaantennás csatornákat. Szóval gáz... :)

#544 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 15:58

Hát akkor marad a Duna TV és az m2 késõ esti kínálata... :confused: Bár, azok is tudnak nagyon sz.rok lenni. :D

#545 Cavalier

Cavalier

Mirage :)

• Admin
  • 6.369 hozzászólás

Közzétéve 2005 június 30. - 16:39

Tegnap láttam Az élet nélkülem c. filmet. Érdemes megnézni (szerintem én meg fogom még párszor, mostanában adják az HBO-n többször is).

Hozzászólás megtekintése

Igen! Azért a 100-as papírzsepit készítsétek elõ! :D Nem is, annyira nem is szomorú.. Kinek mi a tûréshatára.Az Edukators címût nem láttátok még? Elvileg most megy mozikban, letöltöttem, nem rossz, szerintem.

#546 Nood Lee

Nood Lee

Csikó

• Fórumtag
  • 564 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 5. - 21:22

Legújabb filmes élményem: Dina vagyok. Szerintem érdemes megnézni.

#547 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 8. - 12:29

A Sin City-rõl mi a véleményetek?Szerintem ûberjó, párszor majd még meg kell néznem...Sikerült teljesen képregényi hangulatot teremteniük, bár a színezés néhol kényszeredettnek tûnt.

#548 Nedi

Nedi

Új vendég

• Fórumtag
  • 26 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 10. - 21:09

Imádom az ilyet. Most döntsem mi az igaz,(és nézzem-e meg) a bátyám azt mondta a Cin City-ról, hogy sz.r, Filly pedig, hogy jó??? Az lesz a vége, hogy vélemény ide-oda, elmegyek majd megnézni(csak az a baj, hogy nehezen tudok elvonatkoztatni a véleményektõl).Tényleg Tûz óceánja? Szerintem aranyos.(vagy nem olvastam a topic elejét, és márt kifújt téma?)

#549 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 8:45

A lovas témájú filmekete már átbeszéltük párszor,van is erre külön topic. ;) Egyébként jó film. :)Én teghanp itthon megnéztem a Madagaszkárt...Elég érdekes,nekem annyira nembejövõs..

Edited by Hasufel, 2005 július 11. - 8:45.

#550 Nedi

Nedi

Új vendég

• Fórumtag
  • 26 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 10:05

Auu. Gondoltam ,hogy nem voltam elég körültekintõ, bocsika.A Madagaszkárt én is láttam, de nem voltam tõle elragattatva. Valahogy nincs vége a story-nak, de lehet, hogy csak bennem van a hiba(ami könnyen elõfordulhat).

#551 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 10:13

Nem baj,elõfordul az iylen :DNa akkor nem csak én vagyok az egyetlen akinek nemjön be a Madgaszkár..

#552 Titok

Titok

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 3.786 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 15:05

Én is ilyesmi véleményeket hallottam róla de pártatlan vok mert nem láttam.

#553 Filly

Filly

Biodegenerált

• Főmoderátor
  • 8.075 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 11. - 21:05

A Madagaszkárt? :D

#554 Hasufel

Hasufel

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 4.023 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 12. - 9:17

Szerintem nézzétek meg,aztán majd eldöntitek h jó- v sem.Szerintem nincsen vége,nincs efejezve,ezért sem jó.

#555 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 12. - 10:42

Szerintem mostanában a legjobb mûsorok a Hálózat Tv-n mennek.

#556 Twister

Twister

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 426 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 12. - 13:50

Nekem speciel nagyon bejött a Madagaszkár! Igaz én meseb*zi vagyok! :kir:

#557 esti

esti

Törzsvendég

• Moderátor
  • 1.200 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 26. - 13:43

Készül az Üvegtigris 2. Ebben sem fognak autók járni a büfékocsi felé, ez tuti, ugyanis lezárták az útszakaszt a forgatásokra. :D Várni kellett, hogy újra engedjék az autókat, de nem bántam, olyan jót nevettem ezen. :)

#558 Apple

Apple

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 9.533 hozzászólás

Közzétéve 2005 július 27. - 9:48

És megint Tinnyén forgatják :)

#559 Kozifru

Kozifru

Csikó

• Fórumtag
  • 1.455 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 20:14

Ma láttam a Pata csatát.Szerintem aranyos volt, voltak jó poénok meg jó beszólások.Érdemes megnézni annak, aki szereti a jópofa filmeket. :cool:

#560 Artin

Artin

Törzsvendég

• Fórumtag
  • 2.886 hozzászólás

Közzétéve 2005 augusztus 5. - 20:56

Megnéztem ma egy filmet, amit a mozibakerülésekor sokan szídtak. Sablonosnak, eltúlzottnak tartották, olyan tipikus folytatásnak.Maga a film a Terminátor harmadik része. Én ezt annó nem néztem meg, most meg csak eredeti nyelven, így a párbeszédekbõl nem sokat értettem, de magát a film lényegét azért meg tudtam érteni. Mindez valamelyest azt igazolja, hogy a képi világa a filmnek igen beszédes. Maga a sztori persze sok helyen kiszámítható és sablonos, de valahogy mégis azt kell mondjam nagyon kellemeset csalódtam benne. Méltó az elsõ két részhez, ez az én véleményem, mondjon bárki bármit. A történet befejezése viszont más mint amire számítottam és ez jó. Figyeltek a film írói és nem keveredtek bele egy nagy ördögi körbe, inkább hagyták hogy a levegõben lógjon a jövõ. Szó szerint. Megadták a magyarázatát és az értelmét az elsõ két résznek evvel a harmadikkal.Jó film na, de egyszer azért szinkronnal vagy felirattal is megnézem. :)